8ar8ara 22.10.12, 19:26 Zakaz palenia w prywatnych mieszkaniach: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,12716493,W_kalifornijskim_San_Rafael_calkowity_zakaz_palenia_.html To chyba dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bling.bling Re: Zakaz palenia w prywatnych mieszkaniach 22.10.12, 19:30 jakby w domach publicznych zakazali to by mnie ruszyło a nie taki news Odpowiedz Link Zgłoś
8ar8ara Re: Zakaz palenia w prywatnych mieszkaniach 23.10.12, 16:21 bling.bling napisał: > jakby w domach publicznych zakazali to by mnie ruszyło a nie taki news :) Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Zakaz palenia w prywatnych mieszkaniach 22.10.12, 20:56 Bardzo dobrze! A ciupcianie w celach prokreacyjnych jeno. Przestrzegania zakazów będą kontrolowały trójki robotniczo chłopsko czarnoksięskie. Odpowiedz Link Zgłoś
8ar8ara Re: Zakaz palenia w prywatnych mieszkaniach 23.10.12, 16:22 mjot1 napisał: > Bardzo dobrze! > A ciupcianie w celach prokreacyjnych jeno. > Przestrzegania zakazów będą kontrolowały trójki robotniczo chłopsko czarnoksięs > kie. Nie chcesz powiedziec chyba, ze podtruwanie dzieci jest dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Zakaz palenia w prywatnych mieszkaniach 23.10.12, 19:35 8ar8ara napisała: > Nie chcesz powiedziec chyba, ze podtruwanie dzieci jest dobre? A kogóż u licha obchodzi, co chcę powiedzieć? No, bo nie nieskazitelnych przecie ;-) Podtruwanie dzieci powiadasz… Hm… Czyż życiodajne wyziewy z rur wydechowych nie są zbawiennym antidotum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Re: Zakaz palenia w prywatnych mieszkaniach IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 22.10.12, 22:02 Najwiekszym tu problemem jest to, ze mnostwo bydlakow pali w mieszkaniach, w ktorych sa dzieci. Po dobroci takiego bydlaka sie nie przekona, akcje edukacyjne tez nie przyniosa wiekszego efektu. Trzeba z nimi zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
8ar8ara No wlasnie. 23.10.12, 16:23 Gość portalu: staszek napisał(a): > Najwiekszym tu problemem jest to, ze mnostwo bydlakow pali w mieszkaniach, w kt > orych sa dzieci. Po dobroci takiego bydlaka sie nie przekona, akcje edukacyjne > tez nie przyniosa wiekszego efektu. Trzeba z nimi zdecydowanie. No wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
filippa.pippa Podobnie 23.10.12, 17:12 Gość portalu: staszek napisał(a): > Najwiekszym tu problemem jest to, ze mnostwo bydlakow pali w mieszkaniach, w kt > orych sa dzieci. Po dobroci takiego bydlaka sie nie przekona, akcje edukacyjne > tez nie przyniosa wiekszego efektu. Trzeba z nimi zdecydowanie. Podobnie jest z jedzeniem mięsa. Wsuwają tacy zwierzęce zwłoki i jeszcze namawiają swoje pociechy na ten niecny proceder :( Odpowiedz Link Zgłoś
8ar8ara Re: Zakaz palenia w prywatnych mieszkaniach 23.10.12, 16:21 eelus.qiwi_no.rusz-zesz_sie napisała: > > Zakaz palenia w prywatnych mieszkaniach: > > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,12716493,W_kalifornijskim_San_Rafael_calkowity_zakaz_palenia_.html > > To chyba dobrze? > > Spytaj swojego męża (jeśli jest palący) , czy to "dobrze", tylko uważaj, żebyś > nie musiała do mamusi dzisiejszej nocy pryskać. Nigdy bym sie nie zwiazala z palaczem, a jak by zaczal palic po slubie to bym sie rozwiodla. Odpowiedz Link Zgłoś
filippa.pippa Wspaniale! 23.10.12, 17:08 Tak trzymać. Czekamy na takie decyzje w naszym kraju. Bo przecież, jeśli po dobroci nie dociera, to potrzebne są zakazy. Oby tylko były konsekwentnie realizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agel Re: Wspaniale! IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 19:09 a ja pale na balkonie lub tarasie :P a jak ktos ma problem to wypuszcze mojego pieska który szybko podleci pod brame Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepaląca Re: Wspaniale! IP: 109.95.31.* 23.10.12, 19:47 Jak dla mnie to przepis jest chory. Kto i jak będzie kontrolował przestrzeganie tego przepisu? Jakie są miejsca wyznaczone do palenia poza mieszkaniem? Jak się mieszka w domu to można palic np. na balkonie, podwórku. A jak się mieszka w blokach i ma się nad sobą sąsiadów to dym z balkonu leci do sąsiadów, to ja już wolę żeby sąsiad palił w swoim mieszkaniu niż żeby jego smrody z balkonu leciały do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Zakaz palenia w prywatnych mieszkaniach 24.10.12, 13:26 Proponuję też nakaz malowania na żółto ścian w prywatnych mieszkaniach oraz zakaz jedzenia miesa w poniedziałki w godzinach od 14:00 do 18:30. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zakaz palenia w prywatnych mieszkaniach 24.10.12, 13:32 a kąpiel tylko w poniedziałki i czwartki między 14 a 16. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Zakaz palenia w prywatnych mieszkaniach 24.10.12, 14:29 w wodzie, w której w godz. między 12 a 14 kąpała sie teściowa. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zakaz palenia w prywatnych mieszkaniach 24.10.12, 17:48 No nie może być, bo przed 14 nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś