zdunman 09.05.05, 21:14 Mam napisać esej na temat: "Indywidualizm czy egoizm? Postawy wobec wolnego rynku w polsce." Kto może mi polecić jakąś ciekawą książkę na ten temat, będe wdzięczny. Z góry dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pomoc Re: Pisze ESEJ, pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:46 może przyda się zaglądnąć do książki Księżyk pt "Podstawowe zagadnienia ekonomii" lub pobuszować po forach ekonomicznych vs. gospodarczych i tam popytać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zdunman Re: Pisze ESEJ, pomocy. 11.05.05, 12:10 ten esej nie jest na ekonomie, tylko na makrostruktury społeczne i nie potrzebuje informacji ekonomicznych tylko informacji o dzisiejszych postawach polaków wobec wolnego rynku, niezależnie co oni rozumieją przez wolny rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Pisze ESEJ, pomocy. IP: *.crowley.pl 10.05.05, 14:20 Hej, Wiesz możesz napisać coś o negatywnych aspektach gospodarki wolnorynkowej, jak pogłębianie różnic z uwzględnieniem bezrobocia. Czytałam "pamiętniki bezrobotnych" to są prawdziwe urywki pamiętników bezrobotnychm, opublik. przez SGH Odpowiedz Link Zgłoś
zdunman Re: Pisze ESEJ, pomocy. 11.05.05, 12:06 nie będe pisał o negatywnych aspektach gospodarki wolno rynkowej bo nie jestem lewakiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Pisze ESEJ, pomocy. 11.05.05, 14:55 To jak wiesz, co pisać, to na kija pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
zdunman Re: Pisze ESEJ, pomocy. 11.05.05, 22:42 oczywiście że wiem co pisać, ale chodzi o ciekawe ujęcie tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Pisze ESEJ, pomocy. 12.05.05, 13:12 I tak za friko ma ci społeczeństwo ten temat ujmować? E... Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka1977 Re: Pisze ESEJ, pomocy. 11.05.05, 22:51 Nie wiesz jak napiać esej, czy ne znasz w ogóle tematu? Odpowiedz Link Zgłoś