Dodaj do ulubionych

do widzenia Państwu

07.06.05, 21:51
miło było, ale ja nie mogę przebywać na forum, na którym znikają całe wątki.
Normalne wątki, traktujące o dyskryminacji właśnie. Bez bluzgów a odnoszące
się do realnych zdarzeń z naszego świata.
Napisałem dzisiaj wątek o tym co się zdarzyło w Paryżu. Co się naprawdę
zdarzyło! Temetyka wątku jak najbardziej podpadała o temtykę forum. Watek
został wycięty.
Snajper napisał wątek o tym co się zdarzyło we Włoszech. Bez żadnych bluzgów.
To wycianie niepoważne jest. Dzięki Wam za te kilka miesięcy razem. Na innym
forum spotkamy się :-)

Obserwuj wątek
    • dachs Re: do widzenia Państwu 07.06.05, 22:27
      Faktycznie. Znikl.
      a ja jeszcze nie mialem okazji w nim porzadnie bluznac na pedalow.
      To nie fair. :((

• snajper55 Usłyszymy jakies słowa wyjaśnienia ?_ już_tylko_nt 08.06.05, 00:18
      S.
      • snajper55 Pewnie się słówko GEJ nie podobało? _ już_tylko_nt 08.06.05, 00:34
        snajper55 napisał:

> S.
        • snajper55 GEJ GEJ GEJ GEJ GEJ GEJ GEJ GEJ _ już_tylko_nt 08.06.05, 00:35

• ijaw Proszę wyjaśnienie 08.06.05, 00:42
          Tu znajdziecie odpowiedź:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21149&w=19486860&=19563497
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21149&w=19486860&=19564689
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21149&w=19486860&=19565614
          • ijaw Dobry link 08.06.05, 00:51

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21149&w=19486860&wv.x=1&a=19563497
            i kolejne pod spodem posty "o uczuciach"

ps. ta złośliwość jest całkiem zbędna
            • ijaw Właściwe linki 08.06.05, 01:05
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21149&w=19486860&wv.x=1&a=19563497
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21149&w=19486860&wv.x=1&a=19564687
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21149&w=19486860&wv.x=1&a=19565614
              I pozwolę sobie zauważyć, że DR,K nie spełnia funkcji FA, którego zamiarem
              byłoby dyskutowanie o wszystkich zdarzeniach bieżących, itd. Jego tematyka jest
              bardzo ograniczona, poszerzać jej nie mam zamiaru.
              • xurek Ijaw, 08.06.05, 08:56
                czy moglabys to wyjasnienie w skorcie, bo ten podawany watek jest bardzo dlugi,
                wiec przeczytanie czasochlonne. Czytajac wyrywkowo to, co pokazuje sie przy
                otwarciu linka nadal nie rozumiem powodu wyciecia owych watkow (przeczytalam
                jedynie ten o zajsciu w Paryzu kiedy mial tylko jeden wpis).

„pozwolę sobie zauważyć, że DR,K nie spełnia funkcji FA, którego zamiarem
                byłoby dyskutowanie o wszystkich zdarzeniach bieżących, itd. Jego tematyka jest
                bardzo ograniczona, poszerzać jej nie mam zamiaru.“

Kto decyduje, co jest jeszcze tematem forum a co juz nie i na jakiej podstawie?
                Zajscie miedzy ksiedzem a homoseksualistami skomentowane dodatkowo uwaga, iz
                konsekwencje takiego czynu w meczecie bylyby dla nich znacznie gorsze porusza
                moim zdaniem posrednio zarowno dyskryminacje z powodu plci jak i religijna.

Mogla z tego wyniknac ciekawa dyskusja, jezeli wiele tematow bedzie po prostu
                usuwane do forum stanie sie nieatrakcyjne i „sztywne“ i bedzie mialo coraz
                mniej dyskutantow. Nie mozna chyba liczyc na udzial ludzi milujacych wolnosc (a
                chyba glownie tacy interesuja sie zwalczaniem dyskryminacji?) rownoczesnie ja
                niejako „kastrujac“.

Xurek
                • ijaw Re: Ijaw, 08.06.05, 09:11
                  Proszę, jednak te dwa i pół posta przeczytać w całości. Ja nie mam czasu,
                  naprawdę pisać elaboratów. Forum jest o rasiźmie nie o homoseksualiźmie. I nie o
                  wydarzeniach bieżących, a jeśli się mówi o pewnych zjawiskach, to też należy z
                  szacunkiem, choćby dotyczyły ludzi, których się nie lubi.
                  Po drugie, jak przejrzysz posty, zrozumiesz, że trudno dogodzić wszystkim.

Z wątku wskazanego w linku:
                  "Wrzucanie do jednego worka niepełnosprawnych z ludźmi innej karnacji, innego
                  pochodzenia budzi w Tobie gwałtowny protest. Ja także nie czynię znaku równości,
                  bo niepełnosprawny może być Afrykaninem, czy Azjatą, a nie każdy Afrykanin czy
                  Azjata jest niepełnosprawny.
                  Nie wiem, jaki masz stosunek do homoseksualizmu. Chcę zapytać, czy połączenie
                  walki przeciw rasizmowi z walką przeciw homofobii boli Cię, czy nie?"
                  • ijaw dodam 08.06.05, 09:27
                    że spodziewałam się, że forum nie będzie eksplozją postów, pomysłów, bo tematyka
                    jest rzeczywiście trudna, ciężka, no, daleka od najmodniejszego trendu, zabawa,
                    sex, moda,
                    Bardzo nie podoba mi się, dyskutowanie o ludziach skądś tam, z innych forów,
                    wiesz, na początku wychodziłam z tematem na czaty, i ludzie przychodzili tutaj,
                    niestety, z powodu złej woli ludzi z forów gazeta musiałam ograniczyć, i
                    przestałam wychodzić "w plener".
                    I to jest chwilowo a może dzisiaj mój ostatni post, bo muszę zająć się bardzo
                    ważnymi sprawami.
                    • snajper55 Re: dodam 08.06.05, 12:13
                      ijaw napisała:

> że spodziewałam się, że forum nie będzie eksplozją postów, pomysłów,

Tak, rzeczywiście, to bardzo niebezpieczne taka eksplozja postów, pomysłów. Rób
                      wszystkom aby przed taką eksplozją się zabezpieczyć. Nejlepiej usuwając posty i
                      wątki.

> bo tematyka jest rzeczywiście trudna, ciężka, no, daleka od najmodniejszego
                      > trendu, zabawa, sex, moda,

Tematyka wcale nie jest trudna, jest istotna. rozumiem, że przede wszystkim ten
                      seks Ci się nie podoba. Pisanie o wszelkich aspektach seksualnych, także w
                      kontekście dyskryminacji jest tu zabronione. Dla Ciebie widocznie człowiek jest
                      istotą aseksualną. A przynajmniej cżłowiem mający prawo pisać na tym forum.

> Bardzo nie podoba mi się, dyskutowanie o ludziach skądś tam, z innych forów,

A któż tu o innych ludziach dyskutował ??? Gdzie wątek o odmowie wydania prawa
                      jazdy dla geja ? To był człowiek z innego forum ???

> I to jest chwilowo a może dzisiaj mój ostatni post, bo muszę zająć się bardzo
                      > ważnymi sprawami.

Jak się nie ma nic sensownego na wytłumaczenie swoich dulsko-cenzorskich
                      zapędów, to się ucieka.

S.
                      • ijaw Re: dodam 08.06.05, 12:26
                        po co ta dyskusja, rozumiem, że chciałeś odejść, wolna droga, po co wracasz? By
                        okazać co? Bo nie rozumiem?
                        Każdy ma prawo żyć jak chce, a Ty i nikt nie ma prawa narzucać nikomu niczego.
                        Przede wszystkim trzeba rozumieć co się czyta. Lub czytać, co jest napisane.
                        pozdrawiam Snajper
                        • snajper55 Re: dodam 08.06.05, 12:55
                          ijaw napisała:

> po co ta dyskusja, rozumiem, że chciałeś odejść,

Cały czas mam zamiar odejść, ale jeszcze tego nie zrobiłem. Czyżbym gdzieś
                          napisał, że odchodzę ???

> wolna droga, po co wracasz?

Żeby napisać, co o tym wszyskim sądzę. Nie pasuje ?

> By okazać co? Bo nie rozumiem?

W to akurat wierzę.

> Każdy ma prawo żyć jak chce, a Ty i nikt nie ma prawa narzucać nikomu niczego.

To nienarzucanie niczego osiąga się za pomocą wycinania postów i wątków ?

> Przede wszystkim trzeba rozumieć co się czyta. Lub czytać, co jest napisane.

Ba, gdyby tak było, to wątki nie byłyby wycinane.

S.
                          • ijaw Re: dodam 08.06.05, 13:00
                            snajper napisał:

>Cały czas mam zamiar odejść, ale jeszcze tego nie zrobiłem.

Wobec tego zrób to. Prawdziwy mężczyzna podejmuje szybkie decyzje.

ps. nie mam już o czym rozmawiać.
                            • snajper55 Re: dodam 08.06.05, 23:37
                              ijaw napisała:

> ps. nie mam już o czym rozmawiać.

To po co Ci to forum ? Po co cenzorskie wycinanie wątków i postów ?

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka