Dodaj do ulubionych

Zona bogatsza od meza

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.05, 16:20
Kochani, prawda jest taka, ze sporo odziedziczylam po dziadkach: dom, mieszkanie, forse i takie tam...
Maz deprecjonuje wszystkie moje rzeczy: dom (ladny) do niczego, mieszkanie do niczego, meble (antyki) beznadziejne.
Dodam, ze NIGDY mu nic nie wypomnialam (tj. w zwiazku z faktem ze ja wnioslam do zwiazku majatek rzedu 600 tys, a on 2 tysiecy zlotych), ale jest mi zwyczajnie przykro, jak ciagle gledzi... Moja forsa nie jest moja zasluga i ja o tym WIEM, ale to nie powod zeby sie nade mna znecac!
Obserwuj wątek
    • Gość: Torunianka Re: Zona bogatsza od meza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:39
      Jeżeli masz psa, to w momencie gdy zaczyna swoje trajkotanie Ty wychodż na
      spacer z psem. Jeśli w tym czasie musisz przebywać w domu, włącz sobie
      muzyczkę, którą lubisz, a która ukoi Twoje zszargane przez psychopatę nerwy.
      Nie przejmuj się, ja zawsze twierdzę, że mężczyzna zawsze będzie duuuużym
      chłopczykiem. Chłop w domu to wrzód na d.... .
      • Gość: Zygmunt Re: Zona bogatsza od meza IP: *.visp.energis.pl 22.02.05, 16:58
        Nic sie nie martw, moze nastepny maz bedzie madrzejszy...
    • Gość: Dusia Re: Zona bogatsza od meza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:57
      Porozmawiaj z nim. Może nie wie, że Cię to zachowanie rani, albo ma na tym tle
      kompleksy i w ten sposób reaguje. A może powód jest całkiem inny? Ty nie
      potrzebujesz porady, tylko odwagi.
      Nawiasem mówiąc - wiem co to znaczy żona "bogatsza" od męża. Tyle, że mój mąż
      na nic nie narzeka, ja mu nie wyrzucam, że jest leniwy. Ma inne zalety.
      Pieniądze nie mogą być celem. Dobrze, gdy chociaż jedno je ma lub zarabia. Tak
      na pewno jet wygodniej, ale to za mało żeby było OK.
    • Gość: Jot Re: Zona bogatsza od meza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 00:54
      A słyszeliście z mężem o czymś takim jak szczera rozmowa?

póki jeszcze jest na to czas!
      • pia.ed Re: Zona bogatsza od meza 23.02.05, 02:36
        A od ilu lat tak sie nad Toba "zneca"??? Czy zaczal zaraz po slubie,
        a moze jeszcze przed nim?
    • Gość: Drzoni Brawo Frajer! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:50
      Współczuję! To jasne, że go kompleksy pożerają. Frajer powinien się cieszyć,
      że się bogato ożenił, a robi sobie problemy. Bidak:(
      Moja kobieta zarabia miesięcznie 15 tys zł, a ja 1500. Cieszę się, że mogę jej
      wymyć i zatakować auto i kupić pączki. Jak ktoś patrzy na życie przez pryzmat
      pieniędzy to nigdy nie dojdzie do porozumienia ani ze sobą ani z kimkolwiek
      innym.
      Porozmawiaj z nim i to ostro!
      • Gość: braun Re: Frajer! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.05, 12:21
        braun widzi to tak:
        moze sie maz brzydzi pieniedzmi, za ktore to wszystko zostalo kupione - moze to pieniadze z nierzadzy albo co gorszego (jest co gorszego od nierzadzy?) Trzeba meza zrozumiec.
        A moze po prostu meble nie sa w jego guscie.
        Ja go rozumiem.

A tankowanie samochodu i kupowanie paczkow, to dla mieczakow... :)
        • Gość: Drzoni Brawo Re: Frajer! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:53
          > A tankowanie samochodu i kupowanie paczkow, to dla mieczakow... :)
          Wierz mi, że umycie i zatankowanie naszego Humera nie jest dla mięczaków.
          • Gość: po_godzinach Re: Frajer! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:59
            Co to jest Humer?
    • Gość: :) to powiedz mu... IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.05, 15:00
      zeby kupil lepsze...
    • Gość: :) dobrze wyjdzie na rozwoodzie... IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.05, 15:03
      bo chyba mu przypadnie 50%..jezeli nie spisaliscie intercyzy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka