pan_ryj_zapijaczony_banow_26 04.09.12, 08:30 I to na straganie, a nie w markecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sawa.com Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 08:32 pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał: > I to na straganie, a nie w markecie!!! To chyba na zupę Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 08:37 sawa.com napisała: > pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał: > > > I to na straganie, a nie w markecie!!! > > To chyba na zupę Zapewniam, ze nie, bo sam wczoraj zrobiłem sałatkę.Piękne gruntowe, czerwoniutkie i smaczne tyllko, ze takie podłuzne. Pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 11:09 chyba Yarek na zakupy nie podjedzie z kamerami.... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 11:15 fiu-bzdziu2010 napisała: > a kartofelki po 0,50zł A wódeczka czyta Fiordic z Wielkopolskiej Wytwórni Wódek W Srodzie Śląskiej l 40 volt mocy w cenie 21,89 za flaszeczkę 0,7l Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 13:15 Na mecie , na Pradze po 6-8 zł za polowke można kupić . Powinieneś wiedzieć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 15:14 volupte napisał: > Na mecie , na Pradze po 6-8 zł za polowke można kupić . Powinieneś wiedzieć ;-) Ale to chyba takie granatowe? ps. To jeszcze sa mety? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 19:54 volupte napisał: > Na mecie , na Pradze po 6-8 zł za polowke można kupić . Powinieneś wiedzieć ;-) Oto skutki picia takiej wódki. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12424595,Walka_na_noze_pod_kebabem__4_osoby_ranne__dwie_ciezko.html?lokale=czestochowa Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Trzeba korzystac z okazji ! 04.09.12, 13:11 Kazdy posilek z pomidorami ! 5 x dziennie pomidory ! Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Trzeba korzystac z okazji ! 04.09.12, 13:17 Bardzo zdrowe. Tak lubię , do każdego posiłku pomidor. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Ludziki z PO 04.09.12, 14:03 Nie ma mięsa i bułek, żrecie pomidory ! Tylko dureń może napisać taki bałwochwalczy post u schyłku lata, kiedy cena pomidorów musi być najmniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Ludziki z PO 04.09.12, 14:11 bozon.higsa napisał(a): > Nie ma mięsa i bułek, żrecie pomidory ! > Tylko dureń może napisać taki bałwochwalczy post u schyłku lata, kiedy cena po > midorów musi być najmniejsza. > Korekta... powinno być " jedzcie pomidodory"... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Pomidory maja barzdzo dużo potasu i powinno się je 04.09.12, 15:18 bozon.higsa napisał(a): > bozon.higsa napisał(a): > > > Nie ma mięsa i bułek, żrecie pomidory ! > > Tylko dureń może napisać taki bałwochwalczy post u schyłku lata, kiedy c > ena po > > midorów musi być najmniejsza. > > > > > Korekta... powinno być " jedzcie pomidodory"... > jeść , szczególnie cukrzycy i nadciśnieniowzy Odpowiedz Link Zgłoś
ukos PiSior z niczego nie potrafi się cieszyć 04.09.12, 14:28 bozon.higsa napisał(a): > Nie ma mięsa i bułek, żrecie pomidory ! > Tylko dureń może napisać taki bałwochwalczy post Nawet jak coś mu chwilowo idzie, to się nie cieszy, tylko ma poczucie, że to dobrze, że inni mają gorzej, ale i tak to wszystko za mało i jak się przy tym trzeba było napracować. Wcale więc mu to nie poprawia podłego, ponurego nastroju. Co innego, gdyby się można było zemścić, ale to też byłaby tylko chwilowa poprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: PiSior z niczego nie potrafi się cieszyć 04.09.12, 14:32 ukos napisał: > bozon.higsa napisał(a): > > > Nie ma mięsa i bułek, żrecie pomidory ! > > Tylko dureń może napisać taki bałwochwalczy post > > Nawet jak coś mu chwilowo idzie, to się nie cieszy, tylko ma poczucie, że to do > brze, że inni mają gorzej, ale i tak to wszystko za mało i jak się przy tym trz > eba było napracować. Wcale więc mu to nie poprawia podłego, ponurego nastroju. > Co innego, gdyby się można było zemścić, ale to też byłaby tylko chwilowa popra > wa. Nie mam zamiaru tłumaczyć z tego, że ani PiS ani PO to nie są partie na, których bym postawił. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Po polsku jest na które, anie na których 04.09.12, 15:21 bozon.higsa napisał(a): > Nie mam zamiaru tłumaczyć z tego, że ani PiS ani PO to nie są partie na, który > ch bym postawił. > Partia to rodzaj żeński , dlatego ta partia (jak ta pomarańcza) ,a nie ten partia czy ten pomarańcz Odpowiedz Link Zgłoś
minkat Re: Ludziki z PO 04.09.12, 14:37 Opychaj sie miechem i bulami, ale wiedz, ze na zdrowie Ci to nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ludziki z PO 04.09.12, 14:48 Nie wychodzi mu na zdrowie takie odżywianie . To widać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Ludziki z PO 04.09.12, 14:55 volupte napisał: > Nie wychodzi mu na zdrowie takie odżywianie . To widać :-) Widziałeś mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
minkat Re: Ludziki z PO 04.09.12, 15:14 Zle odzywianie odbija sie na zdolnosci do myslenia... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Ludziki z PO 04.09.12, 19:07 minkat napisała: > Zle odzywianie odbija sie na zdolnosci do myslenia... Co widać po PST i jego wielbicielach Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Ludziki z PO 04.09.12, 18:59 bozon.higsa napisał(a): > volupte napisał: > > > Nie wychodzi mu na zdrowie takie odżywianie . To widać :-) > > > Widziałeś mnie? Widział twojego Guru , c zyli PST:static1.money.pl/i/h/121/f15481.jpg Zapasione bydle jak świnia! Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Ludziki z PO 04.09.12, 19:02 zapijaczony_ryj napisał: > bozon.higsa napisał(a): > > > volupte napisał: > > > > > Nie wychodzi mu na zdrowie takie odżywianie . To widać :-) > > > > > > Widziałeś mnie? > > Widział twojego Guru , c zyli PST:static1.money.pl/i/h/121/f15481.jpg > Zapasione bydle jak świnia! To nie jest mój guru przepity pijaku. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Ludziki z PO 04.09.12, 18:32 volupte napisał: > Nie wychodzi mu na zdrowie takie odżywianie . To widać :-) i czuć z Ryja kaczego:bo zęby mu gnija:www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634128170584500435.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pan_ryj_zapijaczony_banow_26 Re: Ludziki z PO 04.09.12, 15:47 minkat napisała: > > Opychaj sie miechem i bulami, ale wiedz, ze na zdrowie Ci to nie wyjdzie. > Będziesz wyglądał jak PST Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Ludziki z PO 04.09.12, 15:17 bozon.higsa napisał(a): > Nie ma mięsa i bułek, żrecie pomidory ! > Tylko dureń może napisać taki bałwochwalczy post u schyłku lata, kiedy cena po > midorów musi być najmniejsza. > Tylko dureń moze napisać, ze nie ma mięsa i bułek, albo wyznawca Naczelnego Idioty któy to przed Euro stwierdził, ze w Polsce nie ma nic. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Ludziki z PO 04.09.12, 16:21 zapijaczony_ryj napisał: > bozon.higsa napisał(a): > > > Nie ma mięsa i bułek, żrecie pomidory ! > > Tylko dureń może napisać taki bałwochwalczy post u schyłku lata, kiedy c > ena po > > midorów musi być najmniejsza. > > > > Tylko dureń moze napisać, ze nie ma mięsa i bułek, albo wyznawca Naczelnego Idi > oty któy to przed Euro stwierdził, ze w Polsce nie ma nic. Przecież ty zapijaczony idioto niczego nie zrozumiałeś z tego co napisałem. Ty pieprzysz tak, jakby cię ktoś nakręcił i puścił luzem. Jak bąka, zabawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Ludziki z PO 04.09.12, 19:46 bozon.higsa napisał(a): > zapijaczony_ryj napisał: > > > bozon.higsa napisał(a): > > > > > Nie ma mięsa i bułek, żrecie pomidory ! > > > Tylko dureń może napisać taki bałwochwalczy post u schyłku lata, k > iedy c > > ena po > > > midorów musi być najmniejsza. > > > > > > > Tylko dureń moze napisać, ze nie ma mięsa i bułek, albo wyznawca Naczelne > go Idi > > oty któy to przed Euro stwierdził, ze w Polsce nie ma nic. > > > > Przecież ty zapijaczony idioto niczego nie zrozumiałeś z tego co napisałem. > Ty pieprzysz tak, jakby cię ktoś nakręcił i puścił luzem. > Jak bąka, zabawkę. > > Cieszę się , ze zrozumiałeś! Taką prostą kwestię Tylko dlaczego inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
mucha-kopaczka jest dobrze , przyjeżdżajta na POgrzeb 04.09.12, 14:28 dobrze że Rudi Goldamber nie ma wpływu na ceny Odpowiedz Link Zgłoś
minkat Re: jest dobrze , przyjeżdżajta na POgrzeb 04.09.12, 14:38 Po niemiecku bursztyn to Bernstein, nie amber jak juz kogos chcesz obrazac to przynajmniej sie nie kompromituj. Odpowiedz Link Zgłoś
mucha-kopaczka nikt tu nie pisze o Nimcach.. 04.09.12, 14:40 Goldamber brzmi bardziej ,,swojsko,,..he,he Odpowiedz Link Zgłoś
minkat Re: PO ziądowemu... 04.09.12, 17:57 wiedzialam, ze polski nie jest Twoim ojczystym jezykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Minął sierpień, minął wrzesień 04.09.12, 14:44 znów październik i ta jesień rozpostarła melancholii mglisty woal nie żałuje letnich dzionków róż, poziomek i skowronków lecz jednego, jedynego jest mi żal addio pomidory addio ulubione słoneczka zachodzące za mój zimowy stół nadchodzą znów wieczory sałatki niejedzonej tęsknoty dojmującej i łzy przełkniętej wpół to cóż ze jeść ja byyyyyyyy-ede i zupy i tomaty gdy pomne wciąż wasz świeży miąższ w te witaminy przebogaty addio pomidory addio utracone przez długie złe miesiące wasz zapach będę czul Owszem, była i dziewczyna i miłości pajęczyna co oplotła drżący dwukwiat naszych ciał porwał dziewczę zdrady poryw i zabrała pomidory te ostatnie com schowane przed nią miał addio pomidory addio ulubione słoneczka zachodzące za mój zimowy stół nadchodzą znów wieczory sałatki niejedzonej tęsknoty dojmującej i łzy przełkniętej wpol to cóż ze jeść ja byyyyyyyy-ede zupy i tomaty gdy pomne wciąż wasz świeży miąższ w witaminy przebogaty addio pomidory addio utracone przez długie złe miesiące wasz zapach będę czul Jeremi Przybora Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Minął sierpień, minął wrzesień 04.09.12, 14:47 Bardzo ładne lenin, nareszcie mogę cię za coś pochwalić choć to nie twoje "dzieło". Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 15:25 A ceny paliw znów dają po d... Jak myślisz, co ważniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 19:01 volupte napisał: > Jeść musisz :-) Kupił samochód i teraz biadoli, że go na benzynę nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 19:55 Mniejsza o to czy mnie stać. Jakoś sobie poradzę. Gorzej że wysokie ceny paliwa walą w inne ceny... a na dokładkę są one spowodwoane głównie badziewnym kursem złotówki co naszej gospodarce nie pomaga, bo euro i dolar są normalnie za drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 19:59 humbak napisał: > Mniejsza o to czy mnie stać. Jakoś sobie poradzę. Gorzej że wysokie ceny paliwa > walą w inne ceny... a na dokładkę są one spowodwoane głównie badziewnym kursem > złotówki co naszej gospodarce nie pomaga, bo euro i dolar są normalnie za drog > ie. Nie tylko Euro, wszystko jest za drogie: mieszkania, samochody, ciuchy, elektronika, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 20:02 Mieszkania nie przesadnie w perspektywie ostatnich lat. Kredyty na mieszkania gorzej jeśli już, bo bankom się cofają;) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 20:06 humbak napisał: > Mieszkania nie przesadnie w perspektywie ostatnich lat. Wolałbym tańsze, a na pewno tańsze niż w Berlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 20:12 humbak napisał: > Dobra dobra... Ja na poważnie. Wolałbym tańsze mieszkania od tańszego Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 20:15 A ja nie. W tej chwili nie jest za drogie na moje cele, tylko dla gospodarki. Są rzeczy ważne i ważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 16:36 pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał: > I to na straganie, a nie w markecie!!! Napisz, że to zasługa Donalda. Śmiało nie krepuj się. I tak wszyscy wiedzą, żeś wazeliną wysmarowany. A "kuhczaki" po ile są? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 18:16 Zielona wyspa pomidorem stojąca. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr-on Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 18:32 Znaczy się sukces!!! Kalemby, Sawickiego czy też samego Premiera ? Ale jeżeli można, u mnie na bazarku pomidory malinowe 4-5 zł, normalne pomidory 3zł, a te podłużne cudności to jakaś odmiana pastewna, na zupę czy do przetworów ? Pisanie, że jest tanio to szczyt hipokryzji, drożyzna na artykuły spożywcze szaleje. Pieczywo potwornie drogie chyba, że ktoś lubi chleb z Tesco. Benzyna niedługo po 7 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 19:00 ajr-on napisał: > Znaczy się sukces!!! Kalemby, Sawickiego czy też samego Premiera ? Ale jeżeli m > ożna, u mnie na bazarku pomidory malinowe 4-5 zł, normalne pomidory 3zł, a te p > odłużne cudności to jakaś odmiana pastewna, na zupę czy do przetworów ? > Pisanie, że jest tanio to szczyt hipokryzji, drożyzna na artykuły spożywcze sza > leje. Pieczywo potwornie drogie chyba, że ktoś lubi chleb z Tesco. Benzyna nied > ługo po 7 zeta. Zbieraj lebiodę, póki czas! Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 19:55 Podluzna odmiana "pastewna" to zapewne olivettes, u mnie jedne z najdrozszych pomidorow "salatkowych", o duzej ilosci miazszu. Goovno chlopu nie zygorek, bo go klunicum nakrunco. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: A pomidory po 1,50 zł 04.09.12, 19:11 A dlaczego taka droga? Nieurodzaj? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Z FK na społeczeństwo? 05.09.12, 06:59 Z dlaczego nie na zdrowie, albo religię Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj PiS_dogłowych tez tak zabolały te tanie pomidory 08.09.12, 17:19 jak moderatora FK i do tej pory im się czkawka na kraju odbijają! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj I dalej ich bolą, az szydzą 13.09.12, 09:18 zapijaczony_ryj napisał: > jak moderatora FK i do tej pory im się czkawka na kraju odbijają! forum.gazeta.pl/forum/w,28,138658286,138658286,Sukces_rzadu_Tuska_pastewne_pomidory_po_1_5zl.html Odpowiedz Link Zgłoś