12.10.11, 19:41
Jesli bycie szatanem polega na tym, co opisano w ponizszym cytacie:

'Adamem Darskim zachwyca się także Kinga Dubicka szefowa Fundacji DKMS Bazy Danych Komórek Macierzystych. Przypomina, że lider Behemotha cały czas wspiera akcję pozyskiwania nowych dawców szpiku i wspiera pacjentów walczących z nowotworem:
To jest po prostu bardzo dobry człowiek. Kilku osobom, które usłyszały, że mają białaczkę pomógł przezwyciężyć lęk i załamanie. Napisał bardzo ciepły list do chorej na raka 12-letniej dziewczynki. Wiem od jej bliskich, że dziewczynka była szczęśliwa, Adam dał jej siłę do walki z chorobą. Czy tak zachowuje się szatan i przestępca?'

to ja sto razy bardziej wole tego szatana niz kosciol swiety matke naszą, ktory walczyl kiedys z transplantacjami, a obecnie nie potrafi sie nawet uporac z pedofilia we wlasnych szeregach.

www.pudelek.pl/artykul/35620/nergal_zostaje_w_the_voice_of_poland_2/
Obserwuj wątek
    • Gość: yag Re: Szatan IP: *.net 13.10.11, 13:40
      Pomijając muzykę bo rozumiem że chcesz się skupić na samym panu Darskim uważam że marketingowo jego wizerunek jest strzałem w dziesiątkę (możliwe że niechcący tak wyszło nie wiem i mało mnie to interesuje) czego "dowodem" są np Twoje spostrzeżenia. The bad man with the big heart.

> to ja sto razy bardziej wole tego szatana niz kosciol swiety matke naszą, ktory
      > walczyl kiedys z transplantacjami, a obecnie nie potrafi sie nawet uporac z pe
      > dofilia we wlasnych szeregach.

Właściwie nie wiem co co Ci chodzi.
      Chcesz porównywać lidera grupy death metalowej z całą instytucją kościoła i powiedzieć co wolisz bardziej? :-)
      Ja wolę lody cytrynowe bardziej niż lot spadochronem ;-)
      • imponeross 'wolę bardziej' 13.10.11, 16:54
        Gość portalu: yag napisał(a):

> Pomijając muzykę bo rozumiem że chcesz się skupić na samym panu Darskim uważam
        > że marketingowo jego wizerunek jest strzałem w dziesiątkę (możliwe że niechcący
        > tak wyszło nie wiem i mało mnie to interesuje) czego "dowodem" są np Twoje spo
        > strzeżenia. The bad man with the big heart.

Mozliwe, ze niechcacy.

> > to ja sto razy bardziej wole tego szatana niz kosciol swiety matke naszą,
        > ktory
        > > walczyl kiedys z transplantacjami, a obecnie nie potrafi sie nawet uporac
        > z pe
        > > dofilia we wlasnych szeregach.
        >
        > Właściwie nie wiem co co Ci chodzi.
        > Chcesz porównywać lidera grupy death metalowej z całą instytucją kościoła i pow
        > iedzieć co wolisz bardziej? :-)
        > Ja wolę lody cytrynowe bardziej niż lot spadochronem ;-)

A ja wole lot spadochronem niz lody cytrynowe.
        PS. Co to zreszta znaczy 'ja wole bardziej'? Mozna wolec mniej?...
    • matylda1001 Re: I już po "szatanie". 13.10.11, 16:49
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,10463698,TVP_rozstaje_sie_z_Nergalem___Zatrudnienie_go_bylo.html
      • imponeross Re: I już po "szatanie". 15.10.11, 19:42
        matylda1001 napisała:

> wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,10463698,TVP_rozstaje_sie_z_Nergalem___Zatrudnienie_go_bylo.html

To tylko dowod na to, ze to aniol. Gdyby to byl szatan, to by go pewnie zostawili ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka