paco_lopez
04.10.11, 14:43
nasze społeczeństwo pełne jest tzw wujków samo zło. sa to ludzie którzy zawsze powtarzają, że jest coraz gorzej i że juz tuz tuż i że zaraz , trudno powiedzieć dokładnie kiedy, ale jest juz przesądzone, że osiągnięte zostanie dno, krach klęska, że jeszcze o tym nie wiemy, ale już dywan się spod nas roluje. dokładnie nigdy niewiadomo spod kogo się ten dywan roluje. być może to chodzi o tych co na za wysokiego konia wleźli, a tak de facto nic nie potrafia oprócz chronienia własnej dupy i pouczania innych. a wujkowie łapią się za wszystko; za drogi, za fianase, za efekt cieplarniany, za stadiony, za jedzenie mięsa a z każdą wiosną pryskają te ich mity. kiedy wreszcie obejrzymy marsz w czarnych workach na głowach , tych którzy przyznają : tak psioczyłem na 30 cm śniegu w listopadzie, tak psioczyłem, że nie zdążą z tymi stadionami, tak psioczyłem, że klimat się ociepla z powodu emisji CO2. Gdzie oni wszyscy są ? kiedy wreszcie powiedzą, że łykają popeline jak małpa kit i uważają się za mądrzejszych przy czym cichsza reszta nie mówi im co mają robić. namolne typy.