rafiksol8 21.12.17, 10:14 Dzieciom we Wrocławiu w żłobkach będą montować oczyszczacze powietrza. Prawo antysmogowe działa, brunatnym nie można palic a sąsiedzi kopca ze az strach wyjść popołudniem. Gdzie tu logika? Gdzie tu efekt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wulkanis Re: kazdy sobie 21.12.17, 16:44 Każdy producent ekogroszkow szczególnie pakowanych powinien mieć aktualne badania laboratoryjne od glownego instytutu górnictwa w Katowicach. Badania pod względem: siarki, wilgotności, kalorii i emisji pylow spie spokojnie bo węgiel sztygar takie ma. Nowy kociol tez z solidna doplata dla wszystkich gospodarstw ogzrewajacych domy węglm. Ludzi sami siebie trujecie Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: kazdy sobie 21.12.17, 18:58 wulkanis napisał(a): > Ludzi sami siebie trujecie Wybudowałam dom i zamontowałam pompę grzewczą.Po paru latach koszt mi się zwrócił.Sąsiad zrobił to samo.Zawsze z niepokojem otwieram okna, aby wywietrzyć dom.Zdarza się, że zanim zaparzę kawę, to dom już mam pełen dymu z zewnątrz.Czym ci ludzie do cholery palą, że taki smród? Wiosną ogródek, potem owoce i marcheweczka...dla dzieci.Ekologiczna Odpowiedz Link Zgłoś