IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 10:00
Droga Pani proszę zmiejszyc ilość swych komentarzy na forum. Pani wypowiedzi
znacznie odchodzą od głównego wątku lub tematu.

dzisiaj wchodziłam na kilka na kilka duzych wątków a tam same Pani wypowiedzi
zwykła nuda bo ciągle pisze Pani to samo.

z poważaniem
Gabi
Obserwuj wątek
    • Gość: Kajtek Re: Do Gabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:42
      Droga Gabi - zgadzam się z Tobą całkowicie, ale nie mogłaś zrobić tej osobie o
      nicku Fiona większej radości, niż założyć temat o niej. ZOSTAŁA WYRÓŻNIONA. I
      to nie ważne, czy się mówi źle czy dobrze o niej - ważne jest, że się wogóle
      mówi!!!! Skoro się już pojawił ten wątek - to proponuję abyśmy się pokusili
      tutaj o stworzenie jej portretu psychologicznego. Co Wy na to? Zaczynam.
      Uważam, że jest to osoba z problemami emocjonalnymi, skrzywdzona przez życie,
      nieszczęśliwa i potrzebująca pomocy, choć twierdzi, że jest inaczej. Większosć
      swojego czasu spędza przy necie, na co już ktoś zwrócił uwagę. Pasją Jej są
      tematy dotyczące zdrady (!!!) - jest wtedy w swoim żywiole. Owszem ZDRADA to
      problem, nieszczęście - z tym wszyscy się godzą, ale dlaczego ona nie potrafi o
      tym mówić bez emocji i obraźliwych słów ( szczególnie do kobiet?)
      • Gość: skorpion Re: Do Gabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:07
        Jest bardzo agresywana. Nienawidzi kobiet, ktore sa szczesliwe. Nienawidzi
        kobiet, ktore maja udane zycie seksualne i sa kochane. Nienawidzi mezczyzn, bo
        wg niej wszyscy zdradzaja. Mezczyzne chcialaby trzymac w klatce i pod kocem.
        Bardzo potrzebuje akceptacji. Nienawidzi ludzi o innych pogladach, od razu im
        ubliza. Jest wulgarna i ordynarna. Ma bardzo duzo wolnego czasu. Tematem jej
        zycia jest zdrada malzenska.
        Jest nimfomanka (wpis o tym jaka jest atrakcyjna i uwielbiana).
      • Gość: Gabi Re: Do Kajtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:30
        Małeś rację....
      • Gość: Fiona Re: Kajtek i Gabi IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.05, 11:23
        Zdrada to nie jest nieszczescie,a efekt glupoty ludzkiej.Najpierw czlowiek nie
        mysli,a potem zali sie przed swiatem jaki on biedny i jeszcze na dodatek nie
        mysli o krzywdzie jaka innym wyrzadzil,tylko o sobie.Nie tylko kobiet tego
        podgatunku nie znosze,ale mezczyzn rowniez.Co innego wolny czlowiek,ktory
        korzysta z zycia i skacze z kwiatka na kwiatek,a co innego zonaty,czy
        mezatka.Jak mozna takie "cos"nazwac?!Reprezentujecie ta sama grupe ludzi,nie
        umiejacych radzic sobie z takimi problemami i dlatego tez temat ciagnie sie w
        nieskonczonosc.Nie tolerujecie odmiennego zdania.Zazdrosc bije z kazdego
        zdania,nie mozecie zniesc,ze sa ludzie,ktorzy umieja madrze pokierowac swoim
        zyciem.Wiec nie pochlebiajcie sobie,bo ja niemam takich problemow i nigdy nie
        bede miala.A wy placzcie i zalcie sie,ja bede smiac sie wam w twarz,bo za
        glupote trzeba placic i to slono,trzeba najpierw ruszyc mozgiem
        (oczywiscie,jesli sie takowy posiada),zanim cos sie zrobi.Gdybym miala taka byc
        to nie brala bym slubu,jestescie ignorantami,ktorzy zyja bez zadnych
        wartosci.P.S.Nie obrazam nikogo,kto mnie przedtem nie urazil.
    • Gość: Uwaga Re: Do Fiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:44
      Uwaga, uwaga ! Fiona się uaktywniła wieczorem. Znów ma coś do powiedzenia -
      znów się produkuje w temacie "ZDRADA"... żałosne... hehehehe
    • Gość: litość Wy wszyscy tutaj jesteście żałośni ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:57
      A ponadto ciekawscy i chyba też nie macie co robić,
      skoro zakładacie taki bzdurny wątek.

I kto tu zasługuje na pogardę :|
    • Gość: Fiona Re:To juz cos IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.05, 08:52
      Jak to jest taka zwykla nuda to po co w ogole to czytacie?Podoba mi sie ten
      pomysl,bede dalej zaszczycac was pisaniem,bo widze,ze jednak sprawia to
      przyjemnosc,watki na forach mniej sie kreca,a moze temat "FIONA" bedzie na
      pierwszym miejscu.Co sadzicie o tym?Ha!Ha!Zauwazylam,ze jak zaczelam mniej sie
      udzielac to wpadla pani na ten pomysl Gabi.Z powazaniem FIONA
    • Gość: Fiona Re:Ha!Ha! IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.05, 09:05
      Cos we mnie musi byc,ze gdzie sie nie pojawiam to zawsze jestem w centrum
      zainteresowania.
      • Gość: Ala Re:Ha!Ha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:19
        A może pani naprawdę da sobie na wstrzymanie.
        Mdło się robi od pani porad i uwielbienia dla własnej osoby.
        Może pani tego nie widzi, ale to "centrum zainteresowania", w tym wypadku to
        nic pozytywnego.
        Powiem poprostu: to nie deszcz pada, to plują na pznią.
        • Gość: Ala Re:Ha!Ha! IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.05, 11:24
          Zalosna jest pani.
          • Gość: Ala Re:Ha!Ha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:26
            Zaczyna pani pisać pod cudzymi nicikami?
            • Gość: Fiona Re:pomylka IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.05, 11:28
              Napisalam to do pani
        • Gość: Fiona Re:Ha!Ha! IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.05, 11:27
          Wiec ja bede rowniez pluc na nich dopoki nie skoncza pluc na mnie.
          • Gość: Ala Re:Ha!Ha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:29
            Może zacznie pani pisać "do szuflady" zamiast na publicznym forum.
            Rozładuje pani swoją frustracje, a nie obrazi tym nikogo.
            • Gość: Fiona Re:Ha!Ha! IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.05, 11:35
              Alez Droga Pani,ja nie pisze tego do siebie,ja tylko odpisuje komus na zle
              slowa rzucane pod katem mojej osoby.Pisac "do szuflady"nie widze potrzeby.
              • Gość: Ala Re:Ha!Ha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:40
                Proponuję zastanowić się dlaczego ta akurat o pani powstał wątek. Na forum jest
                kilka tysięc ludzi, dlaczego padło na panią? Dlaczego pod wieloma pani
                wypowiedziami (nie tylko w tym wątku!) ktoś zarzuca pani złośliwość, czepliwość
                itp? To chyba nie przypadek.
                • Gość: Fiona Re:Ha!Ha! IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.05, 11:47
                  Przyczyna jest prosta,mam wciaz ten sam niezmieniony nick.Nie widze potrzeby,by
                  go zmieniac.Na forach ,sa na prawde wulgarne wypowiedzi,ale akurat nie
                  moje,jezeli ktos mi ubliza,to tym samym mu sie odplacam,a ze tych komentarzy
                  bylo duzo,to byc moze rzeczywiscie tak to teraz wyglada.To przypadek wlasnie.Bo
                  to inni nie moga zniesc odmiennego zdania,zostalam sprowokowana.
                  • Gość: Ala Re:Ha!Ha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:51
                    A wie pani padła tu ofiarą prowokacji. Biedactwo, szczerze wspłóczuję.
                    • Gość: Fiona Re:Ha!Ha! IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.05, 12:03
                      Nie szkodzi.Po co maja obelgami zanieczyszczac inne fora,wtedy wypowiedzi sa
                      nie na temat,ja zaczynam odpisywac,a potem taka Gabi pisze mi,ze odbiegam od
                      tematu.Zdaje sobie sprawe,ze mam do czynienia z ludzmi,ktorym sumienie nie daje
                      zyc i zzera od srodka kawalek po kawalku,dlatego ciezko juz im myslec
                      racjonalnie,biore to bardzo pod uwage i nie zamierzam sie tym przejmowac.
                      • Gość: ji Re:Ha!Ha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 12:11
                        po co wy rozmawiacie z ta kretynka???????
                        olejcie ja - totalny ignor - wtedy sie tylko zniecheci jak bedziecie ja jak
                        powietrze traktowac
                        nie widzicie ze ona musi byc w srodku zainteresowania ?
                        niewazne dobrze czy zle abyy tylko ktos sie nia zajal !!!!!!!!!
                        • Gość: Fiona Re:Ha!Ha! IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.05, 12:18
                          Poza tym,ze rowniez jestes skonczonym kretynem to w pewnym stopniu masz
                          racje,jeszcze resztka mozgu ci pozostala.Ja po prostu jestem zmuszona
                          odpisywac,a wcale tego nie chcem.
    • Gość: Facet Re: Do Fiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 12:20
      Fiona - to ciężki przypadek i już chyba nieuleczalny - niestety. zarozumiała i
      nie znosząca sprzeciwu "bździągwa". Ubliża ludziom bez przerwy i twierdzi, że
      to oni jej ubliżają. Oni Ci nie ubliżają Fiono. Ja tak, bo każdy człowiek ma
      jakaś granicę wytrzymałości. Oni inni ludzie stwierdzają fakty. Masz trudny
      charakter. Może chociaż spróbowałabyś przemyśleć to, o czym inni chcą Ci
      powiedzieć zamiast wojować na oślep? Zauważyłem, że każdego, kto zwróci Ci uwagę
      traktujesz jak by to on (czy ona) zdradzał notorycznie i unieszczęśliwiał swoją
      małżonkę (małżonka) i krzywdził dzieci. Więc oświadczam Ci, że tak nie jest.
      Nie wszyscy, których razi Twoj obraźliwy język zdradzają swoich partnerów - to
      zbyt wielkie uproszczenie chora kobieto. Mnie zostawiła żona,wybrała innego
      mężczyznę ale nie życzę sobie, aby taki ktoś - jak Ty Ją oceniał i wyzywał od
      szmat i dziwek. Gdybym założył wątek na temat mojego małżeństwa - to w tym
      celu, żeby posłuchać, jak inni to widzą, może mają pomysły jak to przetrwać.
      Ale nie znósłbym obelg pod Jej adresem. Więc się wycisz - jeśli możesz i nie
      rań innych słowem jak mieczem
      • Gość: Fiona Re: Facet IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.05, 12:41
        Jezeli ktos zwraca mi uwage w delikatny sposob,to co innego niz leci z seria
        obelg wystrzelonych jak z karabinu maszynowego.Nie znosze sprzeciwu,to fakt,ale
        nie jest to uciazliwe dla mnie,ani dla nikogo w moim otoczeniu.Nie pozwole sie
        nikomu bezkarnie obrazac, ty znowu probujesz mi ublizyc,co prawda uzywajac slow
        jak najbardziej delikatnych,ale robisz to.Oszczedze Cie tylko z tego wzgledu,ze
        nie jestem czlowiekiem bez serca i szkoda mi Ciebie,ze zona ci to zrobila.A
        gdybym byla toba to napisala bym z pewnoscia:"Zostawila Cie,bo nie mogla z
        takim wytrzymac!",czyz nie tak bys to ujal?Ale wbrew temu,co mysla ci nie
        znajacy mnie wcale ludzie mam dobry charakter,wiem to i dlatego nie jestem ta
        sytuacja tak poruszona.A walcze zawsze do konca,chocbym podniesc sie nie mogla
        to i tak ostatnie slowo nalezy do mnie.Ale na prawde,wspolczuje Ci,ja tego
        nigdy nie zrobila bym mojemu mezowi.Tym sie roznie od wiekszosci jak
        widac.P.S.Ale wiesz co,ty tez nie znosisz sprzeciwu,a zone nadal kochasz.
    • Gość: vivka Re: Ji ma rację - NIE KONTYNUUJCIE tego WĄTKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 12:25
      IGNOR DLA TEJ PACYNKI !!!!
      • Gość: Fiona Re: Vivka-idiot(k)a IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.05, 12:46
    • Gość: Fiona Szczyt idiotyzmu IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.05, 12:52
      Ha!Ha!Ha!Dla mnie to wszystko jest tak glupie,ze przekracza ludzkie pojecie.Ale
      piszcie,podyskutujemy.Na prawde smieszy mnie to.Ha!HA!HA!
    • Gość: Sambor Re: Do Fiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:25
      To jakaś nagonka na kobietę?
      Skandal!
      Uważam, że czepiacie się bez podstaw.
      Czytając wypowiedzi Fiony odniosłem odwrotne wrażenie.
      To bardzo konkretna, życiowa kobieta. Wie o czym pisze.
      • Gość: Eva Re: Do Fiony IP: *.pool.mediaWays.net 23.02.05, 13:47
        Mnie sie wydaje, ze ci ktorzy przedstawiaja tutaj swoje problemy pragna uslyszec
        tylko poparcie ich nikczemnych wyczynow. Nie znosza kiedy ktos takimi postepkami
        gardzi. Wzrasta napiecie i nastepuja obrazliwe slowa. Ludzie sa przeciez rozni i
        kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie na ten temat.
        Na szczescie nie dojdzie do rekoczynow;-) Ludzie opanujcie sie i przestancie
        robic te beznadziejna nagonke na Fione. (Teraz pewnie i ja bede skrytykowana).
        Poza tym popieram Fione i Sambora. Pozdrawiam, Eva
        • Gość: Eva DO GABI i innych IP: *.pool.mediaWays.net 23.02.05, 13:48
          post powyzej :-)
        • Gość: Fiona Re: Ewa IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.05, 14:07
          Poza tym,ze masz calkowita racje,dziekuje za solidarnosc,zrozumialysmy sie od
          samego poczatku w tej kwestii.Z drugiej strony uwazam,ze to jest zabawne,nic
          tak smiesznego od dawna mi sie nie przytrafilo.Na pewno tez sie z tego
          smiejesz.Milego dnia Ewa.pozdrawiam.
      • Gość: Fiona Re:Sambor IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.05, 14:00
        Dzieki,za pierwsze pozytywne slowa,ale powoli zaczynam byc coraz bardziej
        zarozumiala,bo chyba jestem unikatem w skali kraju.Widac,kobieta,ktora nie
        zdradza meza i tego samego wymaga rowniez od niego,gardzi takimi mezczyznami i
        kobietami rowniez,jest zjawiskiem nader niespotykanym.Jak by mogli to by mnie
        na stosie spalili.A za co?Ze propaguje wiernosc w zwiazku,nic poza tym.Moze nie
        ma wiec ludzi zyjacych w monogamii.Jak to dobrze zyc w obludzie,zaklamaniu i
        krzywdzic innych ludzi,myslac tylko o tym,zeby siebie zadowolic.Nie liczy sie
        dla nich nic,to wy wszyscy jestescie dziecmi,bo kroczycie slepa uliczka,depczac
        wszystkie przeszkody ktore stoja na waszej drodze,nie baczac na nic i na
        nikogo.Ale w pewnym momencie STOP,bo jest to uliczka,ktora nie prowadzi donikad
        jak do samozniszczenia.Bezmyslnosc mozna wybaczyc-ale tylko dzieciom.Moze ty
        mnie rozumiesz,oni nie zrozumieja nic.Ale dzieki za mile slowa,az dziwnie mi to
        czytac.Pozdrawiam.
        • Gość: Sambor Re:Sambor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:06
          Wybacz, ale mam wrażenie, że nie jesteś tu krytykowana, za to co wymieniłaś
          powyżęj - nieskalaność.
          Jesteś krytykowana za agresywność. Wyzywasz ludzi od kretynów, idiotów, bez
          słowa uzasadnienia. To nie jest oręż w walce ze zgnilizną społeczną.
          • Gość: Fiona Re:Sambor IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.05, 16:09
            Na pewno nie bez slowa uzasadnienia,nie bede znosic obelg pod moim adresem.Nie
            w moim stylu wyzywac kogos ot tak.To jest styl tych ludzi,a ja nic innego jak
            odplacilam sie tym samym.Najpierw ktos pisze do mnie"idiotka",potem ja go
            nazywam tak samo,albo jeszcze gorzej.Nigdy nikogo nie nazwalam w taki
            sposob,zanim przedtem nie zostalam Ja tak nazwana.Wiec,co sadzisz,ze jak
            nastepnym razem wyraze opinie ,ktora sie komus nie spodoba,a on wyzwie mnie od
            najgorszych-mam zamilknac?!Jak ty bys sie zachowal bedac na moim miejscu?
            • Gość: Sambor Re:Sambor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:13
              Wivka idiotka pierwsza mi się w oczy rzuciła.
              A z jej strony nie było pod twoim adresem obelgi
              • Gość: fiona Re:Sambor IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.05, 17:07
                Wiesz,teraz mnie zszokowales.To popatrz dobrze,jak mnie nazwala w swoim
                poscie.Wiem dobrze co mowie,tylko trzeba czytac uwaznie,bo najlatwiej jest
                kogos lapac za slowka,a przyczyny tej "agresji" nie widzi nikt.Powtarzam,po raz
                kolejny,nie obrazilam nikogo pierwsza.Przeczytaj ta strone,a zobaczysz jak mnie
                nazwala.
                • Gość: Ewunia 28 Re: do Fiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:40
                  Fiono! znalazlam ten watek i coz musze przyznac, ze sama jestes sobie winna. Co prawda ja Cie nie obrazalam, i Ty nie obrazalas mnie. Nie moge jednak zrozumiec, dlaczego obrazasz innych. I zawsze KRYTYKUJESZ LUDZI A NIE ICH WADY. jakbys pisala: postapiles paskudnie, chamsko, zdradliwie- Ty piszesz SZMATA, ZDRAJCA, CHAM- a zupelnie bezpodstawnie. I UOGOLNIASZ- bo piszesz,ze skoro ktos mysli tak albo tak, to od razu jest TAKI I TAKI!
                  I przeraza mnie Twoja kategorycznosc w sądach o innych i idealizacja wlasnej osoby- Fiono, to juz straszne. Nie chce Cie obrazac- ale poczytaj sobie troszke literatury psychologicznej (takiej podstawowej), poza tym jedna rzecz Fiona- jak piszesz o swojej idealnosci to jest smieszne, bo normalny czlowiek nie musi w taki sposob sie dowartosciowywac- on wierzy, ze inni mu wierza rozumiesz?
                  Tak wiec nie gniewaj sie na forumowiczow, nie walcz agresja z wiatrakami- przez Forum i obelgi swiata nie zmienisz.
                  A racje masz z tym, ze zdrada to podlosc i krzywda. Tutaj masz racje- tylko zle ja sprzedajesz. Mialabys wielu zwolennikow (w tym takze i mnie) gdybys to grzeczniej i taktowniej rozgrywala.
                  Pozdrawiam cie
                  • Gość: Ala Re: do Fiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:48
                    Zaraz się Ewuniu doczekasz obelg na swój temat.
                    • Gość: Fiona Re: do Ali IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.05, 18:28
                      A to niby dlaczego?
                  • Gość: Fiona Re:Ewunia IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.05, 18:23
                    Czytalam wiele ksiazek natury psychologicznej,ale nie w tym rzecz.Niezbyt
                    prawidlowo postrzegasz to wszystko.Jezeli idzie o poczynania ludzkie,to zawsze
                    bede krytkowac ludzi,a nie wady.Bo to czlowiek jest odpowiedzialny za to co
                    robi.W tych watkach chodzilo o konkretne zachowanie sie w danej sytuacji,a nie
                    o cechy charakteru,odnioslam sie do tego wiec w sposob jak najbardziej
                    bezposredni dotykajac sedna tematu.Nie zgodze sie z toba,bo nikogo nie nazwalam
                    tak jak piszesz.Widzialam wulgarne wypowiedzi i byly one najzupelniej w swiecie
                    pomijane,a mnie tylko i wylacznie sprowokowano zarowno do "idealizacji"wlasnej
                    osoby(nigdy tego nie robie,bo raczej pozostawiam to ocenie innych)jak i do
                    stanowczych i nieraz byc moze wulgarnych wypowiedzi(sila wyzsza).To byla zwykla
                    prowokacja.Zauwaz tez,dlaczego pomimo roznicy pogladow nie obrazilam Ciebie,ani
                    Ty mnie.To jest sposob w jaki wyrazasz odmienne zdanie.Po prostu jezeli ktos
                    wobec mnie jest taktowny,uwazam,ze ja rowniez mam obowiazek zachowac sie tak
                    samo i na odwrot.Ja na prawde brzydze sie takimi ludzmi i inaczej tego okreslic
                    nie jestem w stanie,to jest najdelikatniejsze slowo jakie zdolalam uzyc.P.S.Na
                    prawde niemam potrzeby sie dowartosciowywac.wystarczy,ze poczytam o problemach
                    wynikajacych z glupoty ludzkiej,to juz wystarczajaco dowartosciowuje.
                    Pozdrawiam Cie rowniez.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka