Dodaj do ulubionych

czy wypada?

23.12.11, 20:54
Sluchajcie,czy wypada wyslac email z zyczeniami swiatecznymi do faceta,ktory przyszedl do mnie z ubezpieczenia?Podpisalam dokumenty,a rozmowa byla na totalnym luzie i przedluzyla sie do 1,5 godziny.
Adres email jest z firmy,ale z jego imieniem i nazwiskiem.
Facet mi pomogl i jest sympatyczny-wiec sobie pomyslalam,ze moge do niego wyslac zyczenia,bo moim zdaniem to jest mile.
Jak myslicie??????
Obserwuj wątek
    • dritte_dame Re: czy wypada? 23.12.11, 21:00
      lila122 napisała:

> Sluchajcie,czy wypada wyslac email z zyczeniami swiatecznymi do faceta,ktory pr
      > zyszedl do mnie z ubezpieczenia?Podpisalam dokumenty,a rozmowa byla na totalnym
      > luzie i przedluzyla sie do 1,5 godziny.
      > Adres email jest z firmy,ale z jego imieniem i nazwiskiem.
      > Facet mi pomogl i jest sympatyczny-wiec sobie pomyslalam,ze moge do niego wysla
      > c zyczenia,bo moim zdaniem to jest mile.
      > Jak myslicie??????

Owszem, wypada.
    • karkowiak2plus Re: czy wypada? 23.12.11, 21:10
      Wyślij mu buziaczka i zapytaj się czy pójdziecie gdzieś na kawę.
      • lila122 Re: czy wypada? 23.12.11, 21:24
        :).......he,he fajnie:)dzieki!
        no........wlasnie wyslalam:) i dobrze,ze wypada,bo teraz wiem,ze sie nie zblaznilam.
        Teraz nastepne pytanie.
        Czy w tym przypadku on powinien odpisac,czy nie?
        Przyznaje,ze facet mi sie podoba,ale nie wiem czy mam szanse,bo on jest na tzw."wyzszym stanowisku".
        "krakowiak2plus".............chcialabym mu wyslac buziaczka:)......ale nie wiem czy kobiecie tak poprostu wypada i nie chce sie skompromitowac,bo jesli on nie odpisze????
        Mam nadzieje,ze on nie pomysli o mnie zle.
        Jaka by byla Twoja reakcja gdybys dostal ode mnie takie zyczenia???:)
        • dritte_dame Re: czy wypada? 23.12.11, 22:10
          lila122 napisała:

> :).......he,he fajnie:)dzieki!
          > no........wlasnie wyslalam:) i dobrze,ze wypada,bo teraz wiem,ze sie nie zblazn
          > ilam.
          > Teraz nastepne pytanie.
          > Czy w tym przypadku on powinien odpisac,czy nie?

Powinien co najmniej podziękować za życzenia.

> Przyznaje,ze facet mi sie podoba,ale nie wiem czy mam szanse,bo on jest na tzw.
          > "wyzszym stanowisku".

A jest "wolny"?
        • karkowiak2plus Re: czy wypada? 23.12.11, 22:34
          Wyślij mi takie życzenia dla treningu to się przekonasz organoleptycznie.
          • lila122 Re: czy wypada? 23.12.11, 23:31
            Jak na razie nie odpisal i jak juz nie odpisze,to zrobi mi sie naprawde glupio.
            Wiem,ze jest wolny,bo na te tematy zeszla rozmowa:)
            Mialam problemy z ubezpieczeniem i on przyjechal do mnie do domu.Podpisalam papiery,ale rozmowa zaczela przechodzic na prywatne tematy.Mialam przeczucie,ze mu sie podobam,bo jakos sam przedluzal rozmowe.
            Powiedzial,ze wyjechal ze swojego kraju jak mial 4 lata........to mnie nie zdziwilo,ale jak powiedzial,ze w wieku 12 lat mieszkal tylko z ojcem,to bylam troche zdziwiona,ze wszedl juz na bardziej prywatne sprawy.
            Jak podal mi wizytowke,to sobie zazartowalam,ze pewnie wszystkim kobietom rozdaje wizytowki.........On w tym momencie wzial telefon i mi zaczal pokazywac,ze w komorce nie ma zadnych kobiet i jest tylko jedna znajoma z pracy(podal nawet jej imie).
            Jak mial wychodzic,to otworzylam drzwi,ale......musialam znowu je zamknac,bo on.....nadal chcial rozmawiac.Ogolnie mialam pare problemow,a on do mnie:"wiem,ze bedzie lepiej".......zrobilo mi sie wstyd i patrzylam w podloge,bo powiedzial to tak spokojnie.
            To cale:"wiem,ze bedzie lepiej".......przeciez on mnie nie zna.
            Opisalam Wam sytuacje jak to wszystko wygladalo i co myslicie o tym?
            Acha,a jak byl juz na dworze przed autem to jeszcze popatrzyl w strone mojego okna.
            Czy on sie tez mna interesuje?
            KRAKOWIAK.........kocham Cie za Twoje wpisy:):):)
            Zyczenia napisalam bardzo normalne i neutralne:)...............pytanie jest tylko,czy Ty odpisalbys mi na moje zyczenia........
            • karkowiak2plus Re: czy wypada? 23.12.11, 23:37
              Jeśli bym poczuł motyle w brzuszku to pewnikiem tak-może nawet zanim dostałbym maila od Ciebie.Ha ha ha .
              • lila122 Re: czy wypada? 24.12.11, 00:43
                .......he,he...........Ty i Twoje motyle w brzuszku:):):)
                Opisalam sytuacje jak facet sie zachowywal.Czekam na Twoja inteligentna odpowiedz:)
                Oczywiscie zycze Ci wspanialych Swiat,przesylam wirtualnego buziaka i zapraszam na kawe!:)
                • karbat Re: czy wypada? 24.12.11, 00:58
                  facet z ubezpieczenia zrobil co do niego nalezalo .... a mogl cie spuscic po nozu .
                  zapatrzylas sie w goscia , twoja sprawa i twoj problem.
                  zyczenia ( noworoczne ) zawsze moza kazdemu wyslac .

nie wypada postepowac brzydko , reszta - wszystko wypada . ... zaskakujace masz watpliwosci ....
                • karkowiak2plus Odpowiedź będzie-a jakże 24.12.11, 09:33
                  Pytanie czy tylko inteligentna?
                  Ale spróbujmy rozpatrzeć to aż do bólu. Z tego co pisałaś w Twoim mniemaniu facet jest na stanowisku. Wątpię w to. Gdyby tak było,to byście się spotkali w jego gabinecie , przez chwilę i po uprzednim odczekaniu na swoją kolejkę.
                  Jego miejsce pracy to TEREN. Codziennie spotyka mnóstwo ludzi. Są wśród nich kobiety ładne i te drugie,interesujące i puste,zadbane i kołtuniaste.Jeśli w pogoni szczurów zatrzymał się przy Tobie na dłużej niż wymagały tego czynności wynikające z procedury to znaczy,że wykazał Tobą zainteresowanie większe niż średnie. W takiej sytuacji lepszym rozwiązaniem jest czekanie na jego ruch.Facet(a wiem to z własnego doświadczenia)potrafi stanąć na głowie by znaleźć pretekst do kolejnej rozmowy.Spektrum wybiegów donżuańskich jest przeolbrzymia. Od prozaicznego markowania zagubienia jakiegoś drobiazgu,po bardziej wyrafinowane techniki nawijania makaronu na uszy.
                  Ja na jego miejscu zadzwoniłbym do Ciebie i powiedział,że mój przełożony zauważył smutek na mym licu i dał tydzień wolnego na ślub z Tobą. Będąc oddanym pracownikiem i słuchając głosu serca odczuwam piekielnie wielki imperatyw by przedyskutować powyższe z Tobą i dlatego proszę o wyznaczenie czasu i miejsca spotkania.

Człowiek często bywa zauroczony. Ja w takich momentach łapię się na tym,że słucham nastrojowej muzyki. Polecam Born to lose zespołu UFO,Wymyśliłam Cię Ireny Jarockiej,Idź w swoją stronę Edyty Geppert,albo Belle Garou.
                  Zmieszane z niezapijaną niczym podłą bułgarską brandy(na francuską szkoda kasy) w świetle świecy i w kłębach dymu z opiumowego kadzidełka powoduje,że marzenia wzlatują do nieba.
                  Powodzeństwa w amorach.
    • voxave Re: czy wypada? 24.12.11, 01:21
      Lila----facet cie nie adorowal tylko zalatwiał interes, taka jego praca----nie nachodź nikogo bo nie jestes jego znajomą.
      • lila122 Re: czy wypada? 24.12.11, 11:56
        Nie nachodze go.Zyczenia swiateczne napisalam bardzo neutralnie,bo mysle,ze to jest ok.
        On sam powiedzial,ze zalatwia interes.Ten interes zalatwil w 20 min. i myslalam,ze juz wyjdzie,ale sam przedluzal rozmowe.Dziwi mnie tylko to,ze mowil o swoich prywatnych sprawach-czego nie musial robic.
        Na wizytowce ma wpisane,ze jest szefem i wiem,ze jego praca wymaga rowniez wyjazdow w teren.
        Tak,zalatwial interesy............wlasnie wczoraj poznym wieczorem wyciagnelam poczte ze skrzynki.Jak sie okarze,ze moj kumpel ma racje to"pan szef"niezle mnie wkopal i w styczniu bedzie mial bardzo niemily telefon ode mnie.Pierwsze i ostatnie co zrobie to podpisze zakonczenie umowy z nim.
        Jednak dziekuje wam za rade.
        "Krakowiak":)........wreszcie sie troche rozpisales:) Ile masz lat?Madrze piszesz i wierze w to co "naskrobales",bo jednak faceci widza wszystko inaczej niz kobiety.Na szczescie!:):):)
        P.S.........a kawa juz jest zimna,bo nie odpowiedziales na moja propozycje:)
        • karkowiak2plus Re: czy wypada? 24.12.11, 12:10
          Daj mi maila to Ci napiszę. Nie wszyscy muszą zaglądać mi w kalendarz. Chętnie się z Tobą napiję czegoś wirtualnego na innym kanale. Co Ty na to?
        • karkowiak2plus Re: czy wypada? 24.12.11, 12:13
          Aktywuj konto na forum to Ci coś tam napiszę tak prywatnie.
          • lila122 Re: czy wypada? 24.12.11, 16:23
            Tak prywatnie???:)...............to ja sobie zycze wreszcie jednego normalnego faceta!:)
            Chcesz mi cos tam napisac prywatnie.......mmmmmmm:)............a co chcesz mi tam COS napisac?;)
            Masz pseudonim"krakowiak"......jestes z Krakowa?
            Ja niestety mieszkam za granica.
            Napisz normalnie,na forum..............ludzie jak ludzie......wszystko zrozumieja:)
            Ile masz lat.......napisz w przyblizeniu:)........nie badz chytry:)
            • karkowiak2plus Re: czy wypada? 24.12.11, 16:50
              Normalnego?
              Normalnemu facetowi trzeba prać skarpetki,wyciskać syfki na plecach,podziwiać gdy zrobi coś zwyczajnego. Zastanów się jeszcze raz bo jak spełnię Twoje życzenie to będzie za późno.
              To jest forum społeczne a nie ogólnodostępny portal randkowy. Nie bardzo bym,chciał by świadkami rodzącego się romansu byli wszyscy i nikt.
              Nie pochodzę z Krakowa i mój nick z Krakowem nie ma nic wspólnego.
              Napisz mi cokolwiek na adres: karkowiak2plus@gazeta.pl tylko nie pomyl literek,gdyż w przeciwnym razie napiszesz do Berdyczowa(obecnie też za granicą).
              Daleko jest ta Twoja zagranica?Pytam,bo lepiej wiedzieć czy dam radę rowerem,czy kajakiem,czy bez skrzydeł się nie obejdzie.
              Wszystkiego najlepszego liluniu.
              • lila122 Re: czy wypada? 24.12.11, 18:20
                Krakowiak.................I wish you all the best!!!:) Du bist sehr nett:)
                Wiec.......skarpetki pierze pralka.
                Na syfki jest kosmetyczka.........niech kochany misiek placi,aby byc pieknym i podziwianym przez kobiete!:)........w ciagu dnia i nocy.
                Podziwiac faceta za cos zwyczajnego......np.ze jest najzwyczajniej na swiecie kochany,lata w nocy za kwiatkiem dla mnie......(?????????)
                Kajakiem nie doplyniesz........na granicy Cie zlapia;)
                Samolotem......owszem,jak najbardziej:)
                Rowerem...........za dlugo,ale dojedziesz.
                Samochodem...............szybko,ale to zalezy jak bardzo Jestes spragniony Aniolka,ktory gdzies tam czeka.
                Poza tym,nie wiem w jakim Ty kraju Jestes.Bede sie smiac jak sie okarze,ze Jestes tam gdzie ja.Poza tym nie wiem ile masz lat.30+ albo 40+???
                Ja nie mam na imie Lila,ale o mnie kiedys byla piosenka w Polsce.
                Poza tym............jak Jestes podrywaczem,to Cie nie chce:P
                Specjalnie pomyle literki i......napisze do Berdyczowa!:)
                Wiem,wiem....to nie jest portal randkowy,ale zostaw ludzi w spokoju,niech beda swiadkami rodzacego sie romansu(?) albo milosci;)............pozniej dostaniemy od wszystkich z "forum spolecznego"......gratulacje!!!!!:)
                Napisz w sekrecie jakie masz imie,chociaz pierwsza litere!:)
                Juz wiem..............napisz jaki jest Twoj znak zodiaku.To musisz napisac:).......kobiecie sie nie odmawia:)
                • karkowiak2plus Re: czy wypada? 24.12.11, 18:39
                  Pierwsza litera imienia "K". A znak zodiaku LEW.Jestem zodiakalnym lwem,ale powątpiewam w skuteczność czytania przyszłości z takich fusów.Wolę już z wyrazu oczu i innych takich tam.
                  Czemu napisałaś miłości????????
                  • lila122 Re: czy wypada? 24.12.11, 19:53
                    Lewkiem jestes????:).......yeah!!!!!.....ja slyszalam,ze "Lwiki" sa zarozumiale;).....ale sa dobre do brykania;)
                    .....a ja jestem rozbrykanym tygryskiem........wiesz jaki znak zodiaku???????.........masz wybor:"strzelec","bliznieta","wodnik":)
                    Moze tak do konca nie wierze w horoskopy,ale cos w nich jest,duzo sie sprawdza.
                    Bardzo trafnie sprawdzila mi sie"numerologia"......na 99%.
                    Twoje imie jest na litere"K"........moze Karol,Kamil,Kajetan,Klaudiusz,Konrad,Klemens,Konstanty,Kazimierz,Krystian,Krzysztof,KrzesimirNo,nie wiem-pewnie jedno z tych imion:)
                    Lubisz czytac z oczu?.........to nie glupie.Rzeczywiscie mozna duzo sie dowiedziec.
                    Dlaczego napisalam "milosci"?...........poniewaz "romans" kojarzy mi sie:
                    -z czyms tanim
                    -z czyms latwo dostepnym
                    -z czyms,co sie szybko nudzi
                    -z czyms bez przyszlosci
                    -z ukrywaniem sie przed ludzmi(czasami)
                    -ze skandalem(nie zawsze)
                    Napisalam......"milosci".........poniewaz jesli kogos poznaje,to chce,aby mezczyzna wiedzial,ze jestem kims wyjatkowym i na romanse sie nie nadaje:)
                    • voxave Re: czy wypada? 24.12.11, 19:57
                      Lilla----brawo--ladnie podbijasz stawkę--kontynuuj :)
                    • karkowiak2plus Re: czy wypada? 24.12.11, 20:32
                      A które imię Ci się najbardziej podobuje?
                • voxave Re: czy wypada? 24.12.11, 18:58
                  Lilla------domokrążca sie nie pojawił---bierzesz sie za Karkówkę------czytaj dokladnie.
                  Nie mam nic przeciwko romansom nawet na forum :)
                  • karkowiak2plus Re: czy wypada? 24.12.11, 19:34
                    Karkówka może być smakowita.
                    • voxave Re: czy wypada? 24.12.11, 19:39
                      Karkowiak----tak napisalam może kobieta skojarzy, bo cos zakręcona.
                      A karkówka jest smakowita mam na święta taka osobiscie pieczona---moje jamochłony uwielbiaja.
                • dritte_dame Super! :)) 24.12.11, 19:06

Romantyczny serial w sam raz na Święta!

Przyjemnie będzie poczytać :D
                  • karkowiak2plus Re: Super! :)) 24.12.11, 19:33
                    Będę robił co w mojej mocy by nie afiszować się na forum z uczuciami,byście nie mieli za wielkiej polewki. Miłość na forum to chyba jakaś forma ekshibicjonizmu,a on raczej jest mi obcy.
                    • voxave Nu, maladiec 24.12.11, 19:41

zaczynaj bo mi sie oczy kleja do snu....,tylko ciekawie :)
                      • kolter-xl Re: Nu, maladiec 24.12.11, 19:53
                        voxave napisała:

>
                        > zaczynaj bo mi sie oczy kleja do snu....,tylko ciekawie :)

idź , idź na banta i tak kele 3 rano wrócisz.
                        • voxave Re: Nu, maladiec 24.12.11, 19:59
                          kolter---nie znam co najmniej dwóch słow :)
                        • kolter-xl Re: Nu, maladiec 24.12.11, 20:37
                          kolter-xl napisał:

> voxave napisała:
                          >
                          > >
                          > > zaczynaj bo mi sie oczy kleja do snu....,tylko ciekawie :)
                          >
                          > idź , idź na banta i tak kele 3 rano wrócisz.

Banta to łóżeczko w kurniku :)) (ale nie bierz tego dosłownie ) :))

Kele to znaczy około :))
    • kolter-xl Re: czy wypada? 24.12.11, 19:07
      No a jak nie ma ochoty na seks z tobą bo ma chłopaka ??
    • marekzzz2 Lepiej napisz, że ci się spodobał 24.12.11, 19:54
      i boisz się popełnić fopa :) Tylko pamiętaj, że ci agenci ubezpieczeniowi, to są agenci. Jemu nic nie szkodzi posiedzieć sobie z Tobą chwilę dłużej bo on wie, że zaraz będziesz rozmawiać z koleżankami które pewno też chętnie się ubezpieczą lub wyperswadują to swoim mężom itp. Kaska, kaska, kaska. Jak mu wyślesz życzenia to będzie wiedział, że cię złapał.

A może to on powinien wysłać Tobie? To ty zapłaciłaś za ubezpieczenie lub za nie zapłacisz.
      • lila122 Re: Lepiej napisz, że ci się spodobał 24.12.11, 20:00
        kto??????......."krakowiak"........czy pan z ubezpieczenia???????:)
        • karkowiak2plus Re: Lepiej napisz, że ci się spodobał 24.12.11, 20:33
          Napisz ,napisz ,napisz.
        • karkowiak2plus Re: Lepiej napisz, że ci się spodobał 24.12.11, 20:36
          Możemy się umówić na 22 ? W tym miejscu pod choinką?
          • lila122 Re: Lepiej napisz, że ci się spodobał 24.12.11, 22:57
            Ze wzgledu na to,ze urocze dziewcze ze mnie.......to ewentualnie moge sie umowic.
            pod choinka?????..............prawdziwa czy sztuczna?
            • karkowiak2plus Re: Lepiej napisz, że ci się spodobał 24.12.11, 23:01
              Dla mnie nie ma to większego znaczenia.

www.youtube.com/watch?v=aXTZNOGLDDo&feature=related

Daj się zabrać gdzieś daleko stąd.
              • lila122 Re: Lepiej napisz, że ci się spodobał 24.12.11, 23:16
                Edyta Geppert.........pamietam ja,ale sie postarzala.Jak bylam dzieckiem,to wiem,ze mama sluchala jej piosenek.Ja raczej jestem z innego pokolenia:)
                • karkowiak2plus Re: Lepiej napisz, że ci się spodobał 24.12.11, 23:22
                  To nie jest kwestia kalendarza ale wrażliwości.
                  Nie uważasz? Ja też nie jestem jej rówieśnikiem.
                  • lila122 Re: Lepiej napisz, że ci się spodobał 24.12.11, 23:33
                    To nie jest kwestia kalendarza.........hmmmm........cos o tym wiem,bo kiedys mialam faceta starszego o "nascie" lat.U niego nie bylo zadnej wrazliwosci,inne tematy,inna muzyka i .......zero wspolnych znajomych............ja na dyskoteke,a on....juz sie nie nadawal.
                    • karkowiak2plus Re: Lepiej napisz, że ci się spodobał 24.12.11, 23:38
                      To kwesia empatii i innych dyrdymałów. Jeśli ktoś za młodu na dyskoteki chadzał za karę to jak dorósł cieszył się ,że nie będzie już musiał się wygibywać.Najważniejsze by mieć wspólne tematy ponadczasowe,te dyktowane trendami mody są ulotne niczym kamfora.
                      Kumasz o co mi chodzi?
                      • lila122 Re: Lepiej napisz, że ci się spodobał 24.12.11, 23:44
                        Tak,tematy ponadczasowe..............siedzac w klubie dla seniorow;)
                        Kiedys wchodze do klubu i slysze:"eeee.......za mloda do rozmowy,taka slodka".
                        • karkowiak2plus Re: Lepiej napisz, że ci się spodobał 24.12.11, 23:49

www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=Cl4ZlzgnXaM&NR=1
                          Włącz sobie w innym okienku ten link i piszmy dalej.

Nie wiem co Ci odpisać na ten klub seniora.Patrząc z boku można sobie pomyśleć ,że niedopasowanie charakterów wystąpiło od zarania waszego związku.Metryk nie da się oszukać.
                          Ale.
                          Ale słodkość nie jest przeszkodą w rozmowie-no chyba ,że ktoś jest diabetykiem.
                          • lila122 Re: Lepiej napisz, że ci się spodobał 24.12.11, 23:56
                            Nie prawda:).................diabetycy maja czekolade przeznaczona specjalnie dla nich.
                            To nie jest przeszkoda,nawet przy diabetes mellitus:P
                            • karkowiak2plus Re: Lepiej napisz, że ci się spodobał 25.12.11, 00:02
                              Odnoszę wrażenie,że będziesz negować wszystko co napiszę.Czy to element Twojej strategii ?
                              • lila122 Re: Lepiej napisz, że ci się spodobał 25.12.11, 00:06
                                ......a boisz sie?????:)
                          • massaranduba Re: Lepiej napisz, że ci się spodobał 24.12.11, 23:57
                            > Ale słodkość nie jest przeszkodą w rozmowie

Jest,bo ze slodka idiotka nie da sie porozmawiac...
                            • lila122 Re: Lepiej napisz, że ci się spodobał 25.12.11, 00:01
                              .................zwlaszcza jak dziadek ma 75 lat i chodzi do Geriatry na wizyty;)
                              • karkowiak2plus Re: Lepiej napisz, że ci się spodobał 25.12.11, 00:10
                                Odpowiadam tu bo wygodniej.
                                Nie! Nie boję się. Nie odczuwam strachu w konwersacji z kobietami. Nie mam fobii ani obaw. Czasem się zająkam,ale podczas pisania nie występuje ten mankament. Paluchy mi się nie jąkają. Ha ha ha
                                • lila122 Re: Lepiej napisz, że ci się spodobał 25.12.11, 00:16
                                  Nie boisz sie kobiet i nie masz obawy przed rozmowa.....ok....................to czekam na Twoja odpowiedz,bo nadal nie wiem w jakim wieku Jestes.Boisz sie i dlatego nie piszesz,prawda?
                                  Chcesz byc Macho......to badz teraz......
                                  • karkowiak2plus To jest nieudolna próba manipulacji. 25.12.11, 00:24

Nie uchylam się od odpowiedzi na postawione pytanie ,ale jednak nie na tym kanale.
                                    Jest to forum ogólnodostępne,więc nie mam ochoty traktować tego forum w nader ekshibicjonistyczny sposób.
                                    Mam kilka pytań do Ciebie,gdyż mnie troszeczkę oczarowałaś,ale nie zadaję Ci ich tu w dobrze pojętej trosce o Twoje dobre imię i bezpieczeństwo. Nie wiesz ,że wróg nie śpi i czuwa,a nie spi ktoś aby spać mógł ktoś?
                                    To co tu uprawiamy to zwykłe spamowanie. Zaśmiecamy forum przeznaczone do wymiany poglądów czymś co dotyczy tylko nas dwoje.Dlatego ponawiam prośbę o kontakt w innej formie.
                                    Publicze obnażanie się,szczególnie pod presją uważam za zgoła nieprzyzwoite,a Twoje naciski za przejaw braku dobrego wychowania.
                                    • lila122 Re: To jest nieudolna próba manipulacji. 25.12.11, 00:35
                                      Ja nie jestem dobrze wychowana???....................to jakim sposobem Cie oczarowalam?;)
                                      Nie mowie,ze masz pisac prywatne dane o Tobie.Pytam tylko o przedzial wiekowy.To nie jest manipulacja.
                                      Powiem Ci tylko tyle,ze rzeczywiscie potrafie oczarowac wielu mezczyzn,chociaz nic nie robie.
                                      • karkowiak2plus Re: To jest nieudolna próba manipulacji. 25.12.11, 00:42
                                        Jedno nie wyklucza drugiego.
                                        Dla mnie Twój przedział wiekowy jest nieistotny. Nie będę Cię dyskryminował z powodu metryki.Jeśli okaże się ,że jesteś ode mnie starsza to nic wielkiego się nie stanie. Ważne jest by emitować na podobnych falachi być ze sobą kompatybilnym. Czyż nie?
                                        • lila122 Re: To jest nieudolna próba manipulacji. 25.12.11, 00:47
                                          Ach,naprawde????............to teraz ja jestem od Ciebie starsza???????;)
                                          .......a moze to ja bede Cie dyskryminowac........za to,ze jestes mlodszy ode mnie??:):):)
                                          • karkowiak2plus Re: To jest nieudolna próba manipulacji. 25.12.11, 00:56
                                            Próbuj. Ja i tak w tej konfiguracji jestem na górze. Ha ha ha. Tylko znowu nie skojarz tego z molestowaniem,bo okaże się ,że jesteś przewrażliwiona na tym punkcie.
                                            To w końcu dasz mi jakiegoś maila do siebie,czy mam skomleć do rana?
                                            • lila122 Re: To jest nieudolna próba manipulacji. 25.12.11, 01:01
                                              .............zawsze masz wyjscie i mozesz nic nie robic.
                                              Ty nie jestes gora..........jak ja nie bede chciala:)
                                              • karkowiak2plus Re: To jest nieudolna próba manipulacji. 25.12.11, 01:07
                                                W myśl przysłowia,że kobieta wybiera mężczyznę ,który ją wybrał?

Wyślij mi linka do muzyki,jaka jest miła dla Twych uszu.
                                                • lila122 Re: To jest nieudolna próba manipulacji. 25.12.11, 01:15
                                                  Jaka melodia jest mila dla moich uszu???:)............np."ile masz lat"?????
                                                  • karkowiak2plus Re: To jest nieudolna próba manipulacji. 25.12.11, 01:24
                                                    a dasz mi buzi jak napiszę?
                                                  • lila122 Re: To jest nieudolna próba manipulacji. 25.12.11, 01:27
                                                    To jest nieudolna proba manipulacji;)
                                                  • karkowiak2plus Re: To jest nieudolna próba manipulacji. 25.12.11, 01:34

www.tekstowo.pl/piosenka,smokie,stumblin_in.html
                                                    Zrozumiesz słowa?
                                                  • lila122 Re: To jest nieudolna próba manipulacji. 25.12.11, 01:41
                                                    tak,rozumiem.........ale ja nie chce piosenki..............ja chce wiedziec w jakim przedziale wiekowym jestes......
                                                  • karkowiak2plus Re: To jest nieudolna próba manipulacji. 25.12.11, 01:46
                                                    Będziemy się więc droczyć.
                                                    Zacznę od przedziału 15-75. A jak będziesz grzeczna to będę tu dodawał a tam odejmował.
                                                    Po rku co dwa posty. Ha ha ha
                                                  • lila122 Re: To jest nieudolna próba manipulacji. 25.12.11, 01:53
                                                    masz 50
                                                  • karkowiak2plus Pudło 25.12.11, 01:59
                                                    DLaczego tak nalegasz bym napisał na forum?
                                                  • lila122 Re: Pudło 25.12.11, 02:03
                                                    .......a dlaczego robisz taka tajemnice..............przeciez nie wymagam dokladnego wieku
                                                  • karkowiak2plus Pokazuję jaki potrafię być asertywny. 25.12.11, 02:06
                                                    Ładne słowo?
                                                  • voxave Re: Pudło 26.12.11, 14:28
                                                    Karkowiak--nie opieraj sie, boisz sie przyznać,że masz 70 lat.
                                                  • lila122 Re: Pudło 26.12.11, 21:41
                                                    ......no wlasnie:)
                                                    "voxave".............czy mozesz go zmusic do ujawnienia prawdy?;)
                                                  • voxave Re: Pudło 27.12.11, 02:55
                                                    Lilla----prawda jest taka---ukrywa wiek bo jest dla ciebie za stary----certuje sie jak stara panna--jak ukrywa to może ma coś do ukrycia ........
                                                  • kalllka Re: 27.12.11, 03:45
                                                    oj kochani, juz po prezentach.

• lila122 Re: 28.12.11, 20:13
                                                    ......a kto powiedzial,ze jestem stara panna?:).........
    • Gość: Olek Re: czy wypada? IP: *.static.espol.com.pl 26.12.11, 14:16
      czy wypada na kilku forach wklejać ten sam temat?>
    • agata.m4 Re: czy wypada? 27.12.11, 17:18
      troll?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka