Dodaj do ulubionych

Jan Tomaszewski przechodzi do PO

04.02.15, 08:28
Jan Tomaszewski, były piłkarz reprezentacji Polski i były poseł PiS, zgłosił akces do Platformy Obywatelskiej. Jak poseł poinformował w rozmowie z WP, decyzja klubu o jego ewentualnym przyjęciu ma zapaść najpóźniej do jutra.
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Jan-Tomaszewski-przechodzi-do-PO,wid,17230223,wiadomosc.html
Dno, dno i metr mułu....
Obserwuj wątek
    • loloski Bramkarz 04.02.15, 08:35
      Potrzebują dobrego bramkarza ;)
    • karkowiak2plus Re: Jan Tomaszewski przechodzi do PO 04.02.15, 09:13
      To tylko turystyka polityczna.
      To tu,to tam.

FARBOWANY LIS

kto mieczem wojuje....
      • lumpior Re: Jan Tomaszewski przechodzi do PO 04.02.15, 09:32
        Zbliżają się wybory,posłem być to spora kasa.
      • bimota Re: Jan Tomaszewski przechodzi do PO 04.02.15, 18:45
        DOBRE Z TYM LISEM... :)

ALE TA CALA BANDA CZWORGA, TO I TAK JEDEN CH... TERAZ CHBA NAWET 4.1 ALBO I 4.2... JUZ SIE POGUBILEM... :)
    • brum.pl1 Re: Jan Tomaszewski przechodzi do PO 04.02.15, 09:38
      sibeliuss napisał:

> Dno, dno i metr mułu....

Z zalinkowanego artykułu:
      Według prezesa PiS, partia nie mogła tolerować wypowiedzi Jana Tomaszewskiego i podjęła decyzje o usunięciu Tomaszewskiego. Poseł miał - według Kaczyńskiego - uprzedzić ten ruch, samemu odchodząc z PiS.
      (A miało to miejsce w lipcu 2014)
      I dalej, wypowiedź Tomaszewskiego:
      Jeśli łódzka PO zaproponuje mi wejście na listę, to oczywiście przyjmę tę propozycję. Jeśli jednak nie, nie będę miał do nikogo pretensji - powiedział poseł w rozmowie z WP. Zaznaczył, że to, co nim kieruje to "przede wszystkim chęć wyrażenia poparcia dla premier Kopacz". - Niezależnie od decyzji klubu PO, będę orędownikiem rządu Ewy Kopacz - dodał.

Klepie bzdury, sam jest głąbem do kwadratu a na dodatek podlizuchem i wazeliniarzem.
      Jednym słowem nadaje się na polskiego polityka ad 2015...

• brum.pl1 A propos 04.02.15, 12:21
        Mądrzy ludzie powiadali, że jak ktoś jest kompletnym matołem i tumanem to się nadaje na aktora. Zapomnieli widać dodać, że i na polityka, rzecz jasna w Polsce...
    • piwi77.0 Re: Jan Tomaszewski przechodzi do PO 04.02.15, 11:20
      Wszystko jedno na kogo zagłosuje się w następnych wyborach, bo i tak jeden chuj wie dokąd ci przejdą po wyborach.
      • sibeliuss Re: Jan Tomaszewski przechodzi do PO 04.02.15, 11:49
        Czy Ty musisz używać słów powszechnie uznanych za obelżywe? Potem to wycinają i nie wiem o czym pisałeś.
    • wuzet21 Re: Jan Tomaszewski przechodzi do PO 04.02.15, 14:35
      Jak kundel przyzwyczai się do koryta, to trudno go od niego oderwać. Dziwi mnie tylko, jak bardzo platfusy muszą być zdesperowani, że biorą wszystko co się rusza... i nie tylko...
      • karkowiak2plus Re: Jan Tomaszewski przechodzi do PO 04.02.15, 17:29
        Tylko jak ten Tomaszewski wytłumaczy się teraz z farbowanych lisów w świetle zmiany barw partyjnych?
        Bo na tłumaczenia PO nie oczekuję. Będą kłamliwie pokrętne jak wszystko co padło z ich ust.
    • mjot1 Re: Jan Tomaszewski przechodzi do PO 04.02.15, 18:05
      Czegóż to się nie robi dla ojczyzny umiłowanej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka