Dodaj do ulubionych

Ciekawska sąsiadka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:47
Jak odzwyczaić ciekawską sąsiadkę podsłuchiwania i podglądania innych. To są
bardzo nieprzyjemne sytuacje gdy spotykam ją z przyklejonym uchem do drzwi
mojego lub innego mieszkania. Podglądanie sąsiadów na parterze to też jest
hobby tej zboczonej baby. Ona staje przed oknem sąsiadów i udaje, że się
przegląda w szybie, a tak naprawdę zagląda do mieszkania. Ktoś powinien się
odważyć i wypiąć jej gołą d..ę.
Obserwuj wątek
    • Gość: kilin Re: Ciekawska sąsiadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:05
      A jak zareagowala jak ja przylapalas na podsluchiwaniu?
      • Gość: Tora Re: Ciekawska sąsiadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:39
        Na mój widok zaczęła sie tłumaczyć, że szuka córki (32 lata). Szkoda, że nie
        interesowła się nią 18 lat temu, gdy córka rodziła dziecko.
        • Gość: Halina Re: Ciekawska sąsiadka IP: *.ip-pluggen.com 01.03.05, 02:13
          To odwaz sie i wypnij jej gola d... !
          • Gość: bronek to wytnij jej jakiś kawał IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 01.03.05, 07:31
            lata 80 gościa, który wracał do domu z pokaźną premią(nowe banknoty) złapała
            burza. w domu rozwiesił je w łazience żeby wyschły. zaraz po tym odwiedził go
            wcipski sąsiad "A co to jest..." "a wydrukowałem sobie a teraz się suszą". 5
            minut po wyjściu sąsiada wpada milicja "A co to jest obywatelu..." "a
            wydrukowaliśmy sobie z sąsiadem a teraz się suszą, drukarenka jest u niego w
            piwnicy". Dzielna milicja wpada do piwnicy a tam sąsiad bimber pedzi.
    • boowoman Re: Ciekawska sąsiadka 01.03.05, 09:17
      Ja proponuję, że jak kiedyś znowu przyłapiesz ją z uchem wlepionym w twoje
      drzwi, to po prostu ni z tego ni z owego chluśniesz na nią wiadrem wody!! i
      nawet nie przepraszaj, tylko powiedz że ty zawsze tak wylewasz pomyje za drzwi
      i to dziwne, że ona o tym nie wiedziała. Niech wścibskie babsko ma za swoje.
      Wkurząją mnie na maksa takie osoby, brrr. Powodzenia!
      • Gość: Tora Re: Ciekawska sąsiadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:23
        Jak jestem w domu i widzę ją przez wizjer, ona słyszy jak ja otwieram drzwi i
        nic nie mogę zrobić bo ona w jednym momencie jest na schodach. Raz przyłapałam
        ją na klatce schodowej jak podsłuchiwała sąsiadów, ja zapaliłam światło i
        zobaczyłam, że ona stoi boso bez kapci, w koszuli nocnej i szlafroku z brązowej
        froty. Zaczęła się tłumaczyć, że ona tylko podeszła do okna bo było jej duszno.
        Jakby nie miała okien w domu. To jest okropnie wstrętna, wścibska baba, która
        nie ma co robić. Nawet jej nie mogę zrobić sprawy cywilnej, bo nie mam
        świadków. A wyjść na klatkę schodową ma prawo.
        • arthuroo Re: Ciekawska sąsiadka 01.03.05, 23:29
          z punktu prawa rzeczywiście nic nie można jej zrobić. Ani to wykroczenie, ani
          przestępstwo. Jedyny motyw to spróbować ją jakoś nastraszyć.
          Przykładowo: stoi na klatce i podłuchuje a tu pocichutku idą sobie dwaj znajomi
          Tobie dresiarze....;)
          • Gość: jaija Re: Ciekawska sąsiadka IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.03.05, 00:22
            A może wygarnąć prawdę w oczy: "tak, duszno? to okien pani nie ma? coś mi się
            wydaje, że pani bez przerwy nas szpieguje, czy wie pani, że na policję z tym
            pójść można? Bo ja już od dłuższego czasu zastanawiam się, czy ich z ta sprawą
            nie odwiedzić".
            Może to pomoże. Albo stanąć pod drzwiami i powiedzieć głośno: "ten utwór
            dedykuję mojej szanownej pani sąsiadce Iksińskiej" i puścić jakąś niemiłosierną
            muzę.
            • Gość: Tora Re: Ciekawska sąsiadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 01:08
              Nic nie pomagają uwagi kierowane w sposób dosadny i oczywisty, że głupiec by
              zrozumiał. Ona jest po prostu prymitywną prostą chamką, przepraszam, ale nie
              mam innego określenia. Jak można nazwać osobę, która podsłuchuje pod drzwiami
              gdy prowadziłam rozmowę przez telefon. Podeszłam do wizjera i zobaczyłam czyjeś
              blond włosy. Gdy otworzyłam cicho drzwi ona stała przy poręczy. To jest bardzo
              ciężka choroba. Oby zabrała ją do grobu. Na głupotę nie ma ratunku.
              • Gość: EMKA Re: Ciekawska sąsiadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:11
                A MOZE JEDNAK ZEBRAC SASIADOW I WSPOLNIE ZROBIC JEJ AWANTURE. LUB PRZY KAZDYM PRZYLAPANIU BARDZO GLOSNO POWIEDZIEC NP:SASIEDZI- PANI...X WAS PODSLUCHUJE!JESLI WSZYSCY TAK POSTAPIA TO JEJ SIE ZNUDZI.NIE CIERPIE TAKICH BAB!
                • Gość: jola Re: Ciekawska sąsiadka IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.03.05, 15:41
                  ja złapałam śąsiadke na podsłóchiwaniu wyzwałam ją od najgorszych i teraz pod
                  moje drzwi niepodchodzi bo sie mnie boji powiedziałam że kopne ją w dupe
                  podziałało
    • Gość: hansi normalnie IP: *.arcor-ip.net 02.03.05, 16:47
      gdy ja zlapiesz na podsluchiwaniu (otwierajac np. nagle dzrzwi)
      mowisz glosno:

dzien dobry, - co slychac?
      zalezy, gdzie ucho przylozyc, nie!
      • Gość: Tora Re: normalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 00:31
        Nareszcie Pan Bóg ją skarał. Od biegania na bosaka po klatce schodowej i
        wystawania w oknie to babsko zachorowało. Myślałam, że chociaż kilka dni będzie
        spokój. Ale dzisiaj wieczorem po godż.19.oo wychodząc do sklepu zapaliłam
        światło na klatce schodowej i zobaczyłam brzydkiego upiora, potarganego,
        pomarszczonego w ciemno-brazowym szlafroku. Nawet w czasie choroby pełni dyżur
        i nikomu nie daruje. Aż wierzyć się nie chce, żeby kobieta w wieku 54 lat była
        taka głupia. Podejrzewam, że od dawna nie sypia z mężem i ma braki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka