Dodaj do ulubionych

Wszystko na sprzedaż ?...

23.04.11, 23:32
www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20110422&typ=my&id=my01.txt
Po kupno strategicznych dla interesów państwa spółek telekomunikacyjnych ustawiły się kolejki firm i funduszy z kapitałem niewiadomego pochodzenia. Za nimi kryją się zapewne służby specjalne wielu państw. Rząd Platformy Obywatelskiej rzuca bezpieczeństwo państwa na wolny rynek
Demontaż bezpieczeństwa państwa
Obserwuj wątek
    • jureczek_barbarzynca Re: Wszystko na sprzedaż ?... 23.04.11, 23:36
      To TPSA jeszcze istnieje? na pod 80 zapisanych numerów w komórce nie ma żadnego z TP.SA
      • ka_p_pa Re: Wszystko na sprzedaż ?... 23.04.11, 23:40
        Trzeci rok bodaj obywam się bez tej dziadowskiej firmy:)
        • voxave Re: Wszystko na sprzedaż ?... 24.04.11, 05:43
          Jestem sentymantalna--mam jeden numer tej firmy i na nim biega w moim domu internet
          mam duża znizke ze wzgledu na inwalidztwo mojego małża :)
    • kuk_krakauer Re: Wszystko na sprzedaż ?... 24.04.11, 08:50
      Demontaż bezpieczeństwa państwa

A to to państwo ma jakiekolwiek bezpieczeństwo?
      • voxave Re: Wszystko na sprzedaż ?... 24.04.11, 09:04
        Mocarstwa takie jak Rosja ,USA nie uchroniły sie przed teroryzmem wiec po c\o pytac o bezpieczeństwo :)
        • Gość: lody_z_wody Re: Wszystko na sprzedaż ?... IP: *.pools.arcor-ip.net 24.04.11, 09:27
          w literaturze swiatowej damskiej(Elisabeth Gilbert:) sa takie lody wloskie, jak pranie forsy w przez global mafie, czyli budowa nowoblokow-pustolokow czyli zagraniczny niby sponsoring gosodarczy.Nedza z bida do Polski ida.
    • piwi77 Re: Wszystko na sprzedaż ?... 24.04.11, 11:32
      O Jezu, ale głupi ten Nasz Dziennik! Przecież to, że ktoś jest dostawcą kryptografii, nie oznacza, że ma automatycznie dostęp do zakodowanych tym systemem informacji. A wiecie, Ty, drogi mg2005 i ten Twój Nasz Dziennik, jak się bada bezpieczeństwo systemu kryptograficznego? Podejrzewam, że nie macie o tym pojęcia, inaczej jedni nie pisali by głupstw, a inni ich nie powtarzali.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka