Gość: pytająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:19 choinka choince nie równa, ale każda tworzy świąteczny nastrój... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milka Re: Choinki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.04, 21:42 bez choinki było by smuuutno! ja uwielbiam ubierać choinkę! zapraszam na gg:1770609 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Choinki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 13:24 ta choinka jest piękna czego u nas takich nie stawiają samo badziewie z żarówkami na kablu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Choinki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 13:26 światełko do nieba dosłownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM APEL ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 13:51 LUDZIE!!!darujcie życie CHOINKOM..ja wiem ,że już część powycinana a druga część czeka w kolejce...ale pamiętajcie POPYT tworzy PODAŻ !!! A kiedyś trzeba zacząć...im mniej kupicie w tym roku, tym mniej przeznaczą do wycięcia ZA ROK!! tak, tak..wiem zapach choinki...moda...natura i takie tam... ale dla kilku dni WASZEJ PRZYJEMNOŚCI wycinać całe lasy? PRZECIEŻ WIGILIA TO ŚWIĘTO ŻYCIA? ...i jeszcze te biedne karpie....ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
jodla_syberyjska Re: APEL ! 18.12.04, 22:36 No właśnie, darujcie życie choinkom ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Choinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 11:37 Jeżeli chodzi o zdjecia kielceckich choinek, to chyba troszkę stare one sa. Moze powinien sie ktoś wybrac i sfotografować choinkę która jest juz ubrana, bo ta goła zielona choineczka to nie w Kielcach proszę Państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: munnia Re: Choinki IP: *.dyn.optonline.net 23.12.04, 19:45 Ja uwazam ze najpiekniejsza choinka jest w Nowym Jorku oceniam ja tak, bo juz widzialam ja na wlasne oczy ! Jest cudowna !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: Choinki IP: 157.25.31.* 27.12.04, 21:02 według mnie tylko zagraniczne choinki są ładne, bo Polskie są do kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSIUNIA OPINIA I SUGESTIA IP: 157.25.31.* 27.12.04, 21:08 ja uważam że choinka jest symbolem świąt i powinna sie znaleść w każdym mieście i domu. Pamiętajmy jednak żeby te choinki były sztuczne.DBAMY O ZIELONE PŁUCA ZIEMII!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś