orca 01.07.19, 15:49 Uwaga, moze to byc troche niesmaczny watek. Jak korzystacie z toalety u bliskich znajomych? "na malysza" czy siadacie na deske? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzy-czy Re: sikanie ;) 06.07.19, 12:39 ja staję przed kiblem rozpinam rozporek, wyjmuję i leję. jedna koleżanka też tak chciała, ale coś jej nie udało się. całe majtki se zaszczała. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: sikanie ;) 09.07.19, 19:09 Ale cisza, a temat bardzo ciekawy. Rozszerzę zagadnienie poza obręb znajomych. Kiedyś w naszej łazience blisko sedesu stała pralka. Ja jako chłop, siłę wyższą realizowałem po chłopsku i jaki efekt? Pralka zardzewiała. Od tamtej pory tylko po babsku bo prócz doświadczenia z pralką, wyczytałem gdzieś, że męski rozbryzg w trakcie tych czynności, sięga nawet dwóch metrów (w pisuarach publicznych zaczęto stosować specjalne wkładki zapachowo-antyrozbryzgowe), czyli panowie, wiedzcie, że będąc frywolnie nieostrożnymi w tych kwestiach, do kibelka wchodzicie czyści, a wychodzicie obszcz....ni. No, już Konfucjusz powiedział, że "wszystkie nieszczęścia tego świata, wynikają z niewiedzy". Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: sikanie ;) 14.07.19, 11:45 są dwa sopsoby- - z daszkiem -z lejkiem. Odpowiedz Link Zgłoś