Dodaj do ulubionych

Znakomity stand up Schetyny

08.12.17, 00:45
Ubawilem się po pachy słuchając dzisiaj jego wystąpienia w sejmie.
Skąd on to bierze i co bierze że ma tak nieskończoną wyobraźnię. Tyle kłamstw co pojawiło się w jego wypowiedzi nie słyszałem już bardzo długo.
Żenada.
Widzę że przede wszystkim powinno się usunąć ze sceny politycznej i to dożywotnio. ..
Obserwuj wątek
    • dziadunio42 Re: Znakomity stand up Schetyny 08.12.17, 14:58
      Im dłużej o tym myślę dochodzę do wniosku że nie zdziwiło by mnie gdyby te rasistowskie itp transparenty 11 listopada były prowokacja samego Schetyny dla potrzeb jego jakże ośmieszającego samego siebie wotum nieufności. ...
      • snajper55 Re: Znakomity stand up Schetyny 10.12.17, 13:47
        dziadunio42 napisał(a):

> Im dłużej o tym myślę dochodzę do wniosku że nie zdziwiło by mnie gdyby te rasi
        > stowskie itp transparenty 11 listopada były prowokacja samego Schetyny dla potr
        > zeb jego jakże ośmieszającego samego siebie wotum nieufności. ...

Kaczyński i Macierewicz to też prowokacja Schetyny. A także Szyszko, Ziobro, Szydło, Karski, Kurski i cała ta banda.

S.
    • wadera3 Re: Znakomity stand up Schetyny 08.12.17, 22:34
      dziadunio42 napisał(a):

>Tyle kłamstw c o pojawiło się w jego wypowiedzi nie słyszałem już bardzo długo.
      >

Znaczy nie słuchasz naszych "rządzących" z nadpreziem na czele?
      • dunajec1 Re: Znakomity stand up Schetyny 09.12.17, 00:08
        Slucha, ale tamto to prawda objawiona, tak ze....
        • dziadunio42 Re: Znakomity stand up Schetyny 09.12.17, 06:06
          No tak się składa że słucham wszystkich i nie wszyscy mi pasują po każdej stronie.
          • pocoo Re: Znakomity stand up Schetyny 13.12.17, 21:42
            dziadunio42 napisał(a):

> No tak się składa że słucham wszystkich i nie wszyscy mi pasują po każdej stron
            > ie.

A ja słucham siebie i dobrze na tym wychodzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka