bling.bling 28.05.14, 19:41 Z anatomii człowieka. Pytanie: W jakie narządy jest wyposażony człowiek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikndar zagadka? 28.05.14, 20:12 bling.bling napisał: > Z anatomii człowieka. Pytanie: W jakie narządy jest wyposażony człowiek? Zagadka? Przecież to wszystko jest już dość dobrze poznane. W bardzo różne. Np. w narząd żucia (to nim zajmują się stomatolodzy). W narządy potowe, których zwłaszcza dużo jest pod pachami. W narząd powonienia i inne narządy zmysłów. W narząd lemieszowy, który nie do końca wiadomo, do czego u człowieka służy. W narząd płciowy, który u kobiet czasami staje się narządem rodnym. W narząd kopulacyjny, który jest częścią narządu płciowego. W narząd wydalniczy. I w wiele innych... Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: zagadka? 28.05.14, 21:22 No dobra teraz będzie trudniej, które narządy tego człowieka są współpracownikami Boga? Odpowiedz Link Zgłoś
ikndar Re: zagadka? 28.05.14, 21:41 bling.bling napisał: > No dobra teraz będzie trudniej, które narządy tego człowieka są współpracownika > mi Boga? Może narząd lemieszowy właśnie? Bo chyba nie kopulacyjny... Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: zagadka? 28.05.14, 21:54 bling.bling napisał: No dobra teraz będzie trudniej, które narządy tego człowieka są współpracownikami Boga? No tak jak napisałem niżej, głowa, bo tylko w niej rodzi się fantazja. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: zagadka? 28.05.14, 23:42 bling.bling napisał: > No dobra teraz będzie trudniej, które narządy tego człowieka są współpracownika > mi Boga? Na pewno nie rozum. Rozum współpracuje z Szatanem. Z bogiem też wiem co współpracuje, ale nie napiszę, bo mi wykropkuje. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ikndar Re: zagadka anatomiczna 28.05.14, 21:44 piwi77.0 napisał: > W głowę, na przykład. Czasami. A głowa to narząd (od) czego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: zagadka anatomiczna 28.05.14, 21:52 ikndar napisał: A głowa to narząd (od) czego? :) No przecież, że od walenia. W mur. Odpowiedz Link Zgłoś