Gość: Taka jedna Re: Sex z nieletnią IP: 157.25.152.* 07.08.05, 16:51 nie przejmuj sie ja mam 25 lat moja Ukochana ma 17 i co z tego bardzo sie kochamy i mamy zamiar być ze sobą:D:D i robić to co chcemy... w końcu chyba każdy ma prawo do dojrzałości i przyjemności:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Sex z nieletnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 16:54 Pomimo ze jestescie duzymi dziecmi...pytacie o sprawy intymne innych ludzi..hmm... jezeli obydwoje wiecie na co sie zdecydowaliscie to w czym problem...? Po to macie swoje ciala zeby sie nimi cieshyc nawzajem, Tym bardziej ze nie jestescie ze soba od dzisiaj. jednosc duchowa zawsze jest powiazana z jednoscia cielesna. Takie jest Zycie. Buziaki dla was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznzny Re: Sex z nieletnią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 16:54 jest legalny seks od 16 lat moszna uprawiaci niama przerzkody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bysy Re: Sex z nieletnią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 17:09 tia... troche nie na czasie jestes :) od 15 mozna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Sex z nieletnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 16:57 Halo Halo... Co to jest wy macie ok 18 lat i mowicie ze to jest seks z nieletnimi, wg mnie to jest bez sensu, poniewaz nieletnia osoba mozna nazwac nie samodzielna istota. My mamy po 15 lat kochamy sie piec razy w tygodniu to mozna nazwac seks nieletnich mimo to nam pasuje i jest zajebi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bysy Re: Sex z nieletnią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 17:06 nareszcie jakas normlna osoba :) ja mam 18 a moja ukochana 15 i robimy to czesto bo sie KOCHAMY!!! a ci co beda chcieli tu napisac ze to zle to pewnie sa impotentami albo maja menopauze ;p (i maja nasrane we lbie) (po co sie hamowac i walczyc z samym soba?) (z natura i tak nie wygrasz ;p ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiks Re: Sex z nieletnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 18:33 (po co sie hamowac > i walczyc z samym soba?) (z natura i tak nie wygrasz ;p ) Z głupotą też nie wygrasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bysy Re: Sex z nieletnią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 00:26 ile masz lat? 13? to za 3-4 lata sama sie bedziesz pchala do lozka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyśka_prawie 16 Re: Sex z nieletnią IP: *.psk.com.pl / 80.51.205.* 07.08.05, 18:40 to jest fajne...... nic w tym złego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Sex z nieletnią IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 18:49 Gość portalu: Justyśka_prawie 16 napisał(a): > to jest fajne...... nic w tym złego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bysy Re: Sex z nieletnią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 00:27 true... true... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samaya Re: Sex z nieletnią IP: 213.25.131.* 07.08.05, 18:48 U mnie sytuacja jest odwrotna. Mój chłopak jest niepełnoletni, ja już tak... Moje zdanie na ten temat: seks jest dla ludzi, kto powiedział, że dla ludzi starych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Destrukturatorsexu Re: Sex z nieletnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 18:49 Wiesz prawnie z tego co wiem to jest to niedozwolone ale cotam, moim zdaniem człowiek jest gotowy na współżycie gdy ma odwage to zrobić a nie określa to swoim wiekiem. Ja w wieku 12lat sie przespałem o 4 lata starszą dziewczyną i nieżałuje. Nasze prawo jest pogięte a ludzie powinni żyć pełnią życia. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Sex z nieletnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 19:12 Uważam że nie wazne jest ile ma sie lat...oczywiście w granicach...ważne jest to czy Wy dorośliście do uprawiania sexu???Czy naprawdę tego chcecie czy darzycie sie zaufaniem.Słyszałam o róznych przypadkach i nie widze w tym nic złego ale RÓBCIE TO Z GŁOWA!!!!musicie wziąźć wiele rzeczy pod uwagę..np. zajście w ciąże ale mając juz 18 lat wiecie skąd sie biora dzieci i jak zapobiegać ich wczesnemu przychodzeniu...więc w czym jest problem??? PS.Sama mam 19 lat i podchodzę do tego z głową...nieważna jest chwila ważne jest całe życie..a seź nie tramwaj nie ucieknie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Cos tu nie tak IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.08.05, 19:35 W USA: (1) Seks za obobolna zgoda od 17 lat (chyba ze w to zamieszany jest ksiadz to wtedy to sie nazywa pedofilia) (2) Prawo do spozywania alkoholu od 21 roku zycia (3) Nie wolno bez zezwolenia rodzicow podawac dzieciom aspiryny do 18 roku zycia (4) Aborcje bez zezwolenia rodzicow mozna miec w kazdym wieku. Czy cywilizacja oparta na takim chaosie prawnym moze sie ostac???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexsise Re: Sex z nieletnią IP: 212.182.94.* 07.08.05, 19:23 mysle ze mozecie juz wspołzyć ile par tak robi i to w młodszym wieku.ale ze wzgledu na prawo jest to zakazane.tylko ze nikt sobie z tego nic nie robi.wiec i nie jest to karane wiec zycze miłego orgazmu Odpowiedz Link Zgłoś
novika16 Re: Sex z nieletnią 08.08.05, 00:20 sory,ale jaką przyjemność z seksu mogą czerpać 12, 13-latki?!?;-/ z tym pierwszym razem jest tak samo jak z pierwszymi fajami, piwem...robiss żeby zobaczyc jak to jest, i przede wszystkim po to zeby pokazac swoim rówieśnikom, zaimponowac im.....tylko później przychodzi taki czas kiedy poznajemy tego jedynego i zalujemy ze ten "pierwszy raz" zmarnowalismy!!.i to sa własnie konsekwencje nie przemyslanych decyzji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re: Sex z nieletnią IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.08.05, 18:50 mów za siebie. Jak żałujesz to nie mów, że wszyscy tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Za Młody Na Sex =] Nie martw się IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.08.05, 19:26 czym się chłopie przejmujesz? ja mam 15 lat a moja dziewczyna 14 i robimy to od roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosław Re: Nie martw się IP: *.netland.gda.pl 07.08.05, 19:30 to ladna widze patologia haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: Nie martw się IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.08.05, 19:38 > czym się chłopie przejmujesz? ja mam 15 lat a moja dziewczyna 14 i robimy to od > > roku. A skonczyles juz podstawowke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotka [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.05, 20:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: Do Echo-plecho IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.08.05, 20:41 Ano istnieja prawa. Dzieci powinny sie uczyc a nie wchodzic w kolizje z prawem. Tak wyglada odpowiedzialna troska mlody czlowieku. > Nie sądzisz, że za bardzo się wpieprzasz w nieswoje sprawy? Co cię to obchodzi > czy skończył podstawówkę? Ciebie można zapytać o to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czoko :) Re: Do Echo-plecho IP: *.netland.gda.pl 07.08.05, 20:42 jakies zboczone dzieci nie moga wytrzymac ? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: Do Echo-plecho IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.08.05, 20:44 Mysle ze mlodzi ludzie spolkujacy w wieku lat 14-15 powinne byc oddane do jakiegos domu wychowawczego jesli rodzice nie sa w stanie dac im odpowiedniego wychowania w elementarnych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: Do Echo-plecho IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.08.05, 20:47 Zreszta podobnie z paleniem papierosow czy piciem alkoholu przez nieletnich. Niby spoleczenstwo nie ma prawa sie wtracac ale za jakis czas ma obowiazek placic za leczenie raka pluc czy alkoholizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakafaka Re: Do Echo-plecho IP: *.magma-net.pl 07.08.05, 21:22 Ludzie święci!! jaka droga do samodestrukcji?? pewnie swoje młodociane lata spędziłes przy podręczikach i twierdziłes ze to szalona zabawa.... nie wiem o co wam chodzi z wiekiem co za róznica ile mam lat?? moge pojsc z kims do łóżka i nie bede patrzył ze jestem za młody bo uwarzam ze to jest głupie po prostu.... to samo z piciem... nie jestem alkoholikiem ktory odda wszystko za krpole wódki ale lubie napic sie czasem browarka... i jestem wrogiem palenia :P... i zeby bylo jasne mam 15 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo [...] IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.08.05, 21:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: Do Echo-plecho IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.08.05, 20:49 > > Nie sądzisz, że za bardzo się wpieprzasz w nieswoje sprawy? Co cię to obc > hodzi > > czy skończył podstawówkę? Ciebie można zapytać o to samo. A wiec sluze: skonczylam podstawowke, szkole srednia, studia, doktorat i jestem profesorem. Nie zaczynalam zycia seksualnego w wieku lat 15 bo juz wtedy wiedzialam ze jest to droga do samodestrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA!! Re: Do Echo-plecho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:11 Nie sądzę żeby sex w tym wieku był rzeczą straszna a tym bardziej prowadzacą do destrukcji! Jeżeli brać wszystkie rzeczy pod tym kontem to można by w ogóle nie wychodzić z domu i z nikim nie przebywać a i to groziłoby uzależnieniem sie od telewizora albo innych domowych rzeczy! Sama zaczęłąm współżyć ze swoim chłopakiem mająć 17lat a obecnie mam 18. I twierdzę że to nie wpłynęło tragicznie na moje życie! Skończyłam podstawówkę, gimnazjum i teraz zdałam do trzeciej klasy liceum z wyróżnieniem! Wszystko jest dla ludzi!! trzeba tylko znać umiar! Młodość mamy jedna i nie zabraniajcie nam wszystkiego!Trochę zaufania! Ludzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: Do Echo-plecho IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.08.05, 22:15 Nie wiem jak Twoja podstawowka i gimnazjum maja sie do seksu w wieku lat 17. Natomiast od 3ciej licealnej do skonczenia studiow jest jeszcze kawalek. Zycze powodzenia. Nieminiej wydaje mi sie alarmujace co "uwarza" ten 15-latek. Boje sie ze niedlugo cos uwarzy chociaz ani Tobie ani jemu zlego nie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Player 07 Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:19 Echo nie gadaj głupot bo to jest prewda prawdziwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA!! Re: Do Echo-plecho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:00 Sama zaczelas sie chwalic swoja szkola i cnotliwoscia w mlodzienczym wieku!! Ja tylko odpowiadam!! i zaczelas porownywac szkole z sexem i alkoholem!! tez nie wiem jak moze sex kolidowac ze szkola! To jest rozladowanie napiecia sexualnego i wyznanie swoich uczuc a nie lamanie prawa jak ty uwazasz!! Przykro jest ze ludzie sa tak oziebli i nie potrafia zrozumiec milosci innych! nawet jak sa nie pelnoletni!! to nie ozancza przeciez ze sa nie zdolni do okazywania uczuc! a poza tym ja nie rozumiem dlaczego ludzie zakladaja od razu ze wyniknie z tego ciaza! wpadka moze sie zdarzyc nawet takim "wyuczonym" i "dojrzalym" ludziom jak ty! nooo ale wtedy to co innego..... prawda???? wyuczysz swoje dziecko na takiego nieczulego robota a on swoje dzieci.... i tak dalej!! I ludzie sie dziwia ze jest ujemny przyrost naturalny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: Do Echo-plecho IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.08.05, 23:30 Odpowiedzialam na konkretne pytanie o edukacje. W Twoim tekscie wystarczyloby napisac ze zaczelas w szkole sredniej i jakos by ludzie wykombinowali ze masz podstawowke skonczona. >I ludzie sie > dziwia ze jest ujemny przyrost naturalny!! Jestem przygnieciona Twoim argumentem. Jako "robot" mam czworke dzieci i 15 wnukow. Milosc to jest wlasnie dawanie zycia i wychowywanie dzieci. To o czym Ty piszesz to po prostu ze nie mozesz wytrzymac. Z dziecmi i miloscia, ktora zaklada gotowosc do poswiecen, to ma bardzo niewiele wspolnego. Reprezentujesz dla mnie typowa mentalnosc konsumenta. Wiem ze mlodzi ludzie sa bombardowani seksem ze wszystkich stron i nie jest temu latwo sie przeciwstawic. Ale prosze, nie dorabiaj ideologii jakoby Twoj seks mial cokolwiek wspolnego z posiadaniem i wychowywaniem dzieci. > Sama zaczelas sie chwalic swoja szkola i cnotliwoscia w mlodzienczym wieku!! Ja > > tylko odpowiadam!! i zaczelas porownywac szkole z sexem i alkoholem!! tez nie > wiem jak moze sex kolidowac ze szkola! To jest rozladowanie napiecia sexualnego > > i wyznanie swoich uczuc a nie lamanie prawa jak ty uwazasz!! Przykro jest ze > ludzie sa tak oziebli i nie potrafia zrozumiec milosci innych! nawet jak sa nie > > pelnoletni!! to nie ozancza przeciez ze sa nie zdolni do okazywania uczuc! a > poza tym ja nie rozumiem dlaczego ludzie zakladaja od razu ze wyniknie z tego > ciaza! wpadka moze sie zdarzyc nawet takim "wyuczonym" i "dojrzalym" ludziom > jak ty! nooo ale wtedy to co innego..... prawda???? wyuczysz swoje dziecko na > takiego nieczulego robota a on swoje dzieci.... i tak dalej!! I ludzie sie > dziwia ze jest ujemny przyrost naturalny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: Do Echo-plecho IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.08.05, 23:33 A co do laczenie przedwczesnego seksu z alkoholem etc., poczytaj tego 15-latka. I jeszcze jedno: Przymiotniki pisze sie razem np. "niezdolni" a nie "nie zdolni." Nie chce zebys sie zapuscila w nauce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA!! Re: Do Echo-plecho IP: *.madv.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 20:07 Ale ja nie jestem homoseksualistka wiec nie rozumiem skad to porownanie!! wiesz co piszesz a chyba nawet nie wiesz o czym! I wiem ze jestem bezplodna bo przeszlam bardzo trudna operacje na temat czego nie chce sie wypowiadac..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: Do Echo-plecho IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.08.05, 23:12 >I wiem ze jestem bezplodna bo > przeszlam bardzo trudna operacje na temat czego nie chce sie wypowiadac..... Wspolczuje Ci i pozdrawiam, Echo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA!! Re: Do Echo-plecho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:49 A ty reprezentujesz typowego czlowieka ktory pozjadal wszystkie rozumy!! dobrze wiem jak to sie pisze nie musisz sie martwic o moja edukacje! z jezyka polskiego mialam 6 na koniec. ale z jednym masz racje moja milosc niewiele bedzie miala z macierzynstwem gdyz jestem bezplodna wiec moge sie kochac ile chce! wiec w rozumieniu TWOJEJ IDEOLOGII ludzie powinni sie kochac tylko wtedy gdy zechca miec dzieci!! no to czyli ja przez cale zycie nie bede mogla sie kochac bo nie bede mogla wydac na swiat nowego czlowieczka!! i to ty dorabiasz etykietki ze sex=maciezynstwo jakby ludzie nie mogli okazac sobie czulosci bez posiadania dzieci!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo [...] IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.08.05, 00:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: Zadziwiasz mnie coraz bardziej!!!! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.08.05, 00:12 > etykietki ze sex=maciezynstwo jakby ludzie nie mogli okazac sobie czulosci bez > posiadania dzieci!! Homoseksualisci twierdza ze nie sa sie w stanie kochac jesli nie sa w malzenstwie. A ja im na to: po co wam malzenstwo? Ty jasno pokazujesz ze nie potrzebujesz zadnego malzenstwa zeby to robic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Zadziwiasz mnie coraz bardziej IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.08.05, 03:11 Najwyrazniej admin uznal za grozne pytanie jak wiesz w wieku lat 17 ze jestes bezplodna? Moj maz jest lekarzem i wie ze czesto latami nie wiadomo czy kobieta jest bezplodna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakafaka Re: ... IP: *.magma-net.pl 07.08.05, 23:01 dobra... po prostu wielu ludzi uwaza ze jak ktos ma 15 lat i uprawia sex to juz jakis degenerat... jak ktos jest na tyle mąrdy zeby sie zabezpieczyc i w ogóle takie sprawy to nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: ... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.08.05, 23:37 > dobra... po prostu wielu ludzi uwaza ze jak ktos ma 15 lat i uprawia sex to juz > > jakis degenerat... jak ktos jest na tyle mąrdy zeby sie zabezpieczyc i w ogóle > takie sprawy to nie ma problemu Staraj sie pisac klarownie. Seks na skroty czy pisanie na skroty nie sa czyms chwalebnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptysia zdegustowana IP: *.siec2000.pl 08.08.05, 00:25 Stary, weź się łaskawie schowaj z Twoimi wywodami. Mam dość tego typu textów., Gratuluję Ci, Twojego wykształcenia, mam nadzieje, ze za kilka lat dorównam Ci tytułem. O co Ty właściwie się awanturujesz? Każdy ma wybór, a Ty masz prawo prezentować takie stanowisko. Jest przynajmniej z kim dyskutować, ale ile można pieprzy* o jednym temacie. Jeszcze zacznij bronić Giertycha i i nie zapomnij ominąć klasztoru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Do Echo-plecho IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.05, 22:55 Akurat. Już to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Za Młody Na Sex =] Re: Sex z nieletnią IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.08.05, 19:41 pomyśl... jeśli mam 15 lat to nie sądzisz, że teraz idę do 3 gim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: Sex z nieletnią IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.08.05, 20:31 > pomyśl... jeśli mam 15 lat to nie sądzisz, że teraz idę do 3 gim? No i co, jak ci idzie nauka? Myslisz ze potrafisz miec dosc czasu zeby pojsc kiedys na studia. A moze seks jest dla ciebie wazniejszy? Najczesciej seks w twoim wieku jest na koszt przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomuś Re: Sex z nieletnią IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.08.05, 13:40 Skąd u człowieka biorą się takie poglądy??!! Nie wiem co się dzieje z tym światem... Schodzi na psy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Sex z nieletnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:22 No pewnie ze mozna poniewaz od 16 roku zycia szedl z niej kurator wiec mozna spokojnie:) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Sex z nieletnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:29 W Polsce seks jest przestępstwem,jeśli nie ukończyło się 15 roku życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klina Re: Sex z nieletnią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:05 oczywiscie ze ..............................morzesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangoor Re: Sex z nieletnią IP: *.intermedia.net.pl / *.intermedia.net.pl 07.08.05, 21:18 bardziej chyba chodzi o to czy chcecie a nie o prawo, jażeli to jest dziewczyna dla której byś się pokroił i cię kocha to na co czekasz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: Sex z nieletnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:24 Jesli ona tego chce to nie powinno mieć to żadnego znaczenia wkoncu to wasza decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol Re: Sex z nieletnią IP: 195.85.229.* 07.08.05, 21:24 Oczywistym jest fakt, że za nieletnich uważa się osoby poniżej 15-go roku życia i w tym przypadku nie można 'dymać" chyba, że na własna odpowiedzialność. Wszystko co powyżej można bez obaw :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdusia Re: Sex z nieletnią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:36 Myśle, że warto jeszcze troche poczekać z rok lub dwa a potem podjąć tą decyzje ... wtedy powiecie to rodzicom i mysle ze lepiej to przyjmą wiem jak koszmarne jest to czekanie ale chyba mnie rozumiesz ... z resztą sam wiesz co moze sie stać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Sex z nieletnią IP: *.compower.pl 07.08.05, 21:38 oczywiscie ze z taka 17-tka mozna !!!!!!od 16 roku zycia niesiedzi na niej prokurator??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: techniak Re: Sex z nieletnią IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 07.08.05, 21:46 o jej jak pozwoliła to dlaczego nie jak kochają sie nazajem i widać że ona kocha jego a on ją to dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieletnia Re: Sex z nieletnią IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 07.08.05, 22:17 ja zaczelam wspolzycie w wieku 15 lat. Zaluje tego, ale gdyby w moim domu to nie byl temat tabu moze by do tego nie doszło.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 17 -sto latek Re: Sex z nieletnią IP: 80.51.182.* 07.08.05, 22:26 Stary jeśli się kochacie to nie ma nic przeciwko temu żbyście uprawiali sex ... jeśli obydwoje tego chcecie to jest dobrze ... a co do wypowiedzi niekótrych osób ... to jestescie staroświeccy i myślicie że w eiku 17 lat nie mozna kogoś naprawde pokochać ... moze tak było za waszych czasó jak matka z ojcem nie pozwalała ale nie teraz ... STARY trzymam za was kciuki i życze szczęścia waszemu zwiazkowi ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Sex z nieletnią IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.05, 23:11 Dzięki koleś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypowiadająca Re: Sex z nieletnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:36 wydaje mi się że od 16-stki mozna to robic spokojnie nie obawiajac sieprawa. Nie zgadzam sie jednak z opinią innych że najlepiej uprawiac sex jak jest się pełnoletnim "bo niby pelnoletni wrazie w padki moze cos dziecku zaoferować- Bzdura". Nie sądze aby pęłnoletni chłopak który bierze kasę od starych, mysli tylko o imprezach i alkoholu mógł mieć prace żeby utrzymac siebie, dziecko i dziewczyne. Sex jest indywidualną sprawą kazdego czlowieka ale wydaje mi sie ze lepiej przed 15 nie probowac. Bo wtedy samemu jest się dzieckiem. Dlaczego wszyscy myślą o sexie jako o niebezpieczenstwie wpadki. Sądzę że jesli kochankowie są dojrzali to potrafią sie wmiare zabezpieczyc, bo chyba tylko dzieci nie wiedza czym grozi sex bez zabezpieczenia( chociaz nawet nie dzieci- one wiedza wiecej niz sie zdaje). Czy jestes pewny ze kochasz tą dziewczyne i w razie czego jej pomożesz...?? A zresztą mniejsza z więkaszościa twoje pytanie bylo inne. Odp: mozesz się z nią kochac jesli serio macie 17 i 18 lat. Od 16 sie zaczyna granica. życze miłych doznań :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Sex z nieletnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:42 pewnie że można kto im zabrano :P pozdro chociaz by im zabronili lub byłoby zabronione to i tak nie wpłynie to na ich decyzje pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzCzupak Re: Sex z nieletnią IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 07.08.05, 22:44 Taaa..a co sie dzieje jesli pelnoletnia (bardziej pelnoletnia) bedzie uprawiac sex z nieletnim?(obustronna zgoda) Odpowiedz Link Zgłoś