Gość: Olka Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.futuro.pl 06.09.04, 14:09 Siema !! No chyba przesadziłaś z tym ze wszystki potępisz bo każdy ma swoje poglądy. JA jeszcze niemam dzieci i niewiem co bym zrobiła gdzybym sie dowiedziała ze mów syn jest homoseksualistą. Bym chyba przemówił do głowy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.telia.com 06.09.04, 14:13 pierwsza pani reakcja byla jak reakcja kazdej matki niepowinna sie pani wstydzic syna za to ze wybral na paretera swego zycia meszczyzne trzeba patrzec tez wdruga strone czy jest mu dobrze z nim jesli tak to wszystko wiadomo wiem bo mam duzo znajomych homoseksulistow i lesbijek najwazniejsze zeby byl szczesliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: 195.136.36.* 06.09.04, 14:17 Dla wszystkich jest miejsce na ziemi; kto mysli nie jest człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzka Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:26 Ciesze sie, że Pani teraz tak uważa i że będzie sie Pani tego trzymać , popieram Panią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: 217.153.221.* 06.09.04, 14:34 Za co ty popierasz matke syna???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larvcia 16 Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:37 Moim zdaniem jest to odmiana orientacji seksualnej i nikt nie powienien bulwersować się widząc w związku osoby o tej samej płci.Współczuję takim ludziom,gdyż nie mogą pełnoprawnie założyc rodziny.Ale jeżeli jednak chcą być ze sobą ich sprawa i po co przeszkadzać?? Tępie osoby nietolerancyjne i jestem pełna podziwu śmiałym ludziom którzy przestali ukrywać swe uczucia,ponieważ z tam nietolerancyjnym społeczeństwem naprawdę nie jest im ciężko.Zapraszam na blog larvcia.eblog.pl... jest tam historia pt." Jestem inna" ,która opowiada o problemach i ornientacji młodej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał konopacki Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.chello.pl 06.09.04, 14:32 Ja też jestem homosexualistą gejem. Zapewniam panią że to nic złego.To nie żadna sekta, religia itp. My się po prostu tacy urodziliśmy i nikt nie ma na to wpływu. Niech sie pani nie martwi bo to nie pani wina że pani syn taki sie uro dził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedi Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.chello.pl 06.09.04, 14:36 No i co kurwa nawet jeśli jest gejem to co naskoczy mu pani na dupę?!?!?!Ja kurwa nie jestem gejem ale mó kolega kurwa jest i co odpierdoli mu pani fiuta??? Jeb sie babo i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: 217.153.221.* 06.09.04, 14:38 przeciez Ty gadasz głupoty,czy Ty jesteś wierzącym czlowiekiem????? Jeżeli twierdzisz,że taki sie urodziles to czy to jest w genach?????? Takim sie stales z własnej woli, szukales wrażen i je masz. :-{{{ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyderca Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.trzepak.pl 06.09.04, 14:34 No to na potepienie wszystkim ortodoksyjnym "katolikom". Bo to oni wszyscy powinni przeczytac ta wypowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał konopacki Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.chello.pl 06.09.04, 14:39 ty szyderca jebany szatanisto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rektor Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.zlociniec.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 14:44 Rafale nie daj się ponosić takiemu klientowi jak szyderca... nie jest wart uwagi i komentarza. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFAŁ KONOPACKI Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.chello.pl 06.09.04, 14:47 ŚWIĘTA RACJA I DZIĘKUJĘ ZA PRZYPOMNIENIE REKTORZE POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:19 I co z tego czytałem prawie wszystkie wypowiedzi tak naprawde trzeba być gejem żeby to zrozumieć Możesz być dumna że ci powiedział ja nie mam odwagi i tak naprawde to nie wie nikt A ze jestem gejem to moja sprawa dojrzałem do tego wydaje mi się że lepiej powiedzieć i mieć to za sobą nie zrobiłem tego i pewnie nie zrobię . A co przeżywam to moje próbowałem się zabić nie akceptowałem siebie a to jest najgorsze Czyja wina że taki jestem nie wiem i mnie to nie interesuje Co waszym zdaniem jest lepsze zaakceptować to kim się jest czy umrzeć i mieć wszystko z głowy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEDAŁY TO CHÓJE Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.chello.pl 06.09.04, 14:44 pedaŁY TO CHÓJE I KAŻDY O TY M WIE BO LEPPER TO PEDAŁ KWAŚNIEWSKI TO PEDAŁ RYWIN TO PEDAŁ A MILLER TO PEDI PIERDOLIĆ TE ZCWELONE ROZJEBANE GÓWNA PEDAŁY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC PIKER Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 06.09.04, 14:44 TO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:51 Dziwnie to zabrzmi ale jestem homoseksualista. na poczatku trudno mi było sie przyzwyczaić do tego ale wiem że jesli ktoś może wesprzeć a najlepiej jakby to była matka to da sie temu podołać.moja mama zaakceptowała to i wiem ze moge na nie liczyć , mam komu sie zwierzyć. uważam że najgorzszym wyjściem jest wstydzenie sieczy wyrzeknięcie siedziecka swojego. to jest tylko człowiek który kocha inaczej. on tak samo chce kochać i być kochany jak każdy inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 15:01 witam wszystkich. mam brata homoseksualiste i czy tego chce czy nie tak juz jest i chyba zostanie... i przykro mi bardzo, ale choc bym chcial nie jestem w stanie udawac ze to nie wplywa na moj stosunek do niego... wiem, ze jest moim bratem, na swoj sposob go kocham, ale mysl o tym, ze jest inny po prostu nie pozwala mi na to, zeby zachowywac sie w stosunku do niego normalnie... to jest silniejsze ode mnie niestety... moze powiecie ze jestem staroswiecki albo zakapturzony... nic na to nie poradze... i uwazam ze jest to tragedia calej naszej rodziny z reszta chyba najwieksza tragdia mojego brata. ale pomijajac to, co mnie jeszcze razi w tym wszystkim - to ze on po prostu sie obnosi z tym jaki jest, na kazdym kroku musi pokazac, ze jest pedalem (inaczej sie ubiera, inaczej sie zachowuje, (wreszcie) po prostu wszystkim daje do zrozumienia, ze jest pedalem. (ja (i wiekszosc ludzi) sie nie obnosze ze jestem heteroseksualny)... ot taki komentarz osoby uwiklanej w przygody zycia.... pzdr sss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 14-dziewczynka Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 06.09.04, 15:05 Siema! Osobiście nie popieram homoseksualistów, poniewaz moja wiara mi na to nie pozwala. Ale myśle że z tym można się pogodzić tak jak pogodziła się z tym matka tego chłopaka. Homoseksualizm to horoba, która powinno sie leczyć i jestem oburzona tym, że w innym krajach można "małżeństwu homoseksualnemu" zadoptowac dziecko i mam nadzieje, że w Polsce nigdy do tego nie dojdzie! Postawmy sie na miejscu tego dziecka gdy ktoś zapyta się jego jak ma na imię jego mamusia? -Patryk-odpowiada dziecko. A tata?? -Łukasz. STRASZNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RafalG Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.04, 15:20 Jest Pani przede wszystkim bardzo inteligętną kobietą. Podziwiam Panią. Ja też jestem homoseksualistą. Mam 34 lata. Moj chłopak ma 24 lata. Jego matka jest bardzo zaborcza wręcz apodyktyczna. Poznałem ją osobiście. Oczywiście nie wie, że jej syn jest gejem. I pewnie nigdy się nie dowie. Jego matka na każdym kroku daje mu do zrozumienia, że geje to "coś gorszego". Myślę, że on nigdy nie zdobędzie się na odwagę aby zdjąć z siebie tą maskę. Do końca życia będzie grał kogos kim nie jest, po to, aby jego mama była usatysfakcjonowana. To dobrze, że są kobiety takie jak Pani. Myślę, że będziecie bardziej szczęśliwi teraz, niż pani syn do końca pani dni odgrywał by teatrzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.pronet.lublin.pl 06.09.04, 15:30 myślisz dobrze i pochwalam to ja myślę że to nie jest takie straszne chociaż niektórzy się wyśmiewają z takich ludzi ale niech każdy pomyśli jakby się znalazł w przypadku twojego syna jakby się czuł?On jest taki jak my wszyscy chociaż jest homo.on jest taki sam nienależy odżucać takich ludzi on nie jest inny on jest człowiekiem nie ważane co sobie kto myśli ważne żeby rodzina nie odwracała się od takich osób.Oni potrzebują wsparcia a nie kpin i drwin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.stargard.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 16:12 wiesz co ... masz do tego prawo zeby sie stydzic syna bo to wstyd... to tak jak dziecko sie czegos wstydzi ale potem do tego przywyka... to straszne ze ma inną orientacje seksualną...ale co poradzisz?? wykastrujesz go? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: 80.51.180.* 06.09.04, 16:22 Zgadzam sie z panią w 100%. Choć mam dopiero 15 lat i całe moje środowisko jest przeciwne homoseksualizmowi z rodziną włącznie ja tak nie uważam. Homoseksualiści to tacy sami ludzie jak każdy inny. Nie moża ich wyśmiewać za swoją orientacje seksualną. To barbarzyństwo !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wilczyca_les Jestem lesbijką 06.09.04, 16:54 Tak a`propos homoseksualizmu. :) Nie wstydzę się, ani nigdy wstydzić się nie będę tego, ze jestem lesbijką. Nie ujawniam się na oślep, bo po co mam psuć krew sobie i tym, którzy nie zasługują na otrzymanie tej cząstki mnie jaką jest mój homoseksualizm? Wszyscy geje i lesbijki - nie wstydźcie się i proszę - choćby anonimowo ale walczcie o swoje prawa!! liczy się każda ręka uniesiona w górę. Ci, którzy tak chamsko i prostacko protestują "przeciw" nie są godni uwagi, bo zapewne nie ustępują im nawet neandertalczycy. A ci, którzy zachowują choć odrobinę kultury zasługują na choć słowo wyjaśnienia. Niech się dowiedzą wreszcie, że my wszyscy jesteśmy ani lepszymi, ani gorszymi ludźmi. Nie dzielmy się na grupy ani strony, bo żadna z nich nie ustrzeże się przed chorobą, śmiercią czy wojną. Te dotykają każdego - bez względu na rasę, kolor skóry, wyznanie czy orientację seksualną bądź polityczną. Zresztą, czy to nie hipokryzja gdy mężczyźni tak głośno wołający przeciw "pedalstwu", ci mężczyźni właśnie 9 na 10 z chęcią popatrzyłoby, bądź "zabawiło" się z dwoma lesbijkami?... No i co?... Kto tu cierpi niezdrowe skłonności do homoseksualistów? Nie mówię o skłonności do homoseksualistów, NIE do homoseksualizmu! Albo panie heteroseksualne - czyż nie pociągają ich geje??... pozdrawiam Dorota Lajnert Odpowiedz Link Zgłoś
wilczyca_les Jestem lesbijką - sprostowanie 06.09.04, 16:57 Mówiłam o niezdrowej skłonności ludzi hetero do homoseksualistów a nie do homoseksualizmu - to jest zasadnicza różnica! "Zakazany owoc wisi mi nad głową..." Lalalala :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.chello.pl 06.09.04, 16:42 ja mysle ze najwyzszy czas skonczyc z europejska propaganda, nie obchodzi mnie to ze polowa niemcow, anglikow, belgow, holendrow i francuzow to geje. nie mam najmniejszej ochoty ogladac dwoch facetow lizacych sie na srodku ulicy w moim miescie, uwazam ze to wynaturzenie jest choroba psychiczna ktora mozna leczyc. nie mam zamiaru sie przyzwyczajac do widoku gejow na ulicy. to zjawisko trzeba pietnowac a nie pokazywac mlodym ludziom i wmawiac im to jako nowy modny styl zycia. i wcale tego tekstu nie powiedziala "matka polka". Odpowiedz Link Zgłoś
wilczyca_les Re: Mój syn jest homoseksualistą. 06.09.04, 17:09 No dobrze Panie Polak. A gdybyś urodził się czarny? Albo byłbyś gejem? Czy chciałbyś, zeby ganiały Cię bandy rasistów i nietolerancyjnych aferzystów? I pluli na Twoje plecy tacy jak Ty? Nietolerancyjni katolicy z dwójką uśmiechniętych dzieci, piękną żoną i tacy jak TY, kochający mężowie i ojcowie, którzy nie potrafią odmówić sobie przyjemnego tete-a-tete z młodziutką Panienką, która zakręci tyłeczkiem zachwycona odrobiną siwizny na Twej skroni?.... Odpowiedz szczerze - w końcu nikt Cię nie sprawdzi - czy nie mam raCJI??? > ja mysle ze najwyzszy czas skonczyc z europejska propaganda, nie obchodzi mnie > to ze polowa niemcow, anglikow, belgow, holendrow i francuzow to geje. nie mam > najmniejszej ochoty ogladac dwoch facetow lizacych sie na srodku ulicy w moim > miescie, uwazam ze to wynaturzenie jest choroba psychiczna ktora mozna leczyc. > nie mam zamiaru sie przyzwyczajac do widoku gejow na ulicy. to zjawisko trzeba > pietnowac a nie pokazywac mlodym ludziom i wmawiac im to jako nowy modny styl > zycia. i wcale tego tekstu nie powiedziala "matka polka". Odpowiedz Link Zgłoś
wilczyca_les Re: Mój syn jest homoseksualistą. 07.09.04, 06:33 Nie toleruję nietorlerancji. Zarówno ze strony homooseksualistów jak i hetero, i innych "grup" obyczajowych, politycznych, itp, itd...Sama mam mnóstwo uprzedzeń wobec "antyhomo" ale to wynika z reakcji na głosy pt: "Jesteśmy prześladowani" (homoseksualiści). I choć doświadczenie mówi mi, że całym tym tłumie osób, która wie o mnie, NIE BYŁO osoby, która patrzyła na mnie z choć odrobiną niesmaku. Są nieliczni o skrajnych poglądach, którzy krzyczą za i przeciw w sposób urągający wszelkim kanonom dobrego wychowania. Ale oni są niechlubnymi wyjątkami. reszta jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: 195.136.191.* 06.09.04, 17:47 Tak naprawde wiekszosc ludzi wypowiada sie na temat homoseksualizmu nie majac nigdy do czynienia z osobami homo. Znam kilka takich osob i sa to jak najbardziej normalni ludzie. Powiem nawet wiecej - przez swa "odmiennosc" musza byc lepsi we wszystkich dziedzinach aby byc zaakceptowani, tzn. czesto sa bardziej elokwentni, maja wieksza wiedze ogolna o swiecie, lepiej wykonuja swoja prace itp. A co do ostentacyjnego lizania sie na ulicy, obsciskiwania i tym podobnych rzeczy, to jest to tak samo niesmaczne zarowno w wykonaniu hetero jak i homo. I nikt nie kaze nam aprobowac homoseksalizmu, nikt do niego nie namawia. Od nas, hetero, oczekuje sie akceptacji. A jesli ktos ogladal American Beauty, to wie, kto tak naprawde najglosniej krzyczy przeciwko tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oczko-ona hmmm IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 06.09.04, 18:46 jestem les.czuje sie z tym naturalnie.ale widzac pary hetero nie patrze na nich jak na "innych".to sa ludzie i ja jestem czlowiekiem.to ze kocham inna kobiete czy to znaczy ze kogos krzywdze??nie. a co do pochodzenia homoseksualizmu...to nie jest choroba.homoseksualizm jest jak albinizm-powstaje przez zmiany hormonalne w zyciu plodowym.akurat to zalezy od stezenia poziomu testosteronu i innych hormonow pomocniczych miedzy 4 a 7 miesiacem ciazy pozdrawiam...dr.hab.biologii Odpowiedz Link Zgłoś
wilczyca_les Re: Mój syn jest homoseksualistą. 07.09.04, 08:42 Gdy czytm teksty podobne temu ponizej budzą się we mnie instynkty drapieżcy. Chciałabym stanąć z Tobą twarzą w twarz panie Polak. Czy umiałbyś powtórzyć mi to w twarz i uzasadnić? Popatrz na swoją wypowiedź - TO dopiero jest chore - Twoja nienawiść.... > ja mysle ze najwyzszy czas skonczyc z europejska propaganda, nie obchodzi mnie > to ze polowa niemcow, anglikow, belgow, holendrow i francuzow to geje. nie mam > najmniejszej ochoty ogladac dwoch facetow lizacych sie na srodku ulicy w moim > miescie, uwazam ze to wynaturzenie jest choroba psychiczna ktora mozna leczyc. > nie mam zamiaru sie przyzwyczajac do widoku gejow na ulicy. to zjawisko trzeba > pietnowac a nie pokazywac mlodym ludziom i wmawiac im to jako nowy modny styl > zycia. i wcale tego tekstu nie powiedziala "matka polka". Odpowiedz Link Zgłoś
kklamerka Re: Mój syn jest homoseksualistą. 06.09.04, 21:33 OBY Wszyscy rodzice, niezależnie od oriemtacji, światopoglądu... dzieci, miały takich Rodziców :) Gratuluję synowi Matki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rektor no... no... panie polak IP: *.zlociniec.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 10:11 Wiele mądrych słów tu przeczytałem, ale wypowiedź pseudo POLAKA to jakiś obłęd. Teraz wiem skąd faszyści wzieli sojuszników "kapo" ludzie jak można mieć taką nienawiść w sobie. Człowieku ty musisz odwiedzić jakiegoś specjalistę (psychiatre. Panie polak weź załóż partie, otwórz obóz i do gazu, bo wyleczyć to możesz ale przeziębienie. Widzę że bardzo mało na ten temat wiesz. Więc zasięgnij opini ekspertów i wtedy pokazuj swoją mądrość na chatach takich jak ten. Wiele bym jeszcze napisał, ale obawiam się że będą czytać to nieletni... Jest pan nieprzystosowany do życia w społeczeństwie (dlaczego?) dlatego że różni ludzie zamieszkują tą planetę - homo, hetero, czarni, biali, żółci itd... mi to nie przeszkadza, jak widzę panu bardzo. To chore-pan jest chory, panie POLAK. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wilczyca_les Re: no... no... panie polak 07.09.04, 13:14 echhh....jak to jest że brudy zawsze pływają po powierzchni i najlepiej je widać?? Ja protestuję :) A pan Polak faktycznie powinien się leczyć ze swojej homofobii - w końcu to fobie to też choroby :D Pozdrawiam wszystkie Lesbijki i Gejów :) GG 9489225 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Człek Homoseksualizm jest w porządku IP: *.pl / *.pl 09.09.04, 16:42 Pamiętajcie, homoseksualizm jest w porządku! Nie można się czepiać homoseksualistów za sam fakt, że są homoseksualistami, tznm., że czują to co czują. Takie czepianie si.ę to nonsens! Homoseksualizm nikomu nie szkodzi. Dajcie ludziom żyć jak chcą. Sam jestem hetero, ale sporadycznie podobają mi się faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feelozof Rodzice niepotrzebnie się przejmują IP: *.crowley.pl 23.09.04, 16:58 Dla wielu rodziców to poważny problem. Ale chyba przesadzają. Nie pomyślą, tak jak Matkapolka, że ich dzieci i tak mogą być szczęśliwe, a tylko to w życiu się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Mój syn jest homoseksualistą.tezjestem IP: *.kolonia.lan / *.kolonianet.pl 26.01.05, 01:38 reakcja moich rodzicow byla taka sama pewnie kazdy tak reaguje, obawia sie o syna o to co ludzie powiedza o to jak bedzie zyl i ze dzieci brak i wogle to raczej z falszywych stereotypow wynika niz z prawdy ale tak juz jest i bedzie. Oczywiscie kazdy rodzic wolalby zeby jego dziecko bylo hetero, no ale niewszyscy sa. napoczatku rodziece tez sie bali i wstydzili ale jak pozali to srodowisko jest normalnie. bardzo dobrze ze pani zaakceptowala syna takim jakim jest to nawet gdyny sie pani sprzeciwiala dalej by taki byl a teraz moze zyc szczesliwie i niemusi prowadzic podwojnego zycia bo to jest najgorsze. akceptacja bliskich jest bardzo wazna, od reszty wymaga sie chociasz odrobiny szacunku. pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś