monia-lonia 09.09.14, 11:05 Powrócił ten z radia. Brawo. Jego wpisy pachną jak kwiaty na letniej łące. Stanowią skuteczną przeciwwagę do smrodliwych wpisów takich nicków jak bling, kolter, krakowiak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0szoollom.z.radia.maryja Re: Ten z radia 09.09.14, 12:40 szukam godnego następcy Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ten z radia 09.09.14, 17:33 0szoollom.z.radia.maryja napisał: > szukam godnego następcy Nie ma takiego zagęszczenia idiotów w tym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
monia-lonia Re: Ten z radia 12.09.14, 08:49 0szoollom.z.radia.maryja napisał: > szukam godnego następcy Szukaj, a znajdziesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Ten z radia 09.09.14, 12:50 Nie dość,że mnie umieściłaś na trzeciej pozycji,to jeszcze z błędem. Kolejna z felerem? Odpowiedz Link Zgłoś
monia-lonia Re: Ten z radia 09.09.14, 16:16 karkowiak2plus napisał: > Nie dość,że mnie umieściłaś na trzeciej pozycji,to jeszcze z błędem. Nie ma błędu. TY jesteś dopiero na 4-5 pozycji. Słabo się starasz. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Ten z radia 09.09.14, 18:46 ty nie jesteś tym pijaczkiem który zaczął wątek o myciu się? Odpowiedz Link Zgłoś
monia-lonia Antyreligianci 12.09.14, 08:48 Uderz w stół, to nożyce się odezwą. Antyreligianci są czujni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Antyreligianci 15.09.14, 14:41 monia-lonia napisała: > Uderz w stół, to nożyce się odezwą. > Antyreligianci są czujni ;) Trzeba mieć rękę na pulsie kiedy watykańskie kundelki atakują Odpowiedz Link Zgłoś
monia-lonia Re: Antyreligianci 15.09.14, 15:10 kolter napisał: > monia-lonia napisała: > > > Uderz w stół, to nożyce się odezwą. > > Antyreligianci są czujni ;) > > Trzeba mieć rękę na pulsie kiedy watykańskie kundelki atakują Uważaj, bo trafisz na rasowca i cię porządnie uchla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Antyreligianci 15.09.14, 17:28 monia-lonia napisała: > > Trzeba mieć rękę na pulsie kiedy watykańskie kundelki atakują > > Uważaj, bo trafisz na rasowca i cię porządnie uchla ;) ze niby krucyfiksem mi dowali :)) Odpowiedz Link Zgłoś
monia-lonia Re: Antyreligianci 18.09.14, 11:38 kolter napisał: > monia-lonia napisała: > > > > Trzeba mieć rękę na pulsie kiedy watykańskie kundelki atakują > > > > Uważaj, bo trafisz na rasowca i cię porządnie uchla ;) > > ze niby krucyfiksem mi dowali :)) możliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Antyreligianci 18.09.14, 15:31 monia-lonia napisała: > kolter napisał: > > > monia-lonia napisała: > > > > > > Trzeba mieć rękę na pulsie kiedy watykańskie kundelki atakują > > > > > > > Uważaj, bo trafisz na rasowca i cię porządnie uchla ;) > > > > ze niby krucyfiksem mi dowali :)) > > możliwe... Oddam kopem w dupę :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Antyreligianci 15.09.14, 16:27 Antyreligianci (przygłupawy neologizm) - diabli wiedzą, co to jest! Fundamentaliści religijni natomiast, nie dość, że wiadomo kim są, to są czujniejsi... przeżarci jednak hipokryzją, do szpiku kości... Przykład, jeden z ostatnich: projekt ustawy "stop pedofilii" - zamiast wyrzucać religię ze szkół, co by uchroniło wiele dzieciaków przed pedofilami, to chcą zakazać edukacji seksualne, która w sposób realny mogłaby chronić przed pedofilami!! Bo ... to jest polka - polkatolka - z przytĘputkiem!!! *** ... tylko wiara czyni ... czuba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monia-lonia Re: Antyreligianci 17.09.14, 07:48 sclavus napisał: > Antyreligianci - diabli wiedzą, co to jest! Masz rację, ci to wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Ten z radia 16.09.14, 11:49 osiolomy wszystkich krajów- łączcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
propanstwowiec Re: Ten z radia 16.09.14, 17:32 billy.the.kid napisał: > osiolomy wszystkich krajów- łączcie się. Tak, od lat jesteście nierozłączni, a jacy postępowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ten z radia 16.09.14, 17:34 propanstwowiec napisał: > billy.the.kid napisał: > > > osiolomy wszystkich krajów- łączcie się. > > Tak, od lat jesteście nierozłączni, a jacy postępowi :) Pani wybaczy ale to akurat katolickich polityków w latach 90 u.w nazywać zaczęto oszołomami Odpowiedz Link Zgłoś
propanstwowiec Re: Ten z radia 17.09.14, 19:07 A lewicujących "oszołomów" nie ma? Bo ja paru znam... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ten z radia 18.09.14, 15:30 propanstwowiec napisał: > A lewicujących "oszołomów" nie ma? Bo ja paru znam... Kłamiesz Odpowiedz Link Zgłoś