hydraulikzkrakowa 05.08.11, 11:32 Złe wieści dla fanów hot dogów. gizmodo.pl/gadgets/26738/bardzo_zle_wiadomosci_dla_fanow_hot_dogow.html Zresztą nadmiar każdego fast fooda jet niewskazany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal-emeryt Re: Tzw. hot dogi 05.08.11, 12:23 Cytacik z artykuliku "(...) A to dlatego, że przetworzone mięso w parówce jest równie szkodliwe, jak palenie papierosów.(...)" W parówkach jest mniej niż 5% mięsa a mimo to są szkodliwe więc nie mięso tutaj zagrożeniem dla zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Tzw. hot dogi 05.08.11, 12:40 To dla ciebie chyba zła wiadomość, w końcu fast-foody to dania wegańskie. Odpowiedz Link Zgłoś
filippa.pippa Re: Tzw. hot dogi 05.08.11, 12:47 strikemaster napisał: > fast-foody to dania wegańskie Fasty mogą by różne, ale wegańskich jest mniej. Frytki - smażone na fryturze (łój zwierzęcy plus coś tam). "Bułki" - z mak zawierającej cysteinę (sierść i pióra zwierząt). itd., itp... Odpowiedz Link Zgłoś
filippa.pippa Re: Tzw. hot dogi - sorry, poprawka 05.08.11, 12:49 Fasty mogą by różne, ale wegańskich jest mniej. Frytki - smażone na fryturze (łój zwierzęcy plus coś tam). "Bułki" - z mąki zawierającej cysteinę (sierść i pióra zwierząt). itd., itp... Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Tzw. hot dogi 05.08.11, 12:49 > Frytki - smażone na fryturze (łój zwierzęcy plus coś tam). Przesadzasz, to tylko zużyty olej silnikowy. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Tzw. hot dogi 05.08.11, 12:54 tu zgodzę się z wegami- to wyjątkowe gó.... Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Tzw. hot dogi 05.08.11, 15:00 Parówy sa z papieru toaletowego---i ogólnie pfuj :( Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Tzw. hot dogi 05.08.11, 15:04 Wrocmy do sedna sprawy: parowki sa robione z wymion krowek. Coz, skoro te ich piersiaki sa szkodliwe, mozna zjesc bez zatrzezen dcala dupe. Szynka jest znacznie zdrowsza Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Tzw. hot dogi 05.08.11, 15:27 Otóż to. Są więc wegetariańskie. I pewnie stąd problemy zdrowotne ich zapamiętałych konsumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Tzw. hot dogi 06.08.11, 18:34 U nas nie---ale tam gdzie papier zuzyty zbiera sie w wc do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
hydraulikzkrakowa Nawet McDonald 08.08.11, 15:52 Nawet McDonald przefarbowuje się i do porcji dla dzieci dodaje więcej warzyw - he,he,he,he www.portalspozywczy.pl/handel/wiadomosci/mcdonald-s-inwestuje-w-zdrowe-zestawy-dla-dzieci,54579.html Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Nawet McDonald 08.08.11, 17:18 hydraulikzkrakowa napisał: > Nawet McDonald przefarbowuje się i do porcji dla dzieci dodaje więcej warzyw - > he,he,he,he > rel="nofollow">www.portalspozywczy.pl/handel/wiadomosci/mcdonald-s-inwestuje-w-zdrowe-zestawy-dla-dzieci,54579.html Zamiast frytek. Odpowiedz Link Zgłoś
mundurowa-cywilka Re: Nawet McDonald 08.08.11, 18:56 misiu-1 napisał: > hydraulikzkrakowa napisał: > > > Nawet McDonald przefarbowuje się i do porcji dla dzieci dodaje więcej war > zyw - > > he,he,he,he > > rel="nofollow">www.portalspozywczy.pl/handel/wiadomosci/mcdonald-s-in > westuje-w-zdrowe-zestawy-dla-dzieci,54579.html > > Zamiast frytek. Właśnie - LOL Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Tzw. hot dogi 08.08.11, 16:13 A ja lubie szybkie dania. Lubie whoppera, szczegolnie lubie big maca, zapiekanki, lubie frytki belgijskie, lubie pizze, kebaby, subwaye i gyrosy oraz dania z Wendy's, mimo, ze sprawiaja wrazenie przypalonych. Lubie tez antypodziany fish&chips z ryby typu maly gatunek rekina czy z frytek w formie giants. Jakis oszolom moze mi lubienia takich dan zabronic? A moze ktos mi wmowi, ze bigos jest zdrowszy? Glupota polskojezycznych chlopow nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
aborcyjnokoncepcyjnalustracja Re: Tzw. hot dogi 08.08.11, 21:35 klosowski333 napisał: > Glupota polskojezycznych chlopow nie zna granic. A ty, nie jesteś polskojęzyczny chłop? Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski334 Re: Tzw. hot dogi 08.08.11, 21:42 Niestety nie dane mi bylo urodzic sie w rodzinie polskojezycznych chlopow, ani w rodzinie peruwianskich Indian, ani w rodzinie ugandyjskich szamanow, ani w rodzinie kanadyjskich Eskimosow. Oczywiscie to nie moja zasluga, tak mi sie po prostu przytrafilo ;) Odpowiedz Link Zgłoś