Dodaj do ulubionych

Gołe turystki w centrum miasta

13.07.05, 13:39
Wracałam autobusem z pracy, po 16.00.
W centrum miasta (dobre 4 przystanki od plaży) wsiadła pani ok 35, mająca na
sobie
1. skąpą górę od kostiumu - miseczki + 2 sznurki
2. dół - obciskające gatki a la Bridget Jones, z tyłu podciągnięte do pół
pośladków
3. wypchany plecak
i cała, od stóp do głów, świeciła się jak latarnia morska w Rozewiu - od
emulsji do opalania.
Pewnie smażyła się w parku, więc nie miała się gdzie umyć, a nie chciała
pobrudzić SWOJEGO ubrania (w plecaku, jak się domyślam), więc wpakowała się
tak do autobusu. Na szczęście nie było tłoku, więc można było utworzyć
metrową strefę bezpieczeństwa.
Przedwczoraj na głównej ulicy, od plaży ze 3 kilometry, defilowało dziewczę w
bikini, pchające wózek z dzieckiem.
Czy przemawia przeze mnie tylko zazdrość tubylca bez urlopu, czy rzeczywiście
przekroczona została granica dobrego smaku?

PS. kolega, ktoremu to opowiedziałam, przemyśla, czy by nie odstawić na lato
samochodu i nie przesiąść się na autobus ;-)
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Gołe turystki w centrum miasta 13.07.05, 13:49
      Czemu żałujesz koledze?
      • ateistazwyboru Re: Gołe turystki w centrum miasta 13.07.05, 13:56
        Ja nie jeżdżę samochodem i sobie chwalę :))
        • yoma Re: Gołe turystki w centrum miasta 13.07.05, 13:58
          Miło zaznać uczuć estetycznych, co nie?
          • Gość: Andrzej Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.05, 19:06
            muszę się przesiąść do autobusu :]
            • satine_168 Re: Gołe turystki w centrum miasta 13.07.05, 19:18
              ja nie widze nic zlego poki nie godzi to w poczucie estetyki ;)sama w maju jak
              byly 30 st upaly wracalam z opalania w spodniach i staniku od kostiumu,z tym ze
              ja meiszkam w bydgoszczy ale w dodatku bylam jeszcze po imprezie i kompletnie
              nie interesowalo mnie czy ktos nie lubi nagosci,nie musi patrzec:]
              • wicurpix Re: Gołe turystki w centrum miasta 15.07.05, 15:43
                Tu nie chodzi o nagość tylko o szacunek dla innych. Ja bym taka świecącą sie pania kopnął w dupę. Niby dlaczego ktoś ma sobie brudzic ubranie jej olejkami? Chamica.
                • Gość: max Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.05, 15:56
                  chemica to pewnie wygląda tak ze nie może niczego pokazać dlatego jej żal du...e
                  ściska
                  pozdrowionka dla pieknych kobiet które nie wstydzą sie pokazać tego co mają
                  • Gość: edka Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: 195.136.248.* 15.07.05, 16:11
                    nie sądzę, że komuś żal d... ściska ale nie kazdy ma ochotę ocierać się
                    o nagie ciało nasmarowane olejkiem.
                    To miejsce publiczne, czesto bardzo zatłoczone.
                    Mozna sie gustownie, lekko ubrac pokazując swoje wdzięki i jest ok.
                    • wicurpix Re: Gołe turystki w centrum miasta 15.07.05, 23:49
                      Nie rozumiem dlaczego niektorzy aż się ślinią na myśl o kobietkach chodzacych po mieście w bikini. Po pierwsze, żadna kobietka -marzenie nie załozy takiego stroju do miasta ( dresiara owszem ), po drugie niektorzy powinni częściej przeglądać sie w lustrze zanim zaczna szpanowac swoim ciałem.Juz widze typowa pare: on-łysa pała w okularkach na łbie ( z naklejka firmy oczywiście )z dziargami typu tribe, krótkie spodenki, biale skarpetki....no i nieodłączna puszka z piwem lub Red Bull! Ona-sucha ci.., ktorej sie wydaje, że jest pięknościa ( cos w rodzaju...Mandaryny na koturnie ktory jej wykrzywia stope. Wpływ kultury zachodu w wydaniu 'made in Poland'.Wiecie o czym mówię? ;-)))
                      • Gość: @ Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.server.ntli.net 16.07.05, 00:42
                        mnie to nie przeszkadza
                      • letsgostarted Re: Gołe turystki w centrum miasta 20.07.05, 08:14
                        Znam to. Mieszkam w 3miescie. Czasem z moim wybierzemy sie np. do Jelitkowa -
                        co tam sie dzieje...... jakie lalunie, wszystkie z jednej sztancy. Folklor ;-)
                  • Gość: leas Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:09
                    najprostsza odpowiedź, zgodnie z wciskajacą się wszędzie zasadą XXI w. -
                    wszystko dozwolone. To paraduj na pół rozebrana w miejscu pracy, idx do
                    warzywniaka i do teatru. czemu nie? Skoro świetnie wyglądasz, a więc nie
                    ucierpi na tym poczucie estetyki innych, a przede wszystkim twoje.
                    • Gość: bgp2001 Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 12:51
                      a rzy tym jaki tani taki ubiór!
                • zewszad_i_znikad Re: Gołe turystki w centrum miasta 15.07.05, 20:13
                  Chodzi także o nagość. Niezależnie od tego, czy osobnik (płci dowolnej) jest
                  atrakcyjny, czy nie, po prostu mnie krępuje golizna.
                  Byłam niedawno w Zakopanem na wielkim wycieczkozgrupowaniu norweskich kadr w
                  skokach narciarskich - juniorskiej, męskiej B i damskiej A + licznej grupy
                  skoczków spoza kadr. W sumie ok. 60 skoczków płci obojga, do tego trenerzy,
                  organizatorzy, rodzice młodszych zawodników... Było bardzo gorąco i matki
                  skoczków notorycznie paradowały pod skocznią w krótkich spodenkach i bikini.
                  Ale choć nieco mnie to krępowało podczas rozmów, nie mam im tego za złe, bo nie
                  wychodziły tak na miasto. I to było akurat pod kompleksem Średniej Krokwi,
                  gdzie ludzi jest zazwyczaj dużo mniej, niż na Wielkiej.
            • justa_79 Re: Gołe turystki w centrum miasta 16.07.05, 18:02
              najpierw weź pod uwagę, że latem, oprócz doznań wzrokowych, w autobusie masz
              również szereg doznań węchowych, najczęściej niezbyt przyjemnych :/
    • 0golone_jajka Re: Gołe turystki w centrum miasta 13.07.05, 19:17
      Ostatnio odnoszę wrażenie, że b. dużo młodych kobiet chodzi bez staników, mlask mlask. Boże, dziękuję ci za lato i piękne dziewczęta. To ci się udało. Resztę spieprzyłeś na maksa.
      • satine_168 Re: Gołe turystki w centrum miasta 13.07.05, 19:20
        0golone_jajka napisał:

> Ostatnio odnoszę wrażenie, że b. dużo młodych kobiet chodzi bez staników,
        mlask
        > mlask. Boże, dziękuję ci za lato i piękne dziewczęta. To ci się udało.
        Resztę
        > spieprzyłeś na maksa.
        >
        dobre ;)
        • kaffka2000 dobre na maksa heheheheh 16.07.05, 23:26

• Gość: zen Re: Gołe w centrum miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:47
        To nie wiecie, że golizna jest w tym roku de mode?
        Ja tam wolę moją śliczną gołą żonkę w domu, niż nawet 18-nastkę, która znowu
        ubrała coś za ciasnego, boczuś jej się wylewa, ale jeszcze pokaże trochę
        naolejkowanego cycusia, żeby być jazzy.
    • muszek0 Re: Gołe turystki w centrum miasta 13.07.05, 19:32
      kiedyś jak byłem nad balatonem to dało się zauważyć niemiły zwyczaj niemieckich
      turystów. zakupy w markecie, jakaś ichnia biedronka czy cuś, a niemiec pcha
      wyładowany kosz w samych kąpielówkach. jak sądzisz, jak może smakowac salami
      zakupiona w takim sklepie, kiedy ciągle przed oczami staje ci owłosione, tłuste
      dupsko niemca?
      • orchidee Goryl w gaciach !!!! 15.07.05, 09:20
        Ja widziałam kiedyś w supermarkecie ( w Polsce) faceta w slipkach, nie w
        kąpielówkach, tylko w gaciach!!!!! Miał obwisły brzuch i był owlosiony jak
        goryl- fuj :((( Uraz na całe życie ;)
        • mkgr78 Re: Goryl w gaciach !!!! 15.07.05, 10:42
          Laski w bikini i strojach temu podobnych to jeszcze nic (nie lubie ogladac
          czyjegos cellulitisu w autobusie), najgorsza jest wersja tradycyjna: stary
          pierdziel w rozpietej koszuli, obficie spocony wylewajacy brzuch na spodnie,
          albo tlusta baba z nieogolonymi pachami w zapchanym autobusie...
          • Gość: KG bueeeeeee Goryl w gaciach !!!! - IP: 212.160.204.* 15.07.05, 13:53
            fuuuuujjjjj :(

zrobiłem sobie przerwę w pracy, czytałem forum i szamałem kanapkę...
            o mały włos mi się nie cofnęło :P
            • Gość: maro Re: bueeeeeee Goryl w gaciach !!!! - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 01:19
              eeeeeee,
              tzw. cofka, powiadasz, rzeczywiście fuj..
      • Gość: max Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.05, 15:58
        salami to salami poprostu kiełbasa z konia
        a jesli lubisz lub nie lubisz myśleć o włochtych tyłkach to już twoje zboczenie
        • Gość: Joanna Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.fbx.proxad.net 15.07.05, 16:33
          No cos Ty, salami to kiesbasa z osla !
          • Gość: technolog żywności Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:55
            hehe dobre kiełbasa z osła - ciekawe gdzie taką kupicie. To "salami" dostępne w
            sklepie jest robione ze świń
            • Gość: mi Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 23:21
              Niektorzy forumowicze nie nadaja sie nawet na salami.
    • 0golone_jajka Dzięki ci boże za te dary! 13.07.05, 22:30
      Byłem niedawno w sklepie(zamykają o 22) i widziałem po prostu niesamowity biust! Babka, w sumie urody nieprzeciętnej, ale nie żadna piękność, miała piękny, wielki, krągły biust ze sterczącymi sutkami. Jej koszulka cudownie się na nim napinała. Oczywiście nie było stanika. Był po prostu boski! Dzięki ci boże za te dary! A może to ludzka ręka stworzyła te cycki??? Kto to wie? Niemniej widok był pyszny.
      • Gość: jaija Re: Dzięki ci boże za te dary! IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.07.05, 00:11
        Taaa, ale gdyby była brzydka i z rozklepanymi cyckami, to wcale nie byłbyś
        szczęśliwy z powodu lata:/
        Takie posty mnie czasem denerwują. Bo wcale nie chce wierzyć, że wy nas tylko
        pod takim kątem oceniacie.
        • niutaki Re: Dzięki ci boże za te dary! 14.07.05, 00:12
          rozklepane cycki:) dobry tekst
        • Gość: tyity Re: Dzięki ci boże za te dary! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:58
          Laska, nie rób scen. Lepszy już chyba "tylko ten kąt" niż totalny brak
          zainteresowania.
          Poza tym tak się jakoś składa, ze wy same (nie twierdzę, że Ty konkretnie -
          tego nie wiem; wy jako naród) całkiem niemało zachodu wkładacie w to, abyśmy
          choć na chwilę nie zapominali o "takim kącie".
          • kochanica-francuza Odpowiedzialność zbiorowa? 16.07.05, 23:21
            Gość portalu: tyity napisał(a):

> Laska, nie rób scen. Lepszy już chyba "tylko ten kąt" niż totalny brak
            > zainteresowania.

Osobiście wolę brak zainteresowania.

> Poza tym tak się jakoś składa, ze wy same (nie twierdzę, że Ty konkretnie -
            > tego nie wiem; wy jako naród)

Ano właśnie!

100 dziewczyn paraduje po ulicy z dupą na wierzchu - ok, chodzi im o "ten kąt".
            Ale jeśli ja lecę w luźnych długich ciemnych spodniach i tiszercie, brzuch
            zakryty, plecy zakryte, ramiona zakryte -

to chyba WIDAĆ!!!!!! że właśnie chciałabym uniknąć "tego kąta"???

Co to znaczy "wy jako naród"? Nie jesteśmy klonami...
      • Gość: kichote Re: Dzięki ci boże za te dary! IP: 83.228.71.* 15.07.05, 09:46
        Jezeli byl wielki, idealnie kragly i na dodatek sterczal, to prawdopodobnie
        zawieral silikon. Naturalny duzy biust rzadko sterczy, niestety...
        Ubieglego lata swietnie sie bawilismy z moim niemezem, gdy na plazy
        rozpoznawalismy u tubylcow plci zenskiej "silikony". Nawiasem mowiac, w
        Bulgarii to dosc popularne, podobnie jak kolagenowe usta...
    • chicarica Re: Gołe turystki w centrum miasta 14.07.05, 17:51
      Mnie dobijają z kolei kolesie jadący samochodem w samych spodenkach (najczęściej
      krótkich, na gumce, wyglądających jak gacie), bez koszulki. Do tego oczywiście
      zaawansowana ciąża spożywcza.
      • paul_78 Re: Gołe turystki w centrum miasta 14.07.05, 18:23
        chicarica napisała:

> Do tego oczywiście
        > zaawansowana ciąża spożywcza.

Tekst miesiąca. Albo nawet kwartału. :-D
        • Gość: jaija Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.07.05, 00:02
          Ciąża spożywcza - tekst dekady:)))))))))))) też na to mówiłam ciąża, ale bez
          tego, jakże celnego, przymiotnika:D:D:D
      • Gość: Jagoda Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: 212.160.185.* 15.07.05, 21:22
        Czuje sie fatalnie(idzie burza...czuje to kazdym milimetrem mojego ciala...),
        ale ten tekst mnie prawie postawil na nogi:))))! Dzieki Chicarica! Mam
        nadzieje, ze nie wytoczysz mi procesu o prawa autorskie, bo planuje tego zwrotu
        namietnie uzywac;)...
        • Gość: chicarica Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.softlab.gda.pl 25.07.05, 23:01
          Cieszę się że się spodobało :) :) :)
      • Gość: maro Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 01:36
        a wiesz dziewczę, pieprzysz chyba bez umiaru i pojęcia. tekstowo.
        Jesli laski się często nie obcykają z tym jak i gdzie chodzą w stroju jaki im pasuje w upały i około tego, to i nie dziw sie za bardzo ze i faceci co nieco też w tych upałach nie wyrabiają. Przyznam że samemu obecnie jadam obecnie około 1/3 tego co w okresie mojej 17-ki, czasem i to za duzo jest, a przyznam że z tym co ponad paskiem. nie całkiem tak jak bym chciał, i wiesz, jeśli w ten cholerny upał jak przyjdzie gdzies przejechac, to nieraz nie cykam się za wiele i jadę jak stoję, bez koszuli, za to w miłym chłodzie.
        A na metabolizm swój za duzego wpływu nie mam i przyznam że na głowie stawać mi się w jakimś mało sensownym celu indywidualnych czyichś odczyć możliwe że estetycznych, już nie chce. Sorry i bez obrazy, ale nie mam ochoty uczestniczyć w łapaniu ruchomych miraży.
        JEtseś pewnie fajna laska, inspiruj i kręć facetów niekoniecznie cokolwiek mówiąc, bedzie super. NIech czują ze warto jeszcze pobyć i że moze to byc full of O.K. -po obu stronach.
        • letsgostarted Re: Gołe turystki w centrum miasta 20.07.05, 08:24
          I dobrze! Wkurza mnie ten ped do uzyskania tylko jednego dopuszczalnego
          wygladu. Zarznij sie, ale wygladaj tak jak na okladce jakiegos szmatlawca.
          Inaczej ktos cie zruga, ze brzuch za duzy, cycki za male, dupa za owalna,
          kwadratowa, etc...... badziew.
      • intelligo Re: Gołe turystki w centrum miasta 25.07.05, 18:15
        Proponuję z kontaminacji "ciąża spożywcza" i "mięsień piwny" ukuć nowy
        epitet: "ciąża piwna" ;)
    • bartosz_kania Re: Gołe turystki w centrum miasta 15.07.05, 00:05
      Eh, co to za miasto, jak jego centrum jest 4
      przystanki od plaży :)))
      • Gość: aleks Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:25
        no nie wiem, moze kolobrzeg?:))) a moze Gdansk?:) a moze....?

strasznie mnie to rozbawilo:)
        W moim miescie (miastach) plazy nie ma a kobiety czesto ubrane sa tak skapo ze
        moglyby byc rowniez dobrze rozebrane, ale (jak sa ladne) to chyba nikomu to az
        tak bardzo nie przeszkadza?
        A jak nie sa ladne to rzako sa na tyle smiale zeby skapo sie ubierac.
        A mnie baardzo sie podobaly ( w czasach mocno dziecieych) panie ktore "na
        wczasach" przychodzily na obiadek w bikini (maz w slipkach) z lezaczkami i
        kocykami. Wspomne tylko ze mieszkali w tym samym budynku w ktorym byla stolowka.
        • komorka25 Re: Gołe turystki w centrum miasta 15.07.05, 10:42
          Gość portalu: aleks napisał(a):
          > W moim miescie (miastach) plazy nie ma a kobiety czesto ubrane sa tak skapo
          ze moglyby byc rowniez dobrze rozebrane, ale (jak sa ladne) to chyba nikomu to
          az tak bardzo nie przeszkadza?

Mnie przeszkadza - bardzo. Ani na figurę, ani na urodę nie narzekam, ale nie
          cierpię demonstrowania braku elementarnego wychowania.

> A jak nie sa ladne to rzako sa na tyle smiale zeby skapo sie ubierac. ...

Buzie i tak wystawiają, a co do reszty - wybacz, ale rzadko widuję dobre figury
          i zadbane ciała wśród tych wystawionych niemal goło na widok publiczny.
          • Gość: decoderro Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.ath.cx / *.icpnet.pl 15.07.05, 23:41
            A co powiesz na dziewczynę w stringach w prześwitującej sukience lub
            spódniczce? To też twoim zdaniem nagość? Pytam z czystej ciekawości, ponieważ
            widok taki wydaje się jeszcze bardziej miły dla niektórych Panów niż nagie
            plecy jakiejś pani w autobusie na przykład. Pozdrawiam. deco
        • Gość: mi Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 23:24
          A jak kobiety sa nieladne (twoim zdaniem) to powinny zakladac wolsienice po
          kostki? Pamietaj, ze co sie nie podoba tobie, podoba sie komus innemu. Wiec nie
          przesadzaj z sadami
      • Gość: :-) barcelona? IP: 217.153.119.* 15.07.05, 09:41
      • Gość: leszek Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 13:08
        W Warszawie jest plaża koło zoo.
      • Gość: maro Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 01:38
        to pewnie Krakówek z Kryspinowem, akrat tyle bedzie
        • czekolada6891 Re: Gołe turystki w centrum miasta 17.07.05, 15:50
          Kryspinow 4 przystanki od centrum Krakowa?? buahaha
          calkiem juz u Ciebie zle z matematyka :>
    • Gość: wiola Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:26
      popieram aby nie paradować tak pomięście.miejsce bikini czy pół rozebrane
      dziewczyny na plaże, tam miejsce !!!!!!!!
      • Gość: nieon Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:54
        kto tu dla kogo , my dla miasta czy miasto dla nas? sa wakacje...nie moznasobie
        troche poluzowac, jak paniom w bikini to nieprzeszkadza?.....moze chca sie
        trzoche oczuc jak "czlowiek z lisciem na glowie" w gaszczu blokowiska?
        pozdrawiam, d.
        • Gość: slodkamelba Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:06
          "POCZUC" sie można, zwłaszcza, że dziki procent tej populacji dezodoranty i
          mydło traktuje jak wymysł szatana i coś co raczej ze Światem Harrego Pottera
          trzeba wiązać, a nie z rzeczywistością. Niekoniecznie muszę, a jestem zmuszona
          oglądać powiewające na ulicach biusty, pośladki w bikini i inne fragmenty. W
          takich okolicznościach są smętne, a upajanie się babskim biustem na ulicy,
          Panowie, litości...
    • Gość: xx23 Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: 62.119.24.* 15.07.05, 09:54
      Ja wole ogladac gole turystki niz czarne "chodzace namioty".
    • Gość: Ania Re: a ja nie nosze wcale majteczek w taka pogodę!! IP: *.prezydent.pl / 217.153.190.* 15.07.05, 10:11
      i lubie jak mniw wiatr pieści i lubię w autobusie pokazywać co nieco sliniącym
      sie facetom!!!
      • praptak Re: a ja nie nosze wcale majteczek w taka pogodę! 15.07.05, 10:25
        > i lubie jak mniw wiatr pieści i lubię w autobusie pokazywać co nieco sliniącym
        > sie facetom!!!

Hm... wysłane z domeny prezydent.pl

Olek?!?!? Miarkuj się chłopie :-)
        • icegirl Re: a ja nie nosze wcale majteczek w taka pogodę! 15.07.05, 11:29
          Raczej Ola... :D
          • Gość: Mała Re: a ja nie nosze wcale majteczek w taka pogodę! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 15.07.05, 12:01
            Co do braku bielizny-jestem absolutnie ZA!!!Okropnie wygląda wystający stanik
            lub ślad babcinych majtów pod cienkim materiałem.Dziewczyny,majtki i staniki
            precz!Nasze ciała są absolutnie piękne i warte pożądania więc pierś do
            przodu...
            • Gość: typowy_kark Re: a ja nie nosze wcale majteczek w taka pogodę! IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 15.07.05, 22:44
              uch zesz ty. znam ja jedna Małą - jak to ty, to chuc we mnie huczec poczyna ;)
            • Gość: Angel Re: a ja nie nosze wcale majteczek w taka pogodę! IP: *.compower.pl 02.08.05, 21:35
              No wiesz, ale jak nie ubierzesz stanika to pierś raczej nie będzie do przodu
              tylko w dół..
      • Gość: Chilon Re: a ja nie nosze wcale majteczek w taka pogodę! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.05, 20:08
        > i lubie jak mniw wiatr pieści i lubię w autobusie pokazywać co nieco sliniącym
        > sie facetom!!!

Ta ślina to zapewne na myśl o obiedzie, któy będzie z niedawno zrobionych
        zakupów. Co nieco to może zmądrzej ;>
    • Gość: gosciowa Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: 83.238.67.* 15.07.05, 10:13
      wczoraj widziałam moherową babcię obfitych kształtów, nieopaloną, w samym
      staniku (dodam, że był biały i olbrzymi)jechała przez centrum miasta na
      maleńkim składaczku - w stosunku do jej olbrzymiego cielska, które rozlewało
      sie swobodnie w każdym możliwym kierunku...uważam, że taki widok to nie jest
      cos co chcemy oglądać na ulicach naszych miast...trochę samokrytyki proszę
      państwa
      • Gość: carlo Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.aster.pl 15.07.05, 10:17
        Jak oczu nie kaleczą to co w tym złego???:)
        • fabijan Re: Gołe turystki w centrum miasta 15.07.05, 10:20
          no wlasnie
          ja dalbym wiele zeby takie tu w Pradze spotkac. Wolna chata, zony nie ma, a tu
          nie zna sie lokalnego rynku....... co za bol, gdzie tu jest Pigalak
        • Gość: Chilon Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.05, 20:11
          > Jak oczu nie kaleczą to co w tym złego???:)
          Daj spokój, 8/10 porozbieranych ciał waży po 3-6kg za dużo. Niesmaczne.
      • Gość: m Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 23:26
        I co babcia powinna umrzec a nie jezdzic na rowerku? Albo siedziec we
        wlosienicy, bo strara?!!!!
    • pinia1a Kultura leci w dół na łeb na szyję... 15.07.05, 10:19
      Niedawno był tu temat higieny w autobusach miejskich, a teraz powraca temat
      negliżu. Jest to z tego samego gatunku.
      Panowie jak podobają Wam się roznegliżowane panie to znak,że przynajmniej
      jesteście normalni a nie homo, ale w miejskich autobusach i innych miejscach
      publicznych powinien obowiązywać kompletny strój /do niedawna tak było/.
      Ja też lubię przystojnych dobrze i prawidłowo zbudowanych mężczyzn, ale nie
      lubię patrzeć w autobusie na zbyt obcisłe lub obwisłe gacie bądź slipy.
      Jest to nie apetyczne, a jak jeszcze do tego dołączyć różne zapachy to koszmar!
      Powinno być pod karą zabronione wsiadanie do autobusu bądź wchodzenie do sklepu
      pół nago w niekompletnym stroju.Tego powinni pilnować kierowcy i odpowiednie
      służby porządkowe.
      • Gość: an-a Re: Kultura leci w dół na łeb na szyję... IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.05, 12:31
        Niestety, myślałam, że społeczeństwo nasze a zwłaszcza kobiety już odpuściły
        sobie publiczne eksponowanie swoich wdzięków w skąpych i bezgustownych
        ubrankach w miejscach najmniej odpowiednich ku temu.Czego wymagamy od
        tandetnych panienek na ulicy, jeżeli moja koleżanka(z biura sic!) ubrała się
        dziś w koronkową blizeczkę a'la halka bez stanika i mini (ciut za bikini)do
        tego klapki?? a fu! ale to ona ma dziś wzięcie...cóż, intelektu nie wystawisz
        na forum.A mężczyźni...to tylko mężczyźni.Niestety... jestem zazdrosna ale
        jawny ekshibicjonizm mnie nie pociąga.
      • Gość: Chilon Re: Kultura leci w dół na łeb na szyję... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.05, 20:13
        > Niedawno był tu temat higieny w autobusach miejskich, a teraz powraca temat
        > negliżu. Jest to z tego samego gatunku.
        > Panowie jak podobają Wam się roznegliżowane panie to znak,że przynajmniej
        > jesteście normalni a nie homo, ale w miejskich autobusach i innych miejscach
        > publicznych powinien obowiązywać kompletny strój /do niedawna tak było/.
        > Ja też lubię przystojnych dobrze i prawidłowo zbudowanych mężczyzn, ale nie
        > lubię patrzeć w autobusie na zbyt obcisłe lub obwisłe gacie bądź slipy.
        > Jest to nie apetyczne, a jak jeszcze do tego dołączyć różne zapachy to koszmar!
        > Powinno być pod karą zabronione wsiadanie do autobusu bądź wchodzenie do sklepu
        >
        > pół nago w niekompletnym stroju.Tego powinni pilnować kierowcy i odpowiednie
        > służby porządkowe.

Ideed.
    • marikaso Re: Gołe turystki w centrum miasta 15.07.05, 10:20
      ech, jak dziewcze ładne i zgrabne to niech jeździ w kostiumie. Dla mnie hitem
      upalnych dni jest sąsiad - pan. ok. 60 lat, na spacerze z psem po osiedlu,
      ubrany: buty typu "cmentarki"+ skarpety+ króciutkie spodenki+ goła klata+ wielka
      czerwona czapka z daszkiem. I oglada sie w każdej szybie, bo taki mnęski i fajny
      jest. bleee
      O, albo te wielkie panie z białymi namiotami na cyckach, z lisciem na nosie i
      zawinietą spódnicą na głowie, w parku, na leżaczkach uskuteczniają opalanie.
      • komorka25 Re: Gołe turystki w centrum miasta 15.07.05, 10:46
        marikaso napisała:

> ech, jak dziewcze ładne i zgrabne to niech jeździ w kostiumie. Dla mnie hitem
        > upalnych dni jest sąsiad - pan. ok. 60 lat, na spacerze z psem po osiedlu,
        > ubrany: buty typu "cmentarki"+ skarpety+ króciutkie spodenki+ goła klata+
        wielka czerwona czapka z daszkiem. I oglada sie w każdej szybie, bo taki mnęski
        i fajny jest. bleee
        > O, albo te wielkie panie z białymi namiotami na cyckach, z lisciem na nosie i
        > zawinietą spódnicą na głowie, w parku, na leżaczkach uskuteczniają opalanie.

Równe prawa dla wszystkich!!! Mnie przeszkadzaja porozbierane osoby obojga płci
        wszędzie poza plażą, a nie widzę powodu, żeby walić po łbie za brak taktu
        wybiórczo.
        • marikaso Re: Gołe turystki w centrum miasta 15.07.05, 11:07
          w sumie racja, ale spojrzałam na to pod względem estetycznym;)
          • Gość: Bob Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 15.07.05, 11:18
            Generalnie nie jestem wrogiem pięknych i nagich ciał,aczkolwiek jakaś etykieta
            powinna obowiązywać.Biust luzem-oczywiście-przysłonięty delikatną i zwiewną
            materią.Goła klata-passe-panowie trochę kultury!Olejek -tylko na plaży.Do
            autobusu-dezodorant!Lato ma swoje prawa ale...
      • Gość: pinia1a Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: 150.254.171.* 15.07.05, 12:04
        Po co w parkach pozwalają się opalać na trawie.
        Gdyby tego nie było oszczędzono by nam takich widoków,niezgrabnych kobiet w
        skromnych strojach i podobnie panów z brzuszkami i obwisłymi spodniami
        opijających się piwskiem.
        Od opalania są plaże i wydzielone miejsca nad rzekami, a nie trawa w centrum
        miasta.
        Jak ktoś lubi można nad morzem znaleźć plaże nudystów i wtedy OK!
        Ale nie w mieście - są jakieś granice dobrego smaku i wychowania.
        Od nadmiaru takich nieestetycznych obrazków może też człowieka zemdlić.
        W końcu nadmiar sexu przestaje być pociągający. Na wszystko jest odpowiednie
        miejsce i pora.Ulica nie jest wybiegiem dla modeli kostiumów kąpielowych.
        • Gość: Bob Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 15.07.05, 12:11
          Słonko, jeśli widok nieciekawych ciał w równnie nieciekawych strojach nazywasz
          seksem , to wybacz.Nie zgadzam się.
          • Gość: pinia1a Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: 150.254.171.* 15.07.05, 12:22
            Właśnie o to chodzi, że sex powinien być w ładnym wydaniu a nie przypadkowy
            negliż na ulicy. Miałam na myśli, że nieestetyczne ciała w miejscach
            publicznych tylko wszystko obrzydzają!
            • Gość: Bob Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 15.07.05, 12:38
              Dokładnie tak.Widok nagiego ciała powinien kojarzyć się wyłącznie z pięknem i
              przyjemnością.Wszystko ma swój czas i miejsce.Brak bielizny-owszem-ale w sposób
              ładny i nienarzucający się innm.Możliwości jest wiele, wystarczy odrobina
              samokrytyki i dobrego smaku.
            • Gość: pepe Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.pwr.wroc.pl / *.wcss.wroc.pl 15.07.05, 14:29
              to siedz w domu i ogladaj amerykanskie filmy
              • Gość: mm Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 23:37
                Dobre, Pepe. Rzeczywiscie Bob wyglada na ofiare amerykanskich filmow, gdzie
                wszyscy sa piekni i mlodzi. Coz, najwyrazniej Bob niewielu nagich ludzi
                widzial, oglada filmy w ktorych wystepuje sylicon i troche mu sie pomieszalo...
                Jak troche pozyje, zobaczy na wlasnym ciele co to jest przyciaganie ziemskie...
                • Gość: maro Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 01:47
                  o, i to popieram, refleksje o tym czemu poklegamy, proponuje przełożyć wypowiedzi na za jekieś 30 roczków, i pogadamy, kto nie przeżył ciekawych lub nie` stanów własnego ciała, bedzie bogatszy o pewne spostrzeżenia, może się wtedy wyluzuje, a moze już teraz, oby jednak..
        • Gość: mm Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 23:33
          Jakim prawem dysktyminujecie ludzi starych czy brzydkich?! Albo sie uznaje, ze
          negliz w miecie jest nietaktem, albo nie. I nie ma rozroznienia na tych, co im
          wolno, bo " czyims zdaniem ta pani jest ladna" i na tych co nie, bo skora im
          wisi albo - nie daj Boze! - maja cellulitis (90% bialych kobiet, nawet tych
          b.szczuplych, ma).
          • pavvka Re: Gołe turystki w centrum miasta 18.07.05, 09:02
            > Jakim prawem dysktyminujecie ludzi starych czy brzydkich?! Albo sie uznaje, ze
            >
            > negliz w miecie jest nietaktem, albo nie. I nie ma rozroznienia na tych, co
            im
            > wolno, bo " czyims zdaniem ta pani jest ladna" i na tych co nie, bo skora im
            > wisi albo - nie daj Boze! - maja cellulitis (90% bialych kobiet, nawet tych
            > b.szczuplych, ma).

To samo chciałem powiedzieć. Zasady kultury są takie same dla wszystkich, a
            nie, że np. do 25 lat można chodzić po mieście bez stanika a powyżej nie. Jeśli
            dla mnie nie jest problemem pokazywanie swojego ciała, mimo, że nie jest
            idealne, to nikomu nic do tego dopóki przestrzegam ogólnie przyjętych zasad
            przyzwoitości. Gdyby przyjąć zasady, które głoszą co niektórzy tutaj (że
            pokazywać można tylko wtedy, jeśli jest co pokazać), to połowa populacji
            powinna chodzić ubrana w afgańskie burki.
    • Gość: Jack Popieram gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:41
      popieram gorąco takie panie, przecież żyjemy w totalnym zalewie kiedy kobiety
      tylko chodzą w spodniach, 30st upał a jadąc przez miasto Wrocław obserwuję jak
      na przystankach panie się smażą "zaszyte od stóp do głów" w jeans. Drogie panie
      więcej luzu, przecież spódniczka to podstawa, a na upały tylko bikini.....
      • Gość: Chilon Re: Popieram gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.05, 20:18
        > popieram gorąco takie panie, przecież żyjemy w totalnym zalewie kiedy kobiety
        > tylko chodzą w spodniach, 30st upał a jadąc przez miasto Wrocław obserwuję jak
        > na przystankach panie się smażą "zaszyte od stóp do głów" w jeans. Drogie panie
        >
        > więcej luzu, przecież spódniczka to podstawa, a na upały tylko bikini.....

No Franuś dałeś czadu, gdzie Ty widzisz smarzące się w spodniach kobiety ? Jedna
        na dwadzieścia spotkanych ? A z bikini lepiej uważaj bo wielorybów we Wrocławiu
        nie brakuje.
    • bma.bmk Re: Gołe turystki w centrum miasta 15.07.05, 10:58
      Też mnie denerwują takie roznegliżowane panienki (a najbardziej takie ładne,
      zgrabne i "cycaste"). Po prostu jestem zazdrosna i dlatego.
      • heart_of_ice Re: Gołe turystki w centrum miasta 15.07.05, 11:02
        praptak :DDDDDDDD
        zaawansowana ciaza spozywcza: <rotfl>

a turystki nich sobie chodza w niekompletnej odziezy, byle by wczesniej rzucily
        krytycznym okiem w lustro:)
        gorzej, jak rzeczywiscie sa np wysmarowane olejkiem do opalania... wtedy
        rzeczywiscie trzeba liczyc na luz w autobusie...:)

Pauli
        --
        Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - zwyjątkiem pokusy.

EKGW
      • Gość: Chilon Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.05, 20:20
        > Też mnie denerwują takie roznegliżowane panienki (a najbardziej takie ładne,
        > zgrabne i "cycaste"). Po prostu jestem zazdrosna i dlatego.

Zazdrosna ? O co ? ;) 99% z nich nic poza właśnie tymi widokami nie jest w
        stanie zaprezentować.
    • Gość: monika Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 11:23
      qrcze, chcialabym miec taka figure, zeby moc tak wejsc do autobusu;)
      Nie jestem zawistna, tylko pozytywnie zazdrosna... jak ma sie co pokazac, to
      nie ma co ukrywac, jesli nie lamie zasad dobrego smaku.
    • Gość: janek Super że jest tak, jak piszesz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:16
      • klaryska a co ze zboczencami? 15.07.05, 12:27
        pamietam z jezdzenia w wakacje tramwajami W-wskimi ze zdarzalo sie ze jakis
        zboczek sie obcieral albo onanizowal....czy udalo ich sie skasowac. Przy takim
        napadzie nagosci kiedys bylby wysyp roznych takich gosci. Dla mnie to byl
        glowny motyw ,zeby sie za bardzo nie rozbierac bo po co przygody. A jak to
        teraz jest??
        • Gość: Ninia Re: a co ze zboczencami? IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:41
          Racja dla mnie pare takich przygód też było nauczka a tak wogóle to nie jest
          ważne czy ktos jest zgrabny czy nie byle dobrz się czuł i już może chodzić jak
          mu się podoba ludzie troche kultury.
    • rezurekcja Gołe turystki 15.07.05, 13:35
      jestem przeciwna neglizowi.
      Krepuje mnie cudza golizna w miejscach publicznych.
      NIe jestem zazdrosna, bo swoje gabaryty mam w porzadku.
      Golizna w domu czy w miejscach do tego przenaczonych - prosze bardzo.
      • heureka7 Re: Gołe turystki 15.07.05, 13:57
        hmm, generalnie zgadzam sie :) mozna sie ubrac lekko, krotko i przewiewnie, a
        bikini zakladac raczej na plazy. chyba ze mezczyzni uczynia to samo i zaczna w
        autobusach paradowac w kapielowkach...
      • Gość: warzszawskichłopak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:00
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Niunia Re: Gołe turystki IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:10
          ej wyluzowany a ameryka troche bardziej na zachod to dobrz ze przynajmniej w
          Polakach troche kultury zostalo
          • Gość: warzszawskichłopak Re: Gołe turystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:17
            ta... szczególnie najwięcej kultury w Polakach zostało... poza tym co ma
            zamordyzm do kultury, kultura do ameryki,a ameryka do mnie...
        • Gość: szadoka Re: Gołe turystki IP: 212.160.172.* 15.07.05, 14:19
          coz paznokcie dobrze jest obcinac krotko a wlosy myc czesto. Ty najwyrazniej
          jestes z tych "naturalnie pieknych"
          Mnie tez golizna razi. Swojej figurze nie mam nic do zarzucenia a i wiek
          pozwala mi na noszenie bardzo krotkich rzeczy tylko, ze czasem nie bardzo
          wypada...
    • bemola Re: Gołe turystki w centrum miasta 15.07.05, 14:26
      ja nie widze w tym nic złego. skoro jest gorąco to czemu nie chodzic w bikini?
      a jesli to kogos gorszy to nikt nie kaze mu sie gapic - wystarczy wzrok
      odwrócic. troche tolerancji ludzi
      • Gość: obibok Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 14:51
        Sopot, lato, upał, oddział banku, wchodzi facet w samych kąpielówkach. Pytanie
        podstawowe Gdzie trzymał kartę ;O
        Budka Suflera śpiewała kiedyś "twoja sukienka przed czasem zdradza mi to co
        mnie czeka być może jeszcze dziś". Teraz wszystko jest na tacy i nie ma już
        tego smaczku
    • Gość: lalka Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:52
      zawsze mnie śmieszy że na takich wątkach prawie każda kobieta zaczyna swój
      tekst od "moje ciało jest w porządku" a co to ma niby do rzeczy? wracając do
      tematu - uważam że każdy powinien mieć prawo nosić to w czym się dobrze czuje
      czy jak ma trochę tłuszczyku to znaczy że już mu/jej nie wolno założyć bikini
      lub szortów? mnie to osbiście nie przeszkadza wy też moi drodzy nie zawsze
      będziecie piękni i młodzi za to nienawidzę smrodu który latem unosi się w
      środkach komunikacji miejskiej brudasom - stanowcze nie! a propos niedawno
      czytałam że polaków najbardziej irytuje smród chamstwo i spluwanie na chodnik -
      czyli nasze cechy narodowe kojarzy mi się coś ze źdźbłem i belką ;) i nie mam
      tu na myśli premiera...
      • Gość: warzszawskichłopak Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:18
        popieram taki rodzaj wypowiedzi ( i mam nadzieje myslenia) kobiet..
    • Gość: szerszen039 Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.red.bezeqint.net 15.07.05, 15:22
      Czekala na deszcz ziemia spekana,
      potokiem slonca jak ogniem zalana,
      wszystkie drzewa i roslin krocie,
      pragnely w tym sloncu troche wilgoci,
      wial goracy hamsyn z pustyni,
      co szare od pylu,powietrze czyni,
      leniwie przez wiatr popychany,
      pyl wnikal w istot organy,
      i cisza stala w powietrzu wielka,
      zamarla w bezruchu istota wszelka,
      czekala gromu z jasnego nieba,
      po ktorym zawsze nastapi ulewa,
      lecz bylo to zludne czekanie,
      deszczu nie bedzie a gorac zostanie,
      jak kalendarz slusznie opowiada,
      trzy miesiace w roku deszcz pada,
      wtedy wode oszczedza czlowiek,
      nie gluchnij,nie przymknij powiek,
      pilnujcie lasow przed ogniem!
    • Gość: Pol Polski ciemnogrodek IP: 158.75.8.* 15.07.05, 15:23
      Ech ten polski ciemnogrodek... :-(
      • Gość: aga Re: Polski ciemnogrodek IP: *.devs.futuro.pl 15.07.05, 15:58
        moim zdaniem kultura nakazuje ubierać ciało stosownie do sytuacji - na plażę
        bikini, w mieście po miejsku itd .A kto nie wie co to znaczy po miejsku to musi
        się jeszcze wieeeele uczyć, skoro mama do nie nauczyła
        • Gość: anti-do-tum [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:51
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Holba Re: Polski ciemnogrodek IP: *.bulldogdsl.com 15.07.05, 19:23
          Dokladnie ciemnogrod jak nic. Jak powszechnie wiadomo jestesmy w wielu
          dziedzinach 25 lat za Europa... w tej materii tez.

Pozdro
          • Gość: oko Re: Polski ciemnogrodek IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.07.05, 20:29
            100% poparcia. Nie odrozniac miasta od plazy? Nie dosc, ze ciemnogrod, to na
            dodatek buractwo.
    • barder Re: Gołe turystki w centrum miasta 15.07.05, 16:03
      Skoro miała zasłonięte genitalia to czemu nie? :)
      • Gość: ostrów Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.promax.media.pl 15.07.05, 19:21
        jestem P.H i jezdze 10 godzin dziennie autem...... dodac nie musze ze przy 32
        stopniach na dworze jestem w tej puszcze w malo komfortowej sytuacji, upal,
        wrecz skwar a ty do pracy.. wiec prosze, PROSZE!!! JAK NAJWIECEJ DZIEWCZYNA NA
        MIESCIE W BIKINI!!!! to jedyna frajda (przepraszam jesli uraze jakas
        dziewczynę) dla takich jak ja co to na urlop moga isc najwczesniej w listopadzie
        pozdrawiam
    • Gość: mil Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 15.07.05, 20:26
      Uważam, że żyjemy w wolnym kraju i każdy może wsiadać do autobusu w stroju
      który mu odpowiada. Jeśli jest gorąco to czemu kobieta ma nie chodzić w bikini.
      W końcu zasłania to czego nie powinno być widać :) Patrzymy na ludzi wilkiem, a
      później się dziwimy, że tyle osób jest zakompleksionych i nieśmiałych. Trochę
      tolerancji, zwłaszcza dla bardziej "przytulnych dam", choć sama taka nie
      jestem. Nie czułambym się też komfortowo w takim stroju w autobusie, ale ludzie
      są różni.
      • Gość: Chilon Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.05, 20:31
        > Uważam, że żyjemy w wolnym kraju i każdy może wsiadać do autobusu w stroju
        > który mu odpowiada. Jeśli jest gorąco to czemu kobieta ma nie chodzić w bikini.
        >
        > W końcu zasłania to czego nie powinno być widać :) Patrzymy na ludzi wilkiem, a
        >
        > później się dziwimy, że tyle osób jest zakompleksionych i nieśmiałych. Trochę
        > tolerancji, zwłaszcza dla bardziej "przytulnych dam", choć sama taka nie
        > jestem. Nie czułambym się też komfortowo w takim stroju w autobusie, ale ludzie
        >
        > są różni.

Ale ja sobie na przykład _NIE_ życzę żeby jakaś laska obtarła się o mnie swoim
        pośladkiem. Już nie wspomnę o olejkach.
        • Gość: Marco wyrazy współczucia IP: *.magma-net.pl 15.07.05, 22:16
        • Gość: maro Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 01:57
          wolisz przytulenie swojej mamuśki, albo braterski uścisk swojego kumpla,
          mozna i tak, ale po co i na jak długo. To nie rozwija, a zakleszcza.
          Przeżyj to raz i drugi, daj sobie te szansę na coś nowego i świeżego.
    • Gość: bartek Re: Gołe turystki w centrum miasta IP: *.server.ntli.net 15.07.05, 22:27
      ja mysle ze to spoko musimy sie bardziej nauczyc byc spoleczenstwem
      tolerancyjnym nie ogladac sie na innych tylko na siebie w krajach europy
      zachodniej ludzie sa bardziej tolerancyjni a u nas jak ktos idzie odmiennie
      ubrany to wszyscy cie ogladaja i obgaduja tam jest wieksza swoboda kazdy robi
      co chce i to mi sie podoba.
      • po_godzinach Re: Gołe turystki w centrum miasta 15.07.05, 22:31
        "jak ktos idzie odmiennie
        ubrany"

chcesz powiedziec - odmiennie rozebrany

Jasne, niech kobiety chodza w bieliźnie, albo i bez - w końcu kazdy wie, jak
        kobieta wygląda; męzczyźni - takoż. Bo gorąco. A podobno klimat zmienia się na
        coraz gorętszy, to trzeba będzie obdzierac się ze skóry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka