Dodaj do ulubionych

DUŻE STOPY U KOBIET !!!

IP: *.aster.pl 20.07.04, 18:42
Czy nie możesz kupić sobie eleganckich butów, japonek, kazaczków na zimę?
Kobiety z dużąstopąto żaden wybryk, jest ich coraz więcej, a butów nigdzie
nie ma. Damska numeracja kończy sie na 40, rzadko zdarza się 41, czy 42.. A
co z resztą?! Ja na przykład noszę 44! Zbliża sięstudniówka... Co z
pantoflami?! Skoro zwiększa sięliczba kobiet z dużą stopą, dlaczego firmy nie
zadbają o to aby zadowolić klientów? Myslę że nie jedna pani ma dość
kupowania butów w dziale męskim, a wychodząc z działu damskiego obejścia
sięjedynie smakiem! Mam nadzije że w końcu coś się ruszy i założe jeszcze
kiedyąś DAMSKIE BUTY!! Nie wiem do kogo sięo to zwrócić.. A firmy obuwnicze
nieźle by na tym zarobiły, bo na prawdę nie ma gdzie kupić takich dużych
butów, a zapotrzebowanie jest spore... zapewniam.. Pozdrawiam wszystkiech
uczestników forum.
Obserwuj wątek
    • kafkaa HELP 20.07.04, 18:50
      pooooooooomoooooooocy! gdzie kupic buty ??!!
    • blinski Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! 20.07.04, 19:22
      nie obraź się, ale tak z ciekawośći;)
      ile masz wzrostu?
      • Gość: kafkaa Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.aster.pl 20.07.04, 19:40
        180cm
        • Gość: marta Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:28
          Mam ten sam problem a rozmiar 42 i 175 cm wzrostu. Aha przed ciążą
          miałam "tylko" 41:-)) Czasem kupuję coś w Deichmanie, szukaj w Ecco, Ryłko ma
          duże rozmiary na www. W ogóle to każda szanująca się firma za Zachodzie ma
          rozmarówkę nawet do 44, tylko w tym kraju udajemy że jesteśmy sami niscy,
          szczupli ze stopą 37. A jaka to nieprawda to widać na ulicy, większość jest
          wysoka, bardzo dużo jest naprawdę grubych dziewczyn i spotykam wiele osób w
          kslpeach pytajćych o duże numery butów.
          • Gość: Thea Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.arcor-ip.net 19.08.04, 20:36
            Piszesz o "szanujacych sie zachodnich firmach". Mieszkam na zachodzie i mam ten
            sam problem, jak chce cos ladnego, eleganckiego kupic. Posucha na rynku!!!!
            Jak cos jest, to mozesz zapomniec, albo musisz mase pieniedzy wydac, zeby cos
            ladnego miec. Szanujaca sie firma powinna dbac o klientki, ale niestety nie
            maja tego na celu. Celem jest masowa produkcja chodliwych artykulow - bisnes!!
            Szkoba, wielka szkoda.
        • blinski Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! 28.08.04, 11:53
          heh.. też mam 180:) tyle że ja noszę 42..
    • Gość: neli Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 15:19
      Moja siostra ma dokładnie odwrotny problem-stopy o rozmiarze 34/35(i do tego
      bardzo szczupłe) i też nie jest jej łatwo.Każdy but nr 36 jest na nią
      zdecydowanie za duży i za szeroki, nawet wię wypychanie watą nie załatwi
      sprawy. Sandałki dziecięce są słodkie, ale ile mozna w nich chodzić..Producenci
      powinni pomyśleć zarówno o kobietach z dużymi, jak i małymi stopami!!!
      • Gość: sun Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 23:54
        Zupelnie cie popieram. Moja mama ma rozmiar buta 35 i zanim kupi sobie buty
        musi kilka dni chodzic po miescie bo takich numerow nie mozna spotkac. A 36
        jest na nia za duzy!!! Nawet sznujaca sie firma Deichman (czy jakos tak) nie ma
        takich rozmiarow, ich rozmiarowka zaczyna sie od 36. Ale ostatnio w
        poszukiwaniu tak malego numeru natrafilam z mama na sklep BATA - tam zdarzaja
        sie numeracje 35, ale jezeli nie ma przeceny, a pienizkow tez nie ma za wiele
        to raczej ominac ten sklep. Teraz sa promocje wiec kobitki z malymi nozkami
        maszerujcie tam!!! Pozdrawiam
      • Gość: Cloe Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.crowley.pl 05.11.04, 13:08
        Pozdrawiam Twoja siostre ja mam ten sam problem 34/35 i bardzo
        szczuple.Kopciuszki :)))))
        • Gość: hiszpania Re: MALE STOPY U KOBIET !!! IP: 5.5.* / 80.58.40.* 02.12.04, 13:36
          jesli macie malutkie stopy, szukajcie w firmach hiszpanskich, tutaj kobitki
          maja bardzo malutkie nogi, ja mam czesto problem (polska 40)
    • Gość: mahoney Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 16:37
      duze stopy u kobiet sa zajebiste :)
      • yvona73pol Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! 26.07.04, 15:02
        a czemu to?? pytam, bo jednak to 41 to jednak problem, niestety; moze
        procentowo ze 2% we wszystkich sklepach sa na mnie dobre, i to zawsze te
        najdrozsze :(
      • blinski Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! 28.08.04, 11:55
        nie, zajebiste są malutkie:)
    • Gość: Basti Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: 80.51.10.* 18.08.04, 12:52
      Witam, ja mam natomiast problem: nie mogę znaleźć odpowiednich stóp do zdjęć, a
      szukam duże, szczupłe (i zadbane) kobiece stopy do zdjęcia i jak na złość nie
      trafiłem na takie (najlepiej powyżej numeru 41). Hej dziewczyny, jeśli chcecie
      na swoich dużych stopach coś skorzystać - dajcie mi znać :-) Pozdrawiam Basti
      feet @ poczta. onet. pl
    • Gość: sylcia Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 23:38
      Jest super sklep w Warszawie na Placu Zbawiciela "Bucior". Rozmiary do 45:-).
      Idziesz ulica Al. Wyzwolenia i po prawej stronie jest sklep. Powodzenia
      • artseb Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! 19.08.04, 20:14
        Hej, z dużymi stopami może i jest kłopot, bo ciężko fajne buty kupić, ale duże
        stopy są zdecydowanie atrakcyjniejsze od małych pod względem wizualnym.
        Szczególnie fajnie wyglądają stopy duże, ale jak jednocześnie są zgabne i
        szczupłe w kostce. Takie stopy naprawdę są extra !
    • Gość: podstępne mleko Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.gal.pl / 80.48.103.* 20.08.04, 01:27
      zawsze możesz obciąć palce... pozdrawiam:)
    • Gość: PauLINKa Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 18:00
      JA MAM 178,5 CM I ROZMIAR 42 (MODLE SIE ŻEBY STOPY MI NIE UROSŁY) MAM NIECAŁE
      14 LAT KAFKAA JAK TY PIĘKNIE TO UJELAS TAK! MAM DOŚĆ KUPOWANIA BUTOW MĘSKICH
      JUŻ NIEDOBRZE MI SIE OD TEGO ROBI MARZE O JAKIS KOBIECYCH BUTACH ANIE O MESKICH
      KALOSZACH CO JA BYM DAŁA ZA JAKIEŚ PRZYZWOITE PÓŁBUTY!!!O JAPONKACH JUZ NAWET
      NIE WSPOMNE MAM PYTANKO czy mozna operacyjnie lub w jakis inny sposób
      zmniejszyć stopy?pozdr
      • Gość: talltom@o2.pl Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.08.04, 13:46
        boze nie mow tak! zmniejszyc? jest pelno butow kobiecych o duzych rozmiarach!
        poza tym duze stopy sa swietne! kocham je! skontaktuj sie ze mna to cie
        przekonam!
        • Gość: czytaczka Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 09:26
          jestes pedofilem?
    • Gość: koleżanka Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: 80.51.229.* 27.08.04, 22:07
      uhh... a ja mam stopy o rozmiarze 35, na dodatek wąskie... i mam równie wielki
      problem z kupnem butów:)
      ale pocieszam się tym, ze podobno mężczyznom podobają się małe, kobiece stópki
      (?) :P
    • Gość: Zyo Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 29.08.04, 16:31
      ale masz temat
    • madzialena22 Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! 01.09.04, 20:54
      No właśnie a co z nami?Kobietami z małymi nóżkami?? Z kupieniem butów
      sportowych czy zimowych raczej nie mam problemów..skarpetka gruba i bucik 36
      (czesem 37) i jest dobrze..ale elegancie buciki? Koszmar..ja chcę 35 a
      przynajmniej węzsze 36.Dziś mierzyłam półbuciki na niewielkim obcasie,
      elegancie akurat do spódnicy i co? nie mogłam kupić:(( 36 ..na długośc
      ewentualnie mogły by być..ale szerokie jak cholera...jak bym kajak założyła..
      Kiedy miałam stódniówke musiałam kupić 2 pary butów.Pierwszą załozyłam
      wcześniej,gdy szłam do teatru i sie rozciągnęły, i mi spadają.. więc musiałam
      kupic drugie..na szczęscie wtedy znalazłam super bucik 35 ;)) ehh my chyba
      jednak mamy wiekszy problem niż kobiety z dużą stopą....eh sama już nie wiem :-
      //
    • Gość: Ja Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.04, 00:45
      A ja mam takie małe zboczenie. Uwielbiam duże stopy u kobiet!!! Im większe tym
      lepsze! Poza tym jestem normalny. :-)
      • Gość: Rosie Cotton Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.e / 213.25.195.* 31.10.04, 08:35
        To musiałeś mieć używanie na "Władcy pierścieni" w scenach z Shire. A włochate
        stopy lubisz?
      • Gość: a444 Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 16:37
        Duże stopy to mój odwieczny kompleks.Kiedyś pewien chłopak powiedział mi,że są
        tak wielkie,że nie muszę już zakładać nart...
        Noszę 39 przy 165cm wzrostu.
        • Gość: ela Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: 62.233.188.* 31.10.04, 20:44
          kupić buty to ból, fakt,
          ale kupić spodnie takie damskie, zwykłe, fajne dzinsy z długościa nogawki
          rozm.36,to dopiero ból,wszystkie ci sie kończą przed kostkami a jak
          ekspedientka powie"moze męskie" to prawie wzrokiem zabijam.do mężczyzny mi
          raczej daleko
        • Gość: ela Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: 62.233.188.* 31.10.04, 20:44
          kupić buty to ból, fakt,
          ale kupić spodnie takie damskie, zwykłe, fajne dzinsy z długościa nogawki
          rozm.36,to dopiero ból,wszystkie ci sie kończą przed kostkami a jak
          ekspedientka powie"moze męskie" to prawie wzrokiem zabijam.do mężczyzny mi
          raczej daleko
          • Gość: kobietka Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 00:21
            A ja lubię duże stopy, ale wyłącznie u mężczyzn.
            • Gość: taco Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 17:16
              hej ja lubie masować kobiece stopy i w ogole duze czy male chodzi zeby byly
              ładne i zadbane
    • Gość: miau Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.arkonskie.v.pl 04.11.04, 22:09
      Sama mam pecha miec rozmair 43, przy wzroscie 179 cm, i zawsze mialam wybor
      chodzic w adidasach albo jechac do berlina i kupic buty damskie. Tam nie ma
      zadnyc hproblemow z numeracja ani ciuchow ani butow. Tylko u nas te g.....
      sklepikarze nie sprowadzaja, kazdy KAZDY producent ma w swojej ofercie wieksze
      rozmiary jak 40 , ale te chciwe k.... sklepikarze sprowadzaja 3 rozmiary i
      wmawiaja w zywe cozy ze wiekszych sie nie produkuje. Poprostu musza te
      prymitywne g... pasc na przyslowiowy ryj, a wtedy moze na ich miejsce pojawi
      sie ktos kto sprzedawac bedzie wiecej jak 3 rozmiary. A'propos jezeli ktos ma
      nowa gazete Avanti to niech sobie obejrzy zakres rozmiarow tych ubran...
      poprostu smiech na sali i jawne ignorowanie klienta. Nie wiem dla kogo te
      sklepy dzialaja, bo nie dla wiekszosci spoleczenstwa, ceny z sufitu , rozmary
      3. Smieszne, poprostu smieszne

• Gość: ddd Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.04, 12:24
        Jeżeli można wiedzieć to ile Twoja stopa ma długości w centymetrach? Bo z
        rozmiarami jest różie i czasami można wejść w coś mniejszego.
        • Gość: anka Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.12.04, 10:12
          Znalazłam coś takiego:www.bata.pl/catlist.php?catItem=51 - 25k a
          także:sklep.infocentrum.com/duzebuty/
          • Gość: glanówa Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 16:32
            Kup sobie glany, najlepsze rozwiązanie :) ja mam roziar 44 i wcale mi to nie przeskadza, jakby co, to noszę kozaczki z dużymi czubkami ;) nawet rozmiar 41 mi wtedy pasuje ;)
    • Gość: Poszukiwacz Re: DUŻE STOPY U KOBIET !!! IP: 80.51.10.* 08.12.04, 13:32
      Hej, no właśnie duże stopy kobiece są ok! Przez przypadek znalazłem parę
      namiarów na sklepy sprzedające duże buty i w miarę przyzwoite fasony (mam
      nadzieję, że nie zawieruszyłem gdzieś ich), druga opcja widziałem, że na rynku
      amerykańskim obuwie standardowo obejmuje zdecydowanie większe rozmiary, jeśli
      się ma kartę kredytową - to w internecie można kupić wszystko - naprawdę fajne
      buty w dużych rozmiarach (nasze 42, w amerykańskiej numeracji 12 są dstępne
      właściwie wszystkie fasony, a są i większe - ceny... w zasadzie porównywalne do
      polskich, tymbardziej, ze dolar spada). A teraz uwaga! Poszukuję do zdjęć
      bardzo duże szczupłe kobiece stopy i bardzo małe szczupłe kobiece stopy, prosze
      o kontakt: feetmałpa.poczta.onet.pl Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka