28.04.12, 11:43
no dobra ja już dałem się prawie przekonać . toniemy , to nie my. zaciskam kciuki za klapę na euro, wstydzę się budowy metra na świętokrzyskiej oraz trasy S8 wokół warszawy, rumieńcem okrywam się lądując na okęciu, oczu podziać nie mogę w poznaniu na starówce, okrywam się hańbą jadąc tunelem pod rondem zientka w katowicach i dalej średnicówką do rudy śląskiej, pąsowieje gdy niechcący w słubicach przekraczam odrę i wjeżdżam do frankfurtu, spadam z krzesła gdy widzę hale przemysłowe pod gorzowem - czyzby fatamorgana ? , podpieram ręką czoło gdy widzę bieg uregulowanego renu, umniejszam zasługi naszych zawodników w zdobyciu mistrzostwa niemiec, nic nie wiem i nie uwierzę nigdy, że huty w polsce produkują tyle samo stali co za gierka, a przy tym konkuruja już ze światowymi potentatami, płaczę bo wyprzedano wszszszszzyssssstko.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jojo Re: dobra ok IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.12, 16:38
      nie jest zle...jest dobrze...eeee tam, jest bardzo dobrze,smialo powiem zachwycony co nie co:
      www.tvn24.pl/26086,1742822,0,1,kraje-najwiekszych-biustow,wiadomosc.html
    • headvig Re: dobra ok 28.04.12, 17:26
      Znaczy się, wstyd ci za Polskę - mnie też. Jak jestem w Katowicach, Zabrzu czy Rudzie, to tak jakbym w trzecim świecie była... a dtś do rudy faktycznie tragedia
      • paco_lopez Re: dobra ok 29.04.12, 09:31
        wysłał bym cię gdzieś i tego 2o12 też. najchętniej na marsa bez środków czystości.........
        nie dość , że kompleksy to jeszcze idiotyzm. nie rozmnażaj się pliiiiiz.
        • Gość: __________________ Re: dobra ok IP: *.surfert.nl 29.04.12, 11:34
          pocałuj mnie w członka
    • 2o12 mega obciach 28.04.12, 19:14
      hamka zmasakrowała stolice przed Euro
      • Gość: jojo Re: jaki numer IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.12, 20:04
        nosi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka