Dodaj do ulubionych

czuje permanentny lek

IP: *.chello.pl 29.03.05, 21:37
wciaz czegos sie boje. jak sie zrelaksowac, bo ja juz wariuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: kakao Re: czuje permanentny lek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 21:58
      Czego np. boisz się?
      Czy jest realne zagrożenie, czy strach jest tylko w Twojej głowie
      i nie ma konkretnej przyczyny.
      • Gość: :/ Re: czuje permanentny lek IP: *.chello.pl 29.03.05, 22:06
        w tej chwili, chyba jest jakas przyczyna, ale czesto zdarza mi sie-> i tu
        przyczyny NIE MA! , ze po prostu sie boje. czego? nie wiem. czuje
        zdenerwowanie, jakis irracjonalny lek. nie potrafie sie zrelaksowac. jestem
        spieta, 'sztywna jak kolek', tak jakby gotowa do ucieczki. ostatnio zdarza
        misie to dosyc czesto, dodam coraz czesciej. meliski nie pomagaja. czasem
        odczuwam taki lek, ze mam ochote zwymiotowac. doslownie. jest mi nie dobrze.
        • Gość: kakao Re: czuje permanentny lek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 22:23
          Nie naduzywasz alkoholu?
          O ile wiem, podobne są objawy choroby alkoholowej.
          Jeśli nie, to pewnie nerwica.
    • Gość: kakao Re: czuje permanentny lek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 21:59
      Nie wariujesz.
    • Gość: Teresa Re: czuje permanentny lek IP: *.net-serwis.pl 29.03.05, 22:52
      taki lęk wskazuje na slabosc energetyczna nerek; najlepsza bylaby psychoterapia
      skojarzona z dzialaniami wzmacniajacymi nerki (oczyszczanie, w tym takze
      prawidlowe oddychanie, dieta laskawa dla nerek, moze akupunktura lub masaz stref
      refleksyjnych nerek na stopach)
      • Gość: kakao Re: czuje permanentny lek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 23:26
        Jakie badanie trzeba wykonać,
        aby stwierdźić słabość energetyczną nerek.
        • Gość: Teresa Re: czuje permanentny lek IP: *.net-serwis.pl 30.03.05, 12:58
          to medycyna chinska
    • Gość: Fiona Re: czuje permanentny lek IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.03.05, 12:39
      Psychoterapia leczy stany lekowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka