Dodaj do ulubionych

Do administratorów forum gazeta.pl

IP: *.icpnet.pl 09.04.05, 23:31
trzeba się zalogować, żeby zamieszczać własne wypowiedzi - to jakaś bzdura
nie mam konta na gazeta.pl i zakładać nie zamierzam;
te, które mam wystarczają mi w zupełności;
dopuszczanie do zamiesczania postów tylko osoby posiadające konto na w/w stawia ich w pozycji uprzywilejowanych, a sądziłem, że to forum jest dużo bardziej otwarte na ludzi, ale chyba się przeliczyłem;
jeszcze jeden głupi pomysł kombajnu gazeta.pl;
dopóki sytuacja nie ulegnie zmianie, proponuję zamieszczenie informacji
odnośnie stosownego forum, że jest ono forum wewnętrznym portalu gazeta.pl i nie można zamieszczać postów bez uprzedniego zarejestrowania się; to by było uczciwe
Obserwuj wątek
    • mariuszr_77 Re: Do administratorów forum gazeta.pl 09.04.05, 23:33
      > trzeba się zalogować, żeby zamieszczać własne wypowiedzi - to jakaś bzdura

Przecież piszesz jako niezalogowany
      • Gość: goschjk Re: Do administratorów forum gazeta.pl IP: *.icpnet.pl 09.04.05, 23:41
        tak kolumbie,
        ale nie mogę przecierz napisać tego na forum wewnętrznym;
        np. forum kraj
        • Gość: Doom Re: Do administratorów forum gazeta.pl IP: *.aster.pl 09.04.05, 23:44
          A teraz uwaga, Vasco:
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299
          • Gość: goschjk Re: Do administratorów forum gazeta.pl IP: *.icpnet.pl 09.04.05, 23:57
            dzięki za podpowiedź doomie;
            nie wiedziałem o forum "o forum", jestem nowym użytkownikiem tego forum;
            poza tym, mnie zależało również na tym, żeby znaleźć sprzymierzeńców
            zniesienia wymogu posiadania konta na gazeta.pl;

pozdrawiam
            • Gość: Doom Re: Do administratorów forum gazeta.pl IP: *.aster.pl 09.04.05, 23:59
              Do uslug
    • Gość: Doom Re: Do administratorów forum gazeta.pl IP: *.aster.pl 09.04.05, 23:33
      Nie ten adres.
      • matmichal Re: Do administratorów forum gazeta.pl 09.04.05, 23:48
        tak też było z forum na wosp.org.pl- teraz Owsik nie lubii krytyki i nie można
        się wypowiadać i cenzura jest totalna!!!jeszcze większa niż tu:)
        • Gość: Doom Re: Do administratorów forum gazeta.pl IP: *.aster.pl 09.04.05, 23:52
          nigdzie nie ma takiego obrzucania lajnem wyborczej, agory, michnika, etc. niz
          na stronach forum portalu gazeta.pl, wiec nie wygaduj bzdur, gapciu
          • po_godzinach Re: Do administratorów forum gazeta.pl 10.04.05, 00:10
            Gość portalu: Doom napisał(a):

> nigdzie nie ma takiego obrzucania lajnem wyborczej, agory, michnika, etc. niz
            > na stronach forum portalu gazeta.pl, wiec nie wygaduj bzdur, gapciu

gapciu )))))
            kocham Michnika.
            • Gość: Doom Re: Do administratorów forum gazeta.pl IP: *.aster.pl 10.04.05, 00:15
              Wie o tym? ;)
              • po_godzinach Re: Do administratorów forum gazeta.pl 10.04.05, 00:17
                No nie.
                ((
                • Gość: Doom Re: Do administratorów forum gazeta.pl IP: *.aster.pl 10.04.05, 00:21
                  A to feler. I po co to sie tak kryc.
        • mariuszr_77 Re: Do administratorów forum gazeta.pl 09.04.05, 23:55
          > cenzura jest totalna!!!jeszcze większa niż tu:)

A byłeś na Onecie?:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka