Dodaj do ulubionych

Kate Moss - zdjęcia

07.06.05, 14:50
zdjęcie Mo 1 - fatal - ale to fakt, ona ma styl, jedna z niewielu, które
rzeczywiście coś wnoszą.
Obserwuj wątek
    • Gość: semja Re: Kate Moss - zdjęcia IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 07.06.05, 15:09
      Fuuuuuj! Sucha i chuda jak patyk i do tego płaska jak deska....
      • Gość: zgrzyt Re: Kate Moss - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:28
        odchudzaj się, tłuszcz nie popłaca
    • Gość: bzyk-bzyk Re: Kate Moss - zdjęcia IP: *.chvlva.adelphia.net 07.06.05, 15:10
      ale dlaczego ona nie nosi majtek i biustonosza?!
      • Gość: kate moss Re: Kate Moss - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:15
        ...żebyś się mógł poślinić trochę...
        • xtrin Re: Kate Moss - zdjęcia 26.10.06, 09:58
          Khem do czego to niby się tutaj ślinić? Do tych dwóch piegów?
    • Gość: op żadna rewelacja!! IP: *.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:18
    • Gość: patrycja Re: Kate Moss - zdjęcia IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 07.06.05, 15:50
      boska jest!! jest oszałamiająco piekna i na super figurę!! chodzący wizualny
      ideał, just great
      • Gość: karina Re: Kate Moss - zdjęcia IP: *.akademiki.uni.torun.pl 07.06.05, 19:38
        nie wiem gdzie ta boskość i oszałamiające piękno, kobieta powinna mieć cycki i
        tyłek, a ta cała Kate jest płaska, prawie się nie uśmiecha, w dodatku ma coś
        nie tak z oczami, na świecie jest cała masa pięknych kobiet, do których
        ta "boska Kate" nie ma co się porównywać, ale fakt, ciuszki nosi fajne
        • 33qq Re: Kate Moss - zdjęcia 22.07.06, 10:28
          Cycki i tyłki to mają baby
      • Gość: Ala Re: Kate Moss - zdjęcia IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:50
        Jest piękna, ma po prostu klasę, a to że się nie uśmiecha dodaje jej elgancji i
        kobiecości. W dodatku ja uwążam, ze wcale nie jest chuda. Ma spore uda i
        bioderka, a czesme widac jej nawet troszkę okragły i przez to śliczny brzuszek.
        Jest idealna! Dlatego zgadzam się z Patrycją.
    • Gość: greg Re: Kate Moss - zdjęcia IP: *.dsl.easynet.co.uk 07.06.05, 16:22
      powiem tylko jedno pracuje w londynie dla jednej z firm ktora pani Kate
      reklamuje na jednych ze sesij zdjeciowych pani Moss stracila smak po calonocnej
      imprezie. Pani Kate Moss ma duzy nos musi uwazac bo niedlugo moze go stracic.
      • eileenn Re: Kate Moss - zdjęcia 07.06.05, 16:54
        Makabra! ani piękna, ani inteligentna, nawet nie bogata. Stara zużyta ćpunka i
        alkoholiczka; jaki gust i samk? cóż też ona takiego wniosła? Wielki null! Osoby
        zachwycające się nią powinny udać się najpiwerw do okulisty, a jak to nie
        pomoże to do dobrego psychoanalityka!
        • Gość: lolek Re: Kate Moss - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:30
          skąd ta zawiść ?
      • z.sadystka Re: Kate Moss - zdjęcia 23.09.05, 16:02
        Pani za to powinna uważać, żeby nie stracić pracy. Wycieranie sobie gęby
        nazwiskami klientów firmy jest niezgodne z biznesowym savoir vivre i co najmniej
        nie idzie w parze z pożądaną dyskrecją w zawodzie. CO NAJMNIEJ.

Jakbym zatrudniała taka pleciugę, szybko bym splajtowała ze słabą marką firmy.
    • dem0kryt Re: Kate Moss - zdjęcia 07.06.05, 17:00
      Jest taki dowcip rysunkowy: facet czyta instrukcję obsługi do dmuchanej lalki:
      "Kate Moss - dmuchać 3 minuty, Pamela Anderson - dmuchać 30 minut". I to by było
      na tyle, jeśli chodzi o Kate Moss i jej anorektyczną "urodę".
    • Gość: OLIVKA Re: Kate Moss - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:06
      nie jest zła, ale żeby zaraz ikona mody ?! ŻENADA
    • Gość: wuuj co wnosza? mode na anoreksje? IP: *.npsp.com 07.06.05, 17:48
      • vanillaice Re: co wnosza? mode na anoreksje? 07.06.05, 18:09
        Eeeeee, normalna, przeciętna kobieta, jaka tam ikona...;)
      • Gość: ty debilu ciemny Re: co wnosza? mode na anoreksje? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 09:52
        kate sie nie odchudza tylko ma taką figure. Zacofańcu myślisz, że każda
        "szczupła" laska na ulicy ma anoreksje???!!! To ja teraz powiem ze każdy grubas
        na ulicy nie chce schudnąć tylko ciągle sie obżera. hehehehe
    • miszkar Re: Kate Moss - zdjęcia 07.06.05, 18:15
      Ciekawe co wniosła? Już wniosła czy jeszcze wnosi? A może dopiero będzie
      wnosiła. A raczej nosiła. Bo modelka to raczej niewiele własnego (w)nosi.
      Będzie ta ikoną do pierwszej zmarszczki. Później znajdą się nowe a ta odejdzie
      do lamusa. Albo konserwatora bo wszak ikoną jest.
    • chory.z.nienawisci [...] 07.06.05, 19:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Kate Re: Kate Moss - zdjęcia IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.06.05, 22:46
      Żadna tam ikona...każda babka jakby tyle wciągała to miałaby taką "cudowną"
      anorektyczną figurę...a swoje ponętne, intrygujące, szkliste spojrzenie
      zawdzięcza nie inteligencji ale heroinie, kokainie i wódzie.Hehehe...
      • Gość: Tutu:) Re: Kate Moss - zdjęcia IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.06.05, 22:48
        Daria Werbowy to prawdziwa ikona i kameleon mody.Jedyna tak niesamowita po
        Lindzie Evangeliscie:)
    • amanda22 Re: Kate Moss - zdjęcia 07.06.05, 22:58
      Baaaardzo mi sie podoba. Akurat na tych zdjeciach nie prezentuje sie tak fajnie.
      Zreszta Kate podoba mi sie i dlatego, ze sama jestem do niej podobna: taka sama
      waga, podobne wymiary, podobna buzia - tylko ja mam 3 cm wiecej, pare lat mniej
      i biuscik tez ciut wiekszy. Tez lubie alkohol, cpanie i zycie z dnia na dzien.
      Tak jak Kate kiedys.
    • Gość: ja ile lat mają te zdjęcia? IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 08.06.05, 01:17
    • Gość: wij Re: Kate Moss - zdjęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.05, 11:50
      Kate Moss to bardzo budujący przykład. Okazuje się, że można być brzydką,
      niezgrabną i mieć okropnie krzywe nogi, a mimo to zarabiać niesłychane
      pieniądze na pozowaniu i użyczaniu swojego wizerunku. To napawa mnie nadzieją,
      bo też jestem brzydki, niezgrabny i mam krzywe nogi, choć nie aż tak krzywe jak
      Kate.
    • Gość: Kitek Re: Kate Moss - zdjęcia IP: 217.17.33.* 17.06.05, 21:27
      Obleśnie wygląda na tym zdięciu chyba pzyznacie mi razje nie?
      • Gość: arkadius z pcimia Re: Kate Moss - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 18:29
        Gruba sie jakos zrobila ostatnio. Moze juz nie wciaga tyle kresek co poprzednio
        i jesc sie jej chce.
        • z.sadystka Re: Kate Moss - zdjęcia 23.09.05, 16:04
          może jest po dziecku,
          CZY NIE?
        • Gość: ala Re: Kate Moss - zdjęcia IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:55
          ale jesteście zazdrośni, ąz żal ...
    • Gość: ediu papa Re: Kate Moss - zdjęcia IP: 82.177.88.* 11.07.05, 22:28
      ładna laska
    • Gość: Jacek Re: Kate Moss - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 14:07
      Już po niej. Jest skończona.
    • Gość: Mimoza Re: Kate Moss - zdjęcia IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 22.09.05, 17:36
      jest świetna, co z tego ze ma krzywe nogi- i tak ma klase, jest zgrabna i ma
      intrygującą twarz, mimo tego wieku -nie skończyła kariery i pewnie jeszcze
      długo nie skończy bo jest za dobra, a jej styl? interesuje sie świetem mody i
      stwierdzam ze jest w nielicznej grupie gwiazd która go posiada, ubiera sie
      second handach a i tak wyglada jak laska. beautiful woman:)
      • saana Re: Kate Moss - zdjęcia 22.09.05, 20:43
        no i wlasnie zostala skazana za narkotyki to dopiero styl. A H&M ma problem bo
        musi znalezc inna modelke. Taka nie bedzie otweirac kampanii jesiennej!!!
      • siedemgrzechow Re: Kate Moss - zdjęcia 23.09.05, 14:14
        klasa to nie bycie zgrabnym i intrygujaca twarz niestety, klasa to zachowanie,
        pewna postawa i niestety wychodzi na to, ze pani moss jest ostatnia osoba,
        ktorej by sie okreslenie "kobieta z klasa" moglo nalezec:)
      • Gość: queen Re: Kate Moss - zdjęcia IP: 195.229.241.* 24.09.05, 17:39
        Wiele rzeczy to kwestia gustu, ale jedno jest pewne: Kate Moss NIE JEST
        ZGRABNA, powiem wiecej, ona jest koszmarnie NIEZGRABNA!Dobry styl to nie
        wszystko, zeby byc uznawana za piekna kobiete!
    • Gość: A Re: Kate Moss - zdjęcia IP: 217.153.180.* 23.09.05, 14:01
      Wstretna chuda narkomanka.
    • klik_klak Re: Kate Moss - zdjęcia 23.09.05, 14:41
      Wygląda lepiej niż w rzeczywistości ;-)
    • Gość: QUEEN Re: Kate Moss - zdjęcia IP: 195.229.241.* 24.09.05, 17:17
      sALVADOR dALI TEZ MIAL SWOJ STYL!
    • Gość: axs Re: Kate Moss - zdjęcia IP: 217.153.47.* 24.09.05, 20:20
      dla mnie to niech ona robi co chce to jej sprawa i w ogóle teges...a nawiasem to
      jest to jedna z niewielu modelek, która nie odpycha (ma normalną twarz), a na
      focie nr. 9 wyszła seksownie - jak nie modelka
    • rossanna Re: Kate Moss - zdjęcia 25.09.05, 10:10
      Nie wiem czego sie czepiacie, zwykla, przecietna dziewczyna, duzo brzydsze
      chodza po ulicach. Juz bez przesady niektore komentarze sa takie, jak by byla
      nie wiadomo jak wstretna jest po prostu normalna, nie jedna z was w jej wieku
      chciala by tak wygladac, a 90 % niestety wyglada jak mamuski z obwislym biustem
      i reszta rowniez, nie mowiac juz o rozstepach i celluicie.
      • Gość: s Re: Kate Moss - zdjęcia IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.10.05, 21:29
        wlasnie ze ma intrygujaca urode.ale czego sie spodziewac po ludziach ktorzy
        zachwycaja sie ta kartoflana geba dody i jej spartaczonymi silikonami.
    • Gość: natashka Re: Kate Moss - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 11:40
      to jest kobieta o nieprzeciętnej urodzie i wielu walorach nie tylko
      zewnętrznych. z pewnoscią nie jedna z Nas drogie panie marzyłaby o takiej
      figurze i wyglądzie jak Kate,tylko niektóre z nas poprostu nie maja odwagi się
      do tego przyznać.pozdrawiam. p.s. Kate to na prawde nieprzeciętna modelka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka