Gość: Darek Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 31.01.06, 23:13 To jakiś gejowski reportaż, a gdzie kwintesensja kobiecości w wydaniu barzylijskich bliskich perwersji piękności? Ich cielesność ,to apogeum karnawału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 09:18 Nie ma nic piękniejszego ........pozostaje tylko robić wszystko by tam się kiedyś pojawić Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Karnawał w Rio de Janeiro 25.02.06, 07:45 U nas by Kaczor nie pozwolił - bo to manifestacja rozwiązłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 14:09 to sobiie lec Odpowiedz Link Zgłoś
ninguem Re: Karnawał w Rio de Janeiro 28.02.06, 17:15 Bo do krnawalu to trzeba klimatu, w doslownym i przenosnym znaczeniu:-) Dzisiaj jestem niewyspany, bo do rana ogladalem w telewizji karnawal z Rio. Jest piekny... Jesli ktos chcialby kupic, to pewnie za iles dni pojawia sie w kioskach DVD z tegorocznego karnawalu w Rio, a moze i z Salvadoru, gdzie karnawal jest bardziej ludowy (zainteresowani moga napisac pod polones1@bol.com.br), z milionem osób na ulicach tanczacych za wieloma olbrzymimi ciezarowkami-glosnikami, na których graja taneczna muzyke rózne znane grupy muzyczne i piosenkarze. Karnawal w Rio jest do ogladania, w Salvadorze (stolica stanu Bahia) jest do tanczenia.:-) Najlepiej jednak przygotowac juz podróz do Brazylii na nastepny rok.:-) Pozdrawiam z kraju, gdzie karnawal trwa przez caly rok... Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepowa W Polsce bylby zakazany !!! IP: *.cybernet.ch 28.02.06, 20:32 W kraju wiecznej zaloby narodowej i wiecznego wielkiego postu bylby zakazany !!! A ludzie w innych krajach sie bawia, bo zycie jest wystarczajaco powazne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proki Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:05 co tu duzo mowic gorace laski wow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkjk Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 14:42 byłam w Rio miesiąc przed Karnawałam i sie nasłuchałam o co tak naprawdę chodzi w karnawale.. warto zobaczyc ale to raczej zabawa dla bogatych.Nie kazdy mam tam wstęp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytaczforumowy Re: zanim pojedziesz do rio IP: *.pools.arcor-ip.net 12.03.06, 15:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10280&w=37843871 tak to jest w katolickich krainach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milcia Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 13:22 moim marzeniem jest wyjechac do Rio na karnawał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 20:17 potrzebuje dokument o karnawale w rio de janeiro. jesli ktos zna adres gdzi moge to znalezc to peosze pisac informacje na mail fire_cuba@o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samba Re: Karnawał w Rio de Janeiro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:32 zabiorę sie z Toba za rok.. ahh Odpowiedz Link Zgłoś