Gość: niewazne Re: Sex z nieletnią IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 07.08.05, 22:48 ja mam 15 lat a moja laska ma 14 i sie kochamy prawie codziennie i mnie to nie interesuje czy mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeSiu Re: Sex z nieletnią IP: *.is.net.pl 07.08.05, 23:04 Chłopie nie ważne jaki wiek ja mam 16 lat i co i nikt mi tego nie moze zabronic a ty 18 jak ona chce i ty chcesz to w czym problem bierz sie za to ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomal Pe Re: Sex z nieletnią IP: *.unregistered.media-com.com.pl 07.08.05, 23:07 Ludzie co wy tu piszecie! Oczywiscie niektorzy! Wszystcy myślą że sex=ciąża, mam 18lat współżyje od dłuższego czasu i jest ok. Mam nadzieje że będzie tak zawsze. Troche luzu i swobody oczywiście w granicach rozsądku. DLatego uważam sex odpowiedni dla odpowiedzialnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
paula781 Re: Sex z nieletnią 07.08.05, 23:11 Według mnie nie ma nic złego w uprawianiu sexsu z osoba niepełnioletnią, pod warunkiem, że sie wie co sie robi i bierze się za to pełną odpowiedzialność. Bo łatwo jest sobie zrobić bachorka, a potem rozpaczać co to będzie jak się rodzice dowiedzą itp. Ważne jest też to czy ją kochasz czy zalaeży ci tylko na tym żeby przelecieć kolejną panienke. Moim zdaniem możecie się kochać, ale tylko wtedy, gdy będziecie brać pełną odpowiedzialność za swoje czyny. Pilnujcie się, aby nie wpaść, a wszystko będzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalusia Re: Sex z nieletnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:19 Szczerze...Ja mam 15 lat moj partner ma 19 ...wiem ze to dosyc duza roznica wieku ale jesli go kocham a sex z nim sprawia mi przyjemnosc i czuje sie w pełni odpowiedzialna za swoje czyny to czemu mam tego nie robic? po ślubie czy przed w wieku 15 czy 20 lat niewazne...ja wiem ze go kocham i lubie to co robie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kira Re: Sex z nieletnią IP: *.lodz.mm.pl 07.08.05, 23:17 ludzie powinni robić to na co mają ochotę! (pod warunkiem, że nie raniom innych osób)i nie przejmowac sie opiniami innych, bo czesto zdarza się tak, że większość się myli. (więc nie przejmój się jak ktoś ci zaczne %$@# o ciąży, tym że jesteścieniemoralni itd. jeżeli dwie odoby robią coś za obopólną zgodą to znaczy, że jest dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter [...] IP: 80.50.204.* 07.08.05, 23:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Sex z nieletnią IP: 80.50.204.* 07.08.05, 23:31 Widze że moja poprzednia wypowiedź została zamknieta chociaż nie wiadomo czemu , może podałem zły przykład , spróbuje na innym cytując oczywiście twój komentarz "jeśli dwie osoby robią coś za wspólną zgodą to jest to oki" dwóch facetów jeden za zgodą drugiego a drugi z zgodą pierwszego postanawiają napaść i zgwałcic kobiete to czy to jest dla ciebie oki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Sex z nieletnią IP: 80.51.180.* 07.08.05, 23:17 ja mam 15 lat i kocham sie z kim popadnie, nie mowcie ze sie puszczam czy cos, bo teraz sex jest trendi i wogóle wiecie!! moja kolezanka to mala blondyneczka i kochala sie ostatnio z pafelkiem gurnidzkim w lesie i co i co? i jajco fajnie bylo! ztego co mowila! yyyyyyyy pozdro zuzia ------------ PeES: opowiem wam kawal: jedzie Madzia z Voltim: -Madziu bedziemy sie kochac? -Nie -to wysiadaj w rózance nie podwioze cie jak sie nie bedziesz ze mna kochac -yyy a ja slyszalam ze lukasz flaga ma mnie odppowadzic czy cos? hahahahaha KoNIeC czy cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalusia Re: Sex z nieletnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:37 tak brawa dla juli :D a co komenty pitera czy jak ci tam (przepraszam) to wydaje mi sie ze prawie w pełni sie z toba zgadzam ..z wyjątkiem jednego :) ja mam lat 15 i kochałam sie z chłopakiem ...i nie pamietam zeby on powiedział mi ze sex ze mna był beznadziejny...wrecz przeciwnie :-) chciał to powtorzyc ...wiec nie jestem przekonana ze wiek 14 -15 lat to jest jeszcze za młode na miłosc fizyczna:) jesli sie tego chce i sie kocha drugą osobe to czemu nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
paula781 Re: Sex z nieletnią 07.08.05, 23:44 Kurde ja mam 16 lat i nie rozumiem jak można się w wieku 14-15 lat pieprzyć z kim popadnie. Nie no dobra jeśli się drugą osobe naprawde kocha to to jest spoko, ale jeśli się to robi dla szpanu to jest to bez sensu. "Sex jest trendy" i co, dlatego mam się pieprzyć z pierwszym lepszym kolesiem ???? Przeraża mnie podejście ludzi (a szczególnie tych bardzo młodych ludzi) do tego typu spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Sex z nieletnią IP: 80.50.204.* 08.08.05, 07:40 jak pisałem o wieku 14-15 lat chodziło mi wyłącznie o to że wiekszość osób w takim wieku nie jest zbudowana fizycznie , moze ty jesteś czego Ci życze , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paula781 Re: Sex z nieletnią 07.08.05, 23:46 Kurde ja mam 16 lat i nie rozumiem jak można się w wieku 14-15 lat pieprzyć z kim popadnie. Nie no dobra jeśli się drugą osobe naprawde kocha to to jest spoko, ale jeśli się to robi dla szpanu to jest to bez sensu. "Sex jest trendy" i co, dlatego mam się pieprzyć z pierwszym lepszym kolesiem ???? Przeraża mnie podejście ludzi (a szczególnie tych bardzo młodych ludzi) do tego typu spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Sex z nieletnią IP: 80.50.204.* 07.08.05, 23:20 Witam wszystkich . Zadajecie sobie ciągle jedno i to samo pytanie czy mozna , czy nie można , a jak tak to kiedy i czy mając tyle lat a partner tyle powinniśmy i czy możemy uprawiać seks . To prawda wiek jest ważny bo nie sądze że dziecko mające 14 lat powinno uprawiać seks , ono nie jest rozwinniete nawet fizycznie by móc sie kochać . Co do puźniejszych lat powiedzmy tak 17-18 to już nie są ważne moim zdaniem ile ma sie lat , tylko pytanie czy Ty dorosłeś/dorosłaś do uprawiania tego seksu . Przykład znam dziewczyne mającą 20 lat i sądze że ona nie dorosła do uprawiania seksu a znam dziewczyne 17 latke którą uważam że dorosła do tego by sie kochac . Wyrażając opinie co myślicie na temat tego , można łatwo określić (nie ważne ile macie lat) czy dorośliście do tego czy jest to dla was tylko zabawa lub zaliczanie Panienek . Ja osobiście mam 18 lat i nie ważne ile miała by lub ile ma moja dziewczyna lat , ważne jest podjecie dobrej decyzji przez dwie osoby , ale dwie osoby które są dorosłe emocjolanie i potrafią pomyśleć o konsekwencjach tych czynów , a jeśli partner widzi że druga osoba nie jest gotowa chociaż ona sama twierdzi że chce (pzreważnie chcą dziewczyny które zauroczyły sie w chłopakach i zawszystko chcą ich zostawić przy sobie) powinnien odmówić . Niektórzy z was mogą pomyśleć że jestem debilem czy jeszcze jakoś inaczej , nie mówie że nie powinniście uprawiac seksu , seks jest dla ludzi i każdy powinnien spróbować ,ale tylko wtedy kiedy jest na to dojrzały . Na pierwszym miejscu postawcie Miłość i Zauwanie do siebie a potem dopiero Sex . Pozdrawiam i wiem że dla tych którzy nie dorośli moja opinia wyda sie śmieszna , dlatych którzy troche poważnie myślą może pomoże ona w przemyśleniu swoich decyzji a co do tych którym sie podoba to ic nie powiem oni poprostu są dorośli i wiedza o tym co pisałem !!! Życze udanych związków !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galli Re: Sex z nieletnią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:51 hej! w pełni zgadzam sie z opinia pitera. ludzie powinni dojrzec do podjecia decyzji o seksie. mam 19 lat, a mój chłopak 22. znamy sie juz dwa lata, a do łózka chodzmy od 2 miesięcy. to była nasza wspólna decyzja. G.(tak on ma na imie) zawsze myśli o antykoncepcji, liczy kiedy mam dni płodne; a przede wszystkim troszczy sie o mnie berdziej niż moi rodzice. od października zaczynam studia dzienne na UJ, i mam nadzieje, a raczej zrobie wszystko, zeby być z nim szczęśliwą w życiu i nie strzelić żadnego głupstwa, zeby potem niczego nie żałować. życie jest jedno, więc starajmy się maxymalnie z niego czerpać, nie zapominając przy tym o rozsądku. Życze udanych związków! papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar2r001 Re: Sex z nieletnią IP: *.range81-151.btcentralplus.com 07.08.05, 23:21 stary to co ty robisz jest coolowe,,,kochaj sie ze swoja laska ile wlezie,,,jesli chcesz otym pogadac znajdziesz mmnie na skype ar2r001, trzymaj sie ,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Sex z nieletnią IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.05, 23:25 Hej. Nie jestem "jego laską". Trochę szacunku mimo wszystko. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olenka Re: Sex z nieletnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:33 kurcze ludzie ja mam 16 lat i nawet chlopaka miec nie moge bo moj ojciec od razu sie burzy. Mialam jednego na ktorym mi zalezalo ale stracilam bezpowrotnie miedzy innymi dzieki staruszkow ktory nie pozwalal mi sie z min spotykac mimo to ze przedstawilam go rodzica i nie mieli nic jemu do zarzucenia.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Sex z nieletnią IP: 80.50.204.* 07.08.05, 23:36 radze porozmawiac z rodzicami i uświadomić im kilka spraw , moim zdaniem to ogromna przesada !!! i powinni zmienić decyzje na temat swojego zachowania , jednakże pamietaj również o szacunku do rodziców . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galli Re: Sex z nieletnią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:57 Nie tak łatwo porozmawaić z rodzicami. Mają oni swoje zasady. Moja mama zachowała dziewicto aż do ślubu. Ale co z tego, skoro wyszła za mąż w wieku 20 lat, po pólrocznej znajomości z tatą. ja chodze już dwa lata z chłopakiem, a do łózka chodzimy od 2 miesięcy. To jest inna kwestia. tez bym zachowała dziewictwo, gdybym miałą tylko "półroczny staż". Ale jeszcze nie dojrzałam do małżeństwa, do tych nieustannych obowiązków; najpierw chce zostać kimś w życiu. a potem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Sex z nieletnią IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.08.05, 00:00 A tym "kimś" nie możesz zostać gdy będziesz miała obrączkę na palcu? Gadanina. To, że jest teraz moda na to, nie znaczy, że to jest dobre. Mamy ujemny przyrost naturalny, a jak kobiety będą robiły te swoje "karierki" to całkiem wyginiemy. Chłopy bierzcie się do roboty!!!!!!!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
paula781 Re: Sex z nieletnią 08.08.05, 00:03 Wybaczcie, ale ja nie chciałabym być takim egzemplarzem rozpłodowym :/ Wogóle mnie nie kręci zajmowanie się biegającymi po domu bachorkami. Nie mam nic przeciwko współżyciu, ale nie mam zamiaru robić sobie dzieci z powodu ujemnego przyrostu naturalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalusia Re: Sex z nieletnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 00:05 yy mnie zastanawia w sumie czemu o panience mowi sie Dziwka jesli kocha sie z chłopakiem majac 15 lat...to oznacza ze jest łatwa albo cos ? prosze jakiegos starszego chłopaka o odpowiedz na moje pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
paula781 Re: Sex z nieletnią 08.08.05, 00:10 Nie jestem chłopakiem, ale chce się wypowiedzieć. Według mnie jeśli się kocha z chłopakiem w wieku 15 lat nie jest się dziwką (nawet robiąc to bedąc jeszcze młodszą). Ale jest się dziwką, gdy się bzyka z kim popadnie będąc niepełnoletnią. Według mnie jest to pewna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalusia Re: Sex z nieletnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 00:13 No ja wiem...ale wyobrax sobie ze kochałam sie z chłopakiem ...całkiem niedawno ma on 19 lat ...koledzy gdy dowiedzieli sie o tym zdarzeniu nazwali mnie puszczalska...powiedzieli mi w tym wieku co ja robie ...przykro mi było i nie wiem czy dobrze zrobiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re: Sex z nieletnią IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.08.05, 13:44 Faceci już tak mają. Trzeba do tego przywyknąć, albo zrezygnować z kontaktów z nimi:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Sex z nieletnią IP: 80.50.204.* 08.08.05, 07:48 yy mnie zastanawia w sumie czemu o panience mowi sie Dziwka jesli kocha sie z chłopakiem majac 15 lat...to oznacza ze jest łatwa albo cos ? prosze jakiegos starszego chłopaka o odpowiedz na moje pytanie :) Witam , odpowiedź na twoje pytanie jest bardzo prosta , jeśli dziewczyna ma 15 lat i chodzi do łużka z kim tylko popadnie (z pierwszym lepszym) to nie można sie dziwić że jest nazywana dziwką . Jeśli jednak kochcasz sie z jednym chłopakiem z którym jesteś i którego kochasz a on kocha Ciebie , w tedy nie ma prawa być mowy że ktoś nazywa taką osobe "dziwką" . Co do odpowiedzi że kochając sie w wieku 15 lat znaczy że jest sie łatwą , odpowiedź jest taka sama , być łatwą to dawać każdemu , czyli sypiać z kim popadnie . Mam nadzieje że moja wypowiedź w pełni Cie satysfakcjonuje . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Sex z nieletnią IP: *.asta-net.com.pl 07.08.05, 23:34 Moim zdaniem to ty masz prawo sie kochac ale twoja dziewczyna jeszcze nie, poczekajcie do 18. oki, dobrze wam radzę. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingiel Re: Sex z nieletnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 01:33 pewnie że możesz ale jeżeli będzie wpada to będziesz miał nie lada kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Sex z nieletnią IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.08.05, 01:46 Wiecie co jest takie niepisane prawo w polsce... dzewczyna i chlopak ... ktorzy ukonczyli 16 rok zycia moga razem wspolzyc ... ale bez przesady nie 16 letnia dzewczyna z 26 letnim chlopakiem lub starszym ... tylko dzinwe jest to ze 16 chloak moze sie kochac z 30 letnia juz dorosla kobieta i na to sie nie patrzy ale to szczegol :P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fanatyk666 Re: Sex z nieletnią 08.08.05, 08:19 Granica chyba jest na 16tym roku życia, miało być opuszczone do 15, ale chyba puki co obowiązuje 16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. regulacje - proszę bardzo IP: *.itpp.pl 08.08.05, 10:20 Ustawa z dn. 31 września 1997 r. o niektórych formach kopulacji obywatelskiej (dalej "Ustawa") dopuszcza do powszechnego użytku następujące pozycje i praktyki seksualne (art. 8) : a) pozycję misjonarską a. klasyczną b) pozycję łyzeczkową c) pozycję łokciowo-kolankową a. na pieska d) pozycję odwrotną a. na jeźdzca e) pozycję na doktora Hiszpana f) pozycję stojącą Niniejszy katalog ma formę zamkniętą (numerus clauzus), jednakże art. 10 i art. 11 dopuszczają swobodne stosowanie: - form stymulacji oralnej i oralno-genitalnej, w dowolnych pozycjach (a więc nie tylko wymienionych w art. 8) - stosowania w w/w pozycjach penetracji analnej - swobodne modyfikowanie pozycji polegające na m.in. podkurczaniu nóg przez jednego lub oboje partnerów, zmianę kąta i głębokości imisji (wprowadzenia członka), zmianę kąta ustawienia stawów biodrowych. Ponadto Ustawa dopuszcza praktykowanie tzw. "trój-" i "czworo-kątów", praktyk BDSM oraz wykorzystywania gadżetów (art. 20 Ustawy - akcesoriów wykonanych z materiałów organicznych lub sztucznych, służących dodatkowej lub podstawowej stymulacji płciowej), pod warunkiem wniesienia opłaty w znakach skarbowych w wysokosci 10 PLN od partnera do Wydziału Cywilnego Sądu rejonowego właściwego ze względu na miejsce odbycia stosunku. Należy jednak stwierdzić, iż przepis ten jest notorycznie łamany i w znacznej mierze martwy, zaś postępowania prowadzone w tej sprawie dotyczą w zasadzie wyłącznie osób prawnych (czyli członków organów Spółki lub prokurentów, wykonujących stosunek seksualny w ramach działalności Spółki, np. przespanie się w celu zdobycia kontraktu lub puknięcie osoby służbowo podległej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re: regulacje - proszę bardzo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.08.05, 13:41 Skąd to wziąłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: regulacje - proszę bardzo IP: *.itpp.pl 08.08.05, 13:51 Wymysliłem na poczekaniu, a jakże. Równie głupie, co 99% odpowiedzi na tytułowy post, a przynajmniej bardziej zabawne, IMHO. Jak czytam ludzi, którzy twierdzą, że uprawianie seksu przed ukończeniem 18 roku życia jest "nielegalne" - cokolwiek by to nie miało znaczyć - to lekki szlag z racji głupoty społecznej mnie trafia. A swoją drogą w naszym coraz bardziej socjalistycznym państwie taka ustawa (zwłaszcza z opłatami za niektóre praktyki seksualne) mogłaby powstać, jest już w PL parę równie głupich aktów prawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: regulacje - proszę bardzo P.S. IP: *.itpp.pl 08.08.05, 13:53 Albo wytaczanie spraw o poczęcie dziecka PRZEZ RODZICÓW MATKI, bua hah ha :) też tu opisywano :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re: regulacje - proszę bardzo P.S. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.08.05, 14:05 Dobry pomysł. Podziwiam takie akcje:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viper Re: Sex z nieletnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:16 jak bardzo ci sie chce to ładuj jle wejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Sex z nieletnią IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.05, 19:36 9 na 10 postów na tym forum jest nie na temat. Fajni ludzie, nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś