Dodaj do ulubionych

dzień niepodległości

19.10.11, 20:57
szykuje sie znów manifestacja nazistów masturbatorów i streflowanych kobiet. niepodległość dla nich to nie wiadomo co, bo coś takiego jak wycieczka do enerefu bez podejrzeń to za mało.
kolejny ideał lecący w szambo. a MY poraz kolejny zdaliśmy egzamin nie dopuszczając czarnych do władzy w kryzysie światowym. bo MY wiemy czym to pachnie. co za róznica z której strony rzeki nieduży srustrowany znawca winnych i rewanżysta za ostatnie wojny dojdzie do władzy. houk.
Obserwuj wątek
    • bling.bling Re: dzień niepodległości 19.10.11, 21:10
      przyznam, że nic nie zrozumiałem. Ale najbardziej zaciekawiły mnie nieznane mi "streflowane kobiety"
      • paco_lopez Re: dzień niepodległości 19.10.11, 21:14
        młodość ma swoje prawa. ciekawe czy będzie zadyma jakaś ? o marsz tak zwanych patriotów mi chodzło w dniu 11.11. 11
        • bling.bling Re: dzień niepodległości 19.10.11, 21:20
          to akurat obczaiłem, że chodzi o wycieczki wolnościowe do enerefu z wizą na 11-11-11. Tylko skąd one te kobity streflowane? Że niby pik bije trefla? Że czarny?
          • paco_lopez Re: dzień niepodległości 19.10.11, 21:56
            no nie wiem skąd one streflowane, ale takie są i wtedy idą w marszu niepodległości. chiałyby być niepodległe mimo, że nikomu zupełnie w zaden sposób ostatnio nie podległy. ostatnio to mało powiedziane. tak juz jest. jak ktoś ma za mało , to idzie w marszu niepodległości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka