Dodaj do ulubionych

Mój syn jest homoseksualistą.

• Gość: Olka Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.futuro.pl 06.09.04, 14:09
      Siema !!
      No chyba przesadziłaś z tym ze wszystki potępisz bo każdy ma swoje poglądy. JA
      jeszcze niemam dzieci i niewiem co bym zrobiła gdzybym sie dowiedziała ze mów
      syn jest homoseksualistą. Bym chyba przemówił do głowy !!
    • Gość: justyna Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.telia.com 06.09.04, 14:13
      pierwsza pani reakcja byla jak reakcja kazdej matki niepowinna sie pani
      wstydzic syna za to ze wybral na paretera swego zycia meszczyzne trzeba
      patrzec tez wdruga strone czy jest mu dobrze z nim jesli tak to wszystko
      wiadomo wiem bo mam duzo znajomych homoseksulistow i lesbijek
      najwazniejsze zeby byl szczesliwy
    • Gość: ewa Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: 195.136.36.* 06.09.04, 14:17
      Dla wszystkich jest miejsce na ziemi; kto mysli nie jest człowiekiem
    • Gość: marzka Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:26
      Ciesze sie, że Pani teraz tak uważa i że będzie sie Pani tego trzymać ,
      popieram Panią
      • Gość: elka Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: 217.153.221.* 06.09.04, 14:34
        Za co ty popierasz matke syna????
      • Gość: Larvcia 16 Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:37
        Moim zdaniem jest to odmiana orientacji seksualnej i nikt nie powienien
        bulwersować się widząc w związku osoby o tej samej płci.Współczuję takim
        ludziom,gdyż nie mogą pełnoprawnie założyc rodziny.Ale jeżeli jednak chcą być
        ze sobą ich sprawa i po co przeszkadzać?? Tępie osoby nietolerancyjne i jestem
        pełna podziwu śmiałym ludziom którzy przestali ukrywać swe uczucia,ponieważ z
        tam nietolerancyjnym społeczeństwem naprawdę nie jest im ciężko.Zapraszam na
        blog larvcia.eblog.pl... jest tam historia pt." Jestem inna" ,która opowiada o
        problemach i ornientacji młodej dziewczyny.
    • Gość: rafał konopacki Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.chello.pl 06.09.04, 14:32
      Ja też jestem homosexualistą gejem. Zapewniam panią że to nic złego.To nie
      żadna sekta, religia itp. My się po prostu tacy urodziliśmy i nikt nie ma na to
      wpływu. Niech sie pani nie martwi bo to nie pani wina że pani syn taki sie uro
      dził
      • Gość: pedi Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.chello.pl 06.09.04, 14:36
        No i co kurwa nawet jeśli jest gejem to co naskoczy mu pani na dupę?!?!?!Ja
        kurwa nie jestem gejem ale mó kolega kurwa jest i co odpierdoli mu pani fiuta???
        Jeb sie babo i tyle
      • Gość: elka Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: 217.153.221.* 06.09.04, 14:38
        przeciez Ty gadasz głupoty,czy Ty jesteś wierzącym czlowiekiem?????
        Jeżeli twierdzisz,że taki sie urodziles to czy to jest w genach??????
        Takim sie stales z własnej woli, szukales wrażen i je masz. :-{{{
    • Gość: Szyderca Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.trzepak.pl 06.09.04, 14:34
      No to na potepienie wszystkim ortodoksyjnym "katolikom". Bo to oni wszyscy
      powinni przeczytac ta wypowiedz.
      • Gość: rafał konopacki Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.chello.pl 06.09.04, 14:39
        ty szyderca jebany szatanisto
        • Gość: rektor Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.zlociniec.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 14:44
          Rafale nie daj się ponosić takiemu klientowi jak szyderca... nie jest wart
          uwagi i komentarza. pzdr
          • Gość: RAFAŁ KONOPACKI Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.chello.pl 06.09.04, 14:47
            ŚWIĘTA RACJA I DZIĘKUJĘ ZA PRZYPOMNIENIE REKTORZE POZDRAWIAM
        • Gość: gej Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:19

I co z tego czytałem prawie wszystkie wypowiedzi tak naprawde trzeba być gejem
          żeby to zrozumieć
          Możesz być dumna że ci powiedział ja nie mam odwagi i tak naprawde to nie wie
          nikt
          A ze jestem gejem to moja sprawa dojrzałem do tego wydaje mi się że lepiej
          powiedzieć i mieć to za sobą nie zrobiłem tego i pewnie nie zrobię .
          A co przeżywam to moje próbowałem się zabić nie akceptowałem siebie a to jest
          najgorsze
          Czyja wina że taki jestem nie wiem i mnie to nie interesuje
          Co waszym zdaniem jest lepsze zaakceptować to kim się jest czy umrzeć i mieć
          wszystko z głowy .
      • Gość: PEDAŁY TO CHÓJE Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.chello.pl 06.09.04, 14:44
        pedaŁY TO CHÓJE I KAŻDY O TY M WIE BO LEPPER TO PEDAŁ KWAŚNIEWSKI TO PEDAŁ
        RYWIN TO PEDAŁ A MILLER TO PEDI PIERDOLIĆ TE ZCWELONE ROZJEBANE GÓWNA PEDAŁY
    • Gość: WC PIKER Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 06.09.04, 14:44
      TO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
    • Gość: maxx Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:51
      Dziwnie to zabrzmi ale jestem homoseksualista. na poczatku trudno mi było sie
      przyzwyczaić do tego ale wiem że jesli ktoś może wesprzeć a najlepiej jakby to
      była matka to da sie temu podołać.moja mama zaakceptowała to i wiem ze moge na
      nie liczyć , mam komu sie zwierzyć. uważam że najgorzszym wyjściem jest
      wstydzenie sieczy wyrzeknięcie siedziecka swojego. to jest tylko człowiek który
      kocha inaczej. on tak samo chce kochać i być kochany jak każdy inny.
      • Gość: sss Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 15:01
        witam wszystkich.

mam brata homoseksualiste i czy tego chce czy nie tak juz jest i chyba
        zostanie... i przykro mi bardzo, ale choc bym chcial nie jestem w stanie udawac
        ze to nie wplywa na moj stosunek do niego...

wiem, ze jest moim bratem, na swoj sposob go kocham, ale mysl o tym, ze jest
        inny po prostu nie pozwala mi na to, zeby zachowywac sie w stosunku do niego
        normalnie...

to jest silniejsze ode mnie niestety... moze powiecie ze jestem staroswiecki
        albo zakapturzony... nic na to nie poradze... i uwazam ze jest to tragedia
        calej naszej rodziny z reszta chyba najwieksza tragdia mojego brata.

ale pomijajac to, co mnie jeszcze razi w tym wszystkim - to ze on po prostu sie
        obnosi z tym jaki jest, na kazdym kroku musi pokazac, ze jest pedalem (inaczej
        sie ubiera, inaczej sie zachowuje, (wreszcie) po prostu wszystkim daje do
        zrozumienia, ze jest pedalem. (ja (i wiekszosc ludzi) sie nie obnosze ze jestem
        heteroseksualny)...

ot taki komentarz osoby uwiklanej w przygody zycia....

pzdr
        sss
    • Gość: 14-dziewczynka Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 06.09.04, 15:05
      Siema!
      Osobiście nie popieram homoseksualistów, poniewaz moja wiara mi na to nie
      pozwala. Ale myśle że z tym można się pogodzić tak jak pogodziła się z tym
      matka tego chłopaka. Homoseksualizm to horoba, która powinno sie leczyć i
      jestem oburzona tym, że w innym krajach można "małżeństwu homoseksualnemu"
      zadoptowac dziecko i mam nadzieje, że w Polsce nigdy do tego nie dojdzie!
      Postawmy sie na miejscu tego dziecka gdy ktoś zapyta się jego jak ma na imię
      jego mamusia? -Patryk-odpowiada dziecko. A tata?? -Łukasz. STRASZNE!!!
    • Gość: RafalG Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.04, 15:20
      Jest Pani przede wszystkim bardzo inteligętną kobietą. Podziwiam Panią. Ja też
      jestem homoseksualistą. Mam 34 lata. Moj chłopak ma 24 lata. Jego matka jest
      bardzo zaborcza wręcz apodyktyczna. Poznałem ją osobiście. Oczywiście nie wie,
      że jej syn jest gejem. I pewnie nigdy się nie dowie. Jego matka na każdym kroku
      daje mu do zrozumienia, że geje to "coś gorszego". Myślę, że on nigdy nie
      zdobędzie się na odwagę aby zdjąć z siebie tą maskę. Do końca życia będzie grał
      kogos kim nie jest, po to, aby jego mama była usatysfakcjonowana. To dobrze, że
      są kobiety takie jak Pani. Myślę, że będziecie bardziej szczęśliwi teraz, niż
      pani syn do końca pani dni odgrywał by teatrzyk.
    • Gość: anonim Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.pronet.lublin.pl 06.09.04, 15:30
      myślisz dobrze i pochwalam to ja myślę że to nie jest takie straszne chociaż
      niektórzy się wyśmiewają z takich ludzi ale niech każdy pomyśli jakby się
      znalazł w przypadku twojego syna jakby się czuł?On jest taki jak my wszyscy
      chociaż jest homo.on jest taki sam nienależy odżucać takich ludzi on nie jest
      inny on jest człowiekiem nie ważane co sobie kto myśli ważne żeby rodzina nie
      odwracała się od takich osób.Oni potrzebują wsparcia a nie kpin i drwin.
    • Gość: ax Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.stargard.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 16:12
      wiesz co ... masz do tego prawo zeby sie stydzic syna bo to wstyd... to tak jak
      dziecko sie czegos wstydzi ale potem do tego przywyka... to straszne ze ma inną
      orientacje seksualną...ale co poradzisz?? wykastrujesz go?
    • Gość: Maniek Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: 80.51.180.* 06.09.04, 16:22
      Zgadzam sie z panią w 100%. Choć mam dopiero 15 lat i całe moje środowisko jest
      przeciwne homoseksualizmowi z rodziną włącznie ja tak nie uważam.
      Homoseksualiści to tacy sami ludzie jak każdy inny. Nie moża ich wyśmiewać za
      swoją orientacje seksualną. To barbarzyństwo !!!!!!!!!!!!!!
      • wilczyca_les Jestem lesbijką 06.09.04, 16:54
        Tak a`propos homoseksualizmu. :)
        Nie wstydzę się, ani nigdy wstydzić się nie będę tego, ze jestem lesbijką. Nie
        ujawniam się na oślep, bo po co mam psuć krew sobie i tym, którzy nie zasługują
        na otrzymanie tej cząstki mnie jaką jest mój homoseksualizm? Wszyscy geje i
        lesbijki - nie wstydźcie się i proszę - choćby anonimowo ale walczcie o swoje
        prawa!! liczy się każda ręka uniesiona w górę. Ci, którzy tak chamsko i
        prostacko protestują "przeciw" nie są godni uwagi, bo zapewne nie ustępują im
        nawet neandertalczycy. A ci, którzy zachowują choć odrobinę kultury zasługują
        na choć słowo wyjaśnienia. Niech się dowiedzą wreszcie, że my wszyscy jesteśmy
        ani lepszymi, ani gorszymi ludźmi. Nie dzielmy się na grupy ani strony, bo
        żadna z nich nie ustrzeże się przed chorobą, śmiercią czy wojną. Te dotykają
        każdego - bez względu na rasę, kolor skóry, wyznanie czy orientację seksualną
        bądź polityczną.

Zresztą, czy to nie hipokryzja gdy mężczyźni tak głośno wołający
        przeciw "pedalstwu", ci mężczyźni właśnie 9 na 10 z chęcią popatrzyłoby,
        bądź "zabawiło" się z dwoma lesbijkami?...

No i co?... Kto tu cierpi niezdrowe skłonności do homoseksualistów?

Nie mówię o skłonności do homoseksualistów, NIE do homoseksualizmu! Albo panie
        heteroseksualne - czyż nie pociągają ich geje??...

pozdrawiam

Dorota Lajnert
        • wilczyca_les Jestem lesbijką - sprostowanie 06.09.04, 16:57
          Mówiłam o niezdrowej skłonności ludzi hetero do homoseksualistów a nie do
          homoseksualizmu - to jest zasadnicza różnica!

"Zakazany owoc wisi mi nad głową..." Lalalala

:)))
    • Gość: polak Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: *.chello.pl 06.09.04, 16:42
      ja mysle ze najwyzszy czas skonczyc z europejska propaganda, nie obchodzi mnie
      to ze polowa niemcow, anglikow, belgow, holendrow i francuzow to geje. nie mam
      najmniejszej ochoty ogladac dwoch facetow lizacych sie na srodku ulicy w moim
      miescie, uwazam ze to wynaturzenie jest choroba psychiczna ktora mozna leczyc.
      nie mam zamiaru sie przyzwyczajac do widoku gejow na ulicy. to zjawisko trzeba
      pietnowac a nie pokazywac mlodym ludziom i wmawiac im to jako nowy modny styl
      zycia. i wcale tego tekstu nie powiedziala "matka polka".
      • wilczyca_les Re: Mój syn jest homoseksualistą. 06.09.04, 17:09
        No dobrze Panie Polak. A gdybyś urodził się czarny? Albo byłbyś gejem? Czy
        chciałbyś, zeby ganiały Cię bandy rasistów i nietolerancyjnych aferzystów? I
        pluli na Twoje plecy tacy jak Ty? Nietolerancyjni katolicy z dwójką
        uśmiechniętych dzieci, piękną żoną i tacy jak TY, kochający mężowie i ojcowie,
        którzy nie potrafią odmówić sobie przyjemnego tete-a-tete z młodziutką
        Panienką, która zakręci tyłeczkiem zachwycona odrobiną siwizny na Twej
        skroni?....

Odpowiedz szczerze - w końcu nikt Cię nie sprawdzi - czy nie mam raCJI???

> ja mysle ze najwyzszy czas skonczyc z europejska propaganda, nie obchodzi
        mnie
        > to ze polowa niemcow, anglikow, belgow, holendrow i francuzow to geje. nie
        mam
        > najmniejszej ochoty ogladac dwoch facetow lizacych sie na srodku ulicy w moim
        > miescie, uwazam ze to wynaturzenie jest choroba psychiczna ktora mozna
        leczyc.
        > nie mam zamiaru sie przyzwyczajac do widoku gejow na ulicy. to zjawisko
        trzeba
        > pietnowac a nie pokazywac mlodym ludziom i wmawiac im to jako nowy modny styl
        > zycia. i wcale tego tekstu nie powiedziala "matka polka".
        • wilczyca_les Re: Mój syn jest homoseksualistą. 07.09.04, 06:33
          Nie toleruję nietorlerancji. Zarówno ze strony homooseksualistów jak i hetero,
          i innych "grup" obyczajowych, politycznych, itp, itd...Sama mam mnóstwo
          uprzedzeń wobec "antyhomo" ale to wynika z reakcji na głosy pt: "Jesteśmy
          prześladowani" (homoseksualiści). I choć doświadczenie mówi mi, że całym tym
          tłumie osób, która wie o mnie, NIE BYŁO osoby, która patrzyła na mnie z choć
          odrobiną niesmaku. Są nieliczni o skrajnych poglądach, którzy krzyczą za i
          przeciw w sposób urągający wszelkim kanonom dobrego wychowania.

Ale oni są niechlubnymi wyjątkami. reszta jest ok.
      • Gość: aga Re: Mój syn jest homoseksualistą. IP: 195.136.191.* 06.09.04, 17:47
        Tak naprawde wiekszosc ludzi wypowiada sie na temat homoseksualizmu nie majac
        nigdy do czynienia z osobami homo. Znam kilka takich osob i sa to jak
        najbardziej normalni ludzie. Powiem nawet wiecej - przez swa "odmiennosc"
        musza byc lepsi we wszystkich dziedzinach aby byc zaakceptowani, tzn. czesto sa
        bardziej elokwentni, maja wieksza wiedze ogolna o swiecie, lepiej wykonuja
        swoja prace itp. A co do ostentacyjnego lizania sie na ulicy, obsciskiwania i
        tym podobnych rzeczy, to jest to tak samo niesmaczne zarowno w wykonaniu hetero
        jak i homo. I nikt nie kaze nam aprobowac homoseksalizmu, nikt do niego nie
        namawia. Od nas, hetero, oczekuje sie akceptacji. A jesli ktos ogladal American
        Beauty, to wie, kto tak naprawde najglosniej krzyczy przeciwko tolerancji.
        • Gość: Oczko-ona hmmm IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 06.09.04, 18:46
          jestem les.czuje sie z tym naturalnie.ale widzac pary hetero nie patrze na nich
          jak na "innych".to sa ludzie i ja jestem czlowiekiem.to ze kocham inna kobiete
          czy to znaczy ze kogos krzywdze??nie.
          a co do pochodzenia homoseksualizmu...to nie jest choroba.homoseksualizm jest
          jak albinizm-powstaje przez zmiany hormonalne w zyciu plodowym.akurat to zalezy
          od stezenia poziomu testosteronu i innych hormonow pomocniczych miedzy 4 a 7
          miesiacem ciazy
          pozdrawiam...dr.hab.biologii
      • wilczyca_les Re: Mój syn jest homoseksualistą. 07.09.04, 08:42
        Gdy czytm teksty podobne temu ponizej budzą się we mnie instynkty drapieżcy.
        Chciałabym stanąć z Tobą twarzą w twarz panie Polak. Czy umiałbyś powtórzyć mi
        to w twarz i uzasadnić?

Popatrz na swoją wypowiedź - TO dopiero jest chore - Twoja nienawiść....

> ja mysle ze najwyzszy czas skonczyc z europejska propaganda, nie obchodzi
        mnie
        > to ze polowa niemcow, anglikow, belgow, holendrow i francuzow to geje. nie
        mam
        > najmniejszej ochoty ogladac dwoch facetow lizacych sie na srodku ulicy w moim
        > miescie, uwazam ze to wynaturzenie jest choroba psychiczna ktora mozna
        leczyc.
        > nie mam zamiaru sie przyzwyczajac do widoku gejow na ulicy. to zjawisko
        trzeba
        > pietnowac a nie pokazywac mlodym ludziom i wmawiac im to jako nowy modny styl
        > zycia. i wcale tego tekstu nie powiedziala "matka polka".
    • kklamerka Re: Mój syn jest homoseksualistą. 06.09.04, 21:33
      OBY Wszyscy rodzice, niezależnie od oriemtacji, światopoglądu... dzieci, miały
      takich Rodziców :)
      Gratuluję synowi Matki :)))
    • sromowiec no, wstyd, a czego sie spodziewalas? 07.09.04, 03:51
      • Gość: rektor no... no... panie polak IP: *.zlociniec.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 10:11
        Wiele mądrych słów tu przeczytałem, ale wypowiedź pseudo POLAKA to jakiś obłęd.
        Teraz wiem skąd faszyści wzieli sojuszników "kapo" ludzie jak można mieć taką
        nienawiść w sobie. Człowieku ty musisz odwiedzić jakiegoś specjalistę
        (psychiatre. Panie polak weź załóż partie, otwórz obóz i do gazu, bo wyleczyć
        to możesz ale przeziębienie. Widzę że bardzo mało na ten temat wiesz. Więc
        zasięgnij opini ekspertów i wtedy pokazuj swoją mądrość na chatach takich jak
        ten. Wiele bym jeszcze napisał, ale obawiam się że będą czytać to nieletni...
        Jest pan nieprzystosowany do życia w społeczeństwie (dlaczego?) dlatego że
        różni ludzie zamieszkują tą planetę - homo, hetero, czarni, biali, żółci itd...
        mi to nie przeszkadza, jak widzę panu bardzo. To chore-pan jest chory, panie
        POLAK. pzdr.
        • wilczyca_les Re: no... no... panie polak 07.09.04, 13:14
          echhh....jak to jest że brudy zawsze pływają po powierzchni i najlepiej je
          widać?? Ja protestuję :) A pan Polak faktycznie powinien się leczyć ze swojej
          homofobii - w końcu to fobie to też choroby :D

Pozdrawiam wszystkie Lesbijki i Gejów :)

GG 9489225
    • Gość: Normalny Człek Homoseksualizm jest w porządku IP: *.pl / *.pl 09.09.04, 16:42
      Pamiętajcie, homoseksualizm jest w porządku! Nie można się czepiać
      homoseksualistów za sam fakt, że są homoseksualistami, tznm., że czują to co
      czują. Takie czepianie si.ę to nonsens! Homoseksualizm nikomu nie szkodzi.
      Dajcie ludziom żyć jak chcą. Sam jestem hetero, ale sporadycznie podobają mi
      się faceci.
    • Gość: Feelozof Rodzice niepotrzebnie się przejmują IP: *.crowley.pl 23.09.04, 16:58
      Dla wielu rodziców to poważny problem. Ale chyba przesadzają. Nie pomyślą, tak
      jak Matkapolka, że ich dzieci i tak mogą być szczęśliwe, a tylko to w życiu się
      liczy.
    • Gość: g Re: Mój syn jest homoseksualistą.tezjestem IP: *.kolonia.lan / *.kolonianet.pl 26.01.05, 01:38
      reakcja moich rodzicow byla taka sama pewnie kazdy tak reaguje, obawia sie o
      syna o to co ludzie powiedza o to jak bedzie zyl i ze dzieci brak i wogle to
      raczej z falszywych stereotypow wynika niz z prawdy ale tak juz jest i bedzie.
      Oczywiscie kazdy rodzic wolalby zeby jego dziecko bylo hetero, no ale
      niewszyscy sa.
      napoczatku rodziece tez sie bali i wstydzili ale jak pozali to srodowisko jest
      normalnie.
      bardzo dobrze ze pani zaakceptowala syna takim jakim jest to nawet gdyny sie
      pani sprzeciwiala dalej by taki byl a teraz moze zyc szczesliwie i niemusi
      prowadzic podwojnego zycia bo to jest najgorsze. akceptacja bliskich jest
      bardzo wazna, od reszty wymaga sie chociasz odrobiny szacunku.
      pozdrawiam .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka