Dodaj do ulubionych

czarne worki na głowę

04.10.11, 14:43
nasze społeczeństwo pełne jest tzw wujków samo zło. sa to ludzie którzy zawsze powtarzają, że jest coraz gorzej i że juz tuz tuż i że zaraz , trudno powiedzieć dokładnie kiedy, ale jest juz przesądzone, że osiągnięte zostanie dno, krach klęska, że jeszcze o tym nie wiemy, ale już dywan się spod nas roluje. dokładnie nigdy niewiadomo spod kogo się ten dywan roluje. być może to chodzi o tych co na za wysokiego konia wleźli, a tak de facto nic nie potrafia oprócz chronienia własnej dupy i pouczania innych. a wujkowie łapią się za wszystko; za drogi, za fianase, za efekt cieplarniany, za stadiony, za jedzenie mięsa a z każdą wiosną pryskają te ich mity. kiedy wreszcie obejrzymy marsz w czarnych workach na głowach , tych którzy przyznają : tak psioczyłem na 30 cm śniegu w listopadzie, tak psioczyłem, że nie zdążą z tymi stadionami, tak psioczyłem, że klimat się ociepla z powodu emisji CO2. Gdzie oni wszyscy są ? kiedy wreszcie powiedzą, że łykają popeline jak małpa kit i uważają się za mądrzejszych przy czym cichsza reszta nie mówi im co mają robić. namolne typy.
Obserwuj wątek
    • klosowski333 Re: czarne worki na głowę 04.10.11, 17:16
      Wiesz, nie przecienialbym tego zjawiska. To nie nasze spoleczenstwo en masse ma problem z takim mysleniem. To przypadlosc raczej ludzi sfrustrowanych i rozczarowanych. Chorobliwe malkontenctwo, owszem, jest cecha niektorych Polakow, ale przeciez nawet nie wiekszosci. To, ze istnieje ewidentnta nadreprezentacja malkontentow na takich forach jak to o niczym nie swiadczy, bo takie fora jak to nie sa reprezentatywne dla zadnej istotnej polskiej grupy spolecznej. Przyciagaja w duzym stopniu rozmaite skrajnosci i radykalizm swiatopogladowy, co chyba latwo zauwazyc.
      Z tymi stadionami to dobry przyklad. Sfrustrowani 3 lata temu byli pewni, ze stadiony nie powwstana, a organizacja Euro bedzie jedna wielka kompromitacja. Twierdzili, ze w Polsce nic nigdy nie moze sie udac. Nie chce mi sie zastanawiac jakie musi byc ich zycie prywatne z takim nastawieniem do wszystkiego, ale w mojej rzeczywstosci oni mi specjalnie nie wadza, zreszta osobiscie znam takich nieborakow nieszczegolnie wielu.
    • Gość: 220 kropek Dwieście dwadzieścia kopek IP: 66.90.73.* 04.10.11, 18:02
      ...........................................................................................................................................................
      .................................................................
    • potwor_z_piccadilly Re: czarne worki na głowę 04.10.11, 18:27
      paco_lopez napisał:

> Gdzie oni wszyscy są ?

Jak to, nie wiesz ?
      Czekają znerwicowane bidule na możliwość postawienia krzyżyka przy nazwisku Jarosław Kaczyński.

• khadroma Re: czarne worki na głowę 04.10.11, 21:01
      paco_lopez napisał:
      > a wujkowie łapią się za wszystko; za drogi,
      > za fianase, za efekt cieplarniany, za stadiony, za jedzenie mięsa a z każdą wio
      > sną pryskają te ich mity.

A za co sie sami nie wezma, to spi.eprzą. :)
      Kazdy przeciez ocenia swiat przez pryzmat wlasnego umyslu i wlasnych doswiadczen.
      • lepian4 Re: czarne worki na głowę 05.10.11, 10:07
        Dlatego trawa na poznanskim stadionie nie rosnie, na innym siadaja schody... Odnosze wrazenie, ze jest to konkurs na bubla roku. Z profesjonalnymi przygotowaniami do ME 2012 niewiele to ma wspolnego. O kiblach juz nawet nie wspomne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka