gugi14 18.12.07, 09:16 już psychicznie wysiadłam przez te 9 miesięcy, poza tym czasu w ogóle dla siebie i dla nikogo już nie znajdowałam, wiec od 1 stycznia będę bezrobotna / oczywiście muszę szybko znaleźć pracę, bo w domu szału dostanę jak posiedzę dłuzej niż 1 dzień Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Zwoniłam się z pracy 18.12.07, 09:40 hm,to chyba w takim razie gratuluje ja sie zabieram za zalozenie wlasnej firmy,tylko ciagle cos akurat przypadkiem sie dzieje na swiecie,i ciagle mi sie to przedluza;> ale w koncu mi sie uda jestem niestety ten typ,ktoremu bardzo ciezko pracowac 'pod kims' ;> wiec musze sobie sama byc szefem Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Zwoniłam się z pracy 18.12.07, 10:23 Noooo to Gugi i iKobieta - spółeczkę zakładajcie <lol>. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Zwoniłam się z pracy 18.12.07, 10:25 sie smiej;> a ja juz spolniczke na forumie (kobiet przedsiebiorczych coprawda,no ale jednak forum;> znalazlam;> i nie dosc, ze wspolniczke,to jeszcze co raz lepsza kolezanke coprawda mamy dwa zupelnie odmienne pomysly na biznes,ale pracujemy nad polaczeniem tego;P gugi moze masz jakis 3 pomysl;P Odpowiedz Link
mendosita Re: Zwoniłam się z pracy 19.12.07, 06:24 Gugi i bardzo dobrze! Jestem pewna, że szybko uda Ci się znaleźć coś lepszego, nie tak wyczerpującwgo psychicznie i pozwalającego częściej bywać na lolumie. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link