more.words 28.03.05, 21:06 własnie....jakies nowosci by mi sie przydały :D...jak znacie cos fajnego to piszcie :D z gory dzieki wielkie-heh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
more.words Re: muzyka HOUSE 28.03.05, 21:34 nie.....no nie mowcie ze nikt na tym forum nie słucha house`u ????????????? :| Odpowiedz Link Zgłoś
marcinlet Re: muzyka HOUSE 29.03.05, 10:26 House'u nie słucham, a forum Muzyka jest w innym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm_no1 muzyka HOUSE 29.03.05, 12:00 nie wiem co masz a nie lubie sie powtarzac :] ale zdradze kilka swoich faworytow!! :) 1. Good Luck (Tim Deluxe Funked Club Mix)- Basement Jaxx 2. Slave to the rythm - Infernal 3. Funk-a-tron - Robbie Riviera 4. Fever (Danny Tenaglia mix)- Grace Jones 5. Shined On Me - Praise Cats 6. Filthy Mind - Amanda Ghost 7. Make Your Move - Dave Armstrong 8. Gia (2003 White Label Remix)- Despina Vandi 9. Dark Beat (Murk Monster Mix) - Oscar G & Ralph Falcon 10. Heartbeat - Africanism 11. Work to do - Sander Kleinenberg 12. Beauty Never Fades - Sasha and Junkie XL 13. (Don't Give Up (K-Klass) - Kathy Brown 14. Pavement Cracks [The Scumfrog Remix] - Annie Lennox To kilka propozycji. Oczywiscie to co mi sie podoba nie znaczy ze Tobie bedzie ale napewno wybierzesz cos dla siebie. Sety tez lubisz?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm_no1 Re: muzyka HOUSE 29.03.05, 12:22 oczywiscie kazdego z tych utworow jest kilka wersji. Wiekszosc przesluchalem i wybralem te najlepsze. Oczywiscie wedlug mnie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
forumromanum Re: muzyka HOUSE 29.03.05, 14:20 house to przeżytek... teraz słucha się.... www.bbc.co.uk/1xtra/drumbass/?focuswin breakbeat.co.uk/listen/search.asp?q=pendulum&show=more Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm_no1 muzyka HOUSE 29.03.05, 14:51 To sprawa indywidualna! Kazdy lubi to co mu sie podoba. I nie uwazam ze House to przezytek. Mowiac tak twierdzisz ze Roger Sanchez to przezytek. A to jeden z najlepszych Dj`i na swiecie. Ale oczywiscie to tylko i wylacznie moje zdanie. :) Pozdrawiam P.S. A tu radyjko Housowe :] house.mthn.net:8500/listen.pls Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: muzyka HOUSE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:20 to taki DŻOŁK był..nie unoś się..hałsu tez lubie posłuchac... spoko... Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm_no1 Re: muzyka HOUSE 29.03.05, 15:25 spoko spoko. bez urazy, obrazy i przede wszystkim bez nerw! :) Wszystko jest pod kontrola :] Posluchaj sobie radyjka. A ja zobacze co Ty tam przeslales! :) Tymczasem serdecznie pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscjkl Re: muzyka HOUSE IP: *.icpnet.pl 04.04.05, 15:38 sky.fm/mp3/deephouse.pls 96kbps sky.fm/mp3/deephouse_low.pls 24kbps Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: muzyka HOUSE 29.03.05, 16:48 hehe dzierki za ta liste :D wieksza czesc znam z tytułu a reszte pewnie kojarze :D pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm_no1 Re: muzyka HOUSE 29.03.05, 16:52 Mysle ze napewno gdyz to same klubowe klasyki! :D Napisz moze swoja liste ulubionych utworow to moze ja znajde cos nowego!! :) Pozdrawiam i duzo melanzy zycze! :D Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm_no1 Re: muzyka HOUSE 29.03.05, 16:55 I wlacz radyjko!! Goraca polecam. Czasami naprawde fajne sety puszczaja! Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: muzyka HOUSE 29.03.05, 17:05 teraz wybywam ale obiecuje ze cos skrobne i tu wrzuce na forum :D hehe...nie sadze by to były jakies niewiadomo jakie nowosci itd ale miło sie słucha:D pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: muzyka HOUSE 29.03.05, 17:05 aaa..... radyjko mi przerywa....ciagle sie ładuje...hmmm....ale i to sie obejdzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: muzyka HOUSE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 09:07 A TO ZNASZ? www.brucewang.com/122301.jsp klasyk...ramota...ale jak pięknie się słucha..no i można legalnie całośc sobie ściągnąć...szczególnie podoba mi się MIX ze STEREO NOVA , chyba Downtempo/Dub mix... polecam.. no a poza tym jakie to oryginalne..prosto z japonii acha, polecam też nową scenę szwedzką, tak, tak..dobrze czytasz...szwedzką.. tam w sferze tzw. "nu jazzu" sporo hausu, transu i takich tam....najmniej jazzu... Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm_no1 Re: muzyka HOUSE 30.03.05, 10:07 Dobrze sie rozmawia z ludzmi ktorzy maja jakis bagaz doswiadczen w tym temacie! :] Zaciekawiles mnie ta szwedzka scena "nu jazzu"! Postaram sie znalezc cos i przesluchac. Cos polecasz? Dobrze jest otworzyc sie na nowe rzeczy! :] Lubie rozne instrumenty wlaczane do klubowych rytmow. Jesli masz badz macie jakies ulubione utwory to zapraszam do podzielenia sie nimi. :) Postaram sie jeszcze dopisac kilka tytulow i wykonawcow setow, ktore wedlug mnie poprostu nie pozostawiaja suchej nitki na mnie! :D hehehe :] Tymczasem pozdrawiam i Milego Dnia zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
more.words hmmm..... - obiecana mini-lista :) 30.03.05, 10:25 moze zadne nowosci ale ... to co mi sie najbarzdziej podoba :) -David Guetta - The world is mine ( Deep Dish remix ) -Dj Flex - Amazing (Antoine Clamaran mix) -Four To The Floor - Starsailor (Dance Version) -Deep Dish - Flashdance -DJ SUPU - Calinda (House remix 2005) <nie najnowsze ale daje rade> -Erick Morillo - In My House -Eric Morillo Mix - Richard F - The Way -robbie_rivera_ft_billy_paul-a1_sex_antoine_clamaran_remix-bpm_house -Robbie_Rivera-First_the_groove_[olav_basoski_rmx] -Aimee vs Robbie Rivera & Antoine Clamaran - Congo Lovin (Solo's Tribal Voodoo Suprise) -Robbie Rivera - Take Me Higher -Robbie Rivera - I Want It -Antonie Clamaran - House music -Antonie Clamaran - Get up -Antonie Clamaran - White label -Antonie Clamaran - Supala -Antonie Clamaran - Good feeling (club mix) -Gadio - So many times <mixed by Eric Morillo> do tego bym dorzuciła albumiki takie jak: -After the playboy manison - cd 2 <znajdziesz tu chociazby T.S. Monk - Candidate for love> -Subliminal Winter Session 2004 :)<albo 2005 - nie pamietam:) > -Dancefloor.FG.Summer.2004 Sadze ze czesc i tak masz...a reszta pewnie ci sie spodoba :) pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: hmmm..... - obiecana mini-lista :) 30.03.05, 10:26 ps...kolejnosc jest przypadkowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm_no1 Re: hmmm..... - obiecana mini-lista :) 30.03.05, 10:36 :] No, no, no! Po mini-liscie dochodze do wniosku ze lubimy dokladnie to samo! Hehehe. Gdybysmy mieszkali w tym samym miescie to pewnie bysmy sie znali! :] A moze i tak jest? hehehe Tak czy inaczej dziekuje za mini-liste. Z kilku tytulow napewno skorzystam. :] Ale teraz czas wracac do pracy. :/ Jak znajde chwilke to poprzesylam kilka tytulow setow, oczywiscie moich ulubionych, tylko zastanawiam sie czy jest sens skoro sluchamy tego samego? :) Tak czy inaczej poprzesylam! Pozdrawiam i zdrowka zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: hmmm..... - obiecana mini-lista :) 30.03.05, 10:42 nio super...własnie chodziło mi o to by znalezc kogos słuchajacego tego co ja:) czekam na twoje muzyczne propozycje bo przydało by sie czegos nieznanego mi dotad posłuchac:) nie wiem czy zauwazyłes ale wiekszosc tych nowosci housowych słabo daje rade...to pewnie zastoj przed latem:) pozdrawiam :) ide troche słonca złapac - hehe Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm_no1 Re: muzyka HOUSE 30.03.05, 11:42 Freakin' (Bini & Martini Club) - House Of Glass Voices - Groovemaster K. & Daniel Garc Panties Wanted - Bad City Rockerz Better Things (Syke 'n' Sugar) - Afropeans feat. Inaya Day Phunky Star (Laurent Wolf Remix) - Kevin Spencer & D'George Get Down (Electric Dance Mix) - Roger Prinz feat. Phil Barnes Here On My Own - The Disco Boys These Drums - Afroboogie El Comandante (Original Mix) - Costa S :) Sax on The Drums - Garcia & Petrelia Love Now (Soul-O-Matic's Main Mix) - Nutritious Way feat. D-Mac To sa utwory z albumu: Ibiza 2004 (The Island's Esse ... i zamiast tych kropeczek cos powinno byc. :/ Ale nie wiem co a nie chce w blad wprowadzic. :) Kilka setów? :) Behind the Decks - Bad Boy Bill Ministry Of Sound Sessions 11 - Roger Sanchez Pacha Ibiza 01.08.2003 - Roger Sanchez Live At Renaissance Amnesia - Deep Dish Call me Baby live ok - Levy, Matush Release Yourself Pacha Ibiza - Roger Sanchez - sa dwie czesci i obie polecam :) CD2 - Mixed by Gardeweg & Toc - Various Artists (album) Kontor Top of the Clubs Vol.2 Mysle ze na 100% znajdziesz cos czego bedziesz sluchac non stop :] o ile tego nie znasz! :) Mam nadzieje ze jednak nie! Hehehe. To fakt z tymi nowosciami. Obawiam sie tylko ze wlasnie na lato wypuszcza jakies DiscoHouse co uwazam za zniewage gatunku. I bede z tym walczyl! Hahaha! Pozostaje szukac muzyki nie z naszych scen klubowych. W oryginalnych wersjach i przez zaden gatunek nie skazone! :] Ale najwazniejsze byc na biezaco! Pozdrawiam serdecznie i duuuzo slonka zycze! :) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: muzyka HOUSE 30.03.05, 13:14 hehe - czes znam :) nie wiem jak z reszta...moze znam...ale nie z tytułów?? heheh tez mam pare fajnych secikow z ibizy :) -dj neo - Ibiza(House, Pacha, Cassius, Ralf Gum, Klubfilter, Tonka, Robbie Riviera, Doobie Brothers, Alain Bax, Superfunk, Shakedown...) -House Session Sesion - The Best Of House 2004 CD1 - Dedicated To The Victims MADRID 11 March 2004 -pure_pacha_ibiza_cd1_-_mixed_by_pete_tong_(summer_house_2004)-Mp3-Es i dorzuce jeszcze :Danny Tenaglia - Music is the Answer (Deep Dish deadline mix) pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm_no1 Re: muzyka HOUSE 30.03.05, 13:54 Mowiac szczerze to przede wszystkim gustuje w setach. Jesli dobrze sa utwory pozgrywane to dopiero jest dla mnie mistrzostwo swiata. Usiedziec sie nie da. Sluchasz jednego utworu i nagle okazuje sie ze to juz inny rownie zajebisty utwor!! :D Zbliza sie weekend wiec zycze zajebistej muzyki, towarzystwa, samopoczucia i imprezy! Serdecznie pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś