erwin10 30.08.04, 18:27 Chodzi o treść wpisów i odpowiednie podfora tematyczne. Jeśli jesteś za, wyślij ten link: erwin11.fm.interia.pl/propozycja_zmian_na_forum.html wraz ze swoimi uwagami do tej propozycji na adres: tebe@gazet.pl maas@gazet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obi-wan-slonski Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 18:35 Ślązakowscy naziole w natarciu, mam nadzieję, ze Administracja GW nie przywróci podforów nazisty arnolda7. Tracicie pole naziole:-DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 18:43 Słusznie! A co z modami społecznymi? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 18:47 stefan_ems napisał: > Słusznie! A co z modami społecznymi? > Wlasnie, niech kazdy doda nick proponowanego moderatora spolecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 31.08.04, 07:44 stefan_ems napisał: > Słusznie! A co z modami społecznymi? Moderacji spolecznej na glownych forach miejskich (tych ktorych lista jest po lewej stronie glownej strony wszystkich forow) nie ma. Tego typu moderacje mozna wprowadzac na forach prywatnych lub forach mniejszych miast gdzie akurat jest wakat. Zwlaszcza na forum takim jak "Katowice", gdzie jest tyle konfliktow, wprowadzenie moderatora spolecznego mogloby przyniesc wiecej zla niz pozytku. Forum to, tak jak do tej pory, powinna prowadzic katowicka redakcja GW. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 31.08.04, 16:31 synziemi napisał: > stefan_ems napisał: > > > Słusznie! A co z modami społecznymi? > > Moderacji spolecznej na glownych forach miejskich (tych ktorych lista jest po > lewej stronie glownej strony wszystkich forow) nie ma. Na tej liscie po lewej stronie sa tez te fora: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13moderowane forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20moderowane Tego typu moderacje > mozna wprowadzac na forach prywatnych lub forach mniejszych miast gdzie akurat > jest wakat. Zwlaszcza na forum takim jak "Katowice", gdzie jest tyle > konfliktow, wprowadzenie moderatora spolecznego mogloby przyniesc wiecej zla > niz pozytku. Forum to, tak jak do tej pory, powinna prowadzic katowicka > redakcja GW. Forum "aktualnosci" jest bardziej zblizone do "Katowic" pod wgledem ilosci wpisow i konfliktow, niz Katowice do ktoregokolwiek z mniejszych miast juz moderowanych. Katowicka redakcja GW byla tu ostatnio aktywna..... no wlasnie, kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 31.08.04, 16:48 Katowicka redakcja GW nic nie robi a forum bardziej przypomina pyskówkę a nie dyskusje. Wprowadzenie tych kilku modemów społecznych nie pozbawia przecież kontroli adminom GW nad forum. Zawsze można skreślić niepoprawnego modema tak jak to zrobiono na forum Rudy Śl. (niesłusznie zresztą). Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 31.08.04, 23:10 Na razie posprzatali, przy okazji zupelnie nas olewajac. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 18:52 erwin10 napisał: > Chodzi o treść wpisów i odpowiednie podfora tematyczne. > > Jeśli jesteś za, wyślij ten link: > > erwin11.fm.interia.pl/propozycja_zmian_na_forum.html > wraz ze swoimi uwagami do tej propozycji na adres: > tebe@gazet.pl > maas@gazet.pl Kim Ty jesteś Erwinie10 ? Kto się ukrywa za tym nickiem ? I co, samo wejście w linka ma świadczyć o mojej aprobacie ? Chyba nie o to chodziało, jak sądzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin841 Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 19:00 To jest propzycja, wysłania tego linka do adminów świadczy o twojej aprobacie Odpowiedz Link Zgłoś
erwin10 Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 19:13 carrramba napisał: > erwin10 napisał: > > > Chodzi o treść wpisów i odpowiednie podfora tematyczne. > > > > Jeśli jesteś za, wyślij ten link: > > > > erwin11.fm.interia.pl/propozycja_zmian_na_forum.html > > wraz ze swoimi uwagami do tej propozycji na adres: > > tebe@gazet.pl > > maas@gazet.pl > > Kim Ty jesteś Erwinie10 ? Kto się ukrywa za tym nickiem ? Ukrywa się mieszkaniec Katowic zainteresowany sprawami miasta. I co, samo wejście w > linka ma świadczyć o mojej aprobacie ? > Chyba nie o to chodziało, jak sądzę ! Wejscie na stronę o niczym jeszcze nie świadczy. To jest wersja robocza, można tu dopisać swoje uwagi, można również zgłosić poparcie dla takich zmian do administratorów forum. Serdecznie pozdrawiam Erwin Odpowiedz Link Zgłoś
marcin841 Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 19:01 a nie powinno być tebe@gazeta.pl maas@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
erwin10 Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 19:10 marcin841 napisał: > a nie powinno być > > tebe@gazeta.pl > maas@gazeta.pl Masz rację: tebe@gazeta.pl maas@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 19:11 marcin841 napisał: > a nie powinno być > > tebe@gazeta.pl > maas@gazeta.pl poniewaz też zauważyłem tę"gazet", to wydaje mi się to wszystko jakimś dowcipem. Erwin10: jestem Bond, James Bond:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin841 Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 19:17 A co ci nie pasuje w tej propozycji zmian? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 19:25 marcin841 napisał: > A co ci nie pasuje w tej propozycji zmian? Tak właściwie, to mnie chodziło o zupełnie coś innego. Oczywiście, jak ktoś chce wiedzieć gdzie podają najlepszy żur- powinien mieć na to stosowne miejsce. Jak chce pojeździć na kole, to też warto mu coś wskazać- jeśli pyta. Ale Koledzy !!! Nie bądźcie śmieszni. Jak podzielicie to forum: tu pisze GRba a tam Arnold, to tego forum nie będzie. Nie dociera to do Was? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 19:28 carrramba napisał: > marcin841 napisał: > > > A co ci nie pasuje w tej propozycji zmian? > Tak właściwie, to mnie chodziło o zupełnie coś innego. Oczywiście, jak ktoś > chce wiedzieć gdzie podają najlepszy żur- powinien mieć na to stosowne miejsce. > > Jak chce pojeździć na kole, to też warto mu coś wskazać- jeśli pyta. > Ale Koledzy !!! Nie bądźcie śmieszni. Jak podzielicie to forum: tu pisze GRba a > > tam Arnold, to tego forum nie będzie. Nie dociera to do Was? > > Nie bedzie takiego forum, ktore stawia caly Gorny Slask w zlym swietle i zniecheca innych do pisania na tematy dla nich wazne, jak dla mlodziezy szkoly itp. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 21:10 Wyslalem maila do tebe i maas. Zaproponowalem 3 adminow spolecznych - Bartoszcze, Bolka i Slezana. Odpowiedz Link Zgłoś
baden4 Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 21:17 Jo je za, mosch recht. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 21:19 baden4 napisał: > Jo je za, mosch recht. To wysylej mejla do administracji:)) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 21:20 baden4 napisał: > Jo je za, mosch recht. A skąd tu się wziął Slezan ? Jak Bartoszcze, to nie Slezan !!! Ja wolę Bartoszcze ! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 21:21 carrramba napisał: > baden4 napisał: > > > Jo je za, mosch recht. > A skąd tu się wziął Slezan ? Jak Bartoszcze, to nie Slezan !!! > Ja wolę Bartoszcze ! To jest moja propozycja, a kazdy ma glos. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 21:22 carrramba napisał: > A skąd tu się wziął Slezan ? Jak Bartoszcze, to nie Slezan !!! A niby dlaczego? Ja nie mam nic przeciwko Slezanowi. > Ja wolę Bartoszcze ! A co to, wybory Mistera Forum? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 21:26 bartoszcze napisał(a): > carrramba napisał: > > > A skąd tu się wziął Slezan ? Jak Bartoszcze, to nie Slezan !!! > A niby dlaczego? > Ja nie mam nic przeciwko Slezanowi. > > > Ja wolę Bartoszcze ! > A co to, wybory Mistera Forum? ;))) > Hehhe, tak to jest z tymi kobiytkami:)) Ech!, sorry, carrramba juz poprawil (ła) "napisala" na "napisal". Odpowiedz Link Zgłoś
baden4 Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 21:31 Jezderkusie, tschamu pewne ludziska durch a zoungiem problymy majom. Kozdy mo jedno stima i gro. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 21:33 bartoszcze napisał(a): > carrramba napisał: > > > A skąd tu się wziął Slezan ? Jak Bartoszcze, to nie Slezan !!! > A niby dlaczego? > Ja nie mam nic przeciwko Slezanowi. > > > Ja wolę Bartoszcze ! > A co to, wybory Mistera Forum? ;))) chyba trudno wybierać Mistera, kiedy nie wiadomo jak mister wygląda:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 21:41 carrramba napisał: > > A co to, wybory Mistera Forum? ;))) > chyba trudno wybierać Mistera, kiedy nie wiadomo jak mister wygląda:)) > Skoro można wybierać Miss Lata z Radiem.. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 21:43 bartoszcze napisał(a): > carrramba napisał: > > > > A co to, wybory Mistera Forum? ;))) > > chyba trudno wybierać Mistera, kiedy nie wiadomo jak mister wygląda:)) > > > Skoro można wybierać Miss Lata z Radiem.. :)))) Masz rację, ale to zawsze była dla mnie bzdura ;)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 21:45 carrramba napisał: > bartoszcze napisał(a): > > > carrramba napisał: > > > > > > A co to, wybory Mistera Forum? ;))) > > > chyba trudno wybierać Mistera, kiedy nie wiadomo jak mister wygląda > :)) > > > > > Skoro można wybierać Miss Lata z Radiem.. :)))) > > Masz rację, ale to zawsze była dla mnie bzdura ;)))) > > N forum wyglad tez chyba nie ma znaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 30.08.04, 23:53 Ciekawe, co na to administracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenny kRAWIEC Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 00:58 Czemu Rzeszów nazywa się Rzeszów. www.erzeszow.pl/gfx/galeria/4519181376131070779_IMG.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Tak mogłoby wyglądać forum Katowice 03.09.04, 15:17 Reforma jest jak widac konieczna. Odpowiedz Link Zgłoś