rower_pancerny Re: Elton John chce zalegalizować związek 26.04.05, 02:12 > ...nie no musze zapytac - Kto bedzie zona a kto mezem??? :-) Poniewaz obaj malzonkowie maja obydwa narzady plciowe domyslam sie ze ze raz on ja i raz ona jego Odpowiedz Link Zgłoś
kombinatorek ♣♣♣Kiepski piosenkarz i kiepskie morale♣♣ 26.04.05, 02:14 ja tam bym sie wstydzil publicznie oglossic taka wiadomosc. Spalil bym sie ze wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzannaniedziela ELTON JOHN - DYLEMAT KATOLIKÓW 26.04.05, 02:36 Polscy katolicy nie wiedzá jak traktowac artysté i czy nadal nazwyac go artystá (:-))) ) czy odebrac mu to miano :-)) Elton nadal ladnie spiewa - mówiá (pamiétajác chociazby cover dla Diany) - ale przeciez jest pedalem!!! Co z robic z Eltoinem Johnem? ?? Katolicy majá dylemat. Ludzie otwarci Eltona Johna i jego tworczosc traktuja bez zmian. papatki dla katolikow w trudnym polozeniu, Zuza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytan38 Re: Elton John chce zalegalizować związek IP: *.gorzow.mm.pl 07.05.05, 13:44 To tak ,jak byk byk poślubił jelenia,świat zwariował,nie mam co do tego wątpliwości,skoro nie potępiamy takich związków,a mówimy,to normalne.... Odpowiedz Link Zgłoś