migreniasta 28.04.13, 14:21 wiadomosci.wp.pl/kat,1019393,title,Dwoje-dzieci-w-stanie-ciezkim-tragiczny-final-awantury-w-Wolominie,wid,15532544,wiadomosc.html Skąd pytam się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piwi77.0 Re: Skąd tyle nienawiści? 28.04.13, 14:25 A wiadomo to ile trzeba nienawiści, żeby dopuścić się czegoś takiego? Może wcale nie tak wiele? Być może hamulce puściły za wcześnie, hamulce, które u innych, przy znacznie większym nagromadzeniu nienawiści, jeszcze by trzymały? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Skąd tyle nienawiści? 28.04.13, 14:27 Poczytaj fora. Dziś nawet na forach kulinarnych się hejtuje (jeśli to tak się odmienia, prof. Miodka proszę o nie bicie po oczach) Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Skąd tyle nienawiści? 28.04.13, 14:31 tanebo napisał: Dziś nawet na forach kulinarnych się hejtuje Jest to jednak polska specyfika. Najwyraźniej Polakom szkodzi nadmiar miłości bliźniego w wydaniu zboczeńców reprezentujących wartości chrześcijańskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciec Re: Skąd tyle nienawiści? IP: *.lightspeed.sntcca.sbcglobal.net 30.04.13, 00:20 piwi77.0 napisał: >Najwyraźniej Polakom szkodzi nadmiar miłości biiźniego w wydaniu zboczeńców >reprezentujących wartości chrześcijańskie. Przyklad zboczonej nienawisci polegajacej na generalizacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Areczka Re: Skąd tyle nienawiści? IP: 213.71.16.* 30.04.13, 09:54 Nie rozumiem twojego jezyka milosci. Na tym przykladzie niczego sie nie dowiesz. Jedynie poznasz uroki polskiego rozdawnictwa socjalnego. Poszkodowana byla w stalym kontakcie z osrodkiem pomocy spolecznej, jej ulubieniec chlal bez opamietania, wspolnie blakali sie po klubach... Niech takie chwasty wezma sie za uczciwa prace. Gdy sie zmecza, nie beda mieli czasu na napie...nie sie w wolnych chwilach Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Skąd tyle nienawiści? 30.04.13, 10:09 Gość portalu: Przyjaciel Areczka napisał(a): Nie rozumiem twojego jezyka milosci. Bo to też nie był język miłości - raczej jego zaprzeczenie. Na tym przykladzie niczego sie nie dowiesz. Jedynie poznasz uroki polskiego rozdawnictwa socjalnego. Oczywiście, że ten przykład nie służy poznaniu czegokolwiek, stanowi jedynie ulubioną potrawę polskich mediów, w których wszyscy przy tej okazji z lubością pokazują sie na tle degrengolady, bo wyglądają wtedy jakby trochę szlachetniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Normalka IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.04.13, 14:34 Wiadomo, jak to w konkubinacie. Wóda, deprawacja, patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Normalka 28.04.13, 14:37 I oczywiście nieuporządkowane współżycie seksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Normalka 28.04.13, 14:40 Nie sądzę aby Pan Konkubinat miał tu więcej do powiedzenia od Pana Konkordatu................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Normalka IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.04.13, 14:45 Seks, jak seks. Każdy z każdym, coby nie robić komuś przykrości i go pominąć. Konkubent z konkubiną, jej dziećmi, swoimi dziećmi, a po kielichu, to ze wszystkim co się rusza...Co se będzie żałował. Jak szaleć, to szaleć...Jak światowe życie, to światowe życie... Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Normalka 28.04.13, 14:52 Posiadasz bardzo spłyconą definicję konkubinatu. W zasadzie obrażasz całkiem sporą część społeczeństwa żyjącego wedle własnych zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Normalka IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.04.13, 15:00 Nie o definicje tu chodzi. Spójrz na to zagadnienie realnie, poczytaj kroniki policyjne i sama wyciągnij wnioski. Wiem, że potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Normalka 28.04.13, 15:05 A dziękuję. Kroniki policyjne są miarodajne,ale one nic nam nie powiedzą o ludziach spokojnych żyjących w konkubinatach. Na ten temat milczą.Jest coś takiego w metodologii błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Normalka IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.04.13, 15:21 migreniasta napisała: > Kroniki policyjne są miarodajne,ale one nic nam nie powiedzą o ludziach spokojn > ych żyjących w konkubinatach. Te dane nie są nam potrzebne. Przedmiotem badań mogą być zbrodnie. Można go (przedmiot badań) poszerzyć o np gwałty, pobicia ze skutkiem śmiertelnym, itd, itd w zależności od inwencji badacza. Badamy, ile tych przestępstw czy zbrodni zostało dokonanych w konkubinatach, a ile w rodzinach zawartych zgodnie z obowiązującymi normami społecznymi. Dokonujemy analiz, mniej lub bardziej szczegółowych i wnioski wypłyną same. Spróbuj. Przekonasz się, że to dziecinnie łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Normalka IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.04.13, 15:55 Z Chińczykiem nie gadam. Naucz się pisać po polsku, wtedy, kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Normalka 28.04.13, 17:48 Gość portalu: inkwizytor napisał(a): > Z Chińczykiem nie gadam. > Naucz się pisać po polsku, wtedy, kto wie? zrozumienie tego nie polega tylko na pokonaniu bariery językowej. Nie kłopocz się jednak. Wystarczająco dużo radości przynosisz po prostu będąc tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Normalka 30.04.13, 09:23 bling.bling napisał: > Correlation does not imply causation Rozwiń proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappa Re: Normalka IP: *.interwan.pl 28.04.13, 15:58 Gość portalu: inkwizytor napisał(a): Dokonujemy analiz, mniej lub bardziej szczegółowych > i wnioski wypłyną same. Spróbuj. Przekonasz się, że to dziecinnie łatwe. No to śmiało. Wal. Gołąb supari(czy jakoś tak) zapewne pokusi się o test chi- kwadrat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Normalka IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.04.13, 16:10 O tak. Z Supaarim chętnie bym porozmawiał. Bardzo go lubię i cenię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappa Re: Normalka IP: *.interwan.pl 28.04.13, 16:13 No to śmiało, wespół może dacie radę, choć wątpię. Dwa półgłówki nie złożą się na całą głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciec Re: Normalka IP: *.lightspeed.sntcca.sbcglobal.net 30.04.13, 00:17 Gość portalu: kappa napisał(a): >Dwa półgłówki nie złożą się na całą głowę. Skad tyle nienawisci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappa Ty nie potrafisz IP: *.interwan.pl 28.04.13, 16:11 Gość portalu: inkwizytor napisał(a): > Nie o definicje tu chodzi. Spójrz na to zagadnienie realnie, poczytaj kroniki p > olicyjne i sama wyciągnij wnioski. Wiem, że potrafisz. Ty sam nie potrafisz. Nie potrafisz wyszukać omawianych danych w "kronikach policyjnych", o wnioskach nawet nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Ty nie potrafisz IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.04.13, 16:13 No i co? Liczysz, że mnie sprowokujesz? Nic z tego, lutzek. Spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappa Re: Ty nie potrafisz IP: *.interwan.pl 28.04.13, 16:15 Masz jakiś uraz, kompleks z przeszłości? Odłóż go na bok i udowodnij, że potrafisz. Choćby przytoczyć dane z "kronik policyjnych" do których innych odsyłasz. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Normalka 28.04.13, 16:20 Gość portalu: inkwizytor napisał(a): Nie o definicje tu chodzi. Spójrz na to zagadnienie realnie, poczytaj kroniki policyjne i sama wyciągnij wnioski. Policja umie kronikę napisać? Nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor I jeszcze jedno IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.04.13, 15:08 migreniasta napisała: > W zasadzie obrażasz całkiem sporą > część społeczeństwa żyjącego wedle własnych zasad. Niech sobie żyją według własnych zasad, ale niech nie burzą norm społecznych, ani obowiązującego prawa, itd, itd. W żadnym cywilizowanym kraju nie ma pozwolenia na zadawanie dzieciom ciosów nożem!!! A dzieci z tej patologicznej "rodziny" były podziurawione od ciosów nożem i teraz walczą w szpitalu o życie. No, żesz, żeby BABIE takie proste rzeczy tłumaczyć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: I jeszcze jedno 28.04.13, 15:11 Gość portalu: inkwizytor napisał(a): W żadnym cywilizowanym kraju nie ma pozwolenia na zadawanie dzieciom ciosów nożem!!! Zacietrzewiłeś się, a to prowadzi do pogubienia się, o czym świadczy powyższe zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: I jeszcze jedno IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.04.13, 15:22 Chciałbyś, ale nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synkibucu Re:poczytaj niemieckie zeitung bos ciemny gosc IP: *.pools.arcor-ip.net 28.04.13, 17:36 tam pala dusza strzelaja gwalca i nie ma dnia, zeby jakiegos dzieciaka nie szukali po polach i lasach - moze to i gorzej niz sztyletowanie nie znam sie Odpowiedz Link Zgłoś
teodor_jeske_choinski_1 Re: Normalka 01.05.13, 22:33 piwi77.0 napisał: I oczywiście nieuporządkowane współżycie seksualne. -------------------------------------------------------------------------- To wszystko przez te przedwczesne wytryski nasienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Skąd tyle nienawiści? 30.04.13, 09:35 migreniasta napisała: > Skąd pytam się? Możemy tylko spekulować, tak ogólnie: niska samoocena frustracja stały stan napięcia zerwanie z przyjętymi normami społecznymi agresja alkohol poczucie bezkarności osłabia hamulce u słabych wyniesione z domu wzorce lub ich kompletny brak etc Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja alkohol 30.04.13, 10:19 i to jest przyczyna ponad 90% tego typu przypadków Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: alkohol 30.04.13, 10:36 oszolom-z-radia-maryja napisał: > i to jest przyczyna ponad 90% tego typu przypadków Alkohol tylko wyzwala złe cechy, skłonności.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappa Re: alkohol IP: *.interwan.pl 30.04.13, 19:36 urko70 napisał: > oszolom-z-radia-maryja napisał: > > > i to jest przyczyna ponad 90% tego typu przypadków > > Alkohol tylko wyzwala złe cechy, skłonności.... Nie tylko wyzwala. Wpływa na osobowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciec Nienawisc sieja lewusy IP: *.lightspeed.sntcca.sbcglobal.net 30.04.13, 19:50 z powodow ideologicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 To wytłumacz mi jak lewusy mają dokopać 30.04.13, 20:06 Kościołowi bez siania do niego nienawiści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciec Re: To wytłumacz mi jak lewusy mają dokopać IP: *.lightspeed.sntcca.sbcglobal.net 30.04.13, 22:24 piwi77.0 napisał: > Kościołowi bez siania do niego nienawiści? Dobrze ze nareszcie wychodzi szydlo w wora. "Dokopanie Kosciolowi" polega na kopaniu milionow katolikow ktorzy sa czescia Kosciola i wszystkich podstawowych wartosci ktore sa czescia ich zycia: malzenstwo, rodzina, uczciwa praca, obrona nienanarodzonych etc. Kto wiatr sieje ten burze zbiera! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: To wytłumacz mi jak lewusy mają dokopać 30.04.13, 22:36 Gość portalu: Ciec napisał(a): "Dokopanie Kosciolowi" polega na kopaniu milionow katolikow Ależ skąd, debilami nie jesteśmy. Po co uderzać w armię, skoro wystarczy uderzyć w sztab, a armia sama wtedy się rozpadnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciec Re: To wytłumacz mi jak lewusy mają dokopać IP: *.lightspeed.sntcca.sbcglobal.net 30.04.13, 22:52 > Ależ skąd, debilami nie jesteśmy. Po co uderzać w armię, skoro wystarczy uderzy > ć w sztab, a armia sama wtedy się rozpadnie? Ci co tak kombinowali ukrzyzowali Chrystusa i wiemy co z tego wyszlo. Tzw. "republikanie" (czytaj komuchy), wezwaly siepaczy stalina do mordowania katolikow i po dzis dzien placza ze Franco dal im po doopie i ze to faszysta. Kto wiatr sieje ten burze zbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: To wytłumacz mi jak lewusy mają dokopać 01.05.13, 02:40 Gość portalu: Ciec napisał(a): > > [i]Ci co tak kombinowali ukrzyzowali Chrystusa i wiemy co z tego wyszlo. Jezus sam był komuchem! Dał się zabić prawakom by dzisiaj wyznawcy jego komuszej ideologii mogli być z niego dumni. Zaplanował tą śmierć by zasiać nienawiść na następne 2000 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciec Re: To wytłumacz mi jak lewusy mają dokopać IP: *.lightspeed.sntcca.sbcglobal.net 01.05.13, 03:48 >Zaplanował tą śmierć by zasiać nienawiść na następne 2000 lat Nienawisc komuchow? Cos sie gubisz w swoich przekretach. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: To wytłumacz mi jak lewusy mają dokopać 01.05.13, 04:00 Gość portalu: Ciec napisał(a): > >Zaplanował tą śmierć by zasiać nienawiść na następne 2000 lat > > Nienawisc komuchow? Cos sie gubisz w swoich przekretach. Zobacz do lusterka a po pianie na ustach poznasz komunistę. To wszystko przez waszego generalissimusa Chrystusa, z którego zrobiliście boga, zupełnie jak potem ze Stalina czy Mao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciec Re: To wytłumacz mi jak lewusy mają dokopać IP: *.lightspeed.sntcca.sbcglobal.net 01.05.13, 04:33 > Zobacz do lusterka a po pianie na ustach poznasz komunistę. To wszystko przez w > aszego generalissimusa Chrystusa, z którego zrobiliście boga, zupełnie jak pote > m ze Stalina czy Mao Juz wiemy ze pieprzysz po proznicy i nie mozna cie brac na serio. Czy przynajmniej wykapowales tytul dziela Newtona? Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: To wytłumacz mi jak lewusy mają dokopać 01.05.13, 04:41 Gość portalu: Ciec napisał(a): > > Juz wiemy ze pieprzysz po proznicy i nie mozna cie brac na serio. Czy przyna > jmniej wykapowales tytul dziela Newtona? Wam komunistom Newton był potrzeby by budować imperium zła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciec Re: To wytłumacz mi jak lewusy mają dokopać IP: *.lightspeed.sntcca.sbcglobal.net 01.05.13, 07:09 > > Juz wiemy ze pieprzysz po proznicy i nie mozna cie brac na serio. Czy > przyna > > jmniej wykapowales tytul dziela Newtona? > > Wam komunistom Newton był potrzeby by budować imperium zła To juz wyglada na rozpaczliwe bicie piany przez oglupiale lewactwo ktore ciagle chce sie dorwac w ten sposob do wladzy. Zamykam dyskusje prymitywie. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: To wytłumacz mi jak lewusy mają dokopać 01.05.13, 07:47 Gość portalu: Ciec napisał(a): > To juz wyglada na rozpaczliwe bicie piany przez oglupiale lewactwo ktore cia > gle chce sie dorwac w ten sposob do wladzy. Zamykam dyskusje prymitywie. Masz rację nie dyskutuj. Komuniści nie dyskutowali. Sam Dzierżyński byłby z ciebie dumny za postawę w obronie komunistycznej władzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: To wytłumacz mi jak lewusy mają dokopać IP: *.hsd1.ca.comcast.net 02.05.13, 05:12 > Masz rację nie dyskutuj. Komuniści nie dyskutowali. Sam Dzierżyński byłby z cie > bie dumny za postawę w obronie komunistycznej władzy Co ci tak ten komunizm uderzyl na mozg? "Dyskutujesz" w stylu lapaj zlodzieja. Skad w tobie tyle nienawisci? Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: To wytłumacz mi jak lewusy mają dokopać 02.05.13, 05:42 Gość portalu: Anna napisał(a): > Co ci tak ten komunizm uderzyl na mozg? "Dyskutujesz" w stylu lapaj zlodziej > a. Skad w tobie tyle nienawisci? Bez przesady, od kiedy to odnoszenie się do komunisty czy lewaka jest oznaką nienawiści. Lewactwo chce zawłaszczyć i boski kodeks moralny i wtłoczyć wszystkich w ramy politycznej poprawności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: To wytłumacz mi jak lewusy mają dokopać IP: *.hsd1.ca.comcast.net 02.05.13, 06:57 > Bez przesady, od kiedy to odnoszenie się do komunisty czy lewaka jest oznaką nienawiści. Przyklad przekretu: lewak nie przyznaje sie do lewactwa ale innych, ktorzy wg mnie nic wspolnego nie maja z lewactwem obrzuca epitetami ze to komunisci, lewacy etc. To jest przyklad "lapaj zlodzieja", nieuczciwosci i checi wzbudzenia nienawisci do adwersarza za wszelka cene. Zreszta juz samo pytanie "jak lewusy mają dokopać" mowi kto jest lewusem i jak wyglada nienawisc w lewackim wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: To wytłumacz mi jak lewusy mają dokopać 02.05.13, 07:03 Gość portalu: Anna napisał(a): Zreszta juz samo pytanie "jak lewusy mają dokopać" mowi kto jest lewusem i jak wyglada nienawisc w lewackim wydaniu. A jak wygląda i jak wg Ciebie powinna wyglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: To wytłumacz mi jak lewusy mają dokopać 02.05.13, 09:08 Gość portalu: Anna napisał(a): > > Przyklad przekretu: lewak nie przyznaje sie do lewactwa ale innych, ktorzy w > g mnie nic wspolnego nie maja z lewactwem obrzuca epitetami ze to komunisci, le > wacy etc. To jest przyklad "lapaj zlodzieja", nieuczciwosci i checi wzbudzenia > nienawisci do adwersarza za wszelka cene. Zreszta juz samo pytanie "jak lewusy > mają dokopać" mowi kto jest lewusem i jak wyglada nienawisc w lewackim wydaniu. > Lewactwo jak zwykle stara się przechytrzyć wszystkich ubierając się w malowane piórka. Z wierzchu może i kolor ale pod spodem już krwista czerwień. Dzisiaj chcą żeby każdy mógł się określać i określać swoją opcję polityczną wbrew pradawnemu porządkowi na którym zbudowana została nasza cywilizacja. Od tego się niewinnie zaczyna a kończy na tym, że sobie płeć wybierają! Sodoma! Jak czujesz nienawiść do samej siebie to przecież nie jest bez twojej własnej winy a nie wstrętną komuszą taktyką "wmawiania dziecka w brzuch" chcesz wzbudzić sympatię. Ale co ja tłumaczę stalinistce... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: To wytłumacz mi jak lewusy mają dokopać 21.05.13, 22:15 Gość portalu: Anna napisał(a): > > Bez przesady, od kiedy to odnoszenie się do komunisty czy lewaka jest ozn > aką nienawiści. > Przyklad przekretu: lewak nie przyznaje sie do lewactwa ale innych, ktorzy w > g mnie nic wspolnego nie maja z lewactwem obrzuca epitetami ze to komunisci, le > wacy etc. To jest przyklad "lapaj zlodzieja", nieuczciwosci i checi wzbudzenia > nienawisci do adwersarza za wszelka cene. Zreszta juz samo pytanie "jak lewusy > mają dokopać" mowi kto jest lewusem i jak wyglada nienawisc w lewackim wydaniu. Powiedz mi czy to co zrobił Jezus i jego uczniowie to nie nawoływanie do komunizmu ? a przecież ponoć jesteś wyznawczynią Jezusa. Jezus nie zachęcał do gromadzenia skarbów , tak samo czerwoni w jednej biedzie chcieli wszystkich utrzymać " Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: To wytłumacz mi jak lewusy mają dokopać 21.05.13, 22:06 Gość portalu: Ciec napisał(a): > > Ależ skąd, debilami nie jesteśmy. Po co uderzać w armię, skoro wystarczy > uderzy > > ć w sztab, a armia sama wtedy się rozpadnie? > Ci co tak kombinowali ukrzyzowali Chrystusa i wiemy co z tego wyszlo. Wiemy jego uczniowie przez trzy wieki dawali odpór Rzymowi a kiedy przyszedł Konstantyn tzw uczniowie Jezusa stali sie znowu faryzeuszami za złoto i wpływy kupionymi jak padlina z haka rzeźnika T zw. "republikanie" (czytaj komuchy), wezwaly siepaczy stalina do mordowania katoliko > w i po dzis dzien placza ze Franco dal im po doopie i ze to faszysta. Kto wiatr > sieje ten burze zbiera. No popatrz a o katoliku adolfie nie wspomnisz jak to ze swoimi katolikami deptał kościoły całej europy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: To wytłumacz mi jak lewusy mają dokopać 21.05.13, 22:01 Gość portalu: Ciec napisał(a): > piwi77.0 napisał: > > > Kościołowi bez siania do niego nienawiści? > ]Dobrze ze nareszcie wychodzi szydlo w wora. "Dokopanie Kosciolowi" polega na > kopaniu milionow katolikow ktorzy sa czescia Kosciola i wszystkich podstawowyc > h wartosci ktore sa czescia ich zyci No bez jaj sami sobie dołki podkopujecie , ja juz ze 20 lat temu w Niemcach mówiłem ze Polak ,Polakowi katolikiem . > malzenstwo, Ponad 20 lat z jedna kobieta żyję a moi i jej znajomi katolicy już w 2-3 związku . > rodzina, Mam więcej dzieci jako ateista z jedną kobietą niż większość prawicowych politykierów z mordami pełnymi frazesów na ten temat . > uczciwa praca, To znaczy co taca ? obrona nienanarodzonych etc. Kto wiatr sieje ten burze zbiera Niech kler skupi się na tych narodzonych , nie na walce z żelami dopochwowymi . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Nienawisc sieja lewusy 21.05.13, 21:51 Gość portalu: Ciec napisał(a): > z powodow ideologicznych. Ty durna oślico w swoim prymitywnym zacietrzewieniu nawet nie widzisz jak prowokujesz ta złość do swojej prymitywnej osoby , swoimi debilnymi wpisami . Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: alkohol 06.05.13, 08:52 Gość portalu: kappa napisał(a): > Wpływa na osobowość. Ale chyba nie przy tzw. normalnym piciu alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: alkohol 21.05.13, 21:27 oszolom-z-radia-maryja napisał: > i to jest przyczyna ponad 90% tego typu przypadków No a że każdy klecha pije co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Skąd tyle nienawiści? 21.05.13, 21:31 głupota, patologia i niepojęte uzależnienie od drugiej osoby dramat czterech ścian Odpowiedz Link Zgłoś