iwonka3144
15.02.19, 15:21
Dzień dobry. Mój były facet jest chory na schizofremie paranoidalną. Od 3 lat jest z inną kobietą. Rok temu przeszedł do mnie pierwszy raz odkąd z nią jest.Wiem że chodzi mu o seks i rozmowę. Ostatnio powiedział swojej dziewczynie że sypia ze mną. Przy tym straszenie mnie obrażał. Minęło 5 miesięcy a on znowu zapukał. Chciał pogadać. Mimo złości przez to co mi zrobił wypuściłam go znowu. Spytałam czego znowu chce bo już wszystko zakończone zadał mi pytanie czemu sypiam z pewnym mężczyzną skoro stać mnie na lepszego. Mówiłam mu że to tylko kolega i coś mu się pomyliło. Rozmowa z nim jest zagmatwana. Zadawał mi pytania:Że nie byłabym w stanie pokochać jego dzieci;czy wyjechałabym z nim na weekend. Wspomniał mi kolejny raz że byłam jego pierwszą. Spotkanie każde z nim powoduje rozbicie mnie na setki kawałków. Nie potrafie przestać myśleć o nim. Zawsze mówię nie wpuszcza go a i tak wpuszczam zawsze. Nigdy się nie uwolnie juz od niego i zawsze będę nieszczęśliwa?On wie że zawsze jest mi źle po spotkaniu z nim. Czemu on mi to robi? Co ja mam zrobić?