Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr. 5

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 20:14
Co sądzicie o gimnazjum nr. 5 w Warszawie?
Proszę o opinię na temat tej szkoły.
Obserwuj wątek
    • Gość: czeko Re: Gimnazjum nr. 5 IP: *.chello.pl 25.06.02, 23:02
      czy ono nie jest przypadkiem przy sp. 340 na lokajskiego?
      • Gość: czeko Re: Gimnazjum nr. 5 IP: *.chello.pl 27.06.02, 07:15
        Własnie się zastanawiałam, dlaczego obok domu na Natolinie mam gimnazjum nr 5 a
        w środku Mokotowa jest gimnazjum nr 4 ... Czy każda dzielinica "oblicza"
        gimnazja od początku?
    • Gość: Kirdan Re: Gimnazjum nr. 5 IP: *.radio.com.pl 26.06.02, 20:04
      Hmm.. Wbrew pozorom pytanie jest dosyć niejasne. Otóż w Warszawie jest kilka
      gimnazjów nr. 5. Ja właśnie skończyłem to przy AL. Niepodlegołości, więc jeśli
      chodzi o nie, to służę pomocą.
    • Gość: Nameless Re: Gimnazjum nr. 5 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 12:54
      Przepraszam za nieporozumienie, chodziło mi o gimnazjum nr. 5 przy Al.
      Niepodległości.
      • Gość: Kirdan Re: Gimnazjum nr. 5 IP: *.radio.com.pl 28.06.02, 17:45
        Spędziłem tam 9 lat swojego życia (6 w podstawówce i 3 w gimnazjum).
        Nauczyciele są ogólnie wporządku, oczywiście z małymi wyjątkami. Najbardziej w
        pamięć zapadła mi nauczycielka historii Izabella Dobieszewska. Na nią radziłbym
        szczególnie uważać. Jest jedynym historykiem w szkole (chciaż chyba jedną klasę
        uczył kto inny), więc raczej nie ma od niej ucieczki. Ma tą zaletę, że robi
        mnóstwo wycieczek zagranicznych. Są one nawet fajne. Poziom nauczania jest
        raczej dobry. Ja osobiście bez żadnych korepetycji dostałem sie do m.in.
        Staszica i Czackiego, choć nie jest to oczywiście regułą. Jak chcesz, to możesz
        sobie zajrzeć na stronę www.5gim.waw.ids.pl Jeśli masz jeszcze jakieś pytania,
        napisz. Postaram się odpowiedzieć.
      • Gość: xxx Re: Gimnazjum nr. 5 IP: 212.244.106.* 05.07.02, 12:18
        Moja córka skończyła teraz to gimnazjum -jest spoko, jest nowy dyrektor - może
        będzie lepiej organizacyjnie. Nauczyciele są dobrzy, ale trzeba się uczyć.
        Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka