fantomik1 04.08.05, 17:50 nie wiem jak gdzie indziej ale w Katowicach sa krasnale na ulicach. Smiesznie to wyglada bo stoja z tabliczkami na ulicy i maja tam slogany ze sa dyskryminowane itd - hhee moze to waz z feministkami rozpoczeta akcja ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antediluvian Re: KASNALE na ulicach 04.08.05, 17:51 Kolejny hicior typu "Dog in the Fog"? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: KASNALE na ulicach 04.08.05, 17:57 We Wawie są krowy, pomalowane, poprzebierane itp. Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: KASNALE na ulicach 04.08.05, 17:58 yoma napisała: > We Wawie są krowy, pomalowane, poprzebierane itp. To chyba nic nowego? :P Bez urazy :] Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: KASNALE na ulicach 04.08.05, 18:02 Wiesz, ja w Wawie nie wiedziałam o katowickich krasnalach, to może w Katowicach nie wiedzą o warszawskich krowach. Bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: KASNALE na ulicach 04.08.05, 18:07 O rany, nie wiem. Jak tak, to ja przepraszam. Ależ wodzu, co wódz... Nie ma krów - nie ma żadnych krów - i w ogóle nigdy nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: KASNALE na ulicach 04.08.05, 18:08 Ja raczej mialem na mysli niechec reszty Polski do Warszawy i jej mieszkancow :] Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: KASNALE na ulicach 04.08.05, 19:40 Nie łapię Więc już nikt mnie nie kocha, bom z Wawy? Buuu... Jak zobaczę rodziców, to im zrobię awanturę, też mnie nie mieli gdzie urodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
dupek.jak.kazdy.facet Re: KASNALE na ulicach 04.08.05, 20:27 A ja jestem z Łodzi a cię lubię mimo żeś z Warszawy. Nawet współczuję prezydenta - u mnie jest dziwak, ale przynajmniej nie takiego nikczemnego wzrostu. To pewnie bliżniaków kampania wyborcza - te krasnale. Odpowiedz Link Zgłoś
dupek.jak.kazdy.facet Re: KASNALE na ulicach 04.08.05, 20:28 Gnom nie może, tam krasnala pośle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomili Re: KASNALE na ulicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 00:27 prawa wyborczego im trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: KASNALE na ulicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 08:20 Pisze prace semastralna z nietypowych dzialan marketingowych -moze jednak ktos wie cos wiecej o tych krasnalach ? Czy promuja cos wiecej oprucz siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
dupek.jak.kazdy.facet Re: KASNALE na ulicach 05.08.05, 16:05 O, jak piszesz pracę, to coś pamiętam, że niedawno w jakimś dużym mieście (ale nie pamiętam w którym) w ramach takiej akcji chodzili po ulicach ludzie ze smyczami, a bez psów. To dopiero nietypowe! Odpowiedz Link Zgłoś
dupek.jak.kazdy.facet Re: KASNALE na ulicach 05.08.05, 16:06 To chyba był ten "Dog in the fog". Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: KASNALE na ulicach 05.08.05, 16:09 No tak, nietypowe, bo zwykle chodzą z psami ale bez smyczy. Drugi etap to będzie chodzenie ludzi z kagańcami (tylko nie wiem, czy w dłoniach?) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej105 Re: KASNALE na ulicach 05.08.05, 17:26 Gość portalu: student napisał(a): > Pisze prace semastralna z nietypowych dzialan marketingowych -moze jednak ktos > wie cos wiecej o tych krasnalach ? > Czy promuja cos wiecej oprucz siebie? ----- stódent ,chłopie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantomik w Tychach widziano IP: 213.172.178.* 05.08.05, 14:18 dzis widzialem u nas w Tychach te krasnale o ktorych piszecie - fajana sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kaczyński jest z rasy Krasnali Olbrzymich 05.08.05, 18:12 Kaczyński do klamki nie sięgnie w Pałacu Prezydenckim, BOR-owiki go będą musiały podnosić... Uważam, że to będzie uwałaczanie godności urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
mr32 krasnale fajne sa 05.08.05, 18:17 nie paprajcie tych fajowych krasnali z polityka !! Wierze ze mozna zrobic jeszcze cos fajnego ! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: krasnale fajne sa 05.08.05, 18:49 Masz rację. Nie paprajmy. I fajnych krów z uprzedzeniami środowiskowymi też :P Odpowiedz Link Zgłoś
dupek.jak.kazdy.facet Re: krasnale fajne sa 06.08.05, 12:16 Właśnie - czy krowy muszą się od razu kojarzyć z Chamoobroną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gordon zapraszam do klubu fantasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 11:00 Wielbicieli krasnali zapraszamy dokatowicekigo klubu fantasy Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: KASNALE na ulicach 06.08.05, 12:31 Katowice ukradły Wrocławowi krasnali!!! :P Wrocław to miasto krasnali. Ja nie wiem, dlaczego tak późno wpadli na to, by to jakoś zaznaczyć i porozstawiać kilku po ulicach. I tutaj to nie jest akcja reklamowa, tylko symbol, upamiętnienie Pomararańczowej Alternatywy. Ładnie wyglądają, szkoda, że tak ich mało. Fajna by była zabawa z tropieniem krasnali po miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slazok Slask gora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 15:14 Wroclaw Wroclawiem ale te nasze i tak sa sliczniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profusion Re: KASNALE na ulicach IP: *.chello.pl 06.08.05, 21:17 We Wrocku jako upamietnienie Pomaranczowej Alternatywy - oczywiscie. Ale jest to tez akcja rozgrywajaca sie w Europie. Zwiazane jest to z koszmarnym zwyczajem przyozdabiania ogrodkow domowych gipsowymi krasnalami. Np w filmie "Amelia" mozna zaobserwowac reminescencje takiej akcji uwalniania krasnali ( i wysylania ich w swiat) pzdr profusion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robin Re: KASNALE na ulicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 16:19 Slaskie krasnale sa wolne - tyle ze odczuwaja dyskryminacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: KASNALE na ulicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 10:29 Sam mam dwa w ogrodku - moga odejsc kiedy zechca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogrodnik Re: KASNALE na ulicach IP: 217.153.211.* 08.08.05, 21:45 a ja moich nie wypuszcze! tez mam dwa ;d Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: KASNALE na ulicach 08.08.05, 21:48 a to są chłopczyk i dziewczynka? Odpowiedz Link Zgłoś