imponeross 14.12.11, 23:59 Jak to dobrze, ze 'rodzinom smolenskim' wyplacono tylko 250 tys. zl, a nie np. 5 mln... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,10820160,Komu_jeszcze_250_tys__odszkodowania__Rodzinom_policjantow.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: re Re: przekleta torebka IP: *.pools.arcor-ip.net 18.12.11, 10:19 Wyszly z niej juz dwa wazne przedmioty i zaginely bezsladowo az sie boje ze 250 tys mogloby tez ulec checi wyjscia torebka jest nowa nie z secondhandu a wiec zadne duchy poprzednikow przyznaje ze kupiona w wyprzedazy ale nowa tylko rabat byl wysoki i smakowity. Czy wydac na zbiorke charytatywna ale to moze skrzywdzic kogos innego nieswiadomego charyzmy tej przekletej torby czy moze lepiej zamowic usluge u egzorcysty? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: 250 tys. 18.12.11, 11:31 Wszyscy, co powołują się na ten dwustupiećdziesięciotysięczny smoleński precedens mają rację, jak rząd taki chojny, to niech płaci wszystkim, dlaczego nie? Powoli wygląda mi na to, że temu rządowi uda się doprowadzić dobrze prosperujący kraj do bankrutctwa (niewypłacalności) budżetowego, granica 55% długu każdej chwili może zostać przekroczona za przyczyną słabej złotówki, najsłabszej chyba obecnie waluty świata, niewątpliwie odzwierciedlającej brak zaufania do liberalnego rządu. Szanowałem dotąd Tuska za jego nic nierobienie, nie wiedziałem, że jak się za coś weźmie to od razu sprowadzi zagrożenie katastrofą. Jednak rządy Kaczyńskiego jak się okazuje, były dla Polski bezpieczniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Piwi..... 18.12.11, 13:10 Wiedziałam,że kiedyś zmusisz się by to napisać. Jednak polemizowałabym z podejściem do słabości waluty. Słabość złotówki w obecnej sytuacji jest naszą siłą. Zobacz co musieli zrobić Helveci ze swoim megasilnym frankiem... Jeśli zaś chodzi o poczynania Tuska(w rzeczywistości w jego imieniu działa tow Vincent) to zgodzę się na naruszenie rezerw NBP pod warunkiem,że część kasy zasili rynek wewnętrzny. Odpowiedz Link Zgłoś