Dodaj do ulubionych

Karnawał w Rio de Janeiro

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.05, 07:08
Co tu kryc .... JA CHCĘ DO RIO!!! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Didi Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 07:45
      A kto by nie chcial tam byc!!!!! :( Ja nie stety nie mam takiej okazji zeby tam
      pojechac:(
      • Gość: RoBo Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.aster.pl 07.02.05, 08:10
        Ja byłem dwa lata temu, moja kumpela jeździ co rok i tańczy na Sambodrome.
        Według mnie karnawałowy fenomen, najlepsza Imprezownia na Ziemi!!!
        • Gość: blablabla E tam, zwykła parada, jak to w Ameryce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 15:43
          Tylko dłużej trwa i jest kilka gołych cycków, a później więcej śmieci.
          Poza tym wszystko w normie - cała ta "biba" jest nudna i kiczowata jak każda
          inna.
        • Gość: Firestarter Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: 80.51.250.* 16.03.05, 00:00
          ja ogulnie szukam znajomosci na ten temat i chetnych do rozmowy na ten temat
          zapraszam na gg 3406414!!
          niedlugo bedzie gotowa strona!! z filmami szkoł samby beija-flor,unidos da
          tijuca,itd..!! www.riocarnival.prv.pl , narazie jeszcze nic niema
      • Gość: Cezario Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.computerland.pl 07.02.05, 10:02
        Byłem w Rio w '98 roku. Spędziłem na Sambodromie jedną z dwóch nocy, kiedy
        maszerują pierwszoligowe szkoły samby. Nawet kilka dni w Rio to czas magiczny.
      • Gość: GAJ Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 18:46
        Chciałby przynajmiej oglądnąć karnawał w telewizji.Ale stacje zazdrośnie
        strzegą ,,wartości,,i nie pozwolą na oglądanie nagich cał ponoć stworzonych
        na ,,obraz i podobieństwo Boże,,!
      • Gość: Ja Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.02.06, 01:00
        hehehhe karnawal zgadza sie extra.Ale jakis tu fizol porownuje Polske do
        Brazli :D:D:D:D . Brazylia to kraj trzeciegow swiata, tma anwet nie ma
        obowiqazkowej edukacji, panuje tam glod, czloweiku poczytaj sobie. Ten kraj
        jeast naprawde wielka dziura. Jest on zajebisty tylko dla ans dla turystow, ale
        na stale jechac - nie da rady :D Bys tam zarabila polowe tego co w Polsce przy
        sklejaniu hamburgerow :d
    • Gość: pan Cogito Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.238.98.196.adsl.inetia.pl 07.02.05, 08:25
      Obejrzyj Miasto Boga - swietny film - bedziesz mial przedsmak tego jakim miastem jest Rio.
      • Gość: lobo Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: 213.201.195.* 07.02.05, 09:39
        ...co tu duzo kryc , ponad 2 lata mieszkalem w Rio i znam to miaso jak wlasna
        kieszen i cierpie teraz bo jestem tu w Europie i mam dylemat.Wybrac szczesliwe
        i ubogie zycie w Rio (aczkolwiek moze byc krotkie zycie w Rio) czy tyrac w
        Europie. Kto ma chec wrocic ze mna do Rio ? e-mail ( lisete@poczta.onet.pl )
    • pablo_1410 Re: Karnawał w Rio de Janeiro 07.02.05, 10:34
      W Rio zabawa trwa na calego a unas ostatki. Wielka szkoda. Ale chetnie bym sie tam wybrał popatrzec za zywo
      • Gość: Luki Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.sycomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 17:15
        Jestem co roku na Sambodromie i takiej zabawy jak tam nie ma na całym świecie
    • Gość: abc Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: 217.96.36.* 07.02.05, 12:59
      Kiedy odlatuje następny PKS do Rio!! Jadę tam
      • Gość: ja polak Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.ztpnet.pl 07.02.05, 23:41
        ruja i porobstwo.Wstyd zeby w katolickim kraju takie bezecenstwa
    • Gość: ociec Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 13:40
      Zakatarzony siedzę przed kompem, za oknem (-C), ale czuję ciepełko (jeszcze),
      oglądając w/w fotografie. Czy moglibyśmy w Warszawie, w np. lipcu, zaincjować
      taki "karnawał"???
      • Gość: T Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 07.02.05, 14:43
        > Czy moglibyśmy w Warszawie, w np. lipcu, zaincjować
        > taki "karnawał"???
        Nie mozna, co na to powiedzialy by panie z Kolek Rozancowych i Mlodziez
        Wszechpolska-:)))

• Gość: Lena Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.sympatico.ca 07.02.05, 15:13
      RIO de Janeiro - swiatowa stolica grzechu! Ale jak przyjemnie!
    • Gość: W-w WIECEJ ZDJEC PROSZE IP: *.tor.axxent.ca 07.02.05, 15:28
    • Gość: Peeter jak dla mnie te zdjęcia sa w większości bez wyrazu IP: *.pl / 80.53.136.* 07.02.05, 16:32
      mało efektowne i w ogóle za małe:-((
    • Gość: szapr Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:12
      Wow ja też chce do Rio. Te gorące klimaty i gorące tancerki.... A tu mróz
    • Gość: scott`.again Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:58
      Co tu kryc no Bylem w Rio i che raz jescze tam wrocic... Ech Brazylia to nir
      tylko Rio to kultura , ludzie i Przeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeestrzenie Tamebm, Um
      dia vou voltar! :) a Samba niech gra na przemian z Bossa Nova.
      • Gość: skrzateczek Brazylijska brazowa bogini! IP: 144.92.124.* 07.02.05, 22:52
        to jest to! poludniowe kobiety sa bezkonkurencyjne!
    • Gość: Szwed Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 23:01
      Ja też do Rio.
      Świetna zabawa.
    • Gość: kaczmar Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 07.02.05, 23:02
      exstra zabawa
    • Gość: Hubert Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.chello.pl 08.02.05, 07:43
      wiadomosci.wp.pl/gid,68362,galeriazdjecie.html?redId=175537772742085f48502a3&redTs=1107844936

- zdjecia kobiet z karnawalu w Rio
    • Gość: Celeste:) Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:40
      Bardzo bym chciała w następnym roku być na tym karnawale w Rio!!! Jakie to
      muszą być emocje podczas pochodu- te wszystkie kolorowe stroje, gorąca muzyka i
      wspaniali ludzie. d o Rio zabrałabym wszystkich znajomych aby pokazać im, że
      przy takiej muzyce też sie można wspaniale bawić. U wielbiam sambę i Rio de
      Janeiro!!!!!!
    • Gość: Celeste:) I love Rio! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:52
      Ale najbardziej śmieszą mnie faceci przebrani w te kolorowe fatałaszki.:) Ale z
      drugiej strony to sympatyczne. Ciekawe jaki tym razem był karnawał w tym roku?
      Ja myślę, że co roku jest coraz lepszy. Kocham Rio!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: T&K z Zabrza Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 14.02.05, 23:44
      Dzięki wygranej w konkursie Gillette byliśmy w tym roku z żoną na karnawale w Rio. "Zajebiście", to mało powiedziane.Jeśli będzie jeszcze kiedyś taka okazja, to mimo 15 godzin lotu, polecimy tam jeszcze raz.Życzymy wszystkim Polakom, aby zawsze byli tak mili, życzliwi i uśmiechnięci, jak mieszkańcy Rio de Janeiro- cariocas.T&K z Zabrza.
    • Gość: Józek Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 23:41
      Gościu ja też chciałbym jeszcze raz chciałbym być w Rio, juz raz
      chciałem.Ciekaw jestem,czy widziałeś slamsy i biedę? Hę.
      • Gość: T&K z Zabrza Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 16.02.05, 00:16
        Tak Gościu, slamsy i biedę widziałem w bogatym Rio de Janeiro. Na codzień oglądam ją też w naszym wspaniałym, chć nie tak bogatym kraju.Szukasz podobieństw? Mało u nas biedy? Pozdrawiam i miej oczy szeroko otwarte na życzliwych, radosnych, zadowolonych z życia i stale uśmiechnietych cariocas (tak się zwą mieszkańcy Rio).
    • Gość: akademiusz Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.05, 09:14
      KArnawal SUPER!!!!!!!!!!!
    • Gość: Agata Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.05, 19:12
      SUPER

• Gość: POPEK Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:44
      ALE IMPRA CHCE TAM BYC
    • Gość: Łukasz Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:28
      ale bym je walił w dupę!!!!ahhhh nr 6,17,18
    • Gość: ja Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:21
      fajne gatki
    • Gość: Martynka Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:09
      Swietne zdjęcia, wspaniale wyczucie momentu. Nic dodać, nic ująć. Gratulacje.
      Aż chce sie tam pojechać.
    • Gość: Wioleta Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 21:34
      ja chce do rio , tam jest bosko , uwielbiam tanczyc sambe i byla bym w swoim zuwiole , czemu tak u nas w polsce nei moze byc buzka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka