Dodaj do ulubionych

po cholere te transparenty

20.01.12, 21:26
byłem dziś pod Wielką Krokwią lecz niestety nie wiele widziałem. liczne transparenty w pierwszych rzędach zasłaniały skocznię. przyjeżdżają ludzie z różnych stron i chwalą się - jestem z Koziej Wólki, Kamienia, Zapadłej i t.p.. kogo to obchodzi, dlaczego ten idiotyczny zwyczaj tylko u nas i dlaczego jest tolerowany?
Obserwuj wątek
    • mjot1 Re: po cholere te transparenty 20.01.12, 22:03
      androsak napisał:
      > kogo to obchodzi
    • dangerous.mistress Re: po cholere te transparenty 20.01.12, 23:46
      A no po to, żeby w telewizji było pięknie :) A tak co do telewizji, to ludzie nie zjeżdżajcie się nam tu wszyscy na raz, bo się ruszyć z domu nie można. W TV jest transmisja, oglądajcie :)
      • voxave Re: po cholere te transparenty 21.01.12, 03:54
        Jada na zawody sportowe bo takie hobby przyswoili----jest to cała wyprawa z rodzina i znajomymi---przedtem zakup dress code ---taka wspólna wyprawa jak na wakacje.
        I co w tym zlego --to taki sposób na zycie.:)))))
        • Gość: ferment Re: po cholere te transparenty IP: *.unknown.vectranet.pl 21.01.12, 14:02
          Mnie się podoba, że chcą być zauważeni, że pokazują swoja sympatię:) A że zasłaniają...no to ja jestem przed telewizorem.
        • dangerous.mistress Re: po cholere te transparenty 21.01.12, 14:56
          No to jak już musicie jechać to uwaga na KTT, jeżdżą jak ćmy :)
          • Gość: ola Re: po cholere te transparenty IP: *.xdsl.centertel.pl 22.01.12, 22:49
            jestem z Koziej Wólki mam to wypisane na plecach, czole i transparencie
            • Gość: ania Re: po cholere te transparenty IP: 79.162.136.* 23.01.12, 16:31
              jestem z Włoch jednak nie jestem aż tak głupia by się z tym afiszować zresztą ta nazwa jest dwuznaczna. ja z tych Włoch pod Warszawą
    • klosowski333 Re: po cholere te transparenty 23.01.12, 17:13
      Nie, ten zwyczaj nie jest tylko u nas. Wystarczy ogladac transmisje z ME w pilce recznej by sie o tym przekonac (flagi wegierskie, serbskie, dunskie, niemieckie, czeskie, slowackie...). Wystarczy na skoczni w Wilingen podziwiac flage niemiecka z napisem "Regal" (firma produkujaca karme dla kotow) albo "Red Bull" (nazwa napoju energetyzujacego) albo na francuskiej fladze zobaczyc tekst "Annecy".

kogo to obchodzi, dlaczego ten idiotyczny zwyczaj tylko u nas i dlaczego jest tolerowany
      > ?

A co Ciebie to obchodzi, ze jacys ludzie na fladze napisza nazwe miejscowosci z ktorej pochodza? Nie mozesz z tego powodu spac po nocach?

• jureek Re: po cholere te transparenty 23.01.12, 18:05
        klosowski333 napisał:

> Nie, ten zwyczaj nie jest tylko u nas. Wystarczy ogladac transmisje z ME w pilc
        > e recznej by sie o tym przekonac (flagi wegierskie, serbskie, dunskie, niemieck
        > ie, czeskie, slowackie...). Wystarczy na skoczni w Wilingen podziwiac flage nie
        > miecka z napisem "Regal" (firma produkujaca karme dla kotow) albo "Red Bull" (n
        > azwa napoju energetyzujacego) albo na francuskiej fladze zobaczyc tekst "Annecy
        > ".

Możesz pokazać te obrazki, bo jakoś nie rzuciły mi się w oczy.
        Zwyczaju malowania nazw miejscowości na flagach państwowych nie widziałem w żadnym innym kraju. Przypuszczam, że to taki rodzaj parcia na szkło.
        Jura

• zak_szirak to tak jak te durne sygnaturki u co-niektorych 23.01.12, 17:21

androsak napisał:

> byłem dziś pod Wielką Krokwią lecz niestety nie wiele widziałem. liczne transpa
      > renty w pierwszych rzędach zasłaniały skocznię. przyjeżdżają ludzie z różnych s
      > tron i chwalą się - jestem z Koziej Wólki, Kamienia, Zapadłej i t.p.. kogo to o
      > bchodzi, dlaczego ten idiotyczny zwyczaj tylko u nas i dlaczego jest tolerowany
      > ?
      • Gość: ed Re: to tak jak te durne sygnaturki u co-niektoryc IP: 79.162.135.* 23.01.12, 17:35
        no własnie, nie chodzi o flagi a o transparenty które bardzo skutecznie zasłaniaja widownię. płacę za wstęp i nikt nie ma prawa zasłaniać mi widowiska!
        • voxave Re: to tak jak te durne sygnaturki u co-niektoryc 23.01.12, 17:43
          Ed--mam cię przestępco----z jakiej racji zalinkowales watek z linkiem do mojego adresu na facebooku ?
          Kim jestes łobuzie--teraz ja cie namierzę.....
          • Gość: ed Re: to tak jak te durne sygnaturki u co-niektoryc IP: *.xdsl.centertel.pl 24.01.12, 22:52
            Voxave to jakieś nieporozumienie, przpraszam, pozdrawiam
            • voxave Re: to tak jak te durne sygnaturki u co-niektoryc 25.01.12, 05:27
              Dziekuję za wyjasnienie, bo bardzo bylam zaniepokojona myślalam,że to jakas zla akcja wymierzona przeciwko mnie.:))
    • lepian4 Re: po cholere te transparenty 25.01.12, 08:09
      Zwyczaj znany tylko w Polsce. Czyzby?

Nie ma nic piekniejszego, niz zamanifestowac swe korzenie. Z tak blyskotliwymi pomyslami mozesz dzis zrobic brawurowa kariere polityczna. Przeciez nie moze byc tak, ze pomimo licznych staran rzadu, uczciwi kibice nie mogli spokojnie obejrzec zawodow sportowych! Ta naganna postawa prowadzi oczywiscie do poglebienia recesji itd. itd.

Mnie dziwi, ze nie ma nikt podobnych skojarzen, gdy pedzie z calego swiata zjezdzaja sie, by zamanifestowac swa chorobe. To juz nie wystarcza nam miejscowi homusie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka