Dodaj do ulubionych

seks z 12 latką niemoralny ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:57
chciałbym się do was zwrócić z pewnym szalenie intymnym pytaniem : otóż mam
18 lat i ostatnio zacząłem chodzić z przemiłą dziewczyna . problem w tym ,ze
ma niecałe 12 lat. ostatnio coraz cześciej dajem i do zrozumienia ,że
chciałabym ze mna się kochać, lecz ja mam pewne wątpliwości ...
co powinnienem zrobić ?
Obserwuj wątek
    • kristy23 Re: seks z 12 latką niemoralny ? 15.01.05, 21:04

To oczywiscie zart..??!!!!! :-)
      • Gość: Fjord Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: 82.177.97.* 15.01.05, 21:17
        Jesli nie - to podchodzi pod pedofilie ;) Btw poprzewracało się na tym swiecie.
        • justusz Re: seks z 12 latką niemoralny ? 15.01.05, 21:41
          taki sex nie jest niemoralny on jest przestepstwem
      • wadera3 Re: seks z 12 latką niemoralny ? 23.01.05, 23:13
        do tego kretyński....
    • Gość: anka Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:45
      przeciez dziewczyna w tym wieku nie jest jeszce w pelni dojrzala fizycznie. Ona
      jest jeszce dzieckiem a Ty juz mezczyzna. Ta roznica 7 lat za jakies 10 nie
      bedzie wazna i widoczna ale teraz, przeciez to pedofilia.
    • Gość: On Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: *.chello.pl 16.01.05, 00:54
      Spoko jak ona tego chce to nie ma problemy z bzykaniem ja bym sie z nia bzykam
      mimo ze jestem ciut starszy od ciebie kolego tylko bzykajciesie w gumie bo jak
      ona zajdzie w ciaze to stary bedziesz mial ZAJEBISTY PROBLEM i spieprzysz
      dzieewczynie ZYCIE zrobcie to tak zeby bylo ok ( chodzi mi o zabezpieczenie )
      • gucio36 Re: seks z 12 latką niemoralny ? 20.01.05, 12:44
        Teraz też jej spiepszy życie. Kobiety inaczej dojrzewają do sexu. A ona jest
        jeszcze dzieciakiem, i na dodatek niedojrzała emocjonalnie. To jakie ona będzie
        mieć odczucia z sexu? Żadne, i to ujemnie wpłynie na jej późniejsze życie.
    • Gość: maria Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 01:15
      puknąć się w głowę!!!!!!
      chłopie to jeszcze dziecko zastanów się co ty wyprawiasz!!!!
      radzę poszukać sobie innej laski!!!!!!!!!!
      • blq Re: seks z 12 latką niemoralny ? 16.01.05, 01:40
        A po co ma szukac innej, skoro z tą mu jest dobrze? Niech jej tylko wyjaśni
        (może ona sama tego nei wie) że sex w wieku lat 12 to oczywiste przestępstwo, na
        dodatek jest niebezpieczny dla jej zdrowia. No i kwestia ciąży, przeciez nie
        pojdzie do ginekologa po pigułki?

Jak kocha to poczeka. Jedno i drugie. A jak nie, cóż.

Tak poza tym to oczywiście żart, albo prowokacja. Albo jedno i drugie.
    • Gość: Hodowca owiec Proponuje cos z mojej hodowli, bedziesz happy. IP: *.ipt.aol.com 16.01.05, 19:57
      • magic00 Re: Proponuje cos z mojej hodowli, bedziesz happy 21.01.05, 20:48
        Jak określa się pełnoletniość owcy?
    • Gość: Dorota** Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 16.01.05, 20:57
      Za to grozi prokurator, więc zastanów się, czy warto...
    • grrrrw Re: seks z 12 latką niemoralny ? 16.01.05, 22:12
      Do 15 lat kodeks traktuje to jako molestowanie nieletnich.
      • Gość: ziko_85 Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:09
        ja bym sie z nia nie bzykał bo to pedofilstwo no ale jak ci pociągnie druta to
        nic sie nie stanie !!
        • Gość: Słomka Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:12
          A ja bym ja bral jak to mowia pusy is pusy i wogole masz pewnosac ze towar z 1
          reki , ku.. wogole ciasna bedzie wpizdu :) stary bier ja ,wal ja tak dlugo az
          bedzie miala dosc :)
        • Gość: Rysiek Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:20
          wiesz ja mam takiego kolege ariela on ma ten sam problem lubi małe dziewczynki
          i lubi lizac im małe nieowłosione szparki jego to poprostu podnieca taka
          dziewczynka bez cycków bez zarostu na kuciapce taka ktora kwiczy podczas
          stosunku jak jej wpycha swój małym narząd rozrodczy. Dlaczego lubi młodsze ??
          jest wiele odp. po pierwsze nie śmieją sie z jego małego ptaszka bo myśla ze
          jest duzy, po drugie lubi jak taka mała dziewczynka jest słaba i sie nie rzuca
          podczas oral czy Hard po trzecie kolega nie lubi zarostu. Dorząc do
          najważnieszego punktu mojej wypowiedzi jest przestroga!!! dla ciebie. ponieważ
          możesz zaliczyć wpadke typu zerwanie z ta małą dziw... dla innej. i wtedy ta
          mała siksa z miłosci idącej w parze z nerwicą iż jej pierwsza miłosc ją
          zdradza powie Mamusiu tekst typu on mie dotykał w krocze. No i już sie chopie
          nie wybronisz nawet argumentem " ona chciała ja nie chciałem" Takie coś w
          sądzie uznają za tzw. " uwiedzenie nieletniej" no i pojdziesz siedzieć brachu a
          tam pedofili nie lubią także przemyśl sprawe !! ( w\w inf. były na
          autentycznych faktach ktore przydażyły sie mojemu koledze wyżej wspomnianemu
          A.G)
          • Gość: gość Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 16:01
            tak jak odpisał Ci Rysiek, bardzo jasno to zobrazował.musisz wziąć jeszcze jeno
            pod uwagę <postaw siebie w sytuacji rodzica tej małej,i zastanów się co byś
            zrobił temu ewentualnemu zięciowi,gdybyś się dowiedział co ON jako dorosły facet
            "myślący"wykonał z jego pociecha (a tak apropos Ryśku fakt jest zawsze
            autentyczny:-))
    • Gość: Dish TV FREE TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:36
      -----------------------------
    • Gość: zatroskany Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 17:57
      dzięki za wszelkie serdeczne rady,dezycji jeszcze nie podjąłem, ale chyba dam
      sobie spokój
      ps. RYSIEK dawno nie czytałem tak wrednego postu :/
    • Gość: heheeeee Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: *.crowley.pl 19.01.05, 20:30
      z takimi rzeczami sie na necie nie oglasza, bo twoje namiary sa znane strozom
      prawa (a oni cos sie wzieli ostatnio za tepienie). i nie sadze zeby zrozumieli,
      ze to tylko byla prowokackja ;)
    • Gość: Kojot Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:45
      Stary ,jak ona nie wygląda na te 12 lat (a na więcej),to Ci się nie dziwię że z
      nią kręcisz.Ale pomyśl co robisz to dwunastolatka ! ! ! Ty w jej wieku biegałeś
      z patykiem w ręku i krzyczałeś ta ta ta ta ta (w domyśle ten patyk to kałach
      miał być).Nie sądze by ona naprawdę chciała sexu.Jeżeli ją kochasz to
      porozmawiaj z nią poważnie na ten temat i wyjaśnij dlaczego nie powinna się
      walić z tobą.Jak nie wiesz dlaczego to poszukaj w necie.

P.S.Mam 25 lat i "kochałem" się z 14-ką .Wierzcie lub nie ,wygląda na 18 a
      cnotę postradała w wieku 13 lat !!!!
      • gucio36 Re: seks z 12 latką niemoralny ? 20.01.05, 12:54
        Napewno wysoka i ładna buzia. I facet dostaje ślinotoku. I ona go kręci tylko
        fizycznie! Takie to żałosne, bo związek to nie tylko to. No, ale młodzi tak
        mają. Tylko,że ja bym takiemu co robił to z moją 12 córką, fi.. urwał!
        Odpowiedzialność za siebie zaczyna się u nas w wieku 18 lat. A to dziecko ma
        12, 13! Takie dzieci nie mają zdania co do innych rzeczy, a co dopiero sexu.
        To, że mówi, nie świadczy o tym, że ona chce, a raczej, że jej ciało chce.
        Nie wiem, ale mnie zawsze kręciły kobiety, a nie jakieś niedorozwinięte
        fizycznie dzieci. I dlatego pociąg do dzieci jest zboczeniem, pedofilstwem!
        I to powinno być karalne i leczone!
        • magic00 Re: seks z 12 latką niemoralny ? 21.01.05, 21:00
          Wątpię aby ta dziewczyna na prawdę i w pełni świadomie chciała seksu. Może ci
          się tak zdawać, ona dopiero "trenuje" bycie kobietą, ćwiczy wprawki, sprawdza
          co będzie jak zachowam się tak a tak, sprawdza jak działa na facetów i pewno
          działa.
          Nikt w wieku 12 lat nie wie czego chce i nie jest dojrzały do decyzji do
          partnerstwa.
          Przypomniałam sobie siebie i koleżanki, gdy byłyśmy w tym wieku.
          Interesowałyśmy sie "tymi sprawami" i owszem, niektóre były niezłe flirciary,
          ale do prawidziwego seksu żadna w tym wieku nie jest gotowa, przynajmniej w
          naszej chłodnej strefie klimatycznej.
          Przeczytaj sobie "Lolitę". Ona była uwodzicielska, ale wcale nie odczuwała
          przyjemności ze zbliżeń.
        • blq Re: seks z 12 latką niemoralny ? 22.01.05, 16:56
          > Napewno wysoka i ładna buzia.

Pewnie tak....

> I facet dostaje ślinotoku. I ona go kręci tylko
          > fizycznie! Takie to żałosne, bo związek to nie tylko to. No, ale młodzi tak
          > mają.

Niestety...

> Tylko,że ja bym takiemu co robił to z moją 12 córką, fi.. urwał!

Może i słusznie, ale lepiej wychowaj córke tak, by tego nie chciała? No, chyba
          że mówisz o gwałcie

> Odpowiedzialność za siebie zaczyna się u nas w wieku 18 lat.

Mówisz o prawodawstwie? W tym względzie jest tak jak we wszystkim, prawo sobie a
          życie sobie.

> A to dziecko ma
          > 12, 13! Takie dzieci nie mają zdania co do innych rzeczy, a co dopiero sexu.
          > To, że mówi, nie świadczy o tym, że ona chce, a raczej, że jej ciało chce.

Różnie bywa. Ale w 999 przypadkach na 1000 masz rację. Tyle, że jest jeszcze
          pewien margines, no ale wszędzie jest.

> Nie wiem, ale mnie zawsze kręciły kobiety, a nie jakieś niedorozwinięte
          > fizycznie dzieci. I dlatego pociąg do dzieci jest zboczeniem, pedofilstwem!
          > I to powinno być karalne i leczone!

12 latki już nie są dziećmi, choć większość jest jeszcze "niedorozwinięta
          fizycznie". Jednak prawdziwa pedofilia to pociąg do nieowłosionych na łonach
          dzieci, na dodatek dla pedofila płeć dziecka nie gra roli.

Nie zapominaj, że przez wiele stuleci 12-latki wydawano za mąż! I gwarantuje, że
          facet nie jechał na ręcznym, mając taką żonsię!

Sex z 12 latką jest naganny o tyle, że dziewczyna w tym wieku nie jest dojrzała
          do związku, a niszczenie tak młodej osoby "przelotnymi związkami" to chyba
          najbardziej perfidna zbrodnia. I tak naprawde tutaj, a nie gdzie indziej, nalezy
          upatrywać zła związanego z sexem u b. wczesnych nastolatków.

Bo potem dorastają takie doświadczone panny, sex, chłopcy, papieroski, tapeta na
          twarz, w wieku 12 lat wyglądaja na 14, w wieku 14 na 17, no i niestety - w wieku
          21 na 31, a w wieku 31 na ponad 50. Life is brutal!
          • wsypka Re: seks z 12 latką niemoralny ? 23.01.05, 20:43
            > Nie zapominaj, że przez wiele stuleci 12-latki wydawano za mąż! I gwarantuje,
            > że facet nie jechał na ręcznym, mając taką żonsię!

ale w tamtych czasach wymagano od koniety zeby spelniala obowiazek malzenski i
            rodzila dzieci. jesli byla w miare dojzala fizycznie to wystarczylo. nikomu
            nawet do glowy nie przysdzlo myslenie o partnerstwie. zona byla wlasnoscia meza
            i koniec. dwunastolatka emocjonalnie to jeszcze dziecko. jak patrze w
            przeszlosc to i osiemnastolatki maja w glowie fiu-bzdziu :) ale sa na tyle
            dorosle zeby ponosic konsekwencje swoich decyzji. ty jestes juz w wieku w
            ktorym mozesz decydowac i ponosic konsekwencje a ona nie i to ty musisz za nia
            zadecydowac prawidlowa decyzja jest jedna. natomias warto z nia pogadac na
            tematy intymne oczywiscie na poziomie adekwatnym do jej wieku.
            • Gość: blq Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 22:37
              Twojej wypowiedzi nie potraktuje jako dyskusji ze mna, lecz jako rozwiniecie
              tego, co ja napisalem. Oczywiscie ze wsystkim sie zgadzam.

A co do 18-latek... wiesz, ludzie bardzo roznie dojrzewaja, niekiedy 12-latka
              jest bardziej dojrzala niz nie tylko 18, ale i 28 latka. Niektorzy po prostu nie
              dojrzewaja nigdy, czasem za maly iloraz inteligencji, czasem brak pozytywnych
              wzorow, czasem brak wyobrazni, a najczesciej wszystkiego.

Dojrzalosc nie zalezy od wieku, w kazdym razie nie zawsze i nie tylko. Czy
              kobiety, co leca tylko na kase, albo wiazace sie z pijakami mozna uznac za
              dojrzale? A malo takich (i innych) przykladow???
              • wsypka Re: seks z 12 latką niemoralny ? 24.01.05, 00:11
                > Dojrzalosc nie zalezy od wieku, w kazdym razie nie zawsze i nie tylko.

niedojrzalym mozna byc w kazdym wieku, ale nie w kazdym mozna byc dojrzalym .
                12latka prawie na pewno nie jest. wiec nie ma co filozofowac i rozwazac co by
                bylo gdyby jednak byla... chodzi o to zeby chlopak nie mial zludzen. jesli cos
                do niej czuje i jest w stanie myslec glowa nie fiutem to sprawa jest prosta.
                dziewczyna ma jeszcze pare lat na fantazjowanie o seksie a pora na realizacje
                tych fantazji przyjdzie pozniej :)
            • magic00 Re: seks z 12 latką niemoralny ? 24.01.05, 14:22
              Nie zapominaj, że przez wiele stuleci 12-latki wydawano za mąż! I gwarant
              > uje,
              > > że facet nie jechał na ręcznym, mając taką żonsię!

Tak, ale ta praktyka nie była aż tak powszechna. Istniała taka możliwość,
              trzeba było starac się o dyspensę. Poniżej 12 lat kościół na związki nie
              zezalał, więc mówimy nie o powszechnym zwyczaju, lecz dolnej dopuszczalnej
              granicy. Rozsądni rodzice czekali z zamążpójściem swojej córki aż jej się
              trochę poukłada w głowie.
              Pozaty tym, taka dziewczyna zostawała wydana za mąż, a nie tylko przeleciana
              przez napalonego. Oznaczało to, ze ów mąż bierze za nią wszelką
              odpowiedzialność, prawną i moralną.
              Dodatkowo, w dawnych wiekach inna była granica pełnoletniości cywlino-prawnej a
              zdolności do małżeństwa.
    • sloggi_so Re: seks z 12 latką niemoralny ? 22.01.05, 14:25
      Jesteś z nią dla seksu?
      Obrzydliwe.
    • lady_blackadder Re: seks z 12 latką niemoralny ? 23.01.05, 20:08
      Tu sie kwalifikuje prokurator może powinieneś o tym pomyśleć. No i jeśli ja
      chociaż lubisz, nie mówiąc o zakochaniu sie, to może weź pod uwage co to
      dziecko bezie czuło, że to doświadczenie będzie pamiętać do końca życia. No i
      jeszcze weź pod uwagę jej nie do końca rozwinięte narządy płciowe, które możesz
      trwale uszkodzić w trakcie stosunku. Przecież takiemu dziecku pocałunki są
      wystarczającą emocją. Do seksu trzeba dojrzeć - zarówno ona jak i ty, bo sądząc
      po twoim pytaniu to jeszcze nie dojrzałeś psychicznie.
      • Gość: zatsoskany Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:30
        a jej narzady sie nie martw , mam maly czlonek 9 cm podczas wzwodu.
        • wsypka Re: seks z 12 latką niemoralny ? 24.01.05, 01:09
          Gość portalu: zatsoskany napisał(a):

> a jej narzady sie nie martw , mam maly czlonek 9 cm podczas wzwodu.

to podpucha :) zaden facet by nie napisal ze ma malego czlonka. wszedzie pisza
          ze norma to 17cm :) . chyba na jowiszu gdzie grawitacja jest wieksza i sie
          rozciagaja. a ten jakis skromny. tym niemniej problem wspolzycia z
          dziewczynkami w takim wieku na pewno istnieje wiec warto o tym pisac. mialam w
          podstawowce kolezanke ktorej milosc do zolnierza sluzby zasadniczej miajacego
          pewnie okolo 18 lat zaowocowala zabiegiem aborcyjnym.
    • Gość: karola Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: 80.53.167.* 23.01.05, 23:39
      O to chodzi, że karane jest współżycie z kobietą do 16 roku życia, czyli gdy
      nie ma jeszcze 16 lat to może się to źle skończyć. Natomiast słyszałam że jeśli
      dziewczyna ma powiedzmy te 12,13,14,15, lat ale gdy wygląda na dojrzałą i np 18
      latkę (bywają takie rozwinięte kobiety, mam 14 letnią koleżankę która wygląda
      jakby miała 19 lat) to prawo rozpatruje jej rozwój i wygląd fizyczny i wtedy od
      kary sie można uchronić.
    • Gość: Dante Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:33
      W zasadzie zastanawiające jest co 18 letni facet robi z dzieckiem w sensie
      związku. Bo albo ona jest wyjątkowo dojrzała albo ty wyjątkowo niedojrzały.
      Może ona jest z tobą poprostu dlatego że jesteś od niej starszy i to jej
      imponuje?? Jeżeli zdecydował bys się na stosunek z DZIEWCZYNKĄ w tym wieku to
      popełnił byś okrutna zbrodnię więc zanim podęjmiesz jakiś krok przemyśl to
      bardzo dokładnie. MOżesz nieodwracalnie zmienić jej psychikę. Jeżeli ci na niej
      zależy to daj jej czas aby dorosła, jeżeli zależy ci na seksie to znajdź sobie
      dziewczynę odpowiadającą ci wiekiem.
      -------------------
      Only the insane have strength enough to prosper. Only those who prosper may
      truly judge what is sane.
      • Gość: zatroskany Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 14:09
        jesteście do mnie uprzedzeni - nie mam zamaru pisać więcej na tym forum wśród
        tak nieokrzesanych ludzi
    • pobik Re: seks z 12 latką niemoralny ? 24.01.05, 16:00
      seks z takim dzieckiem ? przeciez to niesmaczne..
    • Gość: Gumis Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:11
      jak dlamnie mozecie sie posmyrac to raczej nie grozi dzieckiem i wogoe ale
      strzesz sie jesili ja zucisz stary bendizesz mial przeszkichane zycie
    • Gość: Prawnik To pedofilia ! Pojdziesz za kratki,glupku ! IP: 193.188.105.* 24.01.05, 16:24
    • Gość: zimna Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: *.tele2.pl 24.01.05, 17:16
      Pamietaj ze dziewczyny w tym wieku niekoniecznie robia takie rzeczy z
      prawdziwej checi na sex tylko probuja odnalesc w tym zekoma doroslosc.. Zeby
      pochwalic sie kolezankom, poczuc sie jak prawdziwa kobieta. Biologicznie to
      troche absurdalne bo tej "dziewczynce' dopiero rozwinela sie blona dziewicza i
      odrosly cycuszki.. Poza tym z punktu widzenia prawnego mogloby ci grozic do
      10lat wiezienia za pedofilstwo gdyby "przypadkiem" sie wydalo..
    • wiecejniepije Re: seks z 12 latką niemoralny ? 24.01.05, 19:05
      idiotyczna prowokacja, nic banalniejszego nie przyszlo do glowy? ;)
      • Gość: zatroskany Re: seks z 12 latką niemoralny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:27
        Wiecejniepije może i banalna ,ale zobacz ile ludzi bulwersuje :D
        pozdrowienia dla Ciebie
        • wiecejniepije Re: seks z 12 latką niemoralny 24.01.05, 19:38
          hehehe
    • Gość: 19-latka Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:03
      poczytaj sobie "Lolitę" Nabokova...już ktoś to Tobie doradzał...i zobacz jak tak
      wczesne doświadczenia zmieniają 12-latkę, to nie tyle niemoralne, ale wbrew naturze
      a tak na marginesie to trochę Cię rozumiem- teraz często trafiają się takie k***,
      które nie mają w sobie nic delikatności...może właśnie tego u niej szukasz
      albo jesteś niewyżyty erotycznie(hormony buzują...) i całą te historię zmyśliłeś...
      • Gość: zatroskany Re: seks z 12 latką niemoralny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:40
        rozumiem , rozumiem , czyli kto wykona na mnie wyrok ? :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka