Dodaj do ulubionych

tornister patrity

25.01.14, 04:01
Oto jak wygląda zbiór przedmiotów patriotycznych należących do patrioty za które to zapewne oddałby swoje patriotyczne życie.

Pod koniec 2012 roku przeszukano za to mieszkania mężczyzn powiązanych z ONR. U jednego z nich znaleziono kilka nazistowskich "gadżetów". To m.in. książka o metodach bojówek ONR z lat 30., kiedy ta organizacja słynęła z ataków na Żydów, dwa wzorniki do robienia znaków SS np. na murach czy przystankach, oryginalna kurtka od munduru esesmana z odznaką dowódcy brygady, zapalniczka ze swastyką, kordzik oficerski z orłem Trzeciej Rzeszy i emblematem SS, wojenny krzyż zasługi ze swastyką, przedwojenna kurtka esesmana, dwie opaski na ramię ze znakiem SS, plakat zapowiadający Marsz Niepodległości

Cały tekst: lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,15329471,Pracownik_Muzeum_na_Majdanku_zatrzymany_za_antysemickie.html
Obserwuj wątek
    • piwi77.0 Re: tornister patrity 25.01.14, 10:10
      Zawartości tornistra bym się nie czepiał, bo to sprawa prywatna, ale oczekiwałbym dotrzymania w końcu obietnicy przez patriotów i oddania życia za wartości.
      • sclavus Re: tornister patrIDioty 25.01.14, 13:03
        myślisz o zbiorowym seppuku, przed nose księdza Oko???
        • piwi77.0 Re: tornister patrIDioty 25.01.14, 16:49
          Ja ateista i zatwardziały bezbożnik nie jestem od myślenia, po prostu oczekuję wypełniania deklaracji.
    • seth.destructor Re: tornister patrity 25.01.14, 13:39
      To może byli niemieccy patrioci?
      • piwi77.0 Re: tornister patrity 25.01.14, 16:50
        Nie było tak, że patrioci wszystkich krajów łączcie się?
        • yoma Re: tornister patrity 25.01.14, 17:05
          Proletariusze :)
          • piwi77.0 Re: tornister patrity 25.01.14, 17:53
            Dokładnie! Patriotami zawsze są tylko i wyłącznie proletariusze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka