Dodaj do ulubionych

Stanisław Tymiński - zdjęcia

23.03.05, 18:00
tak patrze na te zdjecia i sie zastanawiam w jakim zidiocialym ja kraju zyje...
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomecki Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 18:04
      powiedzcie jak to możliwe, że człowiek znikad wygrał wtedy w I turze z Mazowieckim?
      • Gość: tomek Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 18:22
        Przeczytaj książkę Waldemara Łysiaka "Najlepszy" to się dowiesz wszystkiego.
        Dodam, że to moja ulubiona książka, czytałem ją chyba z sześć razy.
        • Gość: KISZKA PODGARDLANA MAJACZENIE PAJACA IP: *.sympatico.ca 24.03.05, 22:08
          To trzeba wlozyc do bajek. To bardzo "cienki" pomysl i do tego nudny. Wymyslili
          to tacy dwaj co im sie nic nie udalo. Drugi napisal pierwsza ksiazke pajacowi.
          Pajac nadaje sie do zawodu streserki.
      • mxp4 Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia 24.03.05, 03:24
        Gość portalu: Tomecki napisał(a):

> powiedzcie jak to możliwe, że człowiek znikad wygrał wtedy w I turze z
        Mazowiec
        > kim?

Ja sie rowniez zastanawiam jakim cudem wygral Walesa. Przeciez on byl dobry
        jako przewodniczacy Solidarnosci, ale prezydent????? Ten prostak, cep, tylko
        kompromitowal kraj. I ten dziwny Wachowski kolo niego nieodlaczny. Agentura!!

A jak mogl wygrac Kwach? Przeciez to kraj jolopow!
        • Gość: kat Bo Mazowiecki i uklad grubej kreski IP: 62.29.137.* 24.03.05, 11:15
          to juz totalny obciach!!!
          • Gość: sayno Re: Bo Mazowiecki i uklad grubej kreski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 11:19
            Zanalzlo sie dwoch inteligentów hehe
      • Gość: Hyh. Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.05, 20:37
        bo to pol*ebil jest :)
      • Gość: KB Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:35
        Ten kto będzie na niego głosował to pewnie ktoś niezrównoważony.Aż strach
        pomyśleć,że jeszcze są tacy w kraju.
    • Gość: radny Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 18:42
      Po tym "polactwie" można się wszystkiego spodziewać. Nawet głosowania na
      tego "znajdę".
      • Gość: gosc Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia IP: *.hrl.com 23.03.05, 19:21
        nie wiem dlaczego ludzie tak uragaja temu czlowiekowi, czy on komus cos zlego zrobil, oszukal ,okradl, mataczyl w przeciwienstwie do wielu rodzimych polskich
        politykow wlacznie z glowa panstwa
    • Gość: maruch Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 23.03.05, 20:11
      Ludzie! W czym problem? Można wybierać kogo się chce. Dajmy szansę DEMOKRACJI!
      • Gość: tomek Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 20:14
        Zrozum ciemny narodzie: Tymiński był człowiekiem komuchów. Podałem wcześniej
        tytuł obowiązkowej lektury na ten temat.
        • Gość: On 68 % POLSKIEGO RZADU TO ZYDZI IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.03.05, 20:20
          Ktorzy nigdy nie powiedza ze sa Polakami. Ja proponuje lekture Talmudu,to sie
          dowiecie kto rzadzi w Polsce i jakie ma poglady.No i dlaczego nie moze byc
          dobrze.
          • Gość: pq5 Re: 68 % POLSKIEGO RZADU TO ZYDZI IP: 5.5.* / 80.58.34.* 23.03.05, 20:25
            Pajcu ! Jakby to byli rzeczywiscie Zydzi to w PL bylo by o wiele lepiej i nie
            trzeba by bylo siedziec w jakis dziewnych krajach, zeby sobie zapewnic byt na
            jakims poziomie ! Pozdrowienia ! Pajacu !
            • Gość: On Re: 68 % POLSKIEGO RZADU TO ZYDZI IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.03.05, 20:45
              Sam jestes pajacem, w dodatku niedouczonym. Kopnij sie czlowieku na strony
              Talmudu a cos moze zrozumiesz. Zyd mialby zapewnic ci dobrobyt???? Przeciez
              jednym z ich wyznacznikow jest okrasc i oszukac takich gojow jak ty. A moze ty
              nie goj? Od kiedy to obcy ma dbac o twoj biznes?
              • Gość: qqq Re: 68 % POLSKIEGO RZADU TO ZYDZI IP: *.adsl.alicedsl.de 23.03.05, 21:17
                Skad sie biora takie pajace jak ty? Skad ten chory, wrecz psychopatyczny
                antysemityzm u takich ludzi jak ty? Robisz tylko nam, Polakom wstyd takimi
                wypowiedziami. Nie chce, zeby ludzie za granica mysleli, ze wszyscy tacy
                jestesmy. Szkoda, ze "Gazeta Wyborcza" nie kieruje takich wypowiedzi jak twoja,
                prosto do prokuratury. W niektorych krajach mialbys spore klopoty ze wzgledu na
                swoje wypowiedzi.
                • Gość: On <a href="http://polska.wizytowka.pl" target="_blank">polska.wi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.03.05, 23:18
                  Oskarzanie wszystkich naokolo o antysemityzm to wlasnie zydowski terroryzm.
                  Musisz chyba nosic dlugie pejsy? Poczytaj sobie mimo wszystko i podaj moze
                  autorow tych stron do twoich zwierzchnikow w Gazecie. polska-
                  wizytowka.pl www.afery.prx.pl/judaizm.html
                  • Gość: On SWIATA NIE OSZUKASZ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.03.05, 23:20
                    polska.wizytowka.pl
                    • dalecooper On to pewnie jeden z tych rosyjskich agentów 24.03.05, 02:56
                      Rosyjskie służby mają długą tradycję podobnych działań ;-)
                  • Gość: Bies [...] IP: 5.5R* / *.nokia.com 24.03.05, 11:17
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: tomek Re: 68 % POLSKIEGO RZADU TO ZYDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 20:46
              Zgadza się pq5. Tacy pajace jak ten nie mają już na kogo zwalić winy za naszą
              polską nieudolność, więc teraz pora na Żydów. Wcześniej można było obwiniać
              Niemców i Ruskich. Pozdro
              • Gość: On Re: 68 % POLSKIEGO RZADU TO ZYDZI IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.03.05, 23:25
                polska.wizytowka.pl

www.afery.prx.pl/judaizm.html
                to dla ciebie pajacu.
                • Gość: On POCZYTAJCIE - LINKI POWYZEJ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.03.05, 23:31
                  • Gość: tomek Re: POCZYTAJCIE - LINKI POWYZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:36
                    I myślisz, że mnie tym przekonałeś? Pewnie siedzisz w Stanach i zapieprzasz u
                    jakiegoś Żyda za grosze, stąd ta nienawiść, mam rację?
                    • Gość: On Re: POCZYTAJCIE - LINKI POWYZEJ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.03.05, 00:02
                      Niestety pejsiarzu mylisz sie . Przekonywac takiego jak ty nie mam zamiaru, ale
                      sa inni ktorych to moze zainteresowac. Tacy ktorzy oprocz glupoty i fanatyzmu
                      maja jeszcze szare komorki. Ps. ukonczylem Uniwersytet i prace mam taka ze
                      tylko marzyc o niej mozesz(albo snic).
                      • Gość: tomek Re: POCZYTAJCIE - LINKI POWYZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 00:11
                        Gość portalu: On napisał(a):

> Niestety pejsiarzu mylisz sie.

To, że staję w obronie Żydów nie znaczy, że sam nim jestem. Skoro jesteś taki
                        wykształcony, nie musisz mnie wyzywać. A zresztą nie wiem po co w ogóle
                        zacząłeś temat Żydów, przecież w temacie wątku chodzi chyba o co innego.
                        • Gość: On Re: POCZYTAJCIE - LINKI POWYZEJ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.03.05, 00:37
                          Przeczytaj pierwszy post. Autor zastanawia sie w jakim kraju zyje. Ja mu
                          odpisuje co mysle na ten temat. Skad bierze sie chaos , dlaczego Polska wyglada
                          dzis tak a nie inaczej, skad biora sie te wszystkie polityczne wasnie i spory.
                          To jest wlasnie moja odpowiedz na ten temat.
                          • Gość: tomek Re: POCZYTAJCIE - LINKI POWYZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 00:57
                            Rozumiem. Nie wiedziałem tylko, dlaczego łączysz osobę Tymińskiego z Żydami, a
                            ty po prostu wykorzystałeś ten wątek do wygłaszania swoich antysemickich
                            poglądów. Ja jestem zdania, że te waśnie i spory to wina naszego polskiego
                            charakteru pieniaczy, a nie Żydów. Ktoś znany już kiedyś powiedział, że dla
                            Polaków można dużo zrobić, ale z Polakami nic. Jak już pisałem, nie jestem
                            Żydem, ale bardziej im ufam niż Polakom - lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim
                            znaleźć.
                            • Gość: On Re: POCZYTAJCIE - LINKI POWYZEJ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.03.05, 02:14
                              No i wylazlo szydlo z worka. Jestes jednak pejsiarzem. Pieniacz, maciwoda.
                              Typowo zydowskie, okrasc, wykorzystac, oklamac. W jednym masz racje lepiej z
                              madrym czyli z Polakiem zgubic niz z falszywym ,zlodziejem i oszustem Zydem
                              znalezc. TFU, TFU, TFU... Tak to sie chyba robi w tej waszej
                              diabelskiej "kulturze"?
                              • Gość: On Re: POCZYTAJCIE - LINKI POWYZEJ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.03.05, 02:18
                                Ps. i jeszcze jedno Zyd nie jest nigdy wdzieczny nawet za uratowanie mu
                                zycia ,ani nie mowi nigdy przepraszam. Wy dla nikogo nic nigdy NIE
                                ZROBILISCIE , oprocz szerzenia zla.JESTESCIE PASOZYTAMI.
                                • dalecooper Lista na tej wizytówce.pl jest na prawdę odjechana 24.03.05, 03:05
                                  Ludzie, na jakich prochach wy jedziecie?
                                  • dalecooper Myliłem się chyba z tymi rosyjskimi szpiegami 24.03.05, 03:06
                                    • dalecooper Rosyjski agent nie wymyśliłby czegoś tak głupiego 24.03.05, 03:07
                                      • dalecooper (popiszę jeszcze trochę, to może i mnie wciągną 24.03.05, 03:10
                                        • dalecooper na tą swoją listę ;-) ) 24.03.05, 03:10
                                • Gość: abc Re: POCZYTAJCIE - LINKI POWYZEJ IP: *.zax.pl / *.zax.pl 24.03.05, 03:22
                                  Hej gościu o nicku "ON"

Późna pora,czytam te twoje "wynaturzenia" i powiem ci wprost:
                                  Jesteś ostatnie bydle,idiota i całkowity debil.
                                  Pewnie pochodzisz z jakiejś wsi zabitej dechami,woj. swiętokrzyskie moze?
                                  Nędzna kreaturo, nie potrafiąca nic zrozumieć.
                                  Jakbym cie gdzieś spotkał to nie wiem sam co by z ciebie zostało.
                                  Mozna tylko splunąć za takim ostatnim ścierwem!!
                      • Gość: Bies Re: POCZYTAJCIE - LINKI POWYZEJ IP: 5.5R* / *.nokia.com 24.03.05, 11:02
                        >ukonczylem Uniwersytet i prace mam taka ze...
                        Chyba Uniwersytet Gotowania na Gazie. Daj namiar nam na swoj wspanialy dyplom to
                        bedzie sie z czego porechotac.... Prosze nie przyznawaj sie, ze jestes Polakiem,
                        wstydu sobie i nam oszczedz.
                        • serwis_sat Re: POCZYTAJCIE - LINKI POWYZEJ 07.06.05, 00:36
                          Obudźcie się co wam daly nasze "polskie" rządy ukochanych polaków chyba tylko
                          ruinę bezrobocie i coraz większą biedę nawet Unia was nie uratuje jak nie dacie
                          szansy innym co ich wytępią wszystkich naraz
            • serwis_sat Re: 68 % POLSKIEGO RZADU TO ZYDZI 08.06.05, 16:17
              NIe jestem antysemitą ani rasistą , ale pamiętaj od Żyda nic nie dostaniesz on
              się będzie topił w kasie a tobie nie podaruje złamanego szylinga.
    • Gość: tg Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 21:32
      Ciekawe ilu ludzi odbierze Lepperowi?
    • muszek0 zdjęcie nr 10!!! 23.03.05, 23:27
      facet po prawej stronie jest ubrany w stylu, który bardzo mi się podoba. macie
      może namiary na sklepy, gdzie można kupić takie spodnie i taki bajerancki
      sweterek?
    • nolnejm GAZETO - NAPISZ CO ROBIŁ PRZEZ TE KILKA LAT....!!! 24.03.05, 01:06
      Chciałbym zobaczyć kogoś, kto na niego głosował...Chciałbym mu się zaśmiać w
      twarz....A tak wogle - ciekawe co robił STAN kiedy go nie było;)

GAZETO - NAPISZ CO ROBIŁ PRZEZ TE KILKA LAT....!!! Proszę!
    • Gość: traba Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia IP: *.itpp.pl 24.03.05, 09:36

jak mawia mlodziez - patrz na graffiti - CMWD, czy cos takiego po co ruszac
      Trupa, bylego harcerza spod w-wy (Komorow) ??????????
      • Gość: chochlik Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia IP: *.lublin.mm.pl 24.03.05, 10:04
        Było wiele szumu i protestów gdy przybysz z Zachodu ośmielił się zprganizować
        na terenie III RP gospdarstwo produkcyjne. Był krzyk, że Niemcy, Holendrzy i
        tp. zrobią podstepny najazd na Polskę i wykupią "Ojcowiznę".
        A teraz co? Obcy, to nic że urodzony pod Warszawą , ale sercem, duszą i
        interesami tkwiący od lat poza "Krajem Rodzinnym" nie znajacy jego realiów
        społecznych, gospodarczych, politycznych marzy o zawłaczeniu nie Polski, ale
        kawałka Unii Europejskiej. Kto moze mu zaufać? Czy jest bardziej godzien
        zaufania, bo wśród rdzennych, żyjacych w Polsce nie ma godniejszego zaufania?
        poprostu paranoja.
    • Gość: helge Stanisław Tymiński - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:07
      Aż łezka się w oku kręci, gdy tak patrzę na te zdjęcia... to były czasy!
    • ignatz Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia 24.03.05, 10:43
      Ponoć takie okulary jak ma Stan to ulubiony model seryjnych morderców i
      psychopatów. Hmm, coś w tym musi być... :-)
    • Gość: gość Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia IP: *.telsten.com / *.telsten.com 24.03.05, 13:11
      No wreszcie coś ruszyło. Nareszcie kandydat pod dyskusję. Jeśli będzie miał
      poparcie mocherowych to wygra nawet w cuglach. Moge przyjąć zakłady
      bukmacherskie gdyby były. Powodzenia. Zaczyna mi się podobać coraz bardziej w
      moim kraju.
    • Gość: robi Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 23:52
      niech spie..
    • konread Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia 27.03.05, 12:07
      Niech wraca skąd przybył, do Peru lub czwartego wymiaru o którym coś bredził w
      tamtej kampanii!!!!
    • Gość: Obiektywny Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 10:38
      Tusk albo Tymiński,inni się nie liczą. Nie głosujmy na "zużytych" politycznie!!!
    • landrynka8 stawiam na to 27.05.05, 11:26
      że on jest podstawiony. Mówcie co chcecie.
    • Gość: stefan ze wsi Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:44
      Zastanow sie co piszesz.Jesli nasz kraj jest zidiocialy to my Go tworzymy.Ty
      tez.No i wiecej pokory .Zrob tyle i zarob tyle daj miejsca pracy innym jak
      Tyminski.Nie jestem Jego fanem nie bede na niego glosowal ,ale szanuje go za
      to co robi dla siebie.
    • Gość: emi Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia IP: *.lan.axel.com.pl / *.axel.com.pl 03.06.05, 13:27
      Najgorsze jest to że zawsze znajdą się imbecyle którzy będą na niego głosować.
      Ludzie opamiętajmy się !
    • szczypiorkowski Minipulacja GW - zdjęcia czarno-białe 03.06.05, 14:30
      Czyżby 15 lat temu nie było kolorowej fotografii? GW ewidentnie manipuluje
      posługując się socjotechniką, tak jakby nie wystarczyło że Tymiński
      kompromituje się sam.
    • serwis_sat Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia 07.06.05, 00:25
      Gdyby Tymiński by prezydentem w 1990r to dzisiaj tak nie biedaczymy bo komuchów
      by wyp... z rządzenia naszym krajem i skończyly by się "afera za aferą" bo
      dziś tylko to potrafi nasz kochany rząd i oczywiście prawo i ustawy
      konfigurować pod swoje interesiki nie bacząc na nic chodźby konta im rozrywlo
      to i tak będą mieli malo.
      • kiler31 Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia 08.06.05, 16:33
        Masz rację gościu ja to bym wszystkich skorumpowanych polskich polityków na
        drzewa tak jak adaś od Warszawy aż po Śląsk
    • serwis_sat Re: Stanisław Tymiński - zdjęcia 07.06.05, 00:31
      Dajmy spróbować trochę prezedentury nowym ludziom bo na starych nie można już
      nawet patrzeć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka