mariolka99 23.10.05, 22:55 Jak sie nazywa szef haremu i te baby? Nałoznice? Radża? Niech ktoś pomoże;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tapatik Re: Zagadka orientalna 24.10.05, 07:41 Eunuch. A mieszkanki tegoż przybytku, to chyba nałożnice. Niestety nie miałem możliwości sprawdzenia. Jesteś może tam zaproszona? Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: Zagadka orientalna 24.10.05, 08:59 Tiaaa eunuch:-) Eunuch telepatik to jest taki wykastrowany i bazjajcy kołek jak Ty:-DDD "szef" haremu to sułtan Mariolko:-) ..bo harem to w bogatych domach arabskich wyodrębniona część domu zamieszkiwana przez żony,nałoznice. pzdr. Jumar Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Zagadka orientalna 24.10.05, 14:42 Widze że ciulu siegnąłeś do encyklopedii;PPP I juz będziesz mądrzejszy o jedno słowo, i jak koleś powie Ci "pogoniłem kilka bab" to możesz go poprawić "sułtan oddalił nałożnice z częsci mieszkalnej":P W każdej chwili można nauczyć sie czegoś nowego ciuliku;D Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Zagadka orientalna 24.10.05, 18:45 jumar1 napisał: > Oj chipo,chipo;))) > > pzdr. Prośba od członków zespołu: skończ z tą "chipą" bo niektórym się nudzi. Może być dziwka bez szkoły. Inne ewentualności na telefon;P Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Zagadka orientalna 24.10.05, 14:49 tapatik napisał: > Jesteś może tam zaproszona? Zaproszona? Nie, nikt mnie oficjalnie nie zapraszał, ale okazało sie że uczestniczyłam;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Zagadka orientalna 25.10.05, 23:21 Zartujesz chyba... harem nie polega na tym, ze jeden facet dmucha w tym samym czsie kilka panienek... a jedna z roznic polega na tym, ze jesli chce wziac nowa zone to musi sie liczyc ze zdaniem wczesniej poslubionych.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Zagadka orientalna 25.10.05, 23:26 A nie nie, nie naraz. Po kolei;D Odpowiedz Link Zgłoś
pararudychkucykow Re: Zagadka orientalna 26.10.05, 10:29 No przecież jaka Ty durna jesteś... ;DD Odpowiedz Link Zgłoś