mariolka99 Re: VIVERN, JAK MOGŁAŚ?????? 07.10.04, 21:18 Zaraz po tyłku dostaniesz, buhahah;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: VIVERN, JAK MOGŁAŚ?????? 07.10.04, 21:19 A co - zazdroscisz fladro jedna?? Tez bys chciala osobiscie od OZ po tylko dostac... :P Odpowiedz Link Zgłoś
miauciek Re: VIVERN, JAK MOGŁAŚ?????? 07.10.04, 21:18 ty się głupio nie wykręcaj, już Ty dobrze wiesz co! Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: VIVERN, JAK MOGŁAŚ?????? 07.10.04, 21:24 Ojcze Zalozycielu - wybacz mnie, niegodnej... Takie nieszczescie na forum sprowadzic... czy uda mi sie jakos przychylnosc losu i Twoja odzyskac.... Odpowiedz Link Zgłoś
miauciek Re: VIVERN, JAK MOGŁAŚ?????? 07.10.04, 21:31 > Ojcze Zalozycielu - wybacz mnie, niegodnej... Takie nieszczescie na forum > sprowadzic... czy uda mi sie jakos przychylnosc losu i Twoja odzyskac.... Sposób jest tylko jeden: nie kajać się, tylko stawiać*!!!!!! * - uprzedzając nadinterpretacje: stawiać opór, nie zgadzać się z opinią OZ, walczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: VIVERN, JAK MOGŁAŚ?????? 07.10.04, 21:33 > Sposób jest tylko jeden: nie kajać się, tylko stawiać*!!!!!! > * - uprzedzając nadinterpretacje: stawiać opór, nie zgadzać się z opinią OZ, > walczyć! Jasne!!! Hahahaha.... Jeszcze ktos w taka historyjke uwierzy... ;DD Wiadomo przeciez o co Ci chodzi... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
miauciek Re: VIVERN, JAK MOGŁAŚ?????? 07.10.04, 21:35 Dobrze wiesz, że nawet nie śmiem o tym marzyć . . . Jam niegodny, o Matko Procośtam, płaszczę się przed Twym obliczem, a me oczęta skromnie spuszczone . . . Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: VIVERN, JAK MOGŁAŚ?????? 07.10.04, 21:39 Ha! Technika Czaroffnicy dziala!! Wystarczy na kogos nakrzyczec... ;D MAM WLADZE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miauciek Re: VIVERN, JAK MOGŁAŚ?????? 07.10.04, 21:41 Spokojnie, spokojnie! Płaszczyłem się tylko w jednej dziedzinie. Poza tym jestem zwarty i niezatarty! Odpowiedz Link Zgłoś