Dodaj do ulubionych

kosmiczna nuda

22.08.14, 15:37
Witam!
Nie wiem, czy to dobre miejsce do omówienia mego problemu ale niech tam.
Skończyłam studia, byłam przez 2 lata bezrobotna. Nudziłam się jak mops. Myślałam, że z powodu braku pracy. Potem pracę dostałem ale... powtarzalność, przewidywalność, ograniczenia były jeszcze gorsze niż bezrobocie. Do tego niskie zarobki. Nuda, nuda, nuda.
Potem nastąpiło coś, co wydawałoby się, że zmieni moją sytuację. Dostałam w spadku kamienicę i natychmiast ją sprzedałam. Na koncie w banku okrągła sumka, nie muszę pracować do końca życia i... nadal ta cholerna nuda.
Książki, podróże, seks, imprezy, znajomi nudzą mnie.
Czy tez tak macie? Przynajmniej niektórzy z Was?
Można coś z tym zrobić?
Obserwuj wątek
    • bling.bling Re: kosmiczna nuda 22.08.14, 15:56
      > Można coś z tym zrobić?
      Można. Skocz z mostu
      • nudas29 Re: kosmiczna nuda 22.08.14, 16:09
        Z mostu skakałam na bangee. Nie jest to może nudne ale nudności są okropne. Fuj.
        • bling.bling Re: kosmiczna nuda 22.08.14, 16:35
          skacząc na główkę nie ma żadnych nudności
          • nudas29 Re: kosmiczna nuda 22.08.14, 16:41
            Nakłanianie do samobójstwa jest chyba karalne. Zapytam przy okazji mego prawnika. Może coś od ciebie wyciągnie. To cwana bestia i... chciwa.
            • kolter Re: kosmiczna nuda 22.08.14, 17:09
              nudas29 napisał(a):

> Nakłanianie do samobójstwa jest chyba karalne. Zapytam przy okazji mego prawnik
              > a. Może coś od ciebie wyciągnie. To cwana bestia i... chciwa.

Aha zaczyna się pieprzysz jak typ pro coś tam,a dawniej tek kutas c,laus
            • bling.bling Re: kosmiczna nuda 22.08.14, 18:40
              widzisz, nawet prawnikowi by ta opcja lepiej się opłacała. Taka prosta rada a rozwiązuje na raz tyle problemów. Może nawet dzieci przestaną głodować? Więc jebnij baranka, plizz
            • jotkajot49 Re: kosmiczna nuda 22.08.14, 21:41

> Nakłanianie do samobójstwa jest chyba karalne. Zapytam przy okazji mego prawnika...

Jedna szesnasta inteligenta musi mieć, rzecz jasna, swego prawnika, bo inaczej nie potrafiłaby
              przejść przez ulicę. Ten twój prawnik ci wyjaśni, czym różni się udzielenie rady (moim zdaniem bardzo dobrej) od nakłaniania.

• massaranduba Re: kosmiczna nuda 22.08.14, 16:01
      Nie mam pojecia w jakich rozrywkach gustuja obecnie gimnazjalisci, podejrzewam jednak, ze ci najglupsi pisza durne posty na forum. Moja rada w zwiazku z tym jest taka- ostatni tydzien wakacji wykorzystaj w jakis inny, bardziej inteligenty sposob.
      • nudas29 Re: kosmiczna nuda 22.08.14, 16:07
        Spodziewałam się takich odpowiedzi. Wszędzie wietrzysz trollowanie?
        • massaranduba Re: kosmiczna nuda 22.08.14, 16:27
          nudas29 napisał(a):

> Spodziewałam się takich odpowiedzi. Wszędzie wietrzysz trollowanie?

Trollowac tez trzeba umiec.
          • nudas29 Re: kosmiczna nuda 22.08.14, 16:32
            Jakaś inkwizycja?
    • sclavus Re: kosmiczna nuda 22.08.14, 16:15
      ... nawet powiesić się byłoby nudne... - nieprawdaż???
      Zacznij czytać - właśnie kupiłem sobie "Złodziejkę książek", Markusa Zusaka - polecam... książki są dobre na nudę, ale ... trzeba odłożyć smartphona!!
      • nudas29 Re: kosmiczna nuda 22.08.14, 16:25
        Książki to nie moje życie. Po co mi cudze przemyślenia? Zresztą naczytałam się ich w szkołach (żadnej książki chyba nie dokończyłam), które nawiasem mówiąc często zmieniałam. Podobno mam jakiś deficyt uwagi.
        • sclavus Re: kosmiczna nuda 22.08.14, 17:36
          Nie masz wyjścia - jesteś w pułapce nudy... zatem, nudź się!!!
          Jeśli będziesz się tylko nudziła, nic ci nie będzie... co najwyżej umrzesz z nudów i będzie ci chwała!
          ... a na płycie nagrobnej napiszą ci tak: znudzona nudami umarła! przechodniu! przechodź szybko - nie nudź się przy jej grobie, żeby z nudów nie umrzeć, jak ona!
    • kolter Re: kosmiczna nuda 22.08.14, 17:06
      nudas29 napisał(a):

> Można coś z tym zrobić?

Weżnie na długie wakacje , zobaczymy pomyślimy i coś zaradzimy
      • kolter miało być ; weź mnie :) 22.08.14, 17:06

• nudas29 Re: miało być ; weź mnie :) 22.08.14, 18:52
          Wolę dziewczyny. Stare chłopy są nudne i obleśne. Młode głupawe, tylko jedno im w głowie.
          • kolter-rm Re: miało być ; weź mnie :) 22.08.14, 22:53
            nudas29 napisał(a):

> Wolę dziewczyny. Stare chłopy są nudne i obleśne. Młode głupawe, tylko jedno im
            > w głowie.

Przecież jesteś pedofilem , oblechu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka