Dodaj do ulubionych

Wszędzie ten seks...

24.08.11, 11:53
Jechałam wczoraj tramwajem Jerozolimskimi, patrzę sobie przez okno a tu moim oczom ukazał się taki widok: wypięta pupa, rozpięte spodnie, różowy gorsecik – to wszystko podane z napisem „Dajemy za darmo”... Co dajemy za darmo ja się pytam? Bo nasuwa mi się tylko jedna odpowiedz że 4 litery. W jakim świecie żyjemy, że dawanie (mniejsza już o to czego) jest reklamowane w centrum stolicy! Ładny sobie robimy wizerunek!
Obserwuj wątek
    • bling.bling [...] 24.08.11, 12:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: i tyle prosty naród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 14:55
      proste reklamy
      • Gość: Jasia Re: prosty naród IP: *.centertel.pl 24.08.11, 16:43
        no to narodzie wypowiedz sie czy taka piekna pani dajaca z plakatu trafila do was ze swym przeslaniem?
    • klosowski333 Re: Wszędzie ten seks... 24.08.11, 16:15
      W normalnym swiecie zyjemy, gdzie reklamy z zalozenia maja osiagnac okreslony skutek, chocby poprzez zwrocenie na siebie uwagi - w tym wypadku cel najwyrazniej zostal osiagniety.
      • der-chef [...] 24.08.11, 16:47
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Zych_Wytrych Re: Wszędzie ten seks... IP: *.centertel.pl 25.08.11, 12:09
          Mylisz się, to nie ze światem coś jest tylko z ludźmi, którzy są tak przekonani o własnej świętości, że wszystko ich oburza! I co z tego, że ktoś ładną panią powiesił na bilbordzie? Czy komuś dzieje się krzywda? A krajobraz przynajmniej trochę mniej szary i może u niektórych pojawi się uśmiech na twarzy, gdy wśród reklam proszków do prania i klejów do protez zobaczą wreszcie jakiś miły dla oka plakat.
          • Gość: Alka Re: Wszędzie ten seks... IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.11, 13:04
            Pani rozpięła spodnie, bo widać gotowa oddać bliźniemu za darmo nawet spodnie...
    • zgred.polarny Re: Wszędzie ten seks... 25.08.11, 13:16
      Seks, podobnie jak alkohol, w miarę stosowany nie szkodzi w największych iliściach:O
      • voxave Re: Wszędzie ten seks... 25.08.11, 16:09
        Seks jest najlepszy ze wszystkiego i w dodatku jak sie postarasz to za darmo :)
        • Gość: rowek Re: Wszędzie ten seks... IP: *.pools.arcor-ip.net 11.09.11, 17:38
          ja lubic lody fransuskie cos ty na to:) O wa ty jakis emerytek wycofuje:(
    • Gość: hehe (.)(.) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 16:47
      wszędzie to wszędzie!
    • seth.destructor Chcesz kogoś za to zlinczować? 26.08.11, 00:39
      W imię czego?
      • super.zgred Re: Chcesz kogoś za to zlinczować? 26.08.11, 08:17
        W imię zmarnowanych okazji [do seksu] :P
        • taki_paul Re: Chcesz kogoś za to zlinczować? 06.09.11, 12:30
          o co tyle hałasu? przecież chodzi o internet od multimedii;) całkiem fajnie poprowadzona akcja:) z jajem;) wolę takie niż kolejne plakaty z zygmuntem chajzerem reklamujące proszek do prania
    • Gość: rol Re: Wszędzie ten seks... IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.11, 13:24
      Jak widzę takie plakaty, to mam wrażenie, że żyję wśród szympansów. Nic, tylko by się bzykali, a jak sie nie bzykają, to myśą o jedzeniu. Trzeba ze świeczką szukać człowieka.
      • Gość: cud_z_lesbos Re: Wszędzie ten seks... IP: *.pools.arcor-ip.net 11.09.11, 16:00
        prawda-o-lorin-jones-alison-lurie-spis

czytasz i wiesz jak nalatuja niezdrowe ciagoty - polecam inaczej tolerancyjnym
        • karbat Re: Wszędzie ten seks... 11.09.11, 16:17
          Gość portalu: rol napisał(a):

> Jak widzę takie plakaty, to mam wrażenie, że żyję wśród szympansów. Nic, tylko
          > by się bzykali, a jak sie nie bzykają, to myśą o jedzeniu. Trzeba ze świeczką s
          > zukać człowieka.

?
          tzn. juz ciebie wybzykali czy jeszcze cie nie wybzykali ...

nie jedz , nie bzykaj sie ....tylko modl sie , z czym masz problemy ...
    • 0golone_jajka pewnie niektórzy się zdziwią 11.09.11, 19:17
      ale mnie też to zaczyna wkurzać. To znaczy, ja lubię sobie popatrzeć na gołe baby, żeby nie było, w końcu jestem normalnym facetem :), ale denerwować mnie zaczyna, że jak chcę poczytać wiadomości, zobaczyć co się dzieje w świecie, to na głównych stronach znanych portali widzę albo jakieś półnagie fotki albo nagłówki artykułów o treści seksualnej. Chyba wiem dlaczego mnie to wkurza - przeglądam czasem sieć z dzieckiem i kurna naprawdę 8ltek nie musi oglądac od razu gołych dup!
      • sabinac-0 Re: pewnie niektórzy się zdziwią 11.09.11, 20:27
        0golone_jajka napisał:

> ja lubię sobie popatrzeć na gołe ba
        > by, żeby nie było, w końcu jestem normalnym facetem :) (...) Chyba wiem dlaczego mnie to wkurza - przegląda
        > m czasem sieć z dzieckiem i kurna naprawdę 8ltek nie musi oglądac od razu gołyc
        > h dup!

Wiesz, jesli ogladanie "dajacych" wypietych kobiecych cial uwazasz za cos "dla normalnych facetow" to nie bodz zdziwiony jesli widzisz je nawet w zupie. W koncu reklamy sa przeznaczone "dla normalnych facetow".
        • nehsa Re: pewnie niektórzy się zdziwią 11.09.11, 20:47
          Seks, jako bez emocjonalne współżycie płciowe, które jest następstwem poszukiwania li tylko rozkoszy, jest przejawem, a nawet następstwem zezwierzęcenia człowieka.
          • sabinac-0 Re: pewnie niektórzy się zdziwią 12.09.11, 01:56
            Domyslam sie, ze przed aktem zadasz podpisanej krwia przysiegi o milosci po grob i zapalasz swieczki.
            P.S. Miales jakis akt seksualny w twoim zyciu?
          • voxave Re: pewnie niektórzy się zdziwią 12.09.11, 05:52
            Nehsiu---endrolisz jak pogryziony-----seks jest rozkoszą sama w sobie,bez tej obiecanej nagrody emocjonalnej nikt by sie nie rozmnażał--a o dzieciach wcale sie przy tym nie myśli ha,ha.
            I po co tu dorabiać jakieś ideologie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka