jokker39 22.05.12, 21:06 ludzie.gazeta.pl/m.maska/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m-maska Re: Epilog :) 22.05.12, 21:23 Kogucik mial juz wiele takich epilogow... hihi Odpowiedz Link Zgłoś
m-maska Re: Epilog :) 22.05.12, 21:26 Nie mow hop, zanim nie przeskoczysz... bo na gazecie jest bardzo wiele luk, a ci ktorzy je odkrywaja, nie sa mile widziani.... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
al-szamanka Re: Epilog :) 22.05.12, 21:26 A ja miałam dwa dni temu tez Epilog, właśnie z winy hakera, dlatego mam nowy nick. Poświadcza to marrant na O forum Odpowiedz Link Zgłoś
m-maska Re: Epilog :) 22.05.12, 21:38 Jokker, a co myslisz o procesie Galileusza? Odpowiedz Link Zgłoś
m-maska Jokkus... tu spojrz... 24.05.12, 02:30 tu masz zrodlo...i ide o kazdy zaklad, ze to jeszcze nie wszystko i jest tego duzo wiecej.... Jak sie bawic, to sie bawic... przyjrzyj sie tym cyferkom, zanim zaczniesz klikac - one sa za kazdym razem inne.... gratuluje krysztalowoczystego zrodla z ktorego korzystasz wyciagajac wnioski :-) ludzie.gazeta.pl/kogucik.2272/0,0.html /zbanowany od 6.2010/ ludzie.gazeta.pl/kogucik.2722/0,0.html /kariere zakonczyl po kilku postach/ ludzie.gazeta.pl/kogucik.2972/0,0.html /ups... od kiedy? nie wiem - nastapila podmiana nicka/ oooo i ten tez? ludzie.gazeta.pl/kogucik-2972/0,0.html Jokkus... jestem pod wrazeniem... tak jak jestem pod wrazeniem postow Dyzi, ktora tak bardzo chciala tutaj pisac, ze az klamala, ze nie ma tutaj wejscia - zdaje sie, ze nie miales zadnego problemu z wejsciem tutaj...... Odpowiedz Link Zgłoś
m-maska Re: Jokkus... tu spojrz... 24.05.12, 02:48 Oooo linki sie zfajczyly... tu masz zrodlo...i ide o kazdy zaklad, ze to jeszcze nie wszystko i jest tego duzo wiecej....to tylko te, ktore ja pamietalam z akcji... na innych forach wiedza wiecej - moze tez mieli swoje doswiadczenia.... Jak sie bawic, to sie bawic... przyjrzyj sie tym cyferkom, zanim zaczniesz klikac - one sa za kazdym razem inne.... gratuluje krysztalowoczystego zrodla z ktorego korzystasz wyciagajac wnioski :-) ludzie.gazeta.pl/kogucik.2272/0,0.html /zbanowany od 6.2010/ ludzie.gazeta.pl/kogucik.2722/0,0.html /kariere zakonczyl po kilku postach/ ludzie.gazeta.pl/kogucik.2972/0,0.html /ups... od kiedy? nie wiem - nastapila podmiana nicka/ oooo i ten tez? on nie jest wbrew pozorom taki sam jak ten poprzedni ludzie.gazeta.pl/kogucik-2972/0,0.html Jokkus... jestem pod wrazeniem... tak jak jestem pod wrazeniem postow Dyzi, ktora tak bardzo chciala tutaj pisac, ze az klamala, ze nie ma tutaj wejscia - zdaje sie, ze nie miales zadnego problemu z wejsciem tutaj...... I dodam Ci jeszcze na koniec - w tym przypadku epilogu nie bedzie - bo to trwa od lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
al-szamanka Re: Jokkus... tu spojrz... 25.05.12, 08:35 jokker39 napisał: > Nie rozmawiam z trollami. To po co tu przyszedłeś i rozpocząłeś wątek? A teraz ciężaru faktów znieść nie możesz, co? Jakoś zawsze tak jest, że w przeciwieństwie do nas, nigdy nie masz dowodu, czcze gadanie bez pokrycia a owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
al-szamanka Re: Jokkus... tu spojrz... 25.05.12, 08:47 al-szamanka napisała: > jokker39 napisał: > Jakoś zawsze tak jest, że w przeciwieństwie do nas, nigdy nie masz dowodu, czcz > e gadanie bez pokrycia a owszem. No i jeszcze jeden odważniczek dodaję, może zrozumiesz... ludzie.gazeta.pl/m.maska/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
m.maska Re: Epilog :) 02.06.12, 12:42 Jokkus, trzeba bylo jednak poczekac z tym szampanem - wyleciala sama piana.... Szampana nalezy najpierw dobrze schlodzic....nie wiedziales o tym? Odpowiedz Link Zgłoś