Dodaj do ulubionych

Choroba smoleńska !

15.09.12, 20:01
Ponoć ludzie pokroju kaczyńskiego walczyli z komuną dla wprowadzenia demokracji ,wiec czemu teraz nie znoszą demokratycznych wyborów ??

" Jan Lityński, doradca prezydenta RP, przybył na mszę zmarłego tragicznie w Tatrach prof. Józefa Szaniawskiego, historyka i publicysty, by zawiadomić o decyzji Bronisława Komorowskiego - prezydent przyznał pośmiertnie Szaniawskiemu Krzyż Kawalerski Orderu Odrodzenia Polski.Część zgromadzonych w katedrze warszawskiej uniemożliwiła Lityńskiemu przemówienie oklaskami i okrzykami "Hańba! Hańba!".
Proboszcz katedry ks. Bogdan Bartołd próbował uciszyć tłum - zwrócił protestującym uwagę, że znajdują się w świątyni i apelował o szacunek dla wszystkich osób. Ale interwencja nie pomogła - donosi reporter Katolickiej Agencji Informacyjnej.

Więcej... wyborcza.pl/1,75248,12491363,Incydent_na_mszy_pogrzebowej_Jozefa_Szaniawskiego_.html#ixzz26YwPa9iY

Więcej... wyborcza.pl/1,75248,12491363,Incydent_na_mszy_pogrzebowej_Jozefa_Szaniawskiego_.html#ixzz26YwLK99m
Obserwuj wątek
    • mjot1 Re: Choroba smoleńska ! 15.09.12, 21:49
      kolter-xl napisał:
      > Ponoć ludzie pokroju kaczyńskiego walczyli ...

Hm… Odważny tchórz? Interesujące…
      • kolter-one Re: Choroba smoleńska ! 15.09.12, 21:58
        mjot1 napisał:

> kolter-xl napisał:
        > > Ponoć ludzie pokroju kaczyńskiego walczyli ...
        >
        > Hm… Odważny tchórz? Interesujące…

Żartowałem .....
    • wuzet21 Re: Choroba smoleńska ! 16.09.12, 20:45
      Znaczy się, nawet w świątyni świętości nie ma ? no tak, przecież one nawet do PIS-u nie należą...
      • lidka449 Re: Choroba smoleńska ! 16.09.12, 22:07
        jak to nazwać - nienawiść do wszystkiego i wszystkich
        kto nie jest z nami jest przeciwko nam - takie hasła do zmęczenia i zamęczenia
        nie ma co idą w zaparte
        tacy Polacy .
        • gucio71.2 Re: Choroba smoleńska ! 16.09.12, 22:18
          lidka449 napisała:

> jak to nazwać - nienawiść do wszystkiego i wszystkich
          > kto nie jest z nami jest przeciwko nam - takie hasła do zmęczenia i zamęczenia
          > nie ma co idą w zaparte
          > tacy Polacy .

ta krzykliwa banda to akurat nie Polacy, to mała nic nie znacząca grupa, fakt że hałaśliwa. Polacy to fajni ludzie a tamto coś to banda frustratów którzy w życiu sobie nie radzą z Polakami mając tylko wspólny język, nic więcej
          • artjomka Re: Choroba smoleńska ! 16.09.12, 22:23
            Ja ze wsi, wiec mam pytanie:
            Czy koszty leczenia choroby smolenskiej sa refundowane przez NFZ?
            Pozdro!
            Polska Kargulem silna!
          • lidka449 Re: Choroba smoleńska ! 16.09.12, 22:31
            no przecież oni uważają się za największych patriotów,
            ja się pod tym nie podpisuję .
            • Gość: ka_p_pa Re: Choroba smoleńska ! IP: *.interwan.pl 16.09.12, 22:52
              Zakłady psychiatryczne pełne są takich, którzy się za coś(kogoś) mają.
            • kolter-xl Re: Choroba smoleńska ! 16.09.12, 23:42
              lidka449 napisała:

> no przecież oni uważają się za największych patriotów,
              > ja się pod tym nie podpisuję .

Patriota nie klęczy na kolanach przed przedstawicielem obcego państwa. No a czy niej est takim ktoś kto ślubuje wierność głowie obcego małego ale zawsze państwa ??
        • kolter-xl Re: Choroba smoleńska ! 16.09.12, 23:39
          lidka449 napisała:

> jak to nazwać - nienawiść do wszystkiego i wszystkich
          > kto nie jest z nami jest przeciwko nam - takie hasła do zmęczenia i zamęczenia
          > nie ma co idą w zaparte
          > tacy Polacy .

Polak , Polakowi - katolikiem
      • kolter-xl Re: Choroba smoleńska ! 16.09.12, 23:38
        wuzet21 napisał:

> Znaczy się, nawet w świątyni świętości nie ma ? no tak, przecież one nawet do P
        > IS-u nie należą...

Nie odpowiem bo mi bana na Społeczeństwo Obywatelskie walniesz :)
        • wuzet21 Re: Choroba smoleńska ! 18.09.12, 10:16
          kolter-xl napisał:

> wuzet21 napisał:
          >
          > > Znaczy się, nawet w świątyni świętości nie ma ? no tak, przecież one nawe
          > t do P
          > > IS-u nie należą...
          >
          > Nie odpowiem bo mi bana na Społeczeństwo Obywatelskie walniesz :)

Sie nie bój, jak będziesz grzeczny - nić Ci nie grozi...
          • kolter-xl Re: Choroba smoleńska ! 18.09.12, 12:00
            wuzet21 napisał:

> > Nie odpowiem bo mi bana na Społeczeństwo Obywatelskie walniesz :)
            >
            > Sie nie bój, jak będziesz grzeczny - nić Ci nie grozi...

Zobaczymy .
            • wuzet21 Re: Choroba smoleńska ! 18.09.12, 12:04
              Sie wie...
    • lepian4 Re: Choroba smoleńska ! 17.09.12, 04:34
      A ja jestem dumny, ze sa jeszcze ludzie, ktorzy nie chca w swiatyni odczytow decyzyj prezydenta. Na sama mysl o tym bul mnie ogarnia i brak nadzieji!

• kolter-xl Re: Choroba smoleńska ! 17.09.12, 09:20
        lepian4 napisał:

> A ja jestem dumny, ze sa jeszcze ludzie, ktorzy nie chca w swiatyni odczytow decyzyj prezydenta. Na sama mysl o tym bul mnie ogarnia i brak nadzieji!

No tak zapomniałem ze demokratyczne wybory wyborami a sprawiedliwość dziejowa zawsze po stronie wielokrotnie odrzuconego zawsze powalonego na kolana PIS-u
      • wuzet21 Re: Choroba smoleńska ! 18.09.12, 10:18
        lepian4 napisał:

> A ja jestem dumny, ze sa jeszcze ludzie, ktorzy nie chca w swiatyni odczytow de
        > cyzyj prezydenta. Na sama mysl o tym bul mnie ogarnia i brak nadzieji!
        >

no, no - bul, bul...
        • Gość: współczujący Re: Choroba smoleńska ! IP: *.xdsl.centertel.pl 28.09.12, 10:48
          tego wc21 nie boli a buli
          • lepian4 Re: Choroba smoleńska ! 28.09.12, 10:54
            A mnie buli, ze te sama glaby, ktore domagaja sie rozdzialu kosciola od panstwa, placza o demokracji, gdy wierni wyrazaja niezadowolenie, gdy politycy wpierdlaja sie na ambone
            • kolter-xl Re: Choroba smoleńska ! 28.09.12, 11:00
              lepian4 napisał:

> A mnie buli, ze te sama glaby, ktore domagaja sie rozdzialu kosciola od panstwa
              > , placza o demokracji, gdy wierni wyrazaja niezadowolenie, gdy politycy wpierd
              > laja sie na ambone

Głąbie a nie buli cię ze od 2005 w sejmie katoprawica nie zmieniał uwłaczający zwłaszcza biskupom artykuł 25 konstytucji ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka